Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van erre bármi féle megoldás, hogy ne kelljen ki-be jelentkeznünk mindenhonnan?
Elõre is köszi a helpet.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Amugy egy nexus-nal ha hivatalosan nem is kapna meg, vannak ra jo driverek, van community tamogatas, szoval valszeg a forraskod kiadasa utan napokkal/hetekkel lesz mar mukodo verzio, par honapra ra meg kifejezetten stabil rom-ok is.
Mas:
Android Wear review: the everything inbox
LG G Watch and Samsung Gear Live review: the first Google watches
Regards,
Esélyes, hogy akkor a 2012-es N7 is.
http://goo.gl/gd6Zi5
Mindenesetre ha valami oknál fogva nem jönne n4-re, 1 nap múlva már le lejet majd tölteni xda-n...^^
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Én nem zárnám ki a még a 2012-es Nexus modelleket még. Ha a Google egy decens Android-pite szelettel akarná indítani az Android L-t, akkor figyelembe kell vennie az elsõ Nexus7-et és a N4-et is, amit a mai napig sokan használnak.
De nem lennék túlontúl izgatott ennek bizonyossága kapcsán.
Android L sem véletlen jött csak N5 meg N7 2013-ra
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
A 2012-es Nexus 7 23 hónapos készülék, tehát a 18 hónapos frissítési ablakon kívül esik igencsak. De ez egyáltalán nem jelenti, hogy nem jön rá, viszont garantálva sincs. Szerintem jön rá, de én nem lennék túlzottan izgatott.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Futott már bele valaki abba a problémába, hogy a google navigációban a címek szerkesztésénél a mentett címnél csak város-utca-házszámot ment el, irányítószámot pedig nem? Azért problémás ez, mert pl Budapesten egy adott utcanév többször is elõfordulhat több kerületben. Ráadásul alapból egy rossz kerületben lévõ utcát állít be 😞
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Egyértelmû, hogy egy ilyen eszköznél a dizájnnak nem csupán vizuálisan kell mûködnie, de gyakorlatiasnak is kell lennie.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Regards,
Én az a fajta vagyok, akik belaknak egy rendszert, és nem hetente telepítenek újra egy új rom vagy mittudoménmi miatt.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A torles nalam altalaban nem problema, kozel minden lenyegi cucc cloudban van backupolva, amit magatol vissza is allit egy ilyen utan, de persze lehet manualisan backupolni.
Regards,
Factory image nem vágja tönkre a beállításokat / mentéseket / akármit? #28566
Regards,
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Regards,
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Szóval, van megoldás, hogy a maps-on a My Maps között megjelenjenek a felvett útjaim? Ha nincs, akkor valószínûleg törlöm az alkalmazást...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Tehát, akkor a szarabb telefonra kevesebb panasz érkezik, mint a túlárazottra.
http://goo.gl/gd6Zi5
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"Nulla tenaci invia est via"
Te mirol beszelsz?
Z1 Compact Moto G comparison
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szerintem a Withings órája nem csupán egy másik fogalom hanem egy másik mûfaj is. A Moto 360 és társai az ún. "glanceable information" miatt lényegesek, erre pedig nem képes ez. A Whitings csak egy Nike Fuelband vagy egy Fitbit, azoknak akik minden körülmények közt, hordani akarnak egy tracking ezközt. Inkább egy kiterjesztett óra, mint egy okosóra (hozzáteszem utóbbi sem túl okos egy mobiltelefon nélkül, tehát jelenleg az okosórák még mindig redundánsak és én részben pont emiatt nem venném meg õket)
"Próbálj meg egy jellegzetesen nõi karóra számlapjára rávarázsolni egy operációs rendszert. Sok sikert."
Erre van a withings órája. Senki nem mondta / tudja hogy a "nagy érintõkijelzõ a karon" fog befutni, vagy esetleg a withings megközelítse, vagy mindkettp. Egyelõre mindenki kísérletezik, érdekes lesz látni melyik irány terjed el jobban.
Azért hozzáteszem, senki sem állította, hogy a Moto 360 fõként unisex karóra lesz. Egyértelmû, hogy a férfi demográfiára akarja rálõni a terméket a Motorola. Hagyományos órákból is vannak óriásiak, és egytõl egyig férfiaknak. Próbálj meg egy jellegzetesen nõi karóra számlapjára rávarázsolni egy operációs rendszert. Sok sikert.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Én biztos vagyok benne, ha a Motorolának üzletileg bejön a Moto 360, akkor elõrukkolhat egy teljes karóra-garnitúrával. De szerintem nem akar sötétben lövöldözni.
Az Apple-nek meg mindegy, ha kiad még egy rossz okosórát, akkor is sikeres lesz. Ami mellesleg a többi gyártónak csak jó lesz, mert az okosórák mainstreambe vezetése csakis az Apple-tõl függ.
Annyit tudok mondani, hogy Nexus 😄
Íme a bizonyíték :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen 1000 órája nem volt újraindítva/kikapcsolva. Minden hibátlanul mûködik a droid pedig (4.4.2) december 22.-e óta nem volt újratéve. Ja és több mint 80+ program van fent szóval azt sem lehet mondani, hogy nincs telepakolva.
Szerintem gáz, hogy az emberek vakon megbíznak egy márkában, pusztán azért mert közismert és népszerû.
De tudod mit hallgatok rád, veszteni nem vesztek vele!
Még ma lefogok róla szedni mindent, totál factory reset lesz és kábelen keresztül a Sony progijával fogom frissíteni.
Ha ezek után is gondjaim lesznek, akkor iPhone-ra váltok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A jelenlegi okosórák mind ebben a "betegségben" szenvednek: egy szûk férfi geek réteget céloznak meg, pedig rajtuk kívül még vannak rengetegen akik lehet vevõk lennének az "okos" fícsörökre.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom milyen arányban érkeznek panaszok mondjuk egy Moto G-re egy Z1C-hez képeset, de van egy olyan érzésem, hogy ebben a Z1C jeleskedhet. És hasonló hardver mellett messze nem egy árkategóriáról beszélünk.. Ezért húzom a szám az olyan Androidtól, ami lényegében már nem is Android.
(nálam az és az ajándék spin token van bent alapból - nagyon ritkán váltok másra)