Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
OTA mentesen kábelrõl tettem fel, sok változást egyelõre nem látok, majd hétvégén élesben tesztelem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Sajna elég sok iPhone-os ismerõsöm panaszkodik, hogy a melóhelyen hagyta a töltõt.
remélem a szoftverfrissítés megoldja az enyémet is 😄
"Nulla tenaci invia est via"
az ikonját már elrejtettem...
Bazinga!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem tudom, hogy milyen launchert használsz, de ha zavar rejtsd el az ikonját.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Bazinga!
:-)
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Annak ellenére, hogy a kisebb, kevésbé ismert indie elõadók sem túl lelkesek a Spotify-jal és társaival kapcsolatban, mert $0.006 és $0.0084 dollár között mozog jelenleg a profit egy meghallgatás után (ami annyit tesz, hogy a hallgatónak minimum fél percet meg kell hallgatnia az adott trackbõl) és ennek is csak ~70 százaléka landol a kiadónál/a mûvésznél. Remek pénzeket hoz a Spotify a Lady Gagáknak és a Beyoncéknak, de nem a szar, dohányfüstös klubbokban forgolódó elõadóknak. Ráadásul Spotify-ra csak úgy kerülhet fel a dalod, hogyha az megjelent egy olyan kiadónál amely közvetlenül, vagy anyacégen keresztül szerzõdött a Spotify-jal. Ez nyilván az igényes zenetár létrahozása miatt fontos, pláne egy prémium szolgáltatás esetén, de elõadói szempontból ez csak egy újabb gát amely felfogja a profitom egy részét.
Amúgy pletykálják, hogy a Google is beletolja ebbe a Youtube-ot, mivel a Youtube-ról legtöbett streamelt videók pont a zenék.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Meg ebben benne van az is, hogy csomót böngészek zenék között, rengeteg albumartot tölt le, meg van hogy 30 számba is belehallgatok mire megtalálom a megfelelõt^^ de ez már csak ilyen :p
jézusom :o akkor ennek a csomagnak mi értelme? 😄
na mindegy, lehet teszek egy próbát (megint) vele, mert a youtube minõség nagyon rossz... régebben attól kaptam agyfaszt, hogy ugye az ingyenes verziónál 2 számonként benyomott egy félperces reklámot... és hát a reggeli 20 perces munkába utazó idõmbõl nem akarom, hogy 6-7 perc reklámmal menjen el 😊
Míg youtube videót is letölt addig a spotify ugye nem->kevesebb adatforgalom.
Zenéket 1 gombbal eltárolhatod, aztán ha már nem kell kitörlöd és kész... Vagy playlisteket csinálsz, és beállíthatod, hogy melyik legyen elérhetõ offline (youtubeon ugye ilyen nincs)
Ingyenes, szerintem próbáld ki 😊
de mi asszonnyal nem használjuk.. gugli fióknak a sajátom adtam meg, hogy a play-en ne kelljen 2x megvenni dolgokat, különbözõ böngészõt használunk (õ firefoxos, én chrome-os), face app-ot átengedtem neki, én böngészõbõl nyitom meg (ha nagy ritkán a tableten nézem meg gép v teló helyett)
egyedül a skype szivatott meg azzal, hogy beléptünk az övével, és az istennek nem enged kilépni.. hiába megyek a logout-ra, kilövi az appot, és ha újra futtatom, akkor automatikusan ismét az õ accountjával lép be..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../