Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ezt szerintem tudja más droidos teló is fele ennyibõl. Túlárazottnak tartom továbbra is. Ennyiért inkább valami más SZVSZ.

A heteken át tartó negatív felhõ a nagy büdös semmitõl elszállt a telóról és most olyan, amilyennek elképzelten.

De most komolyan... zéró update jött azóta, minden ugyan úgy van, semmit nem bántottam, állítottam rajta és teszi a dolgát. Lelke van, vagy mi? :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Megjött a nexus7-emre a 4.4.3-as android. Mondjuk tableten kb. észrevehetetlen az update, csak apró javítások.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

szucsy89
akkor most már megint ajánlot a Z1 Compactot? ajajaj már megint nem tudom mit vegyek 😄 😄
Ryder159
nekem ez tetszik, ne meg az tuti 200k fölött lesz. És talán lenyomja kicsit a 3-as árát

skinnyman
Azt remelem tudod azert, hogy ha jol latom ~3 honap mulva esedekes a 4 😊

Regards,

Narxis
Borgnak az van.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ryder159
Na ugyan nem rég vettem új telefont, még mindig a Note 3 a szívem vágya, és azon töröm a fejem hogy mégiscsak beszerzek egyet. Kérdés az lenne, hogy folyamatos használat mellett mennyit bír az aksija? Ha jól emlékszek itt valakinek van.

Narxis
Ne csináld meg, ez a mocsok mindenhol reklámozza már a sokadik regjével.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LocalPatriot
Otthon megcsinálom.
[HUN]FaTaL
Enged, wifit is, csak amikor benyomod akkor mindent lekapcsol.

http://goo.gl/gd6Zi5

Tinman
Az, hagyj ám, de milyen mocsok hamar megtalálja... nagyon meg van táltosoda :-D

Ha megy a wifi, GPS, mobil kapcsolat, akkor a repülõ mód azonnal kinyírja az összeset. Jól is van ez így.

Jó sorrend: Repülõ mód ON, után lehet bekapcsolni a GPS-t.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

SzirmosSzisza
Repülõgép enged GPS-t?:o

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Tinman
Elvittem ma telót futni, 1 óra 10 perces menet. Fürdött az izzadságban :-D

Na de nem ez a lényeg:

- zene kihangosítva maxon (teljesen elhagyatott úttalan utakon kit zavar?)
- GPS ON
- miCoach app ON
- Stamina mód ON
- Repülõgépes ON
- fényerõ automatikuson, miCoach alatt ALVÁS LETILTVA! Végig aktív volt a display!

30%-on volt mikor elindultam.

18%-ra esett le a futam végére! GPS lost egyszer sem volt és persze semmi hibás mûködég nem volt!

Na MOST nagyon elégedett vagyok! :-)

Nem mintha kicsi aprót is izgatna a rootolás kérdése...
gabi89
Samsungra nem is lesz megoldás szerintem mert hardveres számlálóról beszélünk tudtommal.(nincs samum) Jó nagy köcsögség ez tõlük.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

skinnyman
davidka003
Sony telókhoz nem kell így kernel meg ROM csere.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Mi olyan csodálatos ebben? knox ugrás nélkül ez se megy...
davidka003
Xperia SP-re is jó azt mondják. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

skinnyman
Towelroot APK By Geohot Can Root The Verizon And AT&T Galaxy S5, Note 3, And S4 Active, And (Maybe) Almost Any Other Current Device

Allitolag szinte barmit megrootol aminek a kernele juni 3 elotti, igy 4.4.2-ig kb mindent.
Nem tudtam, hogy ez a geohot gyerek meg aktiv 😊

Regards,

[HUN]FaTaL
Ezért kértem sima tokent, a mobiltoken helyett. Otthon nem tudod beaktiválni, de telefonon (CIB24) elvileg igen.

http://goo.gl/gd6Zi5

SzirmosSzisza
ctrl + f: újrareg

Mondjuk érdekes a példa ...

A CIB mobilToken alkalmazás újraregisztrálható, amennyiben elfelejtette PIN kódját illetve bármilyen egyéb okból az alkalmazást alaphelyzetbe kell visszaállítania, biztonsági okokból törölnie kell, vagy lecseréli mobil eszközét.

1. Indítsa el mobilkészülékén a CIB mobilToken alkalmazást.

2. Adja meg a PIN kódot.

😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Tinman
A kimaxolós király személyesen? Sziaaaaa :-D

Hát szokjuk egymást rendesen... érdekes az utóbbi idõben barátságosabb a jószág, pedig több mindenre használom, mint eleinte amikor gondjaim voltak vele.

Ez tuti? Az elég jó lenne... hát mindegy, ha sokat fagyogatna, akkor feltétlenül kipróbálom. Thx!

rage
Üdv!

Úgy látom, már létezik magyar nyelvû TTS is
Ezzel az S-Voice-t lehetne magyar nyelvûvé állítani

Hungarian TTS Female High

Létezik, hogy S4-es telefonnal ez nem kompatibilis, csak S3-mal?
(Az elérhetõ eszközök között nincs S4)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

SzirmosSzisza
Felhívod CIB24-et, azonosítod magad és tudsz új SMS-t kérni a kóddal. (én bemásztam a bankba, de mondta a bankos, hogy lehet ott is kérni)

fery02
Üdv itt a topikban Tinman! <#wave>
Még a végén talán megszereted a kis drágaságot. 😊

Sajnos az Android rendszerek is olyanok frissítés szempontjából, mint a Windows. Nem ajánlott a frissítés, csak is a tiszta telepítés. Így lesz a legmegbízhatóbb a késõbbi mûködés.

Persze olvastam az okodat, hogy miért nem szeretnél Hard reset-et.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Tinman
GPS-el nemtom mivan... totál felhõs az ég, szemerkélõ esõben voltam mozogni és már bent a lakásban cirka 1 perc alatt kaptam a progitól a GPS FOUND üzit (no wifi, no GSM kapcsolat, repülõ mód, stamina mode on).

Ezt már szeretem, ez már Nokiás feeling az tudott ilyet :-)

Tinman
Mikor wifi-n lógtam kiírta a teló, hogy van update. Feltettem, felment rendben. D.u. megint kiírta, hogy van update, az is felment rendben.

Az igazság az, hogy azóta már egy CiB mobil token is rákerült, gondolom, ha csinálok egy fact. resetet, akkor az is szépen úszik és tuti nem tudom itthon újra beaktiválni, ergo kizárom magam a bankból. Asszem, így inkább bevállalom a heti 1x fagyit, csak nehogy aztán többet ne kapcsoljon be :-(

Bucser
Software update-et OTA tetted fel? Ha igen és nem a Sony rendszerével akkor tanácsos egy számítógépes mentés, factory reset és visszatoltes. 4.4.2 update el lett baszarintva.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

theone91
Na, zsír.

skinnyman
Ahogy mar mondtam: elmondtam hogy mi a problemam a cikkel, (amugy koze nincs ahhoz, amit magyarazol vagy probalsz a szamba adni), es azt is, hogy nem ragozom tovabb, vilagosan elmondtam, csak az nem fogta fel, aki nem akarta, vagy akinek a szellemi kepessegeit ez meghaladja. Nem erdekel, hogy te melyik csoportba tartozol, befejeztem.
De nyugodtan pattogj meg rajta es beszelj csak baromsagokat, egy percig se zavartasd magad.

Regards,

theone91
Szerintem csak lefizette õket a Samsung.

theone91
Senkit, viszont remekül illusztrálja, hogy mennyire offenzívba kapcsolsz, ha valaki szerint nem az Android a legjobb. De igaza van Jimnek, hagyjuk is.

Jim Morrison
Dobjuk a témát, tegnap mindenki elmondhatta már a véleményét, csak egy never-ending flame lenne 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

skinnyman
Ki a halalt erdekel itt handras meg a magazinja? Az eredeti cikkrol beszeltem, es ahogy azt talaltak.
Es igen, tudom, hogy vannak normalisabb arcok is a verge-nel, de ez nyilvanvaloan nem sokat segit most rajtuk, amikor ilyen cikkek kerulnek ki. A youtube videonal a like/dislike arany is eleg sokatmondo.

Regards,

2. vagy azért, mert bazira hatékony ugye... 2A-bõl nálam is bõ 650mA-t ad le a tekercs a telefonnak, a többi hõ...
3. vagy azért, mert az indukciós tekercs jócskán hozzáad a telefon súlyához, hacsak nem kínai laposbetétet használsz erõs bátorsággal
theone91
Jézusfasza, még a handrásuralom alatt álló iMagazin is David Pierce véleményeként hivatkozott az esetre. Nem kell felfújni.

Ha te vezényelted volna le a rovatot, valamilyen Androidos kütyüt választottál volna, most ugyanúgy puffognának az iPhone userek.

Hozzátenném, hogy a frissen indult Verge volt az 2011 tájékán, akik célkitûzésként gondoltak arra, hogy megismertessék a konzumerekkel az Androidot és elhintsék azt, hogy az ICS egy nagyon is jó mobiloperációs rendszer. Joshua Topolsky még mindig az egyik legjobb telefonjaként hivatkozik a Galaxy Nexusra és azóta is Androidos kütyük közt mozog büszkén. Nem véletlenül áll állandóan a Verge rendelkezésére a Google, ha exkluzív betekintésekrõl van szó (erre a legjobb példa a 2012-ben hurrikán miatt elmaradt Nexus 4 - Nexus 10 bemutató, az egyetlen sajtóorgánum a Verge volt, akiket meghívtak termékbemutatóra a Google HQ-ba, ismétlem nem véletlenül). Tehát ha azt hiszed, hogy az Verge az Android és a Google ellen játszik, akkor ezt rohatul rosszul gondolod.

Rengeteget tettek annak érdekében, hogy kigyomlálják az emberekbõl a csõlátást, csak te túl közel állsz a festményhez.

skinnyman
1. Nem en hoztam ide a temat.
2. Nemileg azert ide kapcsolodik.
3. Ha nem erdekel, ne olvasd, de ne rinyalj 😊

precision: pont most irtam le, hogy mi a problemam vele, ha onnan nem erted meg, nem is fogod. En sem fogom tobbszor elmagyarazni, csak magamat tudnam ismetelni.

Regards,

precision
dehogynem 😊

Bazinga!

Dzsini
Nem szoktad olvasni a hozzászólásait? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

bardocz
Ha az lenne leírva, hogy a nexus a legjobb, semmi probléma nem lenne<#hehe>
precision
szerintük ez a legjobb telefon amit vehetsz
rendben, nem értesz vele egyet... de nem értem ezen kívül mi a problémád

Bazinga!

SzirmosSzisza
Nem akarok itten belefolyni a vitába, de ki a fas*zt érdekel? Ez az Android topik, nem az iPhone vs Android (lehet lassan kéne olyan is 😄), had írják azt, kutyát macskát nem érdekel itt.

skinnyman
"egy újság egyik újságírója az 5s -t hozta ki mint legjobb mobil a saját szubjektív preferenciája alapján"

Nyilvan ez tortent valojaban, csak az az egy ujsag eppen az egyik legnagyobb a vilagon (a verge), es nem eppen ilyen szavakkal mutattak be az eredmenyt, hanem csak igy lazan "THE BEST SMARTPHONE YOU CAN BUY", mintha a szentiras lenne. Tudatosan tenykent, es nem szubjektiv velemenykent probaltak beallitani az (amugy elfogult/lefizetett) velemenyuket, es ez nincs rendben.
Persze kb tudja az ember, hogy mire szamitson toluk, es nem veletlenul hivatkoznak iverge-kent sokan rajuk, de ez meg toluk is sok volt.

Regards,

precision
én kérek elnézést 😄 😛

Bazinga!

Dzsini
Mindennappi hisztinket add meg nekünk ma...

üdv az interneten, biztos új vagy, ha ez nem tûnt még fel 😊 a netlakó nem érzi jól magát, ha nem tud valami miatt nyivákolni. Ma, itt épp egy weboldal tesztje került sorra 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

precision
fel kell fogni hogy az Apple és a Google teljesen más felfogású gyártó... egyszerûen más az üzleti modell... az Apple mindig is a saját hardverén a saját szoftverét futtatta, és sikeresek vele... senki sem fog fegyvert az emberek fejéhez, hogy iPhonet vegyenek és/vagy aki iPhonet vesz az nem tudatlan birka

az meg hogy egy újság egyik újságírója az 5s -t hozta ki mint legjobb mobil a saját szubjektív preferenciája alapján nem értem miért akaszt ki egyeseket 😊 bookmark törlés és ilyesmi 😄
bizonyos szubjektív szempontokat figyelembe véve az 5s a jelenlegi legjobb mobil... más szempontok alapján valamelyik androidos a legjobb... ez ilyen egyszerû

Bazinga!

theone91
Az lényegtelen, ettõl függetlenül az Alienware logója nincs leragasztva.