Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkatel meg csak annyiban rosszabb, hogy foscsi a kamerája és nem jön rá kit kat. Vagy lehet elõbb utóbb arra is kijön, de passz 😊
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
megoldható, de tornázni kell vele.
(a linken szereplõ dolgokat nem próbáltam, lehet, hogy van egyszerûbb módja is)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Moto G, ami itthoni forgalmazás esetén simán megkapná tõlünk a Különösen ajánlott plecsnit, ám nálunk az a szokás, hogy ilyesmit csak akkor tudunk rácsapni egy gépre, ha a hazai support is megoldott, no meg ha a termék beszéli is a nyelvünket.
Ha ezeket te elfogadod, akkor képzeld oda azt a plecsnit 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szerintem egyértelmûen a MotoG nyer, de csak a normális 5MP-s kamera miatt. Másban nem nagyon lövi meg az S2-õt.
Viszont az S2 mobilarénán, majdnem Különösen ajánlott plecsnit kapott, míg a Moto G csak tetszett és ez eléggé elbizonytalanít.
Szerintetek melyik a nyerõ és miért?
"Nulla tenaci invia est via"
"Nulla tenaci invia est via"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://goo.gl/gd6Zi5
Az nem rossz zsebpénz 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Bocs a commentáradatért, csak ezen a szar fórumon még mindig fizetni kell a szerkesztésért, én meg nem fogok, mert egy bughalmaz amúgy is az egész.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kíváncsi vagyok, hogy egy magyar ember magyar programmal mennyit kereshet.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Azért vannak itt érdekességek a témában...
Elõbb-utóbb lesz itt minden 😊 (még Amazon Prime is, csak ki kell várni)
Most a Play Movies lett elérhetõ 21 újabb országban, de Magyarország még mindig nincs közte. Még így is periférián vagyunk ilyen téren, de ennek szimplán törvényi okai lehetnek, nem pedig technikai vagy demográfiai (lásd a listán milyen országok szerepelnek)
De nem azt mondom, hogy így is szegényes a kínálat. Ha tavaly ilyenkor valaki azt mondja hogy Spotify-on/Rdion/Play Musicon fogok zenét hallgatni vagy vehetek könyveket a Play Storeban az év végére, akkor minden bizonnyal kinevetem. Aztán ezek minden komolyabb elõrejelzés nélkül, majdhogynem egyszerre váltak elérhetõvé. És így már pl. egy Play Movies és mondjuk egy Netflix hazai jelenléte sem tûnik olyan távolinak. Úgyhogy kitartást.
Filmeket még mindig nem lehet Magyarországon se venni, a könyvek is talán idén (vagy múlt év vége felé) jelentek meg, ahogy az elõfizetéses zeneszolgáltatások is (nem csak a Google-é, a többi is).
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
egyrészt ezt nem tartom szerencsésnek (azóta lehet már nem így van) másrészt velem egy eladó ne beszéljen ilyen hangnemben még akkor sem ha esetleg hülyeséget kérdeztem volna, mert én vagyok a vevõ és az én zsebemben van a pénz... 😊 nem is náluk vettem, de ez már csak lehet az én hülyeségem
Bazinga!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Még a neves gyártók vackaival is van gond... hát még ezzel mik lesznek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De akkor se kéne nekem se.
Telefonvásárlásnál nekem 50-60k a határ.
Premium termékhez legyen rendes itteni szervizháttér rövid átfutással, addig aztán azt tud amit akar...
Az aksi grafon ugy latom az igazan komoly merulesek akkor voltak, amikor hasznaltad. A keszenleti merules merteket eleg sok dolog tudja erosen befolyasolni, pl wifi terero, mobil terero, stb. Ezek mellett persze lehet egy rosszul mukodo progi is, de az eleg ritka, es nyoma kene maradjon az aksi infoban.
Regards,
Keyboard: nem csak a keyboard nem mennek, hanem a rendszergombok sem, de a fizikaiak igen. Mintha a touch kontroll menne el.
N5: tegnap miután lõttem a képet, újraindítottam a telót:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Betterbatterystatot majd megnézem, de root kell hozzá, különben kitkat alatt meg sem mozdul.
Adversus solem ne loquitor
Az aksinal a masik nezetre gondoltam (hogy mi hany %-ot eszik), mert pl ott lehet meg valamennyire programra leszukiteni az okot. Ha valami ebren tartja, wakelock-ot tudsz par progival ellenorizni, pl: betterbatterystats (reszletesebb nezetekhez lehet h kell root)
Regards,
viccet félretéve, használj másik keyboard appot, az nem lehet megoldás?
A merülés meg nemtudom...pár napja nem is nézegetem, mert nem volt kirívó eset merülésre, de most hogy szóba került ránéztem. Hát izé...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az anroid, ami sosem alszik 😊
És kb semmi nincs fent.
Adversus solem ne loquitor