Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
link1, link2
Régen mire az 5000 összejött az acsi miatt, vért izzadtam... mostanában a SAM-el rendszeresen elszaladok 6000 környékéig.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
furcsán viselkedik, és nem tudom mi lehet az oka. Bár nem vagyok a "telepítsük újra" híve Windowson se, de mindenhol ez az elsõ, hogy "rezeteld le".
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Amúgy, van itt pár fejlesztõ, a Googlenek a cloudos mentés cucca az fizetõs vagy csak lusták a fejlesztõk használni?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ugyanis az OTA elbaszta a telojat.
dehat neki jo ez igy. ahogy korabban is irta.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Természetesen a Z és a Z1C már volt gariban, SW anomáliák miatt.. <#hehe>#hehe>
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Megjelenés óta folyamatosan olvasom mobilaréna fórumon a Z2 topicot, és hát hemzseg a panaszoktól. Összeszerelési minõséggel is hibák vannak, beázik elég sok, könnyen karcolódik a hátlapi fólia (amit ha ugye leveszel garivesztés), illesztési hibák, pixelhibák...
A következõ telefonom rászántam magam, és megpróbálom a tepsit. Z2/G3/M8 trión filóztam eddig, csak meg akarom várni, hogy valamivel lentebb menjen az áruk, illetve pont ezért is várok, hogy a típushibák elõjöjjenek és a legjobbat vehessem meg. Azt hiszem, a Z2 kiesett.
Az a ciki, hogy nem tudom, hogy kábel szar-e vagy a teló.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Vettem ehhez híg fos Z1C-hez egy eredeti Sony, -nem ám ebay-es Kínaiat, nehogy beszopjak- MHL kábelt, hogy ismerõsöknél, rokonoknál kvázi galériaként családi fotókat, videókat tudjak egyszerûen és gyorsan a tv-jükön bemutatni (nincs mindenkinek okos tv-je, wifi-vel, de HDMI bemenete már szinte mindenkinek van).
És naná, hogy beszomtam! Összedugtam már egy 180k-s SONY(!) tv-vel, majd egy 300k-s LG Smart-al és mind a kettõn mi van? Nagy lófasz! Semmi, nem érzékeli, nincs kép és pont. Ötletem sincs mit lehetne vele kezdeni, ugyanis a Sony fostos oldalán azt írják, hogy összedugod és megy és ennyi.
Bonus:
Tegnap voltunk kicsit túrázni. Gondoltam lefényképezek egy tájat. Tudjátok ez az a funkció, amit a 10 éves telefonok is zsigerbõl tudtak, csak kisebb MP mellett.
Lenyomom az exponáló gombot, a kamera alkalmazás nem elérhetõ. Wut, de hát abban vagyok ^^
Kilépek, belépek, nem fut semmi egyéb app természetesen. Exponálok ezúttal a kijelzõrõl. Betölti a teljes képernyõt a kép, a menük eltûnnek, középen kék keret kimerevedve. Fagyi. Kikapcsoló gombra reagált. 2x eljátszottam ezt, majd meglódítottam az erdõ felé a telóm, de sajna a párom elkapta a kezem. Kikapcsoltam teljesen, kicsit vártam utána a semmitõl megjavult. Szomorú, így még mindig megvan ez a fostömlõ és nem a rókák hugyában ázik, pont ott ahová való :-(
Kizárólag pénzért vásárolt, legális appok vannak rajta, abból is jó kevés.
Ezt tudja a Sony 150 ezres telefonja... mit tudhat a 100 vagy az 50 ezres? <#wilting>#wilting>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hogy venné ez fel a versenyt a Moto 360-nal? Ez csupán egy hagyományos, analóg óra, amelyben van néhány szenzor. Ez csak egy csicsás Nike Fuelband.
Van minden mint a bazárban, fotószerkesztõ, gyerek /felnõttjáték, root, 2do, naptár, idõjárás stb.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Kétlem, hogy nálunk olyan releváns dolog lenne még az Android Auto, de pontosan ugyan az a helyzet vele, mint az okoskarórákkal: Felválthatja a gyártó által készített belsõs rendszereket és beszédazonosítást, amelyek többnyire fájdalmasan szarok.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mas: itt a demo amit mutattak anno:
Regards,
Regards,
Ez is odaver:
Boxulus Rift
Regards,
elõször mondjuk yt linket akaram beilleszteni, csak idokozben toroltek a videot :/