Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mingyárt töltök fel róla képet...
A mobilnet nagyon instabil volt, folyamatosan EDGE és LTE között váltogatott.
Azért kérdezem, mert 2 nap volt eddig használatban a készülék, mindkét nap nagyrészt abban a helyiségben, így nem tudom eldönteni, hogy tisztán a körülmények okozhatták, vagy valami software-es oka is lehet (az "Android Operációs Rendszer" process fogyasztásaránya hatalmas volt, holott a mobilhálózat kezelése sejtésem szerint a "Cella készenlét" process alatt kéne, hogy fusson, ami viszont alig volt pár százalék a statisztikában). Egy Google Now widget kint van az asztalon, a Google Search process 900 valahány wakelock-ot nyomott a nap folyamán, de idõben ez alig volt pár másodperc, illetve a deep sleep state aránya is megfelelõen magas (60-70% körül) volt.
A Google+, Samsung Apps, Samsung Print Service, HP Print Service, Readers Hub, TripAdvisor gyári alkalmazások le voltak tiltva a kérdéses idõszakban (okozhatott valamelyik letiltása fennakadást a rendszer mélyén?)
4.2.2 érintetlen stock rom, az elsõ napon volt 1-2 szabálytalan leállás (battery stats corruption lehet ilyenkor?)
Jónak jó, de eztán majd kiderül, hogy mennyire kell az embereknek.
Szerintem remekül eltalálták, szívesen tapogatnám. Nagy lépés elõre. Látszik mögötte a filozófia (ami már a Holo mögött is megvolt, de ahhoz valamiért nem ragaszkodtak olyan konzisztensen). Sokkal egyértelmûbb minden. Nézd meg pl. a tegnap demózott, újrarajzolt Gmail appot Androidon. Kellett ez a letisztultság annak érdekében, hogy stock rendszer potenciális új felhasználói ne érezzék zsúfoltnak és katyvasznak az egészet. Erre pedig szükség van, ha az Android Silver vonalat komolyan gondolja majd a Google (amirõl végül nem esett szó, talán õsszel).
De amiatt nem aggódok, hogy majd jönnek a gyári gányolások és custom felületek, amivel hazavágják az egészet. Úgyhogy lesz mibõl válogatni majd, ha nem tetszik a nyers Android L.
Kis gondom lenne és még szerintem off is, de ez egy aktív forum és cseresznyét próbázok.
Olyan gondom lenne, hogy van egy Sony Xperia U telóm. A ************************************************************************************** sem akar csatlakozni a géphez USB-n keresztül. Már mindent csináltam, de semmi. Ki is teszi az USB-jelet a teló sarkába, de cseszik csinálni bármit is. A rendszer ugyan az. 2 hónapja még ment gond nélkül. Most meg semmi. Feltettem a Sony hülyeségét is, de az sem érzékeli.
Valaki tudna valami megoldás, hogy miként bírjam mûködésre a telefonom? A bill meg az egér USV-s és akár hova dugom mennek.
Valaki, ha tud megoldást legyen már kedves és írja meg. Köszönöm!
Még ma jönnek a videók a tapasztalatokról (remélhetõleg nem battery saving modeban😊)
A billentyûzet gusztustalan, a számológépre szavak nincsenek. Az új multitask window sem nyerte el a tetszésem.
De a motorháztetõ alatti változtatások jók, a rendszer meg custom romokban úgyis témázható lesz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Kéne egy kis segítség!
HTC One S recoveryben kéne valahogy romot feljuttatni a memóriába, hogy tudjam onnan telepíteni. Csak Recovery van, nincs telepített os a telefonon!
infidel
Offlinera az OpenStreetMap van, ami ingyenes és nagyjából pontos - OSMAnd néven van hozzá navigációs program is.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sygic-et vettem, full EU + hangnavi + lifetime frissítés 7.500 Ft volt húsvéti akcióban, de úgy tudom pont éppen most is van ilyen lehetõség.
Ellenben nem errõl van szó, hanem arról, hogy ahol nincs aszfalt ott is tudjon navigálni, legalább annyit, hogy "itt vagy" akár az erdõ közepén is, hogy könnyen kitalálj bekapcsolt GPS + offline térképek mellett.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Weben meg lehet nézni egy részét, hogy körülbelül milyen lesz: #28467
Tudom hogy nem telefonos forum, hanem Androidos, de állandóan telókrol beszéltek és képben is vagytok, szóval megkérdezem:
Milyen telefont ajánlotok, ami középkategória. Nem feltétlenül kell érintõ kijelzõ, de a GPS program miatt annak látom értelmét.
40e forintig. Nagy kijelzõ nem kell sõt igazából még hátrányos is. SE Neo méretû kijelzõ doszt elég lenne. SE telefonok ebbe a kategóriába drágák szerintem, Samsungok meg nem megbízhatóak kijelzõ terén (azt hallottam)
Szóval ezekkel a kritériumokkal mit tudtok ajánlani?
Köszi elõre is!
Eddig megjelent formájában valóban nem éri meg egy okosóra (ld. Sony/Samsung belsõs rendszerekkel, amelyek kb. csak pulzusmérõnek voltak használva), de azért tegnap demóztak egy picit az Android Wear-bõl, és vannak jópofa tulajdonságai. Elsõ és legfontosabb, hogy milyen remekül kommunikál az okostelóddal és a Google szolgáltatásokkal (ha egy mobilos appnak van okosórára írt verziója is, akkor telefonra letöltve megjelenik rögtön az okosórán is az app). És nem csak a Google alkalmazások vannak így, demóztak 3rd party-t is.
És ugye ott a Google Now. Minden egyes frissítéssel egyre jobb, precízebb és az un. pillantásos információ-hordozás egyik legjobb példája ami még talán jobban is mûködik egy karórán, mint egy okostelefonon (mindig kéznél van, nem kell lockolni, csak mellkasig emelni, és rögtön ott vannak az infók/kártyák)
Nem azt mondom, hogy én venném a Moto 360-at 250 dollártért, sõt lehet 150-ért sem venném meg, mert nem rajongok a karórákért. De lehet, hogyha egy hétig kipróbálnám már más lenne a véleményem (a Google Now-hoz is szkeptikusan álltam). Én úgy gondolom, hogy a 250 dolláros ár szerintem versenyképes lenne a hagyományos karórákkal szemben is, az okosóra elõnyeivel és hátrányaival egyaránt.
nyilván lesz aki venni fogja ennyiért is, de nem lesz egy elterjedt dolog szerintem 😊
Bazinga!
A Moto 360-ban pont az abszolút minimalista megközelítés az, ami szép (nyilván azon túl, hogy kerek). De hát, ízlések és pofonok.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Viszont ez nagyon ott van, inkabb ilyet vennek 😄
a "HTC okostelefonok" topikba is feltettem ezt a kérdést, de itt is megkérdezem, hátha tudtok segíteni:
Azt szeretném megkérdezni, hogy a HTC Desire C telefonra most mi a legújabb elérhetõ és mûködõ Android rendszer? Jelenleg 4.0.3 fut rajta, de olvasom, hogy maga az Android már elõrébb tart. Szóval ha van újabb azt akkor hogyan találom meg és hogyan tudom a telefonra installálni?
Elõre is köszönöm a válaszokat. <#worship>#worship>
Ide mit lehet írni?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe