Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mitõl lehet, hogy idõnként csak magától újraindul a telefon? Leggyakrabban ha fényképezni akarok, de szokta akkor is ha messengerbe beszélek. Illetve ha skype-on kamerázok, akkor közben ha hívnak csak elsötétül..nem tudok csinálni semmit. Mikor leteszik a hívást, akkor lefagy és csak egy-két perc múlva újraindul.
Plusz egy ideje az igo hibát ír ki és nem indul el.
Ötletek mitõl lehet?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Samsung Galaxy S5-be vettem egy 64 gigás memóriakártyát. Viszont továbbra is minden videót, képet a telefon belsõ memóriájára ment.
Nem találtam meg a beállításokban ezt, tudnátok segíteni?
Sajna a Sony szoftveres téren igen bazári munkákat tud végezni itt-ott. Nem erõltetik meg magukat. Ha végképp nincs megoldás, akkor tolj egy gyári visszaállítást.
Azért köszönöm Nektek!<#worship>#worship>
Egyebkent nalam sem volt meg ilyen "beragadas", pedig megjelenese ota kk-t hasznalok, valami sony szoftver specifikus bugnak hangzik.
Regards,
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
mi meg "okosabbak" vagy "kulturáltabbak" vagyunk de cserébe örök pesszimisták és keserû emberek... persze akinek nem inge 😊 és bocsánat az offért is
Bazinga!
Hihetetlen hogy milyen bugyuta a keleti piac. :|
Nyüstölöm keményen és nagyon jól bírja a strapát. Ha ez így marad még a végén megválni se akarok majd tõle.
Regards,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem tudom mit tartogat következõ Nexus telefon, de szerintem releváns lesz még egy darabig a 5-ös is.
A tenyleg utos alternativak arban is kozel a OnePlus One, de ilyet beszerezni itthonrol szerintem igencsak necces. Illetve ha tud varni az ember ~4 honapot, egy kovetkezo Nexus telo akkor siman esedekes lehet mar.
Ha ajanlani kell egy telot, ami jo, es jelenleg is kb beszerezheto, nem horror aron, akkor N5, jobbat nem nagyon lehet ajanlani, mert nincsen.
Regards,
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nekem egy N5 tulaj azt mondta,hogy mivel a stock android van a legjobban optimalizálva ezért kisebb aksival is tovább bírja a telefon.
Én kizárólag a nagyobb aksi miatt választottam az Lg G2-t.
Hát figy, egy korrekt hardvert kapsz és még egy jó darabig minden android frissítést. Ha erõsebb hardver kell vagy szebb kijelzõ akkor LG G3 de az egy kicsit drágább.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Úgy vélem ideje lecserélni a HTC One X-et, és egy Nexus 5-re gondoltam. Mi a véleményetek róla?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Régi szép idõk, amikor a napköziben még telefon nélkül szaladgáltunk... :'(
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe