Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Nekem tegnap a 8000-et 😊 (és mivel 7200 volt az elõzõ rekord, így gyorsan le is fozóztam 😊 )
link1, link2

Régen mire az 5000 összejött az acsi miatt, vért izzadtam... mostanában a SAM-el rendszeresen elszaladok 6000 környékéig.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
Nekem szervizben nem tudták feloldani a képernyõt, írtak, megadtam nekik a mintát aztán mégis resetelve kaptam vissza 😄 (képernyõt cseréltek amúgy)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szucsy89
4000 métert ma sikerült túllépnem 😊 tudom, nem nagy szám
Dzsini
4.4.4 óta random újraindulás már néhányszor (van, hogy használat közben, van, hogy egyszer csak észrevettem, hogy a dokkolón állva elkezd bootolni), csúnyán belassult pár esetben (pl. egy-egy programból kilépve 3-5 másodpercbe telik, mire egy 2 widgetes majdnem üres felületet visszatölt)...
furcsán viselkedik, és nem tudom mi lehet az oka. Bár nem vagyok a "telepítsük újra" híve Windowson se, de mindenhol ez az elsõ, hogy "rezeteld le".

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Narxis
Te mé akarsz factory resetet?O.o

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Bucser
Sony PC companion kb mindent lement.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

SzirmosSzisza
Titanium Backup szerintem kiment mindent.

Amúgy, van itt pár fejlesztõ, a Googlenek a cloudos mentés cucca az fizetõs vagy csak lusták a fejlesztõk használni?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Backup-restore milyen hatással van a játékállásokra meg ilyesmikre? Nem lennék boldog, ha a Jetpack Joyride állásom elveszne egy ilyen után 😊

Bucser
Tegyuk hozza a siram erdohoz, hogy a kollega nem tette meg azt amit mar 3-szor kertem tol a szitu megoldasahoz: Data backup, Factory reset, Data restore.

Ugyanis az OTA elbaszta a telojat.

dehat neki jo ez igy. ahogy korabban is irta.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Vadnokedli
Sony a szoftveresen messze a legkulább (tán még Samsungnál is rosszabb- ha nem egy szinten van). 3 Sony is van a családban, Z1C / P / Z.

Természetesen a Z és a Z1C már volt gariban, SW anomáliák miatt.. <#hehe>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Jim Morrison
Nekem minden butatelefonom sony ericsson volt, aztán jött az android, 1 huawei, 1 sony ericsson, 1 LG. Ezeket az új sonykat már én se venném 😞 Sajnos nem tartom õket már olyan jónak :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

szucsy89
Hihetetlen, pedig látszólag mindent kijavított a Sony, ami az elõdökön hiba volt, erre szoftveresen így elbasszák...

Megjelenés óta folyamatosan olvasom mobilaréna fórumon a Z2 topicot, és hát hemzseg a panaszoktól. Összeszerelési minõséggel is hibák vannak, beázik elég sok, könnyen karcolódik a hátlapi fólia (amit ha ugye leveszel garivesztés), illesztési hibák, pixelhibák...

A következõ telefonom rászántam magam, és megpróbálom a tepsit. Z2/G3/M8 trión filóztam eddig, csak meg akarom várni, hogy valamivel lentebb menjen az áruk, illetve pont ezért is várok, hogy a típushibák elõjöjjenek és a legjobbat vehessem meg. Azt hiszem, a Z2 kiesett.
Tinman
Term. váltottam, de semmi :-(

Az a ciki, hogy nem tudom, hogy kábel szar-e vagy a teló.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jim Morrison
nem lehet, hogy a TV-n váltani kellett volna forrást/bemeneti jelet? Van amelyik tv feldobja ha új, eszközt csatlakoztatnak hozzá, gondolom van olyan is ami nem...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tinman
Z1C vásárlásra buzdító tapasztalatok kiegészítés:

Vettem ehhez híg fos Z1C-hez egy eredeti Sony, -nem ám ebay-es Kínaiat, nehogy beszopjak- MHL kábelt, hogy ismerõsöknél, rokonoknál kvázi galériaként családi fotókat, videókat tudjak egyszerûen és gyorsan a tv-jükön bemutatni (nincs mindenkinek okos tv-je, wifi-vel, de HDMI bemenete már szinte mindenkinek van).

És naná, hogy beszomtam! Összedugtam már egy 180k-s SONY(!) tv-vel, majd egy 300k-s LG Smart-al és mind a kettõn mi van? Nagy lófasz! Semmi, nem érzékeli, nincs kép és pont. Ötletem sincs mit lehetne vele kezdeni, ugyanis a Sony fostos oldalán azt írják, hogy összedugod és megy és ennyi.

Bonus:

Tegnap voltunk kicsit túrázni. Gondoltam lefényképezek egy tájat. Tudjátok ez az a funkció, amit a 10 éves telefonok is zsigerbõl tudtak, csak kisebb MP mellett.

Lenyomom az exponáló gombot, a kamera alkalmazás nem elérhetõ. Wut, de hát abban vagyok ^^

Kilépek, belépek, nem fut semmi egyéb app természetesen. Exponálok ezúttal a kijelzõrõl. Betölti a teljes képernyõt a kép, a menük eltûnnek, középen kék keret kimerevedve. Fagyi. Kikapcsoló gombra reagált. 2x eljátszottam ezt, majd meglódítottam az erdõ felé a telóm, de sajna a párom elkapta a kezem. Kikapcsoltam teljesen, kicsit vártam utána a semmitõl megjavult. Szomorú, így még mindig megvan ez a fostömlõ és nem a rókák hugyában ázik, pont ott ahová való :-(

Kizárólag pénzért vásárolt, legális appok vannak rajta, abból is jó kevés.

Ezt tudja a Sony 150 ezres telefonja... mit tudhat a 100 vagy az 50 ezres? <#wilting>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

theone91
A gyorskeresõ a settingsben elég hasznos. 😊

theone91
Ezt most komolyan mondod? Utána olvashattál volna egy kicsit.

Hogy venné ez fel a versenyt a Moto 360-nal? Ez csupán egy hagyományos, analóg óra, amelyben van néhány szenzor. Ez csak egy csicsás Nike Fuelband.

theone91
Riport a material designról.

(Van benne videóinterjú Matias Duartevel is)

Spuri amazon appstore-ba 31 fizetõs appot adnak ingyen, összesen 100 dolcsi értékben!
Van minden mint a bazárban, fotószerkesztõ, gyerek /felnõttjáték, root, 2do, naptár, idõjárás stb.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

theone91
Hát eddig a Moto 360 dizájnja verhetetlen. Nehéz lesz a versenytársaknak.

Jim Morrison
vagy inkább ne csak 1 magos cpu kat. Sok navi szoftver azért van lekorlátozva, mert nem akarnak jobb hardvert tenni a kocsiba (azon akar spórolni), így a szoftver sem tud úgy fejlõdni.

theone91
Most már csak arról kéne meggyõzni az autógyárakat, hogy ne béna érintõpaneleket tegyenek a kocsikba:

Kétlem, hogy nálunk olyan releváns dolog lenne még az Android Auto, de pontosan ugyan az a helyzet vele, mint az okoskarórákkal: Felválthatja a gyártó által készített belsõs rendszereket és beszédazonosítást, amelyek többnyire fájdalmasan szarok.

theone91
Remek hír! Akkor jöhetnek a sablonszerû elõrejelzések: A Következõ Nexus is LG? Ha igen akkor a G3 mintájára készül?

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

skinnyman
Hat igen, ez alatt egy K1 szornyeteg izzad mar, azert az "is" szamit 😊

Regards,

theone91
Ég és föld, ahhoz képest, amit a tavalyi IO-n demóztak, bár igaz az a 2013-as Nexus 7-en futott.

theone91
Bár úgy tûnik a hír egy nem hivatalos német FB-oldalra hivatkozik. A hivatalos német Motorolának hatmillió likeja van. Bár ettõl függetlenül úgy gondolom a Moto X és G megkapja az L-t.

theone91
Ezt gyorsan lereagálták, nagy riszpekt a Motorolának. 😊

Törölt felhasználó
A teló anyámnak lesz és az ár eléggé befolyásoló tényezõ, ez a Moto E árban és egyebekben is elég szimpatikus a tesztek is jónak írják. Lehet ez lesz belõle, ha az ACE 3 nem adja.
Törölt felhasználó
Köszi a válaszokat Skinnyman, Szücsy, meg Lockal Patriot! 😊
skinnyman
Vagy esetleg az ujonnan megjelent moto e. De az mar nagyon sporolos, moto g ala nem mennek. Ezekben mondjuk nincs LTE, mint ace 3-ban, de egy ilyen kategorias telobol annyira nem is hiszem h hianyzik. Illetve moto g-bol van LTE-s varians, de az sztem usa-only savokat tamogat csak ugyis.

Mas: itt a demo amit mutattak anno:

Regards,

skinnyman
Nem vagyok annyira tajekozott a kategoriaban, de amugy igen, moto g valoszinuleg sokkal jobb vetel, ace-t szinte biztos hogy nem vennek.

Regards,

szucsy89
moto g
LocalPatriot
Kicsit több, de verhetetlen: LG F6.

Törölt felhasználó
Skinnyman, Te se tudsz semmilyen jó érték/ár arányú telefont ajánlani a 40e-es kategóriából? Láttam most független Ace 3-at 40-ért, az megéri például?
theone91
Ha! 😄

skinnyman
Jim Morrison
:3
elõször mondjuk yt linket akaram beilleszteni, csak idokozben toroltek a videot :/

theone91
WTF, peeps?

theone91
Nyertél.

theone91
Android L

First look, screenshotokkal.

Jim Morrison

skinnyman
Felraktam, eleg bejovos eddig 😊

Regards,

theone91
Tabs - Inky tabs. Gyönyörû. 😊

theone91
Nagyon durva, hogy még a UI legkisebb elemei is le vannak animálva. Remekül néz ki, ahogy a menüben alul-felul a görgetõ-feedback íve mindig az ember ujja felé nyúlik (0:58).