36194
  • skinnyman
    Alul az ott nem cutout (notch), hanem sima keret. Mondjuk megegy notch se segitene sokat, abbol minel kevesebb, annal jobb.
  • LocalPatriot
    Köszönöm!
  • Dzsini
    Android devblogban megmondták, hogy kettő lehet - fent és lent (oldalt pedig nem) - úgyhogy kell hozzá eszköz, amin meg is tudják mutatni :)
    First, devices must ensure that their cutouts do not negatively affect apps. There are two key requirements:
    - In portrait orientation, with no special flags set, the status bar must extend to at least the height of the cutout.
    - In fullscreen or landscape orientation, the entire cutout area must be letterboxed.

Second, devices may only have up to one cutout on each short edge of the device. This means that:
    - You won't see multiple cutouts on a single edge, or more than two cutouts on a device.
    - You won't see a cutout on the left or right long edge of the device.
    Within these constraints, devices can place cutouts wherever they want.

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.08.09. 07:32:50
  • Kongy
    Chin a képernyő alja.
  • LocalPatriot
    Mi az a chin?
    Ám valami borzalmas, tényleg. Valamint "csak" 1 kamera? Tudom, a pixelek nagyon jól fotóznak, de akkor sem értem.
  • skinnyman
    Images of Google Pixel 3 XL production unit leak, with USB-C earbuds in the box [Update: Video and more images]
    Az a notch + chin kombo
  • Vadnokedli
    Azt esetleg LegacyOS-ből éred el. (Ugye ez az "új" cyanogen?)
  • Jim Morrison
    index.hu/ /ma_erkezik_az_uj_android/
    Ez van ha ilyen cikkeket másnapra időzítenek :C márrégkintvan!!44
  • LocalPatriot
    Kicsit paint-be le kell vágni belőle alul-felül.
    Ám szerény véleményem szerint jobb lenne sokkal mint a most berakott fakó kép.
  • Jim Morrison
    tek még mindig nem kapta el? :o

Ha majd megkapom a frissítést, remélem nem a régi navigációval hozza ki a samu, hanem az alappal. Bejövős
  • Dzsini
    Bizzzztos az volt, aki az előző háromnál is ilyesmiket művelt...
  • Jim Morrison
    valami kevésbé magas kellene. Meg ahogy látom valaki engedély nélkül cserélt bannert. Fenekelés lesz beleőle
  • LocalPatriot
    Javaslom inkább ezt a képet bannernak:
  • szucsy89
  • Jim Morrison
    Android 9.0 - Pie
    https://www.android.com/versions/pie-9-0/

"Starting today, an over-the-air update to Android 9 will begin rolling out to Pixel phones. And devices that participated in the Beta program from Sony Mobile, Xiaomi, HMD Global, Oppo, Vivo, OnePlus and Essential, as well as all qualifying Android One devices, will receive this update by the end of this fall. We're also working with a number of other partners to launch or upgrade devices to Android 9 this year."
    https://blog.google/products/android/introducing-android-9-pie/
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.08.06. 19:40:26
  • kl24h
    A Fuchsia válthatja az Androidot
  • csgj
    Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy az új Oreo frissítés óta (8.1.0) a Xiaomi Mi A1 telefonomon ha az SD kártyán lévő dalokból lejátszási listát készítek a Google Play Zene alkalmazásban, akkor egy kis idő (pár óra) után elfelejti a dalokat, eltűnnek a listáról. Mi a megoldás? Teljesen új az SD kártya, mert az előző tönkrement. Olyan, mintha időnként megszakadna a kapcsolat közte meg a telefon között. Próbáltam kivenni és visszatenni, de az nem vált be. Máris formáznom kéne?!
  • Jim Morrison
    Oreo installations more than doubled in 2 months
  • Stockbauer33 #35654
  • szucsy89
    rstn de ronda...
  • Dzsini
    Kell egy eszköz, amin hivatalosan demózzák az Android P notch-kezelését :)
  • Jim Morrison
    pixel xl notch
  • Vadnokedli
    Hülyeség nem frissíteni. Én még a OnePlus3-at is mindig updateltem és csak kissebb akku fogyasztást tapasztaltam.A hibákat, feedbackeket egyébként a telefonodra telepített Community alkalmazásban találod.
  • masoma
    Oneplus 3T tulajok, szerintetek érdemes frissítenem 4.5.1-ről 5.0.3-ra? vannak hibák? köszi a feedbacket előre is
  • Jim Morrison
    Ha valakinek Pixel-es launcher kellene, itt egy jóféle, open source ch.deletescape.lawnchair.plah
  • Dzsini
    vagy egy FM rádiós bluetooth headset
  • RelakS
    Hmm... DAB ... Nem hangzik rosszul, és még jövőálló is
    Köszi! Inkább cígölök egy ilyet, minthogy online hallgassak rádiót ilyen hülye mobilnet árak mellett.
  • Dzsini
    van ilyesmi, de melós - lényegében egy USB-s FM és egyéb vevő kütyü + OTG madzag + szoftver
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.05.26. 12:56:32
  • RelakS
    Valakinek van valami ötlete, hogy hogyan lehetne FM rádiót hallgatni olyan készülékkel, amin még Jack dugó sincs?
    Olyan megoldás lenne jó, hogy ha hallgatom a rádiót, és valaki mégis hívna, akkor a fülesen fel tudjam venni, és tudjak beszélni. Erre két ötletem lenne: Valamit cuccot bedugok a telefonba, ami veszi a rádió adást, és a telefon továbbítja a hangot, vagy a valami BT-on keresztül csatlakozik a telefonhoz, és úgy továbbítja a hangot a telefon.
    Sajnos most az egyetlen megoldásnak a két, egymással nem dumáló kütyü cipelése tűnik.
  • Jim Morrison
    Trusted Places seems to have been removed as a Smart Lock option
    Legjobb fícsör. Volt. Jó kis bugfix lett mondhatom...
  • RelakS
    Hö, kemény, mint az ágybaszarás, csak gamepad nélkül pl a half life 2 folymatosan tüzelt, ahogy nézelődni próbáltam XD
  • Bozi_Vilag
    Nem hiszem, hogy nagyon sikeres lenne később
  • LocalPatriot
    Erről van valami leírás? Most ez hogy működik, controller mindenképpen kell?
  • Bozi_Vilag
    Akkor ezzel most lehet kockulni PC-s játékkal mobilon? Az nem lenne túl célravezető.
  • Jim Morrison
    STEAM link Béta
  • RelakS
    Hö, ennek a fícsörnek mi a neve? XD

• Jim Morrison
    viszont amin (az is) van (pl yota) milyen jó.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.05.17. 19:06:26
  • Dzsini
    Az meg e-papír, nem igazán használják okostelefonok képernyőjeként :)
  • RelakS
    Nem kell oledig menni, a Pebble Time is lekerekített, csak az pici :D

Nekem akkor sem tetszik amúgy, nem, mintha ezeken a kis kijelzőkön bármi haszna lenne egy rendes saroknak, de na! :D
  • Dzsini
    amióta oled van, vannak lekerekített képernyők :)

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.05.17. 18:25:16