36194
-
#30452 Az a lényeg, hogy ha teljesen lemerül (nem kapcsol be), akkor nem szabad még napokon (heteken) át úgy hagyni, mert akkor csúszhat le a problémás tartományba.
Amúgy nyugodtan tölthető, meríthető bármikor, jelentős élettartam-különbséget nem igazán lehet elérni különféle használati szokásokkal. -
#30451 Viszont ha fent akarod tartani az akku élettartalmát, akkor nem merítsd csutkára soha. ~20% környékén már illendő töltőre vágni a telefont a biztonság kedvéért (nem baj, ha ez nem mindig teljesül mert az akkuk százaléka egyfajta előrevetített érték, pont a csutkára merülést elkerülendően, de erre azért mindenképp oda kell figyelni). -
#30450 Semeddig. Vagyis amíg fel nem tölt. Ma már nem létezik akkusütés.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2014.11.03. 14:07:49 -
np #30449 Ma vettem egy Honor 6 telefont.
Nem sokára lemerül, és mivel ez az első ilyen okostelefonom a kérdésem, hogy ezeket első töltésnél meddig kell tölteni? -
#30448 Állítólag volt egy szállítmány, amiben féláron (kb 50 ezerért) volt OnePlus One is
Szerk: Itt is van. Kár, hogy csak 10 darab van belőle, de hiánytermékhez képest szép deal..
Utoljára szerkesztette: theone91, 2014.11.03. 13:09:20 -
#30447 Azoknak akik külföldről vásárlást fontolgatnak: Ezt érdemes figyelemmel követni. Igen durva leértékelések vannak ám. -
#30446 Lassan itt is bevezetik a ticktetes vásárlást, mint a legtöbb rétegtermék (legjobb példa ugye a OnePlus One). -
#30445 Igen, par napja linkeltem en is, androidpolcie szerint:
Wow, it looks like Google really dropped the ball on this one. While previous Play Store launches have been problematic, today's Nexus 6 pre-order has left the vast majority of prospective buyers high and dry. Google seems to have sold out of a low initial stock almost instantly, and there was never a single point in the afternoon where you could reliably go to the Play Store and pay for a phone.
We ran an informal poll over on the Android Police Google+ page, now at over 1000 replies. If our readers are any indication, approximately nine out of ten people who wanted to pre-order a Nexus 6 today were unable to do so.
Szerintem azert joval kisebb keszlettel keszulhettek, mint mondjuk anno N5-nel, tekintve hogy egy phablet, de igy is durva. -
#30444 Azt hiszem a Nexus 6 méretének köszönhető düh beszélt belőlem, amikor azt mondtam, hogy a kutyának sem kell ekkora Nexus. -
#30443 Nem nagyon ismerem a csokat, de amit hallottam rola, az alapjan nekem inkabb apple-os csokanak tunik, peldaul a "cult of mac" magazinnal van valami nagyobb szerepe.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.11.03. 10:10:05 -
#30442 Aha, azért nem volt Fotók alkalmazást, mert a G+ le volt tiltva.
Engedélyeztem, frissítettem és most jó, el is kezdtem szinkronizálni.
Hálás köszönet! -
#30441 Ahogy nézegetem a Google+ része, onnan is elérhető (főoldalról Minden legördülő, és alul van az ikonja) -
#30440 Nekem nincs olyan Fotók alkalmazás. -
#30439 A képekre van: Fotók alkalmazás (színes szélforgó) - Beállítások - Automatikus mentés - és itt beállítható, hogy csak wifin át (esetleg csak ha töltőn van) szinkronizáljon - elég sok lehetőség van. -
#30438 Lejárt a szerkesztési idő.
Olyan kérdésem lenne, hogy be lehet azt valahogy állítani, hogy a telefonom lévő összes fényképet, csengőhangot - csak wifivel - feltöltse a drive felhőbe? Valamint, hogy az új képeket is, amiket készítek feltöltse, de csak ha van wifi? -
#30437 De nincs valami oldal, ahol lehet kérni meghívót? Nyilván a google-tól való igénylésen kívül.
Csak mert mindenki használja már, de meghívója nincs... vajon nekik honnan van? -
#30436 Hát én azért fenntartással kezelném Mike Elgant. Kb olyan elfogult A Google iránt mint Gruber Apple oldalon, állandóan a Google seggét nyalja :D
Ettől függetlenül engem is érdekel az Inbox és szívesen kipróbálnám. -
#30435 Mást is meglepett, hogy nexus 6 lett a neve? -
#30434 Pedig az is eleg jol mukodik, amiota az van, azota semmilyen plusz szurot nem kellett beallitanom, mert alapbol minden oda jon, ahova varom.
Itt egy eleg jo iras Inbox-rol:
Az open email to Google Inbox -
#30433 Elnézve nem létfontosságú app. A Google helyében én csak szimplán a Gmailbe adagoltam volna lassacskán az Inbox feature-jeit. Lényegében most a Google-nek csak az a célja, ha belemártsa a felhasználókat egy picit a Gmail jövőképébe. Szinte biztos, hogy a két szolgáltatás össze fog olvadni, de addig (vagy legalábbis a Inbox első végleges verziójáig) nekem bőven megteszi Gmail app is. -
#30432 Irnatok nekem hasonlo jatekot, mint a Hungry Shark Evolution? Tetszik ez a kicsibe kezdés és fejlődés felfele. -
#30431 Akkor ez felejtős marad, volt valami változtatás anno, hogy Ő megpróbálta bekategorizálni a leveleket (promóciós meg ilyenek), azt is egyből kikapcsoltam. -
#30430 Meg szokom, elegge mas szemleletu, mint barmilyen email cucc amit eddig hasznaltam. :) Igenyes, jo cucc, de keves a tapasztalatom meg hogy meg tudjam mondani, hogy h felvaltja-e nalam hosszutavon a sima gmail-t, mint default email progit.
Szerintem elsosorban azoknak jon nagyon jol, akik nagyon sok emailt kapnak, hogy kivalogassa belole okosan ami a fontos, es azt mutassa ami lenyeges. En viszonylag igyekszem manualisan is kordaban tartani az emaileket, igy annyira nem erzem magam raszorulva, de ez meg valtozhat.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.11.01. 17:52:32 -
#30429 És mi a véleményed az inbox-ról? -
#30428 Jaja, felraktam en is, jonak tunik. Exchange supporthoz mondjuk kell egy masik apk is, bovebb info itt: gmail 5.0
Van inbox-om is, de meghivom nincs hozza meg.
Mas:
Google's Copresence Looks Like A Contactless, Cross-Platform Version Of Android Beam -
RYO21 #30427 Nemtudom mennyire mondok nektek újat, de azt tudtátok, hogy az 5.0-ban az alkalmazásoknál be lehet állítani színt a navigációs gomboknak? -
#30426 Nem hiszem, kutya nem kíváncsi a melegségére, nem tudom miért kell hangoztatnia. Gondolom az emberek szimpátiájára vágyik, de azt mondani, hogy a homoszexualitás isten ajándéka... Jézusom.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2014.11.01. 17:12:53 -
#30425 A Googlenél is dolgoznak nyíltan meleg vezetők. Az Android fejlesztő csapatban az egyik Lead férfiből operáltatta át magát nővé, és szerepel a hivatalos YT csatornajukon is. Számít ez valamit?
-
#30424 hát akkor az lesz. -
#30423 Meg kell várni a hivatalos megjelenést. -
#30422 Üdv Urak!
Próbáltátok már a Gmail 5.0-át? Baromi jó lett! Link hozzá
Ám ki szeretném próbálni az Inbox by gmail-t. Van valakinek meghívója? Megköszönném! -
#30421 Miért érdekel ennyire egyeseket más nemi identitása? Oké, hogy vezéregyéniség, meg példát statuál mások előtt, de végképp nem értem, miért téma ez egy Android topikban?
Mellesleg attól, hogy fehér a telefonod még nem jár hímvessző mellé. -
#30420 Egy újabb dolog amiben az apple fanok követhetik a vezért. :D -
#30419 Na most akkor milyen posta? nldp vagy hollqnd? egyikre se ad semmit a google.
Egyébként meg a vámon mindent átvilágítanak, 99%-ban megfogják a tabletet és a telefont. Az, hogy esetleg neked nem fogták meg az mák. -
#30418 Feltehetően a Google-nél már régebb óta ment a kifejezés, mint belsős terminus, ami itt-ott a publikum előtt is felbukkant. De a Material Design jelenlegi formájának Quantum Paper volt az eredeti fedőneve. Gondolom összeolvasztgattak dolgokat és maradtak a Material Design megnevezésnél (jobb, kevésbé hatásvadász kifejezés szerintem). -
RYO21 #30417 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Last edited by Inhibitor: 10-29-2014 at 05:15 PM.
-
#30416 Ez tipikusan az a téma, ami senkit nem izgat. Nem értettem soha, hogy miért kell reklámozni, hogy ő meleg. Én se kiabálom a nagy világba minden nap, hogy hetero vagyok, hetero vagyok és büszke vagyok rá. -
#30415 OFF: ez a material design nem valami új dolog? Itt egy 2012-es topikban említik :D -
Miguel125 #30414 Szó sincs itt sértődésről, csak már hülyén érzem magam. -
ktomi22 #30413 mit sertodsz meg? .. eleve minek akarsz rajonni?.. lehet UK oldalon 1 sima hiba is.. az is lehet hogy valamit pluszba megvetet veled..
ahelyett hogy megsertodsz.. olvasd el az ez elotti hszemet (#30409)