36194
-
#30132 Epic banner Well done Jim! -
#30131 Nem változtattam meg, mert nem tudom hol kell:( -
#30130 Ha most megváltoztattad, akkor hétvégétől már jó lesz. -
#30129 Tudom Kínai dzsunka de az gecijó:))) Zopo ZP999 Lion Heart ... 2/16Gb 299dodó 3/32 399dodó:))) és bivaly erős:)
itt bújik
itt meg a kisebbik
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2014.10.17. 08:00:20 -
#30128 Nincs min meglepődni... Sony...
Ám itt van két vicces videó:)
Ám, hogy lehet átírni a saját telefonom?
Utoljára szerkesztette: LocalPatriot, 2014.10.17. 06:38:30 -
#30127 napokban jött ki a samsung tabomra a 4.4.2 kitkat
bőszen fel is raktam
most az komoly, hogy a kitkat alatt a google letiltota az sd-re írást?
mondjuk ezt április-májusi cikkekben olvastam, erre már nincs vmi megoldás, nem rootolt készülékeknél is? -
#30126 Gondolom ők is tudják, hogy ez az összehasonlítás nem ilyen egyszerű, de parasztvakításnak kitűnő. -
ldavid #30125 csak azt nem értem miért foglalkoznak az androiddal, az úgy is szar -
#30124 Kezdenek haladni a korral. -
#30123 lol, ezzel megis mit akartak mondani? Hogy kikerik maguknak, most mar ok is ugyanolyan fragmentaltak? -
#30122 Na, ez azért szaftos lista. -
#30121 Sony: Minden Z készülék megkapja a Lollipopot
Xperia Z
Xperia ZL
Xperia ZR
Xperia Tablet Z
Xperia Z1
Xperia Z1S
Xperia Z Ultra
Xperia Z1 Compact
Xperia Z2
Xperia Z2 Tablet
Xperia Z3
Xperia Z3v
Xperia Z3 Compact
Xperia Z3 Tablet Compact
-
RYO21 #30120 Ha szerencsém lesz, akkor én már holnap kipróbálhatom emulátoron a végleges 5.0-át. -
#30119 Szerintem hagyjuk inkább. -
#30118 Kezdik már megint a hülyeségüket. -
#30117 -
#30116 Úgy tűnik nov.3 a lollipop release date. -
#30115 -
#30114 Szerintem nem mondtak le a Nexusrol csak ott van az igeretes One project is. -
#30113 I <3 Android 5.0 Animációk.
Ha még érdekelnének a tabletek, akkor tutira a Nexus 9-re csapnék le. -
#30112 Nyilvánvalóan tudatos, de ez nem biztos, hogy egyenlő a jó döntéssel. A telefon már átlép a méretével egy lélektani határt plusz jóval drágább a korábbi Nexusokhoz képest. Most minden blog és portál vakarja a fejét és értetlenkedik, senki sem tudja előre projektálni a Nexus 6 sikerét. A Nexus 6 igen jónak ígérkezik, de a telefon két, imént említett komponense, amely a fő problémát képzi, egyszerűen keresztez mindenféle pozitív kimenetelű előrejelzést. Vagy legalábbis nehéz megállípítani, hogy lesz-e legalább annyira sikeres az N6, mint az 5 vagy legalább a 4.
Ebből az szűrhető le, hogy igen, a Google tudatos döntést hozott: Egy erősen rétegtermék lesz a Nexus 6, amelynek eladásai tudatosan leszek szerények. Lehet hogy a Google-t már annyira nem érdekli a Nexus brand? Nem véletlenül kaphatott szárnyra idén a "megszűnhet a Nexus" pletykasorozat.
Meglátjuk mindenesetre. -
#30111 Tudtommal ugyanaz.
Mas:
Nexus 9 Shows Up In The Flesh In Vietnam, Here Is What The Tablet And Its Keyboard Really Look Like
-
#30110 igaz, elfogadom.
de ez tudatos döntés volt a Google részéről, biztosan nem úgy volt, hogy "csináljunk egy 6 incses telefont, majd úgyis mindenki megszereti és megszokják..."
tudták, hogy ezzel a felhasználóik nagy részét elveszítik, kérdés, hogy miért szánták erre a lépésre el magukat -
#30109 A még mindig vásárolható nexus5 egy az egyben ugyanaz mint volt? vagy neadjisten kicsit upgradeltek rajta? -
#30108 Márminthe? Azért az a kis túlzás igen erős túlzás.
Nyomokban sem látok még picit is megközelítő méretegyezést. Annak ellenére sem, hogy kijelzőmérethez viszonyítottan az i6 egy brutálnagy telefon. A Nexus 6 szimplán kurvanagy, bárhogyan is próbáljuk más telefonokhoz hasonlítgatni, más gyártók kávái ide-vagy oda.
Ennél még az is jobb lett volna, ha marad az LG és a G3 dimenzióiban készítenek egy 5.5 incses telefont. Kompaktabb is, maradhat quad HD is. -
#30107 kis túlzással, majdnem akkora lesz az 5.9-es nexus 6, mint egy 4.7-es i6, lol :D
szerk:. mondjuk magasságra gondoltam, azért szélességre elég nagy a különbség, de ezen felül az apple-nek valamit kezdenie kell ezekkel a nagy kávákkal mert főleg a plusnál nagyon csúnya
Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2014.10.16. 13:14:15 -
#30106 Azért a water resistant még egy kicsit túlzó titulus (láttam, hogy a Motorola igenlő választ a hivatalos spec-sheeten), de nincs megnevezve az IP szabvány. Szimplán cseppálló a készülék, tehát nem fogsz ráborítani egy kancsó vizet, mint az S5-re minden gond nélkül. Nem lehet egy telefon hagyományos értelemben véve vízálló, ha nincsenek port-fedelek (lásd az összes valóban vízálló telefon) .
Amúgy, elég széles a kijelző, itt remekül látszik. :(
Amúgy 2: Az Android L tud majd valamiféle egykezes módot? Alapfeltételnek kell lennie egy ekkora telefonban.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2014.10.16. 13:06:00 -
#30105 N6 mint kiderult QHD AMOLED kijelzovel jon, van qi wireless charging, most kiderult meg h water resistant. Aksi es kamera is tetszetosnek tunik, szoval egy elegge kompromisszummentes cuccnak nez ki minden szempontbol, ezt tukrozi az ara is. Nem veletlenul nem valtja fel az N5-ot, ami sokkal elerhetobb a tomegek szamara meret/ar szempontjabol is.
N9-nek pedig az eddigiek alapjan pont a kijelzo a leggyengebb pontja, a legtobben akiktol olvastam hogy megvennek, nem amiatt, hanem annak ellenere vennek meg. Az N6 felbontasa konkretan nagyobb, ami azert erdekes. A keparanyt nem nagyon erti senki, talan valami olyasmi logika lehet benne, hogy eddig meg nem csinaltak ilyet, akkor most csinaltak egyet. Kell a valtozatossag, N6-ot is valszeg foleg ez a logika szulhette. Valamire jobb, sok dologra rosszabb. Hat majd meglatjuk, mindenesetre ketlem, hogy hosszabb tavon emellett koteleznek el magukat. Amugy sose volt 16:9 tabletuk, 16:10 volt ez elott az osszes (Xoom, 7, 10, 7-2013), de sebaj. Telefonoknal nem veletlen, hogy regota 16:9-esek mind, de ott mondjuk meg egyertelmubb hogy miert az valo oda, az apple-nel mondjuk ott sincs eleg regota, eleg keson kapcsoltak, mint altalaban. troll harder.
Mas: telok egymas mellett: (bar n6 lathatoan csak prototipus, de gondolom a merete a veglegesnek is ilyen lesz)
-
#30104 A Motorola is megerősítette, hogy az összes 2013-2014-es telefonjára jön az Android 5.0, első körben a tavalyi-idei Moto X és a tavalyi-idei Moto G (gondolom a Nexusokkal el időben, mint tavaly)
Kíváncsi vagyok megint hamarabb jön-e update Motorolára mint Nexusra. -
Magortaltos #30103 ASUS NEXUS Táblám van Androiddal.
Amikor a PC-hez kapcsolom, megnyílik egy eszköz mappa, amiben látom a tablet könyvtárstruktúráját. Total commanderrel is el tudom érni.
Csakhogy nem látok minden mappát és file-t. Például az androzic program data , icons , tiles mappáit egyáltalán nem látom, de a táblagépen futó X-plore progival pedig igen! Na most átmásolok a PC-ről egy ozf2 térképállományt a maps könyvtárba (speciel ezt az egyet látom PC-ről is) , amit látok utána x-plore -el is. Ott van. Indítom az androzic -et, nyitnám a térképet, de a program nem látja az állományt...
Valami attributumot kellene állítani? Rejtettek vagy ilyesmi? nem értem... Segítsetek! -
#30102 Ezzel csak az én meglátásomat támaszod alá. :D -
#30101 Szerintem bűn ronda. :D -
#30100 Kellett a nagyobb profitmargó (amivel én nem értek egyet, nem logikai síkon, hanem szimplán azért mert konzumer perspektívából átalakították a Nexus márkát) Szerintem ők is tudják, hogy jóval kevesebben fogják venni, mint bármilyen Nexust eddig. Különböző blogok, site-ok szavazásai alapján kijelenthető, hogy az emberek nagyobb hányadának nincs gusztusa megvenni az új Nexust. Múltkor valaki az iPhone 6 Plus-szal példálózott, hogy azt is viszik mint a cukrot, de én személy szerint megnézném, hogy valóban mennyire sikeres a normális méretű iPhone-hoz képest.
Erről beszéltem, amikor azt mondtam, hogy a Nexus halála az lesz, amikor tovább szűkítik a felvevőkört. Kár, pedig a Motorolával karöltve, egy Moto X kaliberben egy zseniális telefont tudtak volna kovácsolni. Most meg mindenki értetlenül vakarja a fejét.
Ha pedig a Nexus 650 dollár lesz, márpedig annyi lesz, akkor nem csak 18 hónapig legyen rá garantálva Android (ugyanis ennyit update-élettartalmat biztosít tutira a Google, amely nincs kőbe vésve (ld. N7 2012 avagy N4), de ez így is kurva kevés), legyen széles körben marketing, legalább olyan színvonalon és kiterjedésben mint ahogy a versenytársak teszik. Ha a prémium ligában akarnak játszani, ahhoz úgy is kell viselkedniük. Emellett pedig tovább kéne szélesíteni, tarkítani és frissíteni az GPE telefonok portfólióját és több régióban kéne értékesíteni azokat. Pláne az Android One miatt. -
#30099 Well végül nem lett Silver, viszont a Nexus drágább lett. $650-ről indul a N6, ami egy picit olcsóbb a többi phabletnél, de ezen már láthatóan van egy konszolodáltabb profit margin.
+ N9 4:3-os kijelzőt kapott, ez dícséretes. Végre belátták hogy a 16:9 tabletnél filmnézésen kívül semmire nem jó. -
#30098 Meg is feledkeztem arról, pláne most, hogy mennyire csípem ennek a telefonnak a dizájnját. Gyönyörű, és szerintem a világon egyetlenként vagyok ezen a véleményen. :D -
Google: The New "Messenger" App In Android 5.0 Is A Stock SMS/MMS Solution, Not A Hangouts Replacement / Rebrand -
#30096 Nájsz. Verinájsz. Taps for Google! -
ktomi22 #30095 Htc -
#30094 Hivatalos, megkapja az N7 2012 is: Being The Will Of Our Lord Duarte, The Nexus 7 2012 Will Receive The Holy Blessing Of Android 5.0 (Official).
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.10.15. 21:38:26 -
#30093 Sziasztok baratom harom telefon kozul valaszthat a vodanal melyiket javasoljatok ?
Huawei Ascend G6
Sony Xperia E3
HTC Desire 610