36194
-
#35632 Kösz, nem kell Notch.
A TV gyártók is mennyit küzdöttek, hogy sarkított, meg lapos képernyő legyen. Hát, már nem nagyon lepődnék meg, ha jövőre elkezdenének a lekerekített sarkú modellek szállíngózni, meg esetleg abba is kell a notch, hogy az infra vevő ne lógjon ki a téglalapból :D -
#35631 Mert Xperia X
Valamiért folyton Z-t írok/mondok, ha szóba kerül :D -
Bozi_Vilag #35630 Sztem a Xiaomi sem rossz azért... -
#35629 Hagyd a sonyt, vegyél pl. oneplus 6ot, most verhetetlen ár/érték arányban :D -
#35628 "Xperia Z-n a bekapcsológombos ujjlenyomatolvasó fenomenális volt." <- abba nem is volt ujjlenyomat olvasó.
Ám az is különbség, hogy az XZ2 már full HD-ba képes felvenni 960 fps-sel. Nem tudom fontos-e. Lassításban egyébként a Sony élen jár. -
#35627 :D Akkor csak az új proci, nagyobb aksi maradt. Szerintem a Snapi 835-845 között nincs nagy difi rendszer sebességben, nézz battery teszteket, mennyivel bírja tovább és az megéri e a felárat. -
#35626 Xperia Z-n a bekapcsológombos ujjlenyomatolvasó fenomenális volt.
Akartam írni, hogy a hátlapi ujjlenyomat olvasó baromság. Erre ahogy felveszem a Z3-mat, nem ott van a mutatóujjam, ahol az XZ2-n az olvasó?
Kávák meg nem zavarnak. Nem egyszer a kávánál fogom meg a telefont, mikor ki akarom bányászni, pl mikor csörög, és a képernyője emiatt bekapcsol.
Hogy megmondjam az őszintét, volt egy Samsung Galaxy Spicám, és hát azokért a hardveres gombokért most majdhogynem ölni tudnék :D Mondjuk tokot kellett rá vennem, mert ha hívtak, akkor folyton felvette/letette, de amúgy imádtam.
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2018.05.16. 21:51:24 -
#35625 Nagyobb kijelző, aksi, jobb proci, ujjlenyomat olvasó jobb helyen van, ha káva fóbiás vagy, akkor kisebbek a kávák. :D Nagyjából ennyi első ránézésre -
#35624 Úgy néz ki, hogy a hűséges Z3-mam készül megpurcanni: a vissza "gomb" már inkább nem működik, mint működik.
Helyette néznék valamit. Ragaszkodnék a Sonyhoz, mert csak, de ...
Az XZ2 és az XZ1 között vacillálok.
Az XZ1 mellett szól az ára, és hogy Jack dugója is van még, az ujjlenyomat olvasója a power gomb.
Az XZ2 mellett szól, hogy ... újabb fél évvel? Ez nem sok. Meg ja, újabb proci van benne, de a Z3 is kiszolgált.
Tud valaki mondani valamit, ami miatt megérné XZ2-t venni? -
#35623 OnePlus 6 launch -
#35622 Sajna nálam ez se működött. Inditáskor kiírta hogy kell neki az S Voice meg az S Voice környezet(?), aztán ezt az üzit leokézva kilépett. Hiába állítgattam bármit, nem reagált másképp sose. :( -
#35621 Húha. Üdv a mennyországban akkor. :) Legalábbis a Windowshoz képest az lesz szerintem. -
Rony94 #35620 A Nokia 7 Plus-al életemben először rendelkezem androidos készülékkel. Előtte Lumia 930-am volt, az előtt meg 6300. A Nokia család csak bővül és bővül. :D
-
#35619 Véletlenül az nem működik, hogy felrakod az AndroidAuto-t (asszem ez a neve, sajnos idehaza csak apk lelőhelyről beszerezhető), és onnan a mobilt kábellel összekötve az autó képernyőjén kvázi minden megjelenik?
Opelnél legalábbis így ment.
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2018.05.15. 21:44:08 -
#35618 nincsenek nagy igényeid, én kb 2 éve próbáltam itthon android autot pár napig. apk letöltő oldalról, de működött flottul. Igaz még nem volt az igaz (spotify felülete sem), de működött. (akkor kipróbáltuk iphonenal is, az akkor sokkal jobb volt). Lehet ki kéne megint próbálni -
#35617 A gugli maps még nem támogatja tudtommal. A Car Mode sajna nem kompatibilis az A5-el, az LG MirrorDrive az ugyan elvileg igen, gyakorlatban mégis azt írja hogy nem találja a telefonon a MirrorLinket. Pedig az 1.1 van fent...
Az Android Auto hazánkban még nem elérhető, az apk letöltő oldalakon található verzió pedig (pont ezért?) nem működik.
Szóval bármerre indultam eddig, zsákutca lett a vége. Kezdem azt hinni, már megint nekem vannak túl nagy igényeim... -
#35616 gyün és gyün a lenovo
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.05.14. 14:26:39 -
#35615 gugli maps nem támogatja? vagy ez?
Car mode + ez (amit írtál)
amúgy azt hiszem az autónak támogatnia kell az android autot külön, hogy az is működjön. (apple car vagy mi, android auto, mirrorlink hármas szokott lenni)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.05.14. 11:28:29 -
#35614 Sziasztok!
Új topikot nem akartam nyitni neki, mert annyira nem hiszem hogy népszerű a téma, így itt tenném fel kérdésemet, hátha van közületek valaki, aki már találkozott olyannal aki ért hozzá...
Arról lenne szó, hogy próbálnék valami kapcsolatot összehozni a mobilom (Samsung A5 2015) és az autóm között a MirrorLink segítségével. Eddig egyedül a Sygic volt hajlandó működni, de az meg időkorlátos, így 7 nap után nem hajlandó megjelenni a kocsin, csak a mobilon. A sötét oldalról beszerezhető változatok sem működnek sajnos. Az itt-ott fellelhető tutorial videókon ajánlgatott Android Auto, LG MirrorDrive, Waze-hekk stb... se működnek.
Szóval a kérdésem csak annyi lenne, tudtok-e olyan ingyenes navigációs szoftvert/appot ami hajlandó Mirrorlinken keresztül kommunikálni? Illetőleg milyen tapasztalataitok vannak e téren, milyen ügyeskedések árán lehet működésre bírni valamely navi appot?
Köszi előre is a válaszokat! -
KaBuTo666 #35613 T-s vagyok én is, készülék támogatja. Meg a szoftverből is a legfrissebb van fent. Akkor valszeg nálam is van, csak én se figyeltem eléggé. -
#35612 nincs plusz díja. Készüléknek kell támogatnia. Én T-s vagyok, szerintem telenornal is van, vodafonet megneztem de nem láttam hogy magyar vodánál lenne. -
KaBuTo666 #35611 Telefonom tudja, de a szolgáltató nem szólt hogy van ilyen lehetőség. Külön kell kérni? Illetve ennek van + díja? -
#35610 most, házon belüli mobil hívásnál tűnt fel, hogy hamarabb kicsöngött a telefon mint szokott. Lemértem, kb 3mp volt hívás gomb megnyomásától. Tudtam, hogy voltenak vannak előnyei, de mivel nem mellettem állót szoktam hívni, ezért csak most vettem észre :) -
kl24h #35609 Mindent megfigyel androidos telefonjainkon egy kártevő -
#35608 köszi a tippet, már szedem is! -
#35607 PSP-n nagyon szerettem az alábbit:
MV-t talán anno még ipod touchon játszottam, legalábbis most elkezdtem androidon, és nagyon olyan érzésem van, hogy már játszottam vele. Jóféle -
#35606 Amazonon megvan már (ott pár éve volt ingyenes), nagyon szuper játék, érdemes beszerezni. -
#35605 még ingyenes a monument valley -
#35604 Na, ezt csinálja meg magyar nyelven :) -
#35603 "Google just gave a stunning demo of Assistant making an actual phone call"
creepy / waow
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.05.08. 22:58:55 -
#35602 nekem a gesture vezérlés bejön iphone X en. Lehetne androidra is (s8) appal+kis adb mókkal megcsinálni hasonlót, de ha a rendszer része lesz az jó lesz. Most is el lehet tüntetni a navigation bart, de olyan sokszor használom a back gombot, hogy nem éri meg nekem :( így viszont nyernék egy kis területet ami jó.
Notch support meg azért kell mert most minden gyártó azt kopizza. Majd kinőnek belőle :) (aztán lesz valami más) -
#35601 Android P full lecopyzta az iphone x gesture vezérlését... először a noccs, most ez... kivagyok komolyan h mindenki ezt a gyártót majmolja -
#35600 működik. 0.25 olyan gyors, hogy csak na. lehet 0.3 lesz belőle, egyelőre hagyom. A feeling megvan, hogy gyorsabb a teló :)) -
#35599 0.5 a leggyorsabb (vagy kikapcsolás), de persze van 5x meg 10x... :(
Nova launchert nekem is kikéne próbálni. Alappal el vagyok (régen meg hetente új launchert telepítettem...)
hm , adb vel ezt is lehet. Lehet kipróbálom
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.05.04. 13:37:28 -
#35598 Developer módban nincs ott?
#35595: esetleg másik launcher? nekem évek óta első dolgom Samsung teló esetén, hogy felrakok egy Nova-t :D -
#35597 Hamarosan jön egy bugfix is s8-s9 re, ami a repülő mód alatti indokolatlanul nagy merülést hivatott orvosolni. Ha az ablakanimációt/áttűnést lehetne állítani 0.25re, annak én is örülnék. Legalább a feelingje meglenne a gyorsaságnak :) -
#35596 Én nem rég váltottam S8-ra OnePlus3 után. Overall gyors meg minden, de érezhetően lasabb az S8 (ui-ban való navigálás alatt) - Viszont a feature-ok amiket tartalmaz az S8 kárpótolnak ezért. -
#35595 Xiaomi Mi Mix 2 nem jöhet számításba?
Több RAM,több belső memória,jobb akksi,B20,Snapdragon 835
Valamint hamarosan érkezik a még jobb Mi Mix 2S
Sosem fogtam kézbe de ár/érték arányban jónak tűnik. -
#35594 S7 edge,S8,Hua P20,esetleg penztarca barat megoldasnak meg egy P10 is szoba johet. Sony nem vonz,mindegyik telojuk csunya :/ -
#35593 Kicsi mar nekem a 4 inch,nincs semmi bajom az SE-vel,2 evesen legujabb iOS-en is hasit mint a villam,de annyit netezek mobilon,meg nezek videokat (munkabol adodoan lenyegeben egesz nap tavol vagyok otthonrol),hogy muszaj a nagyobb kijelzo. Es nagyon reg voltam mar droidos,meg 2014 korul,mostmar kiprobalnam milyen lett azota! Ezert csak valami csucs vagy csucs kozeli keszulek johet szoba hogy azt a megbizhatosagot amit ad jelenleg az SE azt tovabbra is elvezzem