36194
-
#29932 Ha "osztott módban" indítod, akkor azt hazudja a programnak, hogy fele akkora a képernyő, és onnantól oldja meg a program?
Van ennek így értelme? -
#29931 Igen, ugyanakkor a pletyka ezt irja, ami miatt megsem lehet teljesen kizarni:
" split-window functionality probably would not rely on individual apps to implement it - the feature would probably rest at a lower level, allowing ostensibly all apps to participate" -
#29930 Ha lesz is, tutira nem az L-ben, így ez az elmélet nem túl valószínű. Amúgy is, egy ilyen komoly fícsört mindenképp devpreview-ban kell bemutatni, hogy a fejlesztőknek legyen idejük adaptálni ezeket. -
#29929 Egy elmelet szerint ezert lesz a kovetkezo Nexus telefon 6" :)
De amugy en nem tartom valoszinunek, hogy lesz ilyen ficsor, plane, hogy mar most az L-be bemutatnak, de jo lenne ha meglepnenek :) -
Borg #29928 Nézheted abból a szemszögből is, hogy jópáran meg utaznak a samsungra, bármi van, bármi nincs, máris a samsung a hibás meg a szar. 10 éves urban legendekből táplálják a sok baromságot, miközben egy gagyi nexusra verik, csak mert azon hetente frissitgethetnek szoftvert... komolytalan gyerekek hada... El se tudják képzelni, hogy valakinek munkaeszköz, és nem játékszer a telefon. -
#29927 néha ott se árt, pl egyik oldalt megy a youtube, míg a másikon gyorsan kiböngészel valamit.. sony tableten nagyon hiányolom a samu telóm ezen okosságát -
#29926 Multiwindow oké tableten, ha rendes a kivitelezés, mobilra nem is kell. -
#29925 An Exclusive Look At Google's Early Multi-Window Explorations For Android
Moto X (2014) Review: A Nearly Perfect Android Phone
Six-inch Motorola phone hits the FCC looking like the new Nexus -
ktomi22 #29924 Csak meg ne sajnaljak a samsungot.. olyan uzlei marketingjuk an hogy mar hanyok.. inkabb invesztalnak a reklamba ahelyett hogy esetleg a minosegen emelnenek.. jo.. mint ceg .. csakis a profiton van nekik a lenyeg.. es arra meg bevalik nekik ez a marketing..
Bar elvi kerdes.. mert ugymond "fonokseg" nem szenved hianyt az anyagiakbol.. igy siman racsaphatna az asztalra.. hogy "az en cegem maradandot alkot".. ahelyett hogy okadja magabol a minosegtelen vackaikat.. meg a felso kategoriaban is.. nem foglalkoznak semmivel.. hogy pl ne csak paporon mutasson jot az a x mennyisegu ram vagy processorteljesitmeny.. -
#29923 Tisztázzuk le: én ennek nem örülök, és nem is aggaszt, semleges vagyok a Samsunggal kapcsolatban. De ha részletesen elolvasod a hírt, akkor az szerepel enne, hogy a készülék (db) eladások nőtt, a profit marginjuk viuont csökkent.
Mivel a felsö kategóriás Galaxykon van a legtöbb profit, ezért ebből logikusan következik hogy a közép es alsó kategóriás telefonjaikból fogyott több, különben nem csökken volna a profit-marginjuk. -
#29922 Te amúgy a Samsungnál dolgozol? Csak mert akárki szól valami rosszat róla te ugrasz :D -
Borg #29921 Ahum, OK. Tehát a Galaxy handsetek... számoljuk csak meg mennyi van. Melyikkel lehet a gond vajon. A középkategóriában lévő 25 félével, ami a kutyát nem érdekli, de cserébe bazinagy a konkurencia mert minden jöttment telefont gyárt már, vagy a csúcskategóriával ahol gyakorlatilag csak az apple az ellenfelük... -
#29920 Link a hírhez
"SEOUL, South Korea — Samsung Electronics Co. said Tuesday its third-quarter operating profit is estimated to have fallen to the lowest level in more than three years, as Galaxy handsets sales slow."
Eza nyilatkozat egyenesen a Samsungtól jön. Ez így elég hiteles infó neked? -
TomBond #29919 Xperia M2 Aqua, ékezetes betűknél átvált másfajta karakterkódolásra, és így már csak 70 karakter egy sms. Van erre valami megoldás? -
#29918 Ja, értem én. :) -
#29917 Igazából nem azért vettem mert ultramegahádé hanem mert most ez jó áron volt. (nekem a 720P is jó lett volna) -
Borg #29916 És azt ki is mondta, hogy ez a samsung mobilos üzletágára vonatkozik, hát még a csúcskészülékekre, stb?
Megint az urban legend gyártás megy... -
#29915 Nekem is ez volt az első reakcióm, de aztán nem igazán láttam jelentős különbséget a 5"-es 1080p mellett, hogy őszinte legyek. -
#29914 Eléggé patent ez a G3, kiszúrja a szemem a kijelző minősége. -
#29913 vagy trolololo? -
#29912 Hupszika?
-
#29911 QHD-hoz kell is, azt írták, hogy az LG G3 is beszaggat néha.. -
#29910 Kíváncsi leszek azért az árra. -
#29909 Ah, fiddler2 vel próbálkoztam, akkor jön a wireshark :/ -
Stockbauer33 #29908 Durva tempót diktál a Nexus 6 -
#29907 Szerintem meg ideje lenne átadni a stafétát másoknak (már ami a legtöbbet értékesített Android alapokon operáló márkát illeti). Szerintem az embereknek (főleg nyugaton) nem szabadna a Samsunggal azonosítani az Android platformot.
Mellesleg az idei garnitúra konzumerek számára nem hoz annyi plusz újdonságot, a tavalyi garnitúrához képest, hogy megérje az upgrade, az új vásárlók pedig szerintem minden eddiginél nyitottabbak arra, hogy valóban körbenézzenek az Android-piacon. -
#29906 Úgy tűnik eddig tartott a Samu tündöklése.
"The company said it would report an operating profit of $3.8 billion for the quarter ending in September — a decline of nearly 60 percent from the same time a year earlier. Sales fell to $44 billion, off 20 percent from a year ago. […]"
Valamit változtatniuk kell, mert ez már sorban. 2.-3. ilyen negyedév? -
#29905 Wireshark / tcpdump :p -
#29904 Mivel lehet logoltatni a hálózati lekéréseket? Sajnos nem jött össze, hogy PC-n hallgassam le, lehet valahogy ezt droidon csinálni? -
#29903 Xperia S is már így működött -
#29902 Tök jó, itt örültem, hogy a Z3 Compact csak 135e környéke, erre olvasom, hogy ha BL-t kinyitom, akkor egy csomó progi elveszti a DRM-et és ugranak a szoftverek a telóról... Butább és szarabb lesz. Kíváncsi vagyok, ki lesz az első, aki XDA-n kijavítja ezt a faszságot.... -
#29901 Sony Xperia Z3 review: a classy flagship with great battery life -
#29900 5.923
/csak beírt valamit -
#29899 *5.92 -
ldavid #29898 *5,9 :D -
#29897 Ez csak akkor játszik, ha Vadnokedli bevállalná a 6"-et.
(that's what she said) -
#29896 Nemsokára a Nexus 6. -
#29895 Nincs szó dupla kameráról, a Duo Camerát csak megtévesztő marketingként használják fel. Van egy kamera és egy távolság/mélységmérő (lásd Xbox Kinect), amivel kamu DOF-ot, bokeh-t tudsz rányomni a fotóidra (ronda és mesterkélt lesz a végeredmény). Ezt amúgy a Google megoldotta szimplán a Google Camerával is, csupán annyi a dolgod, a fotó elkészülte után adott irányba mozgasd egy kicsit a kamerát. Az eredmény pöccre ugyan az. Ráadásul emiatt a Duo Camera miatt kellett kihagyni az optikai képstabilizátort (az OIS-t) a One M8-ből, ami a G3-ban szintén megtalálható és ez elengedhetetlen ahhoz, hogy rosszabb fényviszonyok mellett is relatíve éles képet lőjj.
Emellett LG G3-ban (a többi mobil kontrasztalapú fókusza helyett) lézeres autófókusz van, aminek valóban van gyakorlati haszna is, ugyanis igen hatékonyan írtja ki a véletlenül rosszul fókuszált képek számát, pláne a sötétben, félhomályban, és gyorsabb fókuszra is képes.
Ha a kameráról van szó a One M8 nem egy ligában játszik a G3-mal. Ez biztosan kijelenthető.
Az előlapi hangszórók remekül jönnek amúgy, viszont emiatt az ún. Boomsound miatt lett végül monstrum a One M8 (a képernyő méretéhez képest, 5" vs 5.5") úgyhogy ez a kompromisszumok listája közé sorolható leginkább.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2014.10.06. 17:55:59 -
#29894 sense, hátsó dupla kamera is plusz funkció, előlapi sztereó hangszorók, illetve dizájnban is eléggé ottvan (tudom ez szubjektív)
Valamint nem véletlen lett az év mobilja több oldal szerint is...
Utoljára szerkesztette: kifli, 2014.10.06. 17:19:35 -
#29893 amilyen okadek fos leszarom supportja van HTC -nek inkabb nem... :D <sok eves tapasztalat HTC teren...>