Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.7GHz-es nyolcmagos MediaTek, 2GB RAM, 32 GB, 5" fullHD, 13-megapixel Sony Exmor RS.
De ami a legfontosabb: 5000 azaz ötezer mAh-ás akku, 8.9mm-es házvastagság mellett és gyorstöltéssel. És csupán 300 dollár lesz. Azt hiszem népszerû lesz a hazai chinaphone közösségben is.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Bazinga!
mxplayert használtam mindig erre a célra... azzal tökéletes volt minden
Bazinga!
Vagy ez nagyon hülyén hangzik?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
szóval egy adott oldal embed videója ugyanazzal a böngészõvel 4.1 vagy 4.2 alatt feldobja a választó ablakot, hogy mivel szeretném lejátszani
4.4 alatt mindegyik böngészõvel ugyanazt csinálja, elkezdi lejátszani a böngészõn belül egy új fülön egy (gondolom gyári) video lejátszó beépülõjével
googlevel sok külföldi fórumot is találtam ahol ugyanerre panaszkodnak, és õk is azt írják, hogy amióta 4.4 -et használnak azóta van ez a gond
Bazinga!
precision: nem hiszem, hogy a 4.4-hez van koze, sztem elsosorban a weboldalakon mulik, hogy milyen formaban kinaljak neked a videot, ami meg fugg a user agent-edtol, talan felbontastol is fugghet, meg ilyesmiktol. Regen gondolom nem volt elterjedt annyira mobilon a html5 szabvanyu video tamogatasa, ezert inkabb kozvetlen a videofile-ra mutattak csak, egy ideje viszont mar lehet arra is alapozni.
Regards,
próbáltam már alapértelmezést törölni, clear data, újra telepítés, másik böngészõ, másik lejátszó... semmi...
esetleg találkozott valaki más ezzel a problémával? ötlet a megoldásra? 😊
Bazinga!
Ahogy olvasom, és a buildszámból látszik is csak apróbb hibajavítások.
Ez mennyire normális?
(a túl magas Android rendszer akkumulátor fogyasztás)
Ha nem normális akkor mit tudok tenni? Már volt factory reset is és az sem javította meg..
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Regards,
A Kindle ebbõl a telefonból abszolút moneymakert akar létrehozni, de az elõzõ Amazon termékek sikere is csak a filléres áraknak volt köszönhetõ és szerintem nem az általuk kínált kontent miatt. Így viszont kétlem, hogy felvenné a versenyt még akár a mérsékelten sikeres high-end telefonokkal is.
Kétlem, hogy lesz belõle második generáció.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Regards,
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
577 ppi, 225Mb/s, egyelore csak korea.
Regards,
Max ha az indukciós tekercset végre integrálnák gyárilag anélkül, hogy a súlya jelentõsen növekedne, ÉS továbbra is szétszedhetõ lenne a telefon... Alapból a Note3 167gramm, sima indukciós hátlappal 188, indukciós s-view coverrel meg 225... szal elég húzosra tud nõni jelenleg. Kínai QI betétem is volt már, azzal csak 6 grammal nõ a súlya, de nem bíztam a mûködésében, inkább visszaküldtem.
Bazinga!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nekem tuti, hogy samsung illetve note lesz következõ telefonom is. Bár nem hinném, hogy a háromhoz képest idén õsszel olyan nagyot tudnának dobni, hogy érdemes legyen váltani.