Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
Hivatalos forgalomban itthon sem lenne sokkal olcsóbb (de leaglább lenne gari).

Ryder159
Jól hangzik. Jó lenne ha kapható lenne itthon is, mert ha Kínából rendelem, rászámolom a vámot, meg adót, akkor már nem is annyira olcsó

theone91
Kipróbáltam. Hát ez elég kontra-intuitív. Mindent gesture-kontollal kell elérni, az appok pedig csak listában jelennek meg, semmilyen rendszerszerûséget nem érzek benne. Ez jelen formájában gyenge nagyon.

theone91
Jópofák. A teljes email-címlistádért cserépbe töltheted csak le a bétát.

theone91
Nem értem miért a Microsoft akvizíció lezárása után látjuk a legtöbb Androidos projektet a Nokiától. Felettébb komikus, az ahogy elbaszták az egészet.

theone91
THL 5000

1.7GHz-es nyolcmagos MediaTek, 2GB RAM, 32 GB, 5" fullHD, 13-megapixel Sony Exmor RS.

De ami a legfontosabb: 5000 azaz ötezer mAh-ás akku, 8.9mm-es házvastagság mellett és gyorstöltéssel. És csupán 300 dollár lesz. Azt hiszem népszerû lesz a hazai chinaphone közösségben is.

theone91
Értem én, de ismétlem: Az azonos havi költségekkel járó iPhone és az S5 mellet senki sem veszi majd.

Én erre gondoltam.

Jim Morrison
Ask fm et találtam csak de gondolom nem arra gondolsz :c

CM browsert kipróbálta valaki?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

AS FM is problémázik, meg még pár játék is.

The Cleaner nekem eddig nemakart mûködni, viszont ma újra feltelepítetem és most okés.

Narxis
Xposed

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison
melyek azok? amiket én használok és nem mûködtek rendesen, azokat szerencsére még az elsõ hónapban megjavították.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Remélem addigra minden app normálisan fog futni rajta, mert van 2-3 ami kellene és nemmûködik.

Dzsini
Na ez lesz az a nagy frissítés (4.5 vagy 5.0?), amit a 2012-es N7 már nem kap meg gondolom.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

precision
és ugye nem csak a gyári böngészõ csinálja ezt hanem az összes 3rd party böngészõ, ezért gondolom, hogy ez valami rendszerszintû dolog lehet, és 4.4 elõtt nem volt ilyen, szóval a 4.4 -el jött valami változás ami ezt okozza

Bazinga!

Jim Morrison

precision
nem tudom, de az biztos, hogy nagyon korlátozottak a "belsõ" videólejátszó képességei, akadozik, semmi beállítási lehetõség... mármint ennek a böngészõben megnyíló lejátszónak

mxplayert használtam mindig erre a célra... azzal tökéletes volt minden

Bazinga!

Dzsini
Nem tudom, én nem szoktam videózgatni böngészõbõl... Lehet, hogy kibõvítettek valami rendszerszintû formátumtámogatást, és azóta a böngészõ is le tudja játszani. Ameddig ez nem volt meg, addig feldobta a választási lehetõséget, hogy ha te tudsz valamit, oldd meg.
Vagy ez nagyon hülyén hangzik?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

precision
korábbi verziókon mûködik, ezért gondoltam, hogy 4.4 miatt van
szóval egy adott oldal embed videója ugyanazzal a böngészõvel 4.1 vagy 4.2 alatt feldobja a választó ablakot, hogy mivel szeretném lejátszani
4.4 alatt mindegyik böngészõvel ugyanazt csinálja, elkezdi lejátszani a böngészõn belül egy új fülön egy (gondolom gyári) video lejátszó beépülõjével

googlevel sok külföldi fórumot is találtam ahol ugyanerre panaszkodnak, és õk is azt írják, hogy amióta 4.4 -et használnak azóta van ez a gond

Bazinga!

skinnyman
Ja, apro kis javitas, elsosorben egy OpenSSL biztonsagi fixet tartalmaz, felraktam azert.

precision: nem hiszem, hogy a 4.4-hez van koze, sztem elsosorban a weboldalakon mulik, hogy milyen formaban kinaljak neked a videot, ami meg fugg a user agent-edtol, talan felbontastol is fugghet, meg ilyesmiktol. Regen gondolom nem volt elterjedt annyira mobilon a html5 szabvanyu video tamogatasa, ezert inkabb kozvetlen a videofile-ra mutattak csak, egy ideje viszont mar lehet arra is alapozni.

Regards,

precision
4.4 alatt a böngészõk miért nem kérdezik meg mivel szeretném lejátszani az videókat? korábban mindig mxplayert használtam, most meg a böngészõ saját lejátszójában indul el a video, semmi kérdés, hogy mivel szeretném megnyitni

próbáltam már alapértelmezést törölni, clear data, újra telepítés, másik böngészõ, másik lejátszó... semmi...

esetleg találkozott valaki más ezzel a problémával? ötlet a megoldásra? 😊

Bazinga!

Dzsini
Nexusokra már kint vannak a 4.4.4 image-ek 😊 (3 napja kaptam meg a 4.4.3-at...)
Ahogy olvasom, és a buildszámból látszik is csak apróbb hibajavítások.

Jim Morrison

GregSB
Azt felejted el, hogy ez ($200 és a havidíj) USA-ban nem prémium, hanem a sarki boltos megveszi kategória.

theone91
Ja, és ossz szét sajtóközleményeket mailben különbözõ idevágó blogoknak, portáloknak. Ez különösen jól jöhet külföldi a blogoknak is, ha az appod megjelenik angolul is.

theone91
Ha van egy kis marketingbüdzséd, akkor a közösségi oldalak + valamilyen nyereményjáték a verhetetlen kombó. Ha egy decensebb, fizetõs alkalmazásról van szó én nyereményként pl. promó kódokat is osztogatnék.

Szerintetek hogyan lehet egy alkalmazást okosan reklámozni? Szóval nem arra gondolok, hogy belinkelem mindenhova, hogy "ittvan az appom töltsétek!" mert ezzel az ember csak az fordítottját éri el. Vagy lehet, hogy kezdõ fejlesztõként rosszul látom a dolgokat?

theone91
Nyilván nem lesz, az még az USA-ban sem. Egy prémium árú telefon, kevésbé prémium jellemzõkkel melynek a kulcs-tulajdonságai az Amazon népszerûsítésére épülnek és a leginkább lobogtatott feature-t senki sem használja majd. Szerintem mellényúltak, de ne legyen igazam.

LocalPatriot
Hát nem lesz néptelefon az tuti. Sok ez nagyon...
Firerock
Sziasztok!
Ez mennyire normális?

(a túl magas Android rendszer akkumulátor fogyasztás)
Ha nem normális akkor mit tudok tenni? Már volt factory reset is és az sem javította meg..

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

skinnyman
Azoknal nem a 32 gigas ennyi, szoval azert jobb aron megy azoknal, de tenyleg joval dragabb, mint amire a legtobben szamitottak, ugy nez ki elso korben nem "neptelefonnak" szanjak meg.

Regards,

theone91
Igen, viszont szintén két évvel ugyanennyi az iPhone és a Samsung Galaxy S5 is.

A Kindle ebbõl a telefonból abszolút moneymakert akar létrehozni, de az elõzõ Amazon termékek sikere is csak a filléres áraknak volt köszönhetõ és szerintem nem az általuk kínált kontent miatt. Így viszont kétlem, hogy felvenné a versenyt még akár a mérsékelten sikeres high-end telefonokkal is.

Dzsini
És a 200 dolláros szerzõdésben benne van 1 év Amazon Prime elõfizetés (filmnézés, zenehallgatás, ilyesmik), ami 99 dollár önmagában.

GregSB
Én azért még várnék ilyen kijelentésekkel. $200 szerzõdéssel, ez nem pénz az USA-ban es azokban az országokban ahol az Amazon boltja nepszerû, sokan használják.

Dzsini
Szinte kizárt, hogy jön - ahogy Kindle Fire sincs, meg úgy általában az Amazon Prime és a hozzá tartozó szolgáltatáskör sincs.

theone91
Túl drága (Amazonhoz képest pedig pláne), forkolt Android, ennyiért azért 1080p menetett volna a kijelzõbe, a dinamikus perspektívának semmilyen gyakorlati haszna sincs.

Kétlem, hogy lesz belõle második generáció.

Vadnokedli
Azért is írtam, ide amúgy se jön(szerintem).

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

GregSB
Annyira 147 ezer ($650) mint az iPhone vagy SGS5. Mire beér hozzánk (ha egyáltalán beér) 200K felett lesz.

Vadnokedli
147 ezer. No thanks.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

skinnyman
SzirmosSzisza
Egyedül akksi meg kamera az amin javítani kéne legtöbb telefonnál. Illetve Samsungoknál még a 2 raklap szemét amit rápakolnak 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Tinman
N8-al 1 évet lehúztam zéró gondja lett :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

skinnyman
Pont ezaz, hogy ezek közül egyik "újításra" sincs igazán szükség...

Max ha az indukciós tekercset végre integrálnák gyárilag anélkül, hogy a súlya jelentõsen növekedne, ÉS továbbra is szétszedhetõ lenne a telefon... Alapból a Note3 167gramm, sima indukciós hátlappal 188, indukciós s-view coverrel meg 225... szal elég húzosra tud nõni jelenleg. Kínai QI betétem is volt már, azzal csak 6 grammal nõ a súlya, de nem bíztam a mûködésében, inkább visszaküldtem.
precision
biztosan növelik a kijelzõ felbontást majd a note4ben, lesz benne fingerprint scanner, jobb kamera, lehet a kijelzõ mérete is nõ pár tized inch -el a készülékház nem számottevõ növekedésével (káva csökkentés).. bár ez utóbbira semmi szükség... inkább hagyják meg a jelenlegi kijelzõ méretet és csökkentsék a kávát

Bazinga!

Bucser
Más droidos teloval sokat futkarozol esõben és mehet szervizbe vizkar miatt. Ugyanis már a pára is képes kinyírni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Reggel leveszem a töltõrõl, és másnap este teszem fel olyan 20% körül. Úgy, hogy minden be van kapcsolva, wifi, bt kihangosítás,exchange és gmail, üzenetküldõk pushon, mobilnet, szal semmi takarékoskodás. Hétvégén van, hogy péntek reggeltõl vasárnap estig is bírja. Kivéve ha több órát autózok, sok telefonálással, akkor azért a bt lerántja rendesen.
Nekem tuti, hogy samsung illetve note lesz következõ telefonom is. Bár nem hinném, hogy a háromhoz képest idén õsszel olyan nagyot tudnának dobni, hogy érdemes legyen váltani.
LocalPatriot
Simán el tudom képzelni, hogy 10-15k-val olcsóbb lesz az N3, az N4 megjelenése után egy héttel. Én várnék.