36194
-
#30292 Az elmult par nap/szuk het fobb erdekessegei:
Chainfire Explains His Root Method For The Latest Lollipop Developer Preview, Modified Kernels May Become A Requirement
A lenyeg: ugy nez ki, hogy modositott kernelek nelkul nem nagyon lesz megoldhato a root, igy ha valaki szokott rootolni es uj keszulekben gondolkodik, minden eddiginel fontosabb szempont, hogy unlockolhato bootloader-es cuccot vegyen.
[Smile, Santa] Google Resolves Issue #41827, The Most Jarring Issue In The Android Bug Tracker For The Past Two Years
Nexus 9's Keyboard Folio And Magic Cover Are Now Available For Pre-Order On Amazon
[Lollipop Feature Spotlights]
The Clock's Background Now Adjusts With The Time Of Day
Multi-User Support Arrives On Phones
The Quick Settings Menu Includes Battery Percentage And A Flashlight Toggle
WebView Is Now Unbundled From Android And Free To Auto-Update From Google Play
Android Now Defaults To Mobile Data When Wi-Fi Has No Internet Access, Signal Icon Adds A '!' For No Connection
Google Keyboard Comes With Various New, Redesigned Emoji
Smart Lock Brings 'Trusted Face' Mode That Makes Face Unlock So Amazing You Might Actually Use It
Chrome's Tabs Are Now Treated As Separate Recent Tasks In The App Switcher, But It's Optional
Android Beam Now Allows You To Share Any File With A Tap
The New Screen-Off Animation Actually Fades To Black And White
Material appok:
Gmail 5.0 Will Support Exchange, Obviate The Stock Email App In Android Lollipop
Check Out Gmail 5.0 For Android And Google's Plan To Handle All Your Email Accounts In One App
Google's Calendar Refresh Offers A Sparse Interface And Smart Imagery
A Quick Look At The Next Step Toward Material For Google Play Books On Android Lollipop
A Look At Google Drive's Material Design In Android 5.0 Lollipop
Google Throws Songza Contextual Playlists Into Play Music's Material Design Update
Google Earth Updated To v8.0 With New 3D Rendering Tech, Better Maps, And More
An Early Look At The Google Fit App On Android 5.0 Lollipop
A Quick Look At Google's New Messaging App - Messenger
Google Play Games Version 2.1.10 (Android TV) Shifts To Material Design And Adds A Few Other UI Tweaks
Google Play Movies & TV Shows 3.4.23 (Android TV) Adds Material Design UI, Live Actor Information Cards For Chromecast Users
[Animation Bonanza] Android 5.0 Lollipop In GIFs
"And then 34 zillion Material Design apps leaked online and everybody was like..."
Erdekes uj cucc: Inbox
A Quick Hands-On Look At Inbox By Gmail
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.10.24. 11:02:52 -
#30291 Ha veszek itt németbe play feltöltő kártyát azzal feltudom tölteni a fiókomat pénzzel? (gondolom igen, de valaki konfirmálhatná) -
#30290 Csak szerintem lett csúnya a frissult play áruház? -
#30289 kimaradt a _nem_ szó, szóval tudom hogy motorolában sem villan fel az egész :) elírtam sorry -
#30288 S3 minit nagyon nem aiánlom, tesómnak olyan van... 1 év után kuka lesz. Sőt, ilyen árkategóriában Samsungot ne vegyél.
Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2014.10.23. 14:29:28 -
#30287 Csak a gyári fájlkezelővel tudod mert a Google letiltotta, hogy nem gyári app-al lehessen törölni, írni SD kártyára. Root-tal megoldható ha meg nem akarod akkor marad a beépített fájlkezelő használata, az se rossz szvsz. -
#30286 orly?
Evek ota a kozeleben nem volt az apple semmilyen piacvezeteshez semmilyen orszagban.
Borg: Ha a lollipop, vagy egy desktop kategorias gpu loszart se jelent, akkor mi jelent barmit? Szerintem azt se tudod mirol beszelsz.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.10.23. 13:12:20 -
#30285 plafon 40 rugóért milyen telefont ajánlottok?
gondolkozom az S III mini-n vagy az Ace 3 vagy 4...
De minél jobban belemélyedek annál jobban elbizonytalanodok. -
#30284 Tudsz adni 1 klán nevet? Csatlakozok sztem. -
#30283 "motorolában legalábbis úgy van"
Ezt csak légből kaptad, ugye?
Motorolákban is pontosan ugyan ilyen a kör a kamera körül. Nem az egész villan fel, csak el van dugva benne két vaku. Egy melegebb és egy hidegebb színhőmérsékletű, hogy jobban eltalálja a bőr hőmérsékletét és fehéregyensúlyát. Ekkora méretben lófaszt sem érne egy valódi ringflash, az egész csupán dizájn. Van akinek tetszik van akinek nem. -
#30282 főleg egy amerikai újságtól nem akkora bűn ez ahol azért még mindig az Apple vezeti a piacot az iPhoneokkal
csak hogy valami forrás is legyen: http://www.ibtimes.com/apple-leads-us-smartphone-market-q2-while-samsung-phones-cut-iphones-lead-1651476
Utoljára szerkesztette: precision, 2014.10.23. 10:14:50 -
#30281 nekem egyedül a kamera körüli cucc nem tetszik... már a motorolában sem tetszett
nem is az egész villan fel ha vakuzol (motorolában legalábbis úgy van) hanem csak egy sima dual led van elrejtve benne
szóval igazi funkciója így nincs, design elemként szerintem meg nem túl szép... akkor már ne lenne ilyen műanyag hatása hanem emlékeztethetne egy kicsit az üvegre is -
#30280 anyám de gyönyörű ez a telefon -
#30279 Az meg, hogy valaki a semmiből nekiáll emlegetni az Apple termékeit nem olyan ritka dolog... -
Borg #30278 Más szemszögből nézik a dolgokat. Az hogy lollipop meg denver k1 az átlagos felhasználónak lószart se jelent. És pont itt véreztek el mindig is a nexusok. Az hogy van 10-100-1000 geek egy fórumon, aki arra veri hogy hogy van animálva a főmenü, még nem fog eladni egy telefont... -
#30277 Biztos az Apple csorgat nekik egy kis lettát. :D Amúgy hallottam mostanában, hogy a theverge szerint az iphone a legjobb okostelefon 2013-ban, a iphone-é a legjobb kamera, blabla -
#30276 Csakhogy ezek hands-on videók voltak. Nem tesztek.
Lesznek teljes videótesztek, nem kell aggódni. -
#30275 Ez par masfel perces video kb eleg is volt ra, hogy emlekeztessen, hogy miert szoktam le a verge olvasgatasarol.
A par perces videokban se birjak ki, hogy ne az iphone-t meg ipad-et emlegessek a semmibol. n9-rol szinte asitozva mesel. Hat ja, mellesleg van benne egy denver-es k1, meg mellesleg lollipop fut rajta, kit erdekel.
Az uj iphone-okra, ipad-ekre, amikbol kb szo szerint kiadtak az elozo eveseket ujra, pedig ugy repulnek ra, mint legy a szarra.
Teszt neven jelennek meg fizetos hirdetesek. Most mar a latszatat sem adjak meg semmilyen objektivitasnak.
Itt vannak a teljes cikkek amugy, nemtom a cikkek is ezen a szinten mozognak-e, de ha masra nem jo, a kepeiket a cuccokrol lehet nezegetni:
N6 N9
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.10.22. 22:46:42 -
#30274 tolom, de tény hogy nem túl izgalmas :D
magyar klánba vagyok, de attól még nem lett izgalmasabb a játék, viszont az SW világa leköt arra napi ~15percre :) -
#30273 HERE for Android béta - Nokiáék ingyenes, offline navigáció/térkép programja most már minden Androidosnak.
egyelőre .apk formátumban, engedélyezni kell hozzá a külső programok futtatását. -
#30272 Olyan helyeken kell keresni, ahol forgalmaznak jelenleg is HTC-ket, ugyanis a disztribúció az ő dolguk. De a hazai árak igen lelombozóak lesznek szerintem. -
#30271 Hali!
Nem tudom jó helyre írok e, de lenne egy olyan gondom, hogy vettem egy LG G2 minit beletettem a régi telefonomból a 8GB-os SD kártyát.
a telefonnal megformáztam, majd gépről visszamásoltam a régi képeket / videókat rá. a probléma csak az hogy nem tudok törölni az SD kártyáról semmit a telefonnal. tud valaki erre valami megoldást? zsír uj a telo nem szeretnem rootolni vagy ilyesmi ha nem muszáj.
az is zavar hogy nem tudok kábellel közvetlenül SD kártyára másolni csak intézőben ..
ty -
#30270 Nexus 9: Kell, kell, kell!
Szerintetek mikor lesz körül-belül megvásárolható hazánkban. Vagy honnan érné meg legjobban megvenni? -
#30269 Csak azért kérdeztem, mert, mintha nem működött volna :D -
#30268 nekem tetszik, hogy innen akár hívást is elfogadhatunk, meg az alsó menü is hasznos
(btw én maradatok az alapnál) -
#30267 Oké, de szerintem ez csak egy x-edik lockscreen. -
#30266 Olyan mint a Knock Code az LG készüléken. Nem kell gombnyomásra felébreszteni a készüléket, elé megkopogtatni a kijelzőt. Sokkal kényelmesebb és a gombokat is kíméli. -
#30265 ezzel a microsoft megakadályozta, hogy wp-re váltsak. így maradok.
-
#30264 Van ebben alapból ilyen gesture vagy mi a fene, hogy nem kell hozzáérni a kijelzőhöz? Vagy elején miért csinálja azt az ujjával? -
-
#30262 :DDD -
#30261 :DDDDDDDDDDDD -
#30260 Sorry az offért, de valaki linkelte itt nemrég azt a SW Commander játékot, esetleg tolja még vele valaki, illetve van valami klánban vagy mi a fenében? Mert kezd unics lenni :D -
#30259 Teszik hogy nem fakó a háttérkép -
#30258 Gondolom GPE nem lesz belőle. -
#30257 Nekem se, még a listába se került - igaz nem sok játékkal játszom. -
#30256 -
#30255 Tesóm is ezt mondta, én nem hittem neki, nekem még nem törölt mentést. -
#30254 Már a legelején téves az információ. A Nexus 6-ban is AMOLED van. Nem LCD. -
#30253 Ha valaki értelmező olvasás nélkül nyomogatja a next-next-finish gombokat, annak úgyis mindegy.