36194
-
Miguel125 #30372 Partnero GSM-től szerintetek "szabad" vásárolni? Megbízhatóak? Motorola Moto G 2nd gen.-t néztem ki, picivel olcsóbbak expansys-nál. -
Borg #30371 Ezt értem, csak azt nem, hogy a moto x vagy a nexus6 miért lenne jobb :) -
#30370 Dizájnban olyan semmilyen. Mintha a ZTE tervezte volna. A kapacitív gombok meg teljesen indokolatlanok. Biztos nem ezt a telefont venném kézbe elsőként egy boltban kiállítva, ami nem is lenne baj, ha a telefon nem lenne ilyen ütős belül. -
#30369 Akkor nagyon hülyeséget beszéltem? Elnézést az informálatlanságom miatt.
Nekem akkor is túl színesnek tűnt az AMOLED. -
Borg #30368 Fogalmad sincs miről beszélsz... talán nem ártana pl displaymate teszteket megnézned az elmúlt pár évből... -
#30367 Nem akarom sokadszorra ujrainditani ezt a vitat, de nem (csak) a technologia hatarozza meg, hogy mennyire szinhu egy kijelzo. Vannak egesz jol kalibralt, szinhu amoled-ek, es durvan felrekalibralt lcd-k is. Az lg g2 peldaul pont hiresen tulszaturalt, kb mint egy regi elcseszett samsung amoled kijelzo gyarilag.
Mindket technologianak megvannak az elonyei es hatranyai, es mara kb kiforrott mindketto ugy, hogy az atlagusernek mindketto boven jo legyen. -
#30366 Nem tudom miért kell erőltetni az amoled kijelzőket...
Teljesen irreális színekkel operál. Fényképezés közben is látni a durván túlszaturált képet. AMOLED-es telefonom volt a G2 Mini előtt. Fakónak is tűnt először az LG IPS kijelzője először, de beláttam, hogy közelebb áll a valósághoz ez a színvilág. -
#30365 A tavalyi es idei moto x is amoled-es, es a nexus 6 is. -
Borg #30364 Szóval akkor most a motoroláh is Amoledes lesz?
Még a végén alternatíváim lesznek a Samsungokra... -
#30363 pont ezért szoktam blacked out appokat használni :) főleg amoled kijelzőn mutat jobban
amúgy ez a nyalóka android nagyon tetszetős, ezek az új funkciók és animációk bejövősek... csak jó lenne ha lehetne változtatni a témát vagy színsémát -
#30362 Void Watch Face
Get nothing for free instead of paying for nothing
LG sells a record-breaking 16.8 million smartphones, doubles profit in the process
Oppo N3's motorized swivel camera takes selfies to the next level
At just 4.85mm, Oppo R5 is the world's slimmest smartphone
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.10.29. 11:49:57 -
Borg #30361 Hogy micsoda? :D -
#30360 Kár, hogy ebből a telefonból hiányzik mindenféle karizma, ami a Moto X-ben vagy a Nexus 6-ban megtalálható.
-
#30359 -
ldavid #30358 akkoris -
#30357 Ez úgy mondod, mintha eddig nem fehér felületekkel találkoztál volna minden olyan 3rd party appban, ami miatt eleve használod a telefont a sötétben. -
#30356 Google Fit App Goes Live In The Play Store As Your New Activity Tracking Fitness Hub -
ldavid #30355 az a nagy "fehérség" elég vakító lesz sötétben -
#30354 [Lollipop Feature Spotlight] Long-Press Notifications For A Quick Link To Adjust That App's Notification Settings
Startup Nextbit Announces 'Baton' For CyanogenMod With App Syncing, Backup, And Restore
Google Makes Hangouts Calls To 25 Countries Free For The First Minute Through The End Of 2014
Nexus 5 Owners, Check Your Google Play Movies & TV App: You Might Have A Free Copy Of 'Gravity' Waiting For You
Algoriddim Releases Popular Turntable Music App djay 2 On Android With A Fix For Audio Latency -
#30353 Ki is irja hogy kell feloldani, szoval sztem kb arra jo, hogy ne nyomj meg veletlen olyan gombot amivel elnavigalnal a cuccrol, esetleg "gyerekzar". -
A screen-pinning igencsak fasza ötlet, de csak akkor ha olyannak pinneled, aki nem tudja, hogyan kell feloldani. -
#30351 hűűű!!! kell! :D -
#30350 Ebben az esetben tok relevansan emlitettem meg, ahogy az elobb kifejtettem. Raadasul direkt aprobetusre irtam, mellekes megjegyzeskent. De csak sikerult felkapni, es azota fullon errol szol, ezen porog a topic. Es akkor en vagyok a fanboy, en emlitem meg tul sokszor, en csinalok belole tul nagy esetet.
Mikozben pont en fejtettem ki itt nemtom hanyszor, hogy mennyire nem ertem azt a felhajtast, ami a mai vilagban az apple korul van. Es akkor itt is felhajtast csinaltok belole, mikozben ram mutogattok.
Ez volt az utolso hozzaszolasom az esetet illetoen, mert az egesz dolog nevetseges. Kerdezhetnem, hogy a moderator ilyenkor hol van, de eppen vele beszelek. -
#30349 Azt mondod ezentúl ignoráljunk? Okés. -
#30348 tök fölöslegesen teszed hozzá minden témához, hogy :apple blablabla
minek? -
#30347 Szoval megint ott tartunk, hogy meg mertem emliteni valamit amiben az apple telefonok x evvel el vannak maradva, es megint en vagyok a fanboy. Ok. Kozben ti magatok otszor akkora esetet csinaltatok belole, es pattogtok rajta, mint amennyit en az egesz temara szantam. Bravo.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.10.27. 15:32:11 -
#30346 Ne rontsátok már el a játékomat :( -
#30345 :DDD -
#30344 -
#30343 Nem akarod rögtön éjfél után etetni a Szörnyecskéket, ha már itt tartunk? :D -
#30342 Pedig azt hittem, ha nincs ott, hogy "válasz...", akkor nem indul be az ADF... tévedtem :) -
#30341 /popcorn -
#30340 Nem a semmibol jott elo, hanem mint egyetlen letezo nagyobb ellenpelda arra, amit valaszkent irtam a te hozzaszolasodra. Egyebkent nyomos erv volt. A temahoz semmi koze nem volt, de legalabb majdnem sikerult belem kotni. Remelem buszke vagy magadra, hogy ezzel is emelted a topic szinvonalat. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Greg: Igy van. Es sok legy repul ra a szarra is, es a legtobbjuk elegedett is vele. Aztan 2 ev mulva amikor mar olyan lesz, amilyet mashol 3-4 eve szartak, akkor visszaszallnak ra, es megelegedettebbek lesznek :) -
#30339 Ahhoz képest hogy évekkel le vannak maradva elég sokan veszik a cuccaikat, és magas %-uk elégedettek velük (customer satisfaction). -
#30338 #30279 :) -
#30337 Egyaltalan nem most jon a "minél vékonyabb káva", eleg regota jelen van, hiszen a "minél több col" pont igy tud megvalosulni olyan modon, hogy kozben maga a telefon merete megis menedzselheto maradjon.
Najo, nincs mindenhol jelen, apple-nel latvanyosan tudomast sem vesznek rola, ennek koszonhetoen fizikailag akkora a 4,7"-es telefonjuk, mint mashol az 5,2"-es (lg g2). De az egy masik tortenet, ami emlitesre sem erdemes, mindig evekkel le vannak maradva, valamivel majd el kell adniuk 2 ev mulva is az uj telefonjaikat 300 ezerert. :) -
#30336 Ja, igen mert rengetegen jelezték ezt a problémát a Sharp Aquos Crystal esetén is. Ja, mégsem.
Ha a gyártók mindenáron 5 - 5.5" vagy akár afeletti méretekben gondolkodnak, akkor igenis tegyék meg az olyan lépéseket, amelyek miatt a nagy telefon a lehetőségek szerint a legkompaktabbá alakul.
Ja és nem a kis káva miatt nem fog nőni a működési idő. -
#30335 Öröm lesz kézbe fogni vagy kézben tartani úgy, hogy ne indíts el valamit, vagy ne takarj le valami információt.
Jó sport ez, minden korszakban kell valami, amivel el lehet adni egy készüléket - egy időben a "minél vékonyabb" telefon volt a jó, aztán jött a "minél több megapixel", "minél retinább felbontás", mostanában ér véget a "minél több col", és jöhet a "minél vékonyabb káva".
Vajon mikor jön a "minél hosszabb működési idő"? -
#30334 Nem értem miért nem lehet megemlíteni még a márkát sem egy ilyen riportban. Gyanítom Panasonic, mert a stand felett ott világít nagyban a logó, de akkor is.
Nem a fura és bizarr Her-ös asszinsztens miatt érdekel, hanem mert egy-az egyben úgy néz ki a telefon elölről, az első snittben mint a Sharp Aquos Crystal, sőt még szebb is. Remélem a null-káva trend lesz jövőre. :) -
#30333 Ciki :D