Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LocalPatriot
Most akartam csak leszedni, erre látom, hogy nálunk még nem is elérhetõ. Elnézést mindenkitõl, nem tudtam!
joshua
Sziasztok. Mintha ebben a topicban lattam volna regebben egy oldalt, ahol androidos (de lehet mas platformuak is voltak) telefonoknak volt kigyujtve, hogy hol milyen akciok vannak az usa-ban. Valaki meg tudja mondani melyik lehet ez az oldal?

theone91
Remélem a HTC talpra áll. Õk legalább komolyan veszik, ha valaki prémium árfekvésben költ telefonra.

Szabi
este lefrissítettem én is, azóta még nem fagyot.. kopp-kopp 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Nekem is akadozott, frissítés óta baromi stabil.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

LocalPatriot
Jim Morrison
Na végre, lehet tölteni az appokat az órákhoz.

link

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
Na ez egy nagyon jó reklám.<#nevetes1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]FaTaL
Mert nem külön app, csak külön activity és a g+ része.

http://goo.gl/gd6Zi5

Tinman
Kijött Z1C-re official 4.4.4.

OTA mentesen kábelrõl tettem fel, sok változást egyelõre nem látok, majd hétvégén élesben tesztelem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jim Morrison
gondolom iphone okat nem kellett megvenni, a statiszták a sajátjukat használták<#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

theone91
Bár a Samsung is magabiztosan totyog a szart-drágán ösvényen, azért most ezzel egy picit kapura lõttek. Még inkább érvényesülhet, ha mellé beérik még a Project Volta is.

Sajna elég sok iPhone-os ismerõsöm panaszkodik, hogy a melóhelyen hagyta a töltõt.

Szabi
nem várom meg.. meg végül nonémeket se mertem venni 😄

Narxis
Mi lett az ASUS ZenFone-al?😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szabi
vettem egy Sony Xperia SP-t, meg vett egyet apám is.. az enyém fagyogat, a másik jónak tûnik, kopp-kopp...
remélem a szoftverfrissítés megoldja az enyémet is 😄

precision
hát már amelyik romban rendszerszintû vagy gyári app 😊 CMnek nem gyári tartozéka... g+ appot raktam fel a playrõl, és nem igazán kérdezte meg hogy akarok e külön fotók appot 😊 persze, a g+ része én értem, de miért települ erõszakosan és törölhetelenül? még root uninstallerrel sem lehet
az ikonját már elrejtettem...

Bazinga!

Dzsini
Ráadásul az jelentkezik be mindenféle képcsatoláskor/képküldéskor, tehát valószínûleg sok minden használja is (legalább részeit).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

theone91
Rendszerszintû alkalmazás, törölni szerintem csak roottal lehet maximum. (valószínûleg az Android L-ben már fel is váltja a hagyományos galériát).

Nem tudom, hogy milyen launchert használsz, de ha zavar rejtsd el az ikonját.

Tudtok valami rootmentes progit, amivel lehetne egy kicsit jobb basszust kihozni a telefon speakerjébõl?

Dzsini
Nem, gugli beépített dolgoktól nem szabadulsz (esetleg el lehet rejteni az ikonokat) - nekem a kedvencem ebbõl a témából a Google Drive - Táblázatok - Dokumentumok trió, ami 1 ikonból csinált hármat, mindenki boldogságára 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

precision
a google+ appal települõ "Fotók" alkalmazástól hogyan tudnék megszabadulni? minden g+ sync és fotó backup ki van kapcsolva... magától az apptól szeretnék megszabadulni, de gyanítom hogy nem lehet 😊

Bazinga!

Persze tisztában vagyok vele, írtam is, hogy nem ugyanaz. Nincs gondom a spotify, deezer vonallal se, csak gusztustalan, hogy két készüléken használva a második már csak random játszik. Ingyenesen kapok reklámot, szarabb hangminõséget, offline nuku, de még ezt is elveszik... Még a google music is engedi. Oké az meg egy harmadik variáció ugyanarra a témára. Mindegy végülis fasza ami végbement itt pár év alatt, bármit hallgathatok fél perc keresés után.
:-)

Nekem nem wifi only van hanem 4g-s, és ha jól látom ebben nincs ilyen multiple users lehetõség... 😞 Ez lehetséges?

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

theone91

theone91
Nem tudom, hogy hoztam össze a Youtubebba szót. Kezd lekapcsolni az agyam.

theone91
Ettõl még lehet, hogy a YouTubebba is bevezeti a Spotify üzleti modelljét. Reméljük nem.

GregSB
Google most vette meg Songzat.

theone91
Ne feledjük, hogy a Soundcloud egy olyan hangmegosztó szolgáltatás, ahova bárki tölthet bármit és abból nyilvánvalóan nem profitálnak az elõadók. Szimplán egy hangmegosztó platform, üzleti modell nélkül. Vannak non-profit elõadók és remixek stb. Ritkán hallgatok populáris, mainstream zenét, de ha esetleg hallgatnék egy kis Daft Punk-ot, nem fogom megtalálni a diszkográfiát Soundcloudon. Spotify-on pedig igen. Igényesen, katalogizálva (nem mintha Spotify-on csak "népzene" lenne, rengeteg indie cucc van). Ráadásul tudok prémiummal offline-ba tenni teljes playlisteket, albumokat, számokat, így nem az adatforgalmamat zabálja a Spotify az utcán.

Annak ellenére, hogy a kisebb, kevésbé ismert indie elõadók sem túl lelkesek a Spotify-jal és társaival kapcsolatban, mert $0.006 és $0.0084 dollár között mozog jelenleg a profit egy meghallgatás után (ami annyit tesz, hogy a hallgatónak minimum fél percet meg kell hallgatnia az adott trackbõl) és ennek is csak ~70 százaléka landol a kiadónál/a mûvésznél. Remek pénzeket hoz a Spotify a Lady Gagáknak és a Beyoncéknak, de nem a szar, dohányfüstös klubbokban forgolódó elõadóknak. Ráadásul Spotify-ra csak úgy kerülhet fel a dalod, hogyha az megjelent egy olyan kiadónál amely közvetlenül, vagy anyacégen keresztül szerzõdött a Spotify-jal. Ez nyilván az igényes zenetár létrahozása miatt fontos, pláne egy prémium szolgáltatás esetén, de elõadói szempontból ez csak egy újabb gát amely felfogja a profitom egy részét.

Amúgy pletykálják, hogy a Google is beletolja ebbe a Youtube-ot, mivel a Youtube-ról legtöbett streamelt videók pont a zenék.

Nem épp spoti vagy deezer de szvsz a legbarátibb a soundcloud. Ha csak hallgatni szeretnél nincs semmi megkötés meghallgatod és utána offline is mükszik, nincs reklám, nincs megkötve, hogy hány eszközön használod (gusztustalan a spotify, deezer féle másik eszközön csak random lejátszás ha nem fizetsz elõ). Oké soundcloud-ot a kiadók gyûlölik , mert nem folyik a bevétel, de a zenészek elõszeretettel használják.

LocalPatriot
Nekem is tetszett. Utóbbi nem is tudom mennyi idõ legjobb reklámja volt😊
Sajnos még nem csináltam meg. Ahhoz, hogy legyen pénz ilyen masinára sokat kell dogozni. 😊 Ha beállítottam, rövid tesztelés után megírom a tapasztalatokat.

Jim Morrison
Ha annyira leszûkíted igen 😄 de amúgy meg nem 😛

SzirmosSzisza
És akkor is ugyanazt a 20-at ismétli a rádió?😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

GregSB
Ha elõfizettek Spotifyra (havi 1 sajtburger menü áráért) akkor bármennyi zenét tudtok offline is tárolni.

SzirmosSzisza
Mi egyszer buliban nyomtuk Spotifyt stickrõl, kb 6 órát ment és 1gb-nél nem volt több (igaz nem volt prémium, szal gondolom sima minõség). Bár szerintem, ha wifin ez is elõre letölti magának, mint a Google Play.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison
Normál minõségen gondolom fele ekkorát 😄 az meg az iphone fülesekhez meg mobilhoz kapott fülesekhez bõven elég :c
Meg ebben benne van az is, hogy csomót böngészek zenék között, rengeteg albumartot tölt le, meg van hogy 30 számba is belehallgatok mire megtalálom a megfelelõt^^ de ez már csak ilyen :p

szucsy89
"Napi 1-1,5 óra spotify legjobb minõségen nekem wifin 4gigát termelt."

jézusom :o akkor ennek a csomagnak mi értelme? 😄

na mindegy, lehet teszek egy próbát (megint) vele, mert a youtube minõség nagyon rossz... régebben attól kaptam agyfaszt, hogy ugye az ingyenes verziónál 2 számonként benyomott egy félperces reklámot... és hát a reggeli 20 perces munkába utazó idõmbõl nem akarom, hogy 6-7 perc reklámmal menjen el 😊
Jim Morrison
2giga spotify adatforgalom, igen. Azt nem olvastam (még), hogy mi van akkor, ha ezen túllépsz. Napi 1-1,5 óra spotify legjobb minõségen nekem wifin 4gigát termelt. Rosszabb fülesekhez ugye elég a leggyengébb minõség is, de az is rendesen hallgatható.
Míg youtube videót is letölt addig a spotify ugye nem->kevesebb adatforgalom.
Zenéket 1 gombbal eltárolhatod, aztán ha már nem kell kitörlöd és kész... Vagy playlisteket csinálsz, és beállíthatod, hogy melyik legyen elérhetõ offline (youtubeon ugye ilyen nincs)
Ingyenes, szerintem próbáld ki 😊

szucsy89
Ez nagyon jóó 😄

(mellesleg még mindig gyönyörû a G3)
szucsy89
Na várjunk, oda van írva, hogy 2GB Spotify adatforgalommal. Magyarul csak havi 2 gigát hallgathatok? Én azt youtube-al kb. 1 hét alatt lehallgatom, de lehet még annyi sem kell, vagy a Spotify olyan, hogy elég 1x betölteni egy zenét, utána tárolja?
Jim Morrison
Gmailben nekem megjelentek a hirdetesek 😞

Jim Morrison
<#eljen>

Jim Morrison
Hátha érint itt valakit, végre megjöttek T-hez a spotify csomagok

LocalPatriot
LG KNOCK Code™ vs Fingerprint Scanner

szucsy89
mik az elsõ benyomások, nem nehéz? mennyire sima a rendszer?
Köszi a segítséget. Még meggondolom ,hogy elég e a te módszered, vagy két user lesz. Bár asszonykának bonyolult a masina, szóval lehet csak az enyém lesz, így megoldódik a probléma 😊

Shiwo
angol leírás a dologhoz...

de mi asszonnyal nem használjuk.. gugli fióknak a sajátom adtam meg, hogy a play-en ne kelljen 2x megvenni dolgokat, különbözõ böngészõt használunk (õ firefoxos, én chrome-os), face app-ot átengedtem neki, én böngészõbõl nyitom meg (ha nagy ritkán a tableten nézem meg gép v teló helyett)

egyedül a skype szivatott meg azzal, hogy beléptünk az övével, és az istennek nem enged kilépni.. hiába megyek a logout-ra, kilövi az appot, és ha újra futtatom, akkor automatikusan ismét az õ accountjával lép be..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../