Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matyi0323
Hali.
Mitõl lehet, hogy idõnként csak magától újraindul a telefon? Leggyakrabban ha fényképezni akarok, de szokta akkor is ha messengerbe beszélek. Illetve ha skype-on kamerázok, akkor közben ha hívnak csak elsötétül..nem tudok csinálni semmit. Mikor leteszik a hívást, akkor lefagy és csak egy-két perc múlva újraindul.
Plusz egy ideje az igo hibát ír ki és nem indul el.
Ötletek mitõl lehet?

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Shiwo
hát, S3-ban a kameraalkalmazás beállításai között lehet beállítani "Tárhely" címszóval

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Törölt felhasználó
Sziasztok!

Samsung Galaxy S5-be vettem egy 64 gigás memóriakártyát. Viszont továbbra is minden videót, képet a telefon belsõ memóriájára ment.
Nem találtam meg a beállításokban ezt, tudnátok segíteni?
theone91
Tippre valamilyen Sony-s folyamat akaszthatja meg. Nekem egyszer pl. a Timescape widgetje miatt fagyott ki rendszeresen a telefonkönyv és indult újra miatta állandón egy régi Xperiám. Nem tudom mi volt az összefüggés, de leszedve a widgetet máris rendbejött a dolog.

Sajna a Sony szoftveres téren igen bazári munkákat tud végezni itt-ott. Nem erõltetik meg magukat. Ha végképp nincs megoldás, akkor tolj egy gyári visszaállítást.

LocalPatriot
Semmire sem reagál... mintha lefagyna. Ez akkor valami Sony-s bug.
Azért köszönöm Nektek!<#worship>
skinnyman
+esetleg barmelyik fizikai gomb rovid megnyomasaval (hangero+/-/pwr) is visszajohet a statusbar/navigombok.
Egyebkent nalam sem volt meg ilyen "beragadas", pedig megjelenese ota kk-t hasznalok, valami sony szoftver specifikus bugnak hangzik.

Regards,

Dzsini
nem is tudod fentrõl-lentrõl behúzni, mint a teljes képernyõs appoknál? esetleg elforgatva a képernyõt újrarajzolja és ott már megjelenik...?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LocalPatriot
Nekem egyre több játék után jelentkezik a hiba. Kb. 2 perce is ez volt, a Boom beach után. Ilyenkor ki/be kell kapcsolni a telefont, más megoldásom nincs:S
Dzsini
Nem történt még ilyesmi, pedig van több teljes képernyõs appom (játék is, képnézegetõ is).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LocalPatriot
Akinek már KK fut a telefonján, szokott olyat csinálni a telefon, hogy a teljes képernyõs játékok kilépése után, nem "jön elõ" a status bar, meg a lenti gombok? Ha igen, van valami megoldás erre?
Dzsini
Nem, 2012-es Nexus 7-em. Csak 4.4.4-el, azért kapcsolódtam ahhoz a beszélgetéshez - nekem pont az zavarta össze eléggé a készüléket, ami neki helyrerázta.

szucsy89
Z1C-d van neked is? :o

Tinman
Sms olvasás közben egy ilyet nekem is mûvelt, de azt 4.4.2-vel... nekem ezzel a verzióval sok kínom volt, melyek most úgy fest varázsütésre eltûntek. Egyébként más Z1C tulaj is hasonlókat ír, remélem végre oké lesz minden és olyan lesz mint a Nokiám volt. Teszi a dolgát ahogy kell.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Nekem ma napközben sima stream hallgatás közben egyszer csak újraindult.<#nemtudom>

theone91
Ez már egy egészen összeszedett heist.

Tinman
Akksi idõ terén mindenképpen, fagyi és fura akadás nincs.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

precision
nem bugyutaság hanem más kultúra...
mi meg "okosabbak" vagy "kulturáltabbak" vagyunk de cserébe örök pesszimisták és keserû emberek... persze akinek nem inge 😊 és bocsánat az offért is

Bazinga!

theone91
Azért el kell ismerni, hogy élen járnak a bugyutaságban. De ezzel nincs bajom. Nem érint.

LocalPatriot
Nem mondanám hülye húzásnak. Való igaz nagyobb a piaca ott, de akkor õket már le kéne nézni? Mindenkinek más az igénye, nekik ez.
theone91
Azért nem hittem, hogy a KitKat ilyen "hamar" elér ekkora szeletet.

theone91
Miben lett jobb? Tempó, akku, kevesebb fagyás?

theone91
Azt hinnénk, hogy az ilyen hülye húzások a nyugati piac érdekeit szolgálja, de pont ellenkezõleg. Az ázsiaiak megõrülnek a selfie kamerákért, sõt még a kelleténél sokkal többet is adnak az ilyenekért.

Hihetetlen hogy milyen bugyuta a keleti piac. :|

Narxis
selfie....<#vomit>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tinman
Nah... nem akarom elkiabálni, de 4.4.4-el ez így álom teló lett.

Nyüstölöm keményen és nagyon jól bírja a strapát. Ha ez így marad még a végén megválni se akarok majd tõle.

skinnyman
Egyre elhanyagolhatobb, kitkat mar lenyomta... Mar most eleg elhanyagolhato sztem ahhoz, hogy egy uj app fejlesztesenel minimum api szintjenel nyugodtan le lehet szarni, 4.0+ boven jo a >85% reszesedessel, ami ev vegere mar valszeg 90%+ lesz.

Regards,

LocalPatriot
Az Lg G3 149k HUF a telenornál. Best buy.
Jim Morrison
Gingerbread meg mindig tul nagy szelet :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

theone91
Én is inkább a Nexus 5-re voksolnék. Szoftveresen és dizájnszinten is sallangmentes. Rendszerfrissítések abszolúte elsõként, nincs felesleges gyártói felület és crapware valamint vizezett Android, ráadásul még két fõverziót tuti kap. A legjobb ár-érték arány most a piacon annak, aki 5" fölé már tényleg nem menne.

Nem tudom mit tartogat következõ Nexus telefon, de szerintem releváns lesz még egy darabig a 5-ös is.

szucsy89
Ez a OnePlus One akkora batár nagy tepsi lesz, még a mostaniak közül is kiemelkedik... nem tudom ki fogja venni, szvsz nem is néz ki olyan jól.
skinnyman
Nem rossz telo, de azert n5 helyett inkabb ne 😊
A tenyleg utos alternativak arban is kozel a OnePlus One, de ilyet beszerezni itthonrol szerintem igencsak necces. Illetve ha tud varni az ember ~4 honapot, egy kovetkezo Nexus telo akkor siman esedekes lehet mar.
Ha ajanlani kell egy telot, ami jo, es jelenleg is kb beszerezheto, nem horror aron, akkor N5, jobbat nem nagyon lehet ajanlani, mert nincsen.

Regards,

elitehun
Ja, azon is gondolkodtam, de nem. Nem tetszik.
szucsy89
LG G2 inkább!
Narxis
Majd jön rá az Android L és akkor azzal se lesz gond.

desigo
Húha ezért mindjárt kapni fogsz 😊
Nekem egy N5 tulaj azt mondta,hogy mivel a stock android van a legjobban optimalizálva ezért kisebb aksival is tovább bírja a telefon.
Én kizárólag a nagyobb aksi miatt választottam az Lg G2-t.
Kivéve ha rendes akksi idõt is szeretne... mert akkor az N5 az egyik legrosszabb választás.
Narxis
😄

Hát figy, egy korrekt hardvert kapsz és még egy jó darabig minden android frissítést. Ha erõsebb hardver kell vagy szebb kijelzõ akkor LG G3 de az egy kicsit drágább.

elitehun
Öm, oké...kicsit bõvebben lehetne? 😄
Narxis
Tökéletes választás!

elitehun
Hello!
Úgy vélem ideje lecserélni a HTC One X-et, és egy Nexus 5-re gondoltam. Mi a véleményetek róla?
Jim Morrison
sajnos az a form arra utal :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nekem ez nem úgy tûnik, mintha USA-n kívülre is kiküldenék...
SzirmosSzisza
ingyenes bizbasz

spoilerben ref link, elvileg akkor elõbb kapok :o
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

theone91
Nyilván nem tudja, hogy a Samsung gyártja mai napig azokat a chipeket.

Az egyik csávó szerint a Samsung az Appletõl lopta a processzorokat.

theone91
Tíz éves gyerek azt ecseteli, hogy iOS-re írkál appokat, meg futáshoz használja.

Régi szép idõk, amikor a napköziben még telefon nélkül szaladgáltunk... :'(

SzirmosSzisza
Itten kérem komoly internetes harc megy, iphone copy kollekció címû hozzászólás alatt 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Én már vagy 2 hete. Az jön le ebbõl a történetbõl is, hogy szinte mindegy milyen hardver van a kézben, ahhoz, hogy stabil rendszer fusson csakis a programozókon múlik. Én áprilisban vettem az sp-t, de még a régi galaxy ace is kevésbé akadozott. Komolyan azon agyaltam, hogy ekkora szemetet, hogy tud kiadni a sony. Erre megjött a frissítés és baszki villámgyors, akadásmentes! Tök megszerettem.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe