Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha van még ilyen minõségi ne tartsátok magatokba :-)
Nekem a The Room és a The Room Two ami színvonalban megüti a mércét.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
és erre a telóra csak 1+1 év HU gari van, ami 97k
A gyártói meg gondolom nem annyi. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
"1+1 év HU garancia esetén a készülék kártya független, Magyar nyelvû operációval rendelkezik, szoftvere frissíthetõ, csomagolt alaptartozék listája európai régióra csomagolt. A készüléket a Magyarországi szakszerviz javítja cégünkön keresztül."
van még egy gyártói garancia is, ami annyiban különbözik hogy "a gyártó szakszervize javitja cégünktõl függetlenül"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szerintem a jelenlegi telenoros feltöltõs (120k) árnál nem nagyon lesz már olcsóbb.
http://goo.gl/gd6Zi5
Amugy nagyjabol kizart, hogy Nexus 6 lesz a kovetkezo neve 😊
Regards,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Narxis - igen, ennyit kb értettem én is.
Ám nekem is baromira tetszik. Bár minden játék 1 k lenne, de nem kellene semmi másért fizetni, hogy tudj is játszani.
Grafika valami szenzációs. A sztorit mondjuk nem nagyon értem. Esetleg privátba leírhatnád.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Bedugod memóriakártyát gépbe, hogy tudd particionálni mondjuk minipartition tool nevû progival. Elõtte mentsd le róla ami kell mert formázni kell úgyis, csinálsz egy fat32-es és egy ext2 partíciót, a méret a kártyától függ, mondjuk legyen 2 vagy 4 GB-os az ext2. Aztán telóra telepíted a Link2SD-t, az érzékeli az ext2 partíciót és oda kompletten át tudja mozgatni az appokat.
nem tudom ki találta ki, hogy nem lehet az appokat átrakni sd kártyára.. de szeretnék neki gratulálni..
"Nulla tenaci invia est via"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Memkarit is érdemes formázni? Sose csináltam mióta megvan.
Találok mindent, de vagy nem mûködik a link, vagy baromi lassan töltené le...(másfél óra)
Regards,