36194
-
#30052 Medvecukor. Letudva. :D -
#30051 Liquorice jobb poén lenne, senki nem tudná leírni elsőre :) És kimondani se. -
#30050 Screenshot in Chromium Issue Tracker Suggests the Next Version of Android is “Lollipop”
2014/10/14/screenshot-in-chromium-issue-tracker-suggests-the-next-version-of-android-is-lollipop/ -
ktomi22 #30049 noname .. :S -
#30048 youtube ot kell frissítgetni, hátha kiraknak egy promó videót is mikor kikerül a poszt. -
#30047 Elvileg csak egy blogpost lesz. Meh. Szívás. -
#30046 jó lenne :o
kicsit semmilyen videó, de hátha érdekel valaki (szebb, gyorsabb, jobb)
-
#30045 ma jelentik be az új nexusokat... lesz vmi event vagy időpontot lehet tudni hánykor tudjuk majd meg a kinézetük milyen meg a specifikációik?
köszi -
#30044 Ugy ugy + fastcharge:) -
#30043 A THL 5000 az egyik legismertebb példa. -
ktomi22 #30042 tipus? -
#30041 Van telefon ami vékony és 5000mAh:))) -
#30040 Epic trolling :)
Amugy gyanus h nem volt lollipop, sztem az lesz :) -
#30039 -
#30038 Csak hogy érzékeltessük ezt a brutál akkukapacitást: A tavalyi Nexus 7-be 3950 mAh-t szorítottak.
Ezzel az akkuval és dizájnnal tekinthető Droid Maxx gyermekének. Nem valami szép telefon, pláne nem kéne flagshipen kapacitív gombokat és ilyen mintákat a hátlapon erőltetni. Azért kíváncsi lennék a vastagságra is. Amcsi piacon lehet belőle valami, de szerintem (sajnos) hasonlóan teljesít majd mint a Maxx eladásokban. -
#30037 Full Motorola Droid Turbo Details Leaked—5.2-Inch QHD Screen, Snapdragon 805, And 3900mAh Battery
Az azert nem semmi... A kijelzo is hihetetlen, de az aksi szinte szurrealis... -
#30036 Ezek szerint most sem fogják demózni. Kár. :( -
#30035 Nexus 9 To Launch Tomorrow And Will Be The First Device To Run Android L
Hm, eleg biztosra mondjak. Mondjuk azt lehet erezni, hogy kozel van mar :)
szerk: "Both devices will have expandable memory." Ez azert gyanus...
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.10.14. 19:40:22 -
#30034 ettől félek. Mire eljutunk a leleplezésig addig kb csak egy ilyen bejelentés jelentene meglepetést :( -
#30033 Minden jel arra mutat, hogy egyetlen, nagy Nexus lesz. -
#30032 én remélem lesz belőle max 5" "mini" verzió. Nagy valószínűséggel akkor le is cserélem a mostani telóm. -
#30031 Amúgy eléggé szekszi, de mennyivel jobb lenne 5 - 5,2"-en. Ez így fakingnagy. Remélem keveset gyártanak majd belőle. -
#30030 Ja igen, közben beugrott, csak a korábbi (hátlapos) leakeknél úgy emlékeztem folyamatos a hátlap és a keret (tehát nincs szeparálva) -
#30029 Ja, es akinek van meg ketsege a verzioszamot illetoen: nezzen ra az orara :) -
ldavid #30028 olyan mint az új X, csak a keret alu -
ktomi22 #30027 fem imitacio ;) -
#30026 Csak nem fém lesz a hátlap? Máskülönben minek kellenének a műanyag betét-csíkok? Nyilván az antenna működéséhez, de eddig nem volt szó fém hátlapról. Remélem nem fém lesz. -
@evleaks (visszater?)
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.10.14. 16:01:07 -
#30024 "All kinds of phones for all kinds of people"
Hoppá? -
#30023 Gondolom gmail? Settings/account/google/gmail sync-nel legyen pipa.
Aksikimelo alkalmazasok... lol. -
janixperia #30022 Nem jonnek uj emailekrol ertesitesek. Miert? Pedig az alkalmazasokon belul beallitottam. Akkor kezdodott el amikor leszedtem egy akku kimelos alkalmazast. De mar letoroltem. De ugyanugy nemkapok ertesitest -
ktomi22 #30021 Skype egyenleggel megoldhato. Bar nemtudom mennyivel jon ki jobb arra per sms.. -
janixperia #30020 Hali. Van olyan app amiről kedvezményesen lehet smst kuldeniel es az en szamomat jelezzr ki? Mert a mobilvoip mas szamot ir ki nem az enyemet -
#30019 Nexus 6 And Android L Make Early Cameo Appearance In New Android Ad Campaign 'Be Together, Not The Same'
-
#30018 Annyi az egész, hogy clickbait cím, a hír maga a Moto G-ről szólna, ráadásul a tavalyiról, a videó feltöltője Moto devnek adja ki magát. Erre irtó könnyen felültek. Amúgy jól jellemzi ez a hazánk legnagyobb mobilos portáljának "felkészültségét". -
#30017 Elvileg konkretan ez az a tema: link
Mellesleg azon tul, hogy ez nem egy video az android l-rol, ha az is lenne, akkor is "so what?" kategoria? A preview junius ota fut a tabletemen... Ezen a mobilarenan is szinvonalasabb cikkek voltak regen..
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.10.13. 22:07:29 -
#30016 Elég egyértelmű, az animációk nem Material Design animációk és teljesen sántít az egész. Egyértelműen kamu. -
RYO21 #30015 Most olvasom PA-n hogy valószínűleg csak egy CM téma az egész, és hogy kamu a videó. -
#30014 Videón az Android L! -
#30013 Pont most magyaraztam, hogy mikor van ertelme hozzaszolni es mikor nincs. Erre tenyleg megint azt jatszuk, hogy olyan dolgokat probalsz a szambaadni, amiket sosem mondtam, hogy aztan hosiesen kigunyold az (altalad kitalalt) hulyesegeket? Koszi, de ahogy mar kifejtettem: se erre, se semmi hasonlora nem vagyok vevo.
Azt pedig gondolom, hogy az evek soran tettel mar te is be ide relevans hirt, de szerintem mindketten tudjuk, hogy elsosorban nem ezert jarsz ide.