Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
15-20 euró amazonon, és legalább type-c a csatlakozása is, és nem zúgja/világítja be a szobát éjszaka mikor tölt.

Utoljára szerkesztette: Borg, 2018.03.29. 11:04:26
Utoljára szerkesztette: adam46, 2018.03.28. 22:02:23
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Conclusion: Game changer
We are used to every new smartphone camera generation being slightly better than the previous one, but looking at the images and test results from the P20 Pro, it seems Huawei has skipped one or two generations. The results are simply that good. The P20 Pro’s triple camera setup is the biggest innovation we have seen in mobile imaging for quite some time and is a real game changer.
wow!

Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2018.03.28. 18:54:20
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
eddig nem
mert összetettebb
gondolom erre (is)
Értem, hogy GDC és ott valamit a játékokkal kapcsolatban illik mondani, de... egy év alatt erre fussa gugliéknak?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
most van GDC, google is jelen.
"Today, during our annual Google Developer Day at the Game Developers Conference, we introduced new tools and platforms to improve the overall game discovery on Google Play and give you more ways to deliver engaging player experiences.
Introducing Google Play Instant
With all the great games available on Google Play, we want to make discovery easier and remove friction during the install process. Installing and opening a game takes time and results in many players never getting to experience your game. We're thrilled to announce that instant apps is now available for games.
This means that with a tap, players can try a game without having to download it first. Games available instantly today include: Clash Royale, Words with Friends 2, and Bubble Witch 3 Saga, and other titles from Playtika, MZ, Jam City, and Hothead Games."
lenyegeben instant apps - jatekokra. blog
2017 áprilisa: #35155
2017 június: #35262
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ki lehet deríteni, hogy ha az egyik google accot leszedem a telóról, mert már nem kell - csak az emailt néztem arról, illetve telszámokat - akkor mi a fenéért írja állandóan az értesítési sorba, hogy nem tudott vele bejelentkezni?? Hiszen töröltem róla .......
A másik, hogy asszony összetörte a telóját, és odaadtam neki a sajátom (LG F6) - addig csak a cégest használom. Nem tudom mit mókolt vele, de tegnap óta ha a kezemmel csak a fényérzékelő szenzor közelébe megyek, kikapcsolja a képernyőt ....... pl ha a bal kezemmel nyúlok az értesítési sorhoz, már eltünteti. Régebben nem volt ilyen.
Köszi ha tudtok választ valamelyikre 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Android Messages támogatja. Mondjuk fene se tölti le. Google amúgy is havonta dob ki új üzenetküldős alkalmazást. Ha a samsung üzenetek is támogatná... na az jó lenne
A gyártók egyébként is szeretik megmondani, hogy mi jó a usernek (nem kell neked a jack, neked a BT headset kell, nem kell neked az FM rádió, neked az előfizetéses online szolgáltatás kell, nem kell neked az SD kártya, neked az előfizetéses tárhely szolgáltatás kell, stbstb.).
Nem értem miért kellene egy olyan termékre hörögni, ami nem nekem készült.
Azon kívül, hogy nagyon csúnyának találom, ultragáznak tartom, hogy fél évvel az X kijövetele után történik ez a dolog, mert így egyértelmű, hogy mindenki ész nélkül a keynote után kezdte el másolni az Applet... ilyen gyártó ilyen telefonját biztosan nem vennék, nagy respect a Samsungnak (és a Sonynak) hogy ők nem álltak be a sorba (sem a jack-el!), és tudnak a saját designuk mellett maradni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.02.26. 23:19:00
Amúgy ránézésre elkapott a nosztalgia, olyan mint a régi színes fülhallgatóm amit még gameboy colorhoz használtam 😊
Én jelenleg egy Sennheiser MX 170-es fülhallgatót használok nagyon sokféle zenei stílushoz és beszédhez egyaránt jó.
És nyilván van különbség köztük (remélem), de szerintem akkor is jobb ennyiért.
ez egy kicsit túlzás, de ja, ez így még szerintem sem vállalható
Plusz gondolom ha beszarik rajta vmi, egy vagyon megjavítani, már ha ~72.000 Ft-nak megfelelő összegbe kerül külföldön.
És ugyanezeket a dolgokat egy normál androidos telefonon két/három ingyen elérhető szoftver megcsinálja, és háromezer forintért jó fülhallgatót veszel hozzá.
nope nope
max 1 fulre olyan mint Her-ben volt. azert en fullhalgatoval a fulemben nem beszelgetnek masokkal, foleg ha ilyen feltuno
Kamera és méret terén tudnak mozogni, dehát aki 12"-os képernyőt akar, az laptopot vagy tabletet használ, erre ők is rájöttek, így fokozatosan a kamerát javítják.
Az hogy odébbtolták a hátlapon, csak a szar kenegetése.
Ráadásul ugye az S8 is megkap sokmindent a mostani 8-as android frissítéssel. Pl a teljesen irreleváns emojikat, az új kameraszoftvert, meg új UX-et is, ami viszont kb semmiben sem változott, és az új dexbe is kompatibilis.
Szóval kizárólag a kamera maradt... az meg szintén véleményes, nekem már az s6edge+é is tökéletes volt, akkor se vágytam többre, az s8+é meg még jobb, de csak sötétben. Most az f1.5 kamera még mit tud hozni, kb marginális kérdés. Van akinek biztos lényeges.
Az S6edge+ról S8+ra váltás se volt hipertérugrás, ami a hardvert meg a képernyőt illeti. Az S9-re még kisebb változás. Szóval megint az van, hogy max annak éri meg az S9, aki két három generációt ugrik. Hiába adják az S8-at jelenleg 100 euróval kevesebbért, az s7-et meg 200-zal, az arányos különbségek még a 10-20 eurót se teszik ki szerintem...
Utoljára szerkesztette: Borg, 2018.02.26. 13:10:46
Sokkal jobb kamera (változtatható apertúra, a nagy modell dupla szenzort kapott), sztereó hangszórók, amire tavaly mindenki panaszkodott: jobb helyre került az ujjlenyomat olvasó, természetesen a legerősebb hardver, 3d-s emojik, új színek, valószínűleg jobb szoftver.
Amire tavaly minden teszt panaszkodott, hogy tökéletes telefon lenne de... és itt kiemelték az ujjlenyomat olvasó rossz helyét meg a sztereo hangszóró hiányát, azokat a Samu most belerakta, most kíváncsi vagyok, mibe fog a sok okos belekötni.
A formavilág szerintem még mindig tökéletes, a legszebb telefon a piacon, felkötheti az Apple...
Szerk.: az ár ugyanaz maradt mint a tavalyi modellé, az új DeX meg még olcsóbb is lesz 30%-kal ha igazak a hírek. <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2018.02.26. 09:15:14
Már 3 hónapja piacra dobtak egy telefont ilyen kamerával, de hátha javítottak még a képfeldolgozáson is azóta. Remélem lassan szállingóznak majd a képek.
btw ez egy tisztességes upgrade lett. most már jobb helyen van az ujjlenyomatolvasó és stereo speaker is van. Kíváncsi vagyok most minek a hiányára fognak sokan pansazkodni 😊
// btw én tegnap kapcsoltam ki bixbyt, meg letiltottam ezt-azt. Szép volt, sok mindent tudott, de annyit nem használtam (ma persze még letöltött magától frissítést)

Már nem CRAP hanem CRB7
http://www.flickr.com/photos/chilisos93
Bár szerintem aki jó fotókat akar, az vegyen fényképezőt 😄 Elég a két kamera hátra meg egy előre. Mármint szerintem azért a három hátsó kamera enyhe túlzás. A legtöbb felhasználó meg úgysem használja ki teljesen. Persze azért annyi pénzért legyen benne jó kamera, de nem kell ennyi.

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.02.17. 17:18:14