Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdés: a google asszisztenst használja valaki? nagyon meriti? hasznos?
Kicsit bullshitternek tűnik a figura. Üzleti modelljét tekintve valóban nem az Apple-t utánozzák, de elég megnézni egy Xiaomi keynote-ot, aminek a végén ráadásul ott szokott lenni a "One More Thing.."-slide. Vagy egy Xiaomi-shopot. Pontosan ugyan arra a hypegépezetre alapoznak.
De ettől függetlenül szimpatikusak, mert remek telefonokat adnak, hihetetlen jó áron (bár nem egyedi módon, ahogy azt a CEO megemlítette). Versenyképesek lennének a globális piacon is, ha dobnák a keleti piacra optimalizált rendszert és szolgáltatásokat, és megindulnának nyugat felé. Sokkal jobb lenne, ha a Xiaomi telefonok lógnának a jóárasított telefonok helyén nálunk, mivel mérföldekkel jobbak, mint az egyéb (többnyire szintén keleti márkák) készülékei azonos kategóriában. Hugo Barra is ott van már egy ideje, de nagyon nincs még mozgolódás ilyen téren. Pedig neki ez lenne a dolga ott.
- Volt most vagy 20 wifi elmentve, azóta is csak azok vannak elmentve amiket manuálisan beírtam (ma is írtam be, pedig már leszippanthatta volna a régiket...)
- Ha nem youtube videót nézek, olyan a lejátszó, hogy ahova nyomok megáll a lejátszás (facebook videók is ilyenek). Tv készülékekben is hamar eltűnik, itt se kellene 4 mp. Tök felesleges.
- Ja, kicsit feltúrbózták, de a pattern simán elférne. Lejátszó gombokat se találtam ( de az lehet beállításokban lesz )
- ah tényleg köszi, ez eddig nem tűnt fel. Akksi % -ot hiányolom innen a leginkább. Akksi jel mellett megjelenhetne ha aktív a quick settings
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
-ezt passzolom, nem tunt fel, hogy gond lenne vele
-barhova mashova boksz egyet a kijelzon, azonnal eltunik a hangerocsuszka, ez amugy regebbi verzioknal is igy volt
-ez is passz, de latom kozben megoldodott
-ez kicsit tenyleg fura, gondolom ahhoz lehet koze, hogy a lock screen-t elegge felturboztak most
-mert nem hosszan kell nyomni, hanem mashova kell nyomni: ha az ikonra nyomsz, toggle-kent mukodik, ha a szovegre, bevisz a beallitasokba. Ezt amugy eleg jol megcsinaltak szerintem, mert eddig elegge kautikus volt gyarilag, hogy melyik ikonnal mukodik a hosszan nyomas es melyiknel nem.
Regards,
Regards,

Be kell látni, azért a műanyag minőségére, tapintására elég nagy mennyiségben érkezett panasz, sokfelől.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
A műanyag nem egyenlő a rossz minőséggel, csak a Samsung bénázik vele.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Időközben eltűnt quick settingsből kikerült végre az invert colors, és a g+ profillomal összekötötte a telefonomat. Reggel még jött is egy email, hogy hello from google: Get the most out of your nexus 4.
Az viszont tényleg zavar, hogy akksi szintje százalékos formában csak settingsben van.
- Quick settingsből nem tudom kivenni az invert colors funkciót, hiába kapcsoltam ki beállításokban
- Hiába van bekapcsolva, hogy mentse el a wifi jelszavakat, stb, wifi jelszavakat most is nekem kellett beírogatni
- Értem én, hogy a hangerő csíkot lehet kézzel is húzogatni, ezért nem tűnik el egyből a csúszka, de könyörgöm, ne 4 mp-ig lebegjen a képernyőmön
- A local profilt miért nem lehet összekötni Google+ accal mint ahogy eddig volt? Miért tegyek manuálisan ki képet?
- Kár, hogy most feloldásnál már nem jelenik meg egyből a pattern (ezt mondjuk túlélem)
- Quick settingsben 1 gombnyomásra kapcsol wifit, stb, de ha hosszan nyomom nem csinál semmit 😞 (legalább a wifi beállításokat behozhatná mint ahogy volt)
Azért persze vannak jó tulajdonságai is, bár fél nap használat után (ráadásul portról beszélünk!), még nem nagyon tapasztaltam ki az egészet. Tényleg szebb lett, appváltó is gyors még akkor is ha csomó app még ott van a listában, nem akad egyáltalán (ez kicsit meglepett). Mintha picit gyorsabb is lenne a telóm. Netes dolgokat chrome, fb, yt gyorsabban betölti (képeket, stb). Csomó alkalmazás eltűnt. Felraktam néhány appot, de appdrawerben 3 oldal van csak (3. oldalon csak 1 app!). Galéria gondolom lesz, vagy ha nem akkor marad ugye a g+ fotók, de abban még album nézetet sem találtam... Videószerkesztő sincs, nem tudom hogy alapból, vagy kimókolták-e belőle.
Battery saver módot még ki kell próbálnom, tegnap mikor azt hittem már lemerül, (20%os jelzés után még 15-20percet nyomogattam a spotifyt), kikapcsolt (azt hittem lemerült), de megjelent a google logó, így gondoltam lehet csak egy kis restart volt (mivel port belefér), rádugtam töltőre, mikor bekapcsolt gyorsan megnéztem hogy áll az akksi: 19%-ot mutatott. Ha ez igaz akkor szerintem a battery saver always on lesz 😄
Még nyúzom, de már nagyon várom a hivatalos megjelenést, és hogy az alkalmazások többsége is átvegye a material designt. Nagyon jónak ígérkezik.
Mi lehet a hiba?
Hogyan lehet ezt a problémát megoldani?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ez a samsung ami nekem van ~20 euró volt, és tökéletes...

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Regards,
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
#29032: ha jól tudom 15k alatt nincs vám, legalábbis nekem dx-ről rendelésnél sose kellett ezzel szívni, bár mindre rá volt írva, hogy ajándék 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
(Nem tudom ellenorizni, mert minden cuccomon 4.4 vagy L fut...)
Robi546: ha nem EU-n belulrol jon, vammal meg szamolhatsz, kb mindent megvamolnak...
Regards,
Most szeretnék venni Nexus 5-höz Qi szabványú,eredeti google,vezetéknélküli töltőt az ebayról,lehetőleg ne legyen 60 eurótól drágább (90 dollár kb.),kiszállítják szlovákiába is,és megbízható eladótól legyen,újonta,ilyen kellene nekem,van ettől olcsóbb is vagy ez a legolcsóbb ebayról ?
LINK
Ilyen töltő kéne,ez itt a legolcsóbb,illetve ez megbízható eladó ? (Nem rendeltem még egyszer sem ebayról.)
Szóval az algoritmus valahogy így néz ki az emberek fejében:
Is it look good? -----> yes -----> is it an iphone? -----> No -------> is it a Samsung?
Ja hogy meglegyen a kötelező flém: 4 Évig Samsung-oztam, nem ajánlom senkinek 😄
Teardown Of The Oculus Rift Development Kit 2 Reveals A Samsung Galaxy Note 3 Front Panel And Screen (Seriously)
Amazon's Latest Appstore Promotion Offers Over $100 In Paid Apps For Free, Including Sonic All-Stars Racing, WiFi File Explorer, And Instapaper
Regards,
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Regards,
Tehát, ha teszem azt én egy GPS progit elindítok a telón, és az aktívan navigál valamilyen útvonalon, azt le tudom-e menteni közben a memória kártyára?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.