36194
-
#29972 n7 screen separation-nél mikor megemlítettem anno akkor elbagatelizáltad, hogy kamu, meg csak 1-2 eset...
Az iphone-osok is ugyanezt teszik, hisz nem hajlik el mindenkinek...
antenna gate is lufi, ismerek olyat aki iphone 4-el él a mai napig és nem szokott szakadni ha hívom, vagy nincs olyan hogy elmegy a térerő neki hirtelen...
Nagyon meg kell fogni a telefont hogy elmennyen a térerő, ez más telefonokjnál is reprodukálható szintúgy.
Utoljára szerkesztette: kifli, 2014.10.09. 21:56:48 -
#29971 Upsz, lol, user error... :)))
Valamely kedves csaladtagom bekapcsolta az uninteligens szemfigyelo okossagot, csak igy sotetben nem a legjobb es amiatt akadozott folyton :))) -
#29970 Nem, nem jo, ugyanolyan rossz, tokom tele van ezzel a vacakkal :)) -
#29969 Hidd el, az Androidos gyártók egy része is van olyan szar mint az Apple, erről már rengetegszer tanúbizonyságot tettek sok esetben. Ezen vitatkozni nincs értelme. -
#29968 Legyalultam a frissiteseket, aztan most jo...... -
#29967 Hat nemtom, szerintem inkabb nyikorogjon ha hajlitod, minthogy tonkremenjen tole. Repedni meg tudtommal nem repedt egyik tesztelt telefon sem.
Most neztem meg amugy a note 4-es videot, es egyaltalan nem olyan rossz a helyzet, mint eloszor gondoltam, ahogy el is mondja a faszi, joval nagyobb erovel tudta csak minimalisan elhajlitani (gondolom a fem keret miatt), amit utana siman vissza tudott nyomni (talan magatol is visszaallt volna ha var egy kicsit) barmilyen maradando serules vagy nyom nelkul. Ehhez kepest az iphone-t kb 3 masodperc alatt teljesen tonkre tudta hajlitani.
Es nem, nem emlekszek Z1 vagy Lumia-nal elhajlasos problemara, ami azt illeti, soha nem hallottam telefonrol, amit ennyire konnyen maradandoan tonkre lehetett tenni egy kis hajlitoerovel. Nyilvan hajlott mar el masik telefon is (ezzel magyarazzak a demagog fanoldalak a jelenseget, mint egetrengeto ellenbizonyitek), mert eleg erovel minden elhajlik (vagy torik), de kozel sem ilyen tomegesen, mert tobbnyire csak egy-egy kiugro esetrol van szo, nem pedig egy strukturalis tervezesi hibarol, es egy gyenge pontrol, mint iphone-nal.
N7 screen separation-re emlekszem. Sok peldanyt erintett, de sokat nem, es elismertek a hibat, es gariban csereltek. N5 droptest eredmenyeire nem emlekszem, mert osszesen egyet lattam belole.
Ezek nem eppen hasonlithatok egy olyan problemahoz, ami ilyen sulyu, ilyen konnyen reprodukalhato, es tervezesi hibabol ered, azaz minden peldanyt erint. Antennagate amugy szinten ilyen volt. Totalisan amatorseg volt mindketto dolog, amihez hasonlo szintu alapveto tervezesi hibat a legkisebb gyartok sem szoktak elkovetni. Es az, hogy pont egy akkora, es olyen ceg csinalta, aki magat tokeletesnek allitja be es vallast csinal maga korul, az radob meg nehany lapattal, enyhen szolva ironikus. -
#29966 Nalam yt, es play is, nagyjabol itt nezek videokat de akadozik, leallitja mintha nem lenne eleg gyors a letoltes, de az nem lehet gond......
Lehet valamit piszkalni ezugyben ? Note 10.1, asszem 4.2.2.... -
#29965 Nekem Twitch-en a source stream akadozott 1-2 streamernél (másnál meg fullHD + 60 fps lazán ment), miután átraktam high-ra jó volt. -
#29964 Eleg klassz cucc occoer': Lenovo S860 - fémbe zárt energia
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.10.09. 20:43:53 -
#29963 On.:
Az mitol lehet hogy mostanaban a tabletemen minden stream video akadozik ?
Letolti rendesen megis allandoan pillanatalljra ugrik, rohadt idegesito...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.10.09. 20:39:41 -
#29962 Épp ez az. Hogy nem új. :D -
#29961 De legalabb Uri Gellernek van uj trukkje .... :) -
#29960 Nem tudom hogy vagy vele, de nálam a hajlítás közben nyekergő recsegő-ropogó-repedő prémiumtelefon már meríti a szar fogalmát, de oké.
Persze hogy egy mértékig valós probléma, de nem ne higgyük csak az Apple-t érinti. Valamiért az ellentáboros b-közép így gondolja. Emlékszünk még az Xperia Z1 vagy a Lumia 925 pöccre ugyanolyan zsebben elhajlásos problémáira? Hát nem mert, a média nem csinált (vagy inkább mondjuk úgy nem tudott csinálni) belőle szenzációt. Emlékszünk még az első Nexus 7 screen lift/separation problémáira? Szintén nem. Emlékszünk még a Nexus 5 vérlázítóan szar droptest eredményeire? Nope. És rengeteg készüléken végig lehetne zongorázni hasonló szériahibás és/vagy fos minőségből eredő sztorikat. Ellenben mindenki emlékszik az antennagate-re, a scuffgate-re és most majd a bendgate-re mert semmi másról nem szólt hetekig a techsajtó mindegyik esetén, mert sajnálatos módon az iPhone-ból egy popkultúrális elem lett.
És nem azt mondom, hogy mivel "A" is ilyen "B" is lehet. Pont ellenkezőleg. Feri önérzetesen, magas lóról szidja Sanyit, mert megvette a bénán összerakott telefonját, de közben Feri zsebében is egy kísértetiesen hasonló szar telefon csücsül. Saskabaré sz egész.
Welcome to olcsó tömegtermelés és sok sikert a valódi minőség felkutatásához.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2014.10.09. 18:21:33 -
#29959 Nem tudom hol hallottad ezt, de ez egyaltalan nem igaz, nem tudsz normal erokkel elhajlitani egy jol osszerakott telefont, ahogy ugyanez a faszi ki is probalta sok masik modellel, es egyik masikat sem tudta eddig ugy elgorbiteni. Es a bendgate pedig egy nagyon is valos problema, ami alapbol ugy kezdodott, hogy tobbek zsebeben gorbult csak ugy el a cucc, amit a rendesen osszerakott telefonoknal egyaltalan nem lehet reprodukalni. Bovebb info: link link -
#29958 Általános a jelenség, mert minden telefont elhajlíthatsz. A bendgate egy nagyra fújt lufi volt, mára már a kutyát sem érdekli, a zsebben elhajlás pedig egyáltalán nem egzakt jelenség. Nem egyértelműsíthető, hogy ki hogy bánik a telefonjával és mit is állít valójában.
Ennek ellenére gáz, hogy csak így kézzel el lehet hajlítani ilyen drága telefonokat. Ráadásul ez különösen vicces, mert a Samsung is felszállt a közösségi marketinggel a bendgate-járatra, pedig biztosan tudta, hogy a Note 4-et is próbára teszik majd. -
#29957 Van olyan app amivel érdemes zenéket letölteni vagy gépen töltsek youtuberól és húzzam át telóra? -
#29956 lol, note 3 pedig birta, ez eleg hulyen jott ki akkor (ha tenyleg altalanos a jelenseg) -
Borg #29955 Szenet lapátolok vele. -
#29954 Oh nem mondom azt hogy a gyerek hülyén hajlítja mert hülyén hajlítja Note 3 at a közepén Note 4 et meg 6 Plust ott a felső részen hajlította, but why? -
#29953 Óh, az irónia. Pont ugyan ott gyenge a Note 4 háza, mint ahol a i6 Plusnak.
-
#29952 Azért az sem mindegy hogy hol vannak a szenzorok (közelség, fény stb). Szerintem felesleges lenne. Oldalsó hangerőgombokkal is csak a szenvedés lenne (hívás közben sokat használom pl.). -
ldavid #29951 egyébként erről megint eszembe jut, miért nincs még olyan mobil amit lehet fejjel lefelé is használni?
úgyis van már amin alul felül van hangszóró, mikrofont rakni melléjük már nem nagy dolog.
persze sw gombok kellenek hozzá, meg talán LG-féle hátlapi feloldó gomb (vagy kijelző kopogtatás) sem árt. -
ldavid #29950 az a kamera iszonyat béna.
a desire eye meg tényleg olyan mint egy fordított iphone :D -
#29949 Képeket jobban megnézve még csak nem is lényegesen kisebb, mint egy gopro. Sőt. Fantasztikus. Erre kár ráállítani egy gyártósort. -
#29948 Hogy őszinte legyek: Szerintem senki sem fogja venni. Ennek a kamerának szimplán csak az a célja, hogy ne vedd elő a mobilod? Ostobaság. Egy kamerát kell elővenned, hogy ne a mobilkamerád vedd elő. Ráadásul nem strapabíró, mint az action camek és még mountolni sem tudod rendesen sisakra vagy egyéb érdekesebb helyre. Ez lényegében senkinek sem készült. -
#29947 Ennyiért kapni gopro-t, ilyet csak a hipszterek meg buták fognak venni. Bár tény, se az olcsósított változat, se a white nem tud 720p-ben ilyen lassítást. Szóval legalább lesz valami indoka az embereknek megvenni.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2014.10.08. 23:32:23 -
#29946 Plusz volt még egy HTC szelfibuziknak.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2014.10.08. 23:24:38 -
#29945 HTC Re Camera
Kamera a mobilodhoz. Kérdés. Minek, ha nem action cam, mint a GoPro? Jaj, szegény HTC. -
#29944 HTC eppen Live Stream -et tart ha valakit erdekel
HTC Double Exposure -
#29943 Nem hiszem hogy lenne jobb, talán még az Amazon Apps(de itt nem nagyon updatelik a cuccokat). -
janixperia #29942 Hello. Van vmi play aruhazhoz hasonlo? Ami az uj nepszeru appokat adja ki? -
RYO21 #29941 Szerintem arról, hogy androidon egy app alapértelmezetten nem néz ki ugyanúgy minden eszközön. Azt, hogy minden relatív hasonlóan nézzen ki különböző méretű, PPI-jű és orientációjú eszközön azt a külön be kell állítgatni fejlesztéskor. Szóval nem az operációs rendszer skáláz, hanem az alkalmazások vannak ilyenre fejlesztve. -
#29940 Milyen fel-le skalazasrol beszelsz pontosan? -
#29939 Nem lesz elég csak a mezei lefelé-felfelé skálázás. Szerintem alapfeltétel lesz az reszponzív dizájn. Mint a snap multitasking Windows esetén. A Samsung féle megoldások nem valami UX csodák, pont azért mert a legszegényesebb módon közelítik meg a többablakos struktúrát. -
ktomi22 #29938 nem kotozkodesbol.. de mit ertesz "munkaeszkoz" alatt?.. -
#29937 Nyilvan, de ezek mar extra ficsorok, ha csak annyi kell, hogy kett app fusson egymas mellett (sokszor nincs tobb cel), akkor ahhoz semmi uj nem kene. -
#29936 Egy rövid elemzés a Samsung csökkenő profitjához kapcsolódóan
Az okok amiért lejtmenetben a Samsung profitja: Nem csak az Apple oldalról erős a konkurencia, hanem az Androidos felhozatal is megerősödött. Pláne, hogy ugyan azt a minőséget feleannyiért is megkapod manapság, ami szöges ellentéte a Samsung üzleti modelljének. -
#29935 ez mindenhol így megy... ne írj ékezetes bötűket -
#29934 Hát nem tudom, tartalomkiemelés és más ablakba áthordás. Én úgy gondolom, ebbe mindenképp be kell vonni a fejlesztőket. -
#29933 Szerintem ugyan ezt csinálja a Samsung megoldása is.