Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Szerk.: Hopsz, Gregnek akartam)
Utoljára szerkesztette: theone91, 2014.08.07. 15:31:53
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ez alól kivétel az Android topicban az Apple, ami mindig csak rossz lehet, és viszont.
Szegény WP pedig szót se érdemel 😄
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Miért, a nem ájfón akkuk nem gyengülnek hosszú távon? 😄
EEgyébként jó progi legfőképp lassítás - gyorsításra királyság, azt tudja mint az Iphone5 videója, de még kicsit többet is.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
majd megírom hogy meddig bírta az aksi 😄DD
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.08.06. 20:53:07
Fogalmam sincsa programrol, de ha nincs kolosszalisan debil modon megirva, akkor nem tarolja 2 helyen a videot, hanem egy kozos helyen, amihez a program es a galeria is hozzafer. Es miutan kitorlod a kozos helyrol, nyilvan sehonnan nem tudod megnezni.
Egy masik tableten jelent meg ugyanaz a video amit a teloval csinaltal? Nyilvan be vagy jelentkezve valami accal (g+ photos?) ami cloud-ba szinkronizalja, es amikor kitorolted, a cloud-bol is kitorolted, es visszaszinkronizalta oda.
De nem ismerem a konkret programot, csak "talalgatok".
Regards,
Azt nem tudom, hogy jelenleg mi a helyzet a Samsung akkukkal, de a Galaxy S és S2 idején nagyon gáz akkukat kaptak. Nem beszélve a jelenlegi belépő/középkategóriáról. És eleve valami nem kóser velük. Nyílíván az eddig médiában lejött robbanó, puffadó, széthevülő Samsung akkuk még nem adthatnak okot kétségre, de az kijelenthető, hogy az előző évtized labilis Nokia akksijainak szerepét átvállalták.
ÉÉrthetetlen....
Szal emailben elküldtem asszony telójára a videót és ott minden gond nélkül nézhető, de ha visszaküldöm magamnak már nem nyitja meg.
Ez kicsapta a biztit, hogy a túróba lehet?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
De hogy még tovább ragozzam, az emailben elküdött
(a note3 mégis tovább húzza a G2-nél, lol)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egy lítium akku élettartalmát mobiltelefon esetén 2-4 évre projektálják általában. Nyilván a négy-öt éves strapabíró akku igen ritka, a teljesen optimális használati/kezelési körülmények valósulhat meg, amelyet azért is nehéz betartani, mert nincs egybehangzó konszenzus a megfelelő akku felhasználást illetően. Szakértői szinten is mások a vélemények és end-user szinten is mások a tapasztaltok.
Nyilván az akkumulátor kérdésköre igen kényes dolog felhasználói szempontból, lévén a kétezres években igencsak megszoktuk azt, hogy a telefonunk akár egy hetet is kibírjon töltés nélkül. Ma pedig már annak is örülünk, ha még tudunk Spotify-t hallgatni a melóból hazafele. De az emberek többsége két évente amúgy is cseréli a telefonját, amint lehetősége nyílik rá. Ezt a két évet azért még a bénább akkuk (pl. Apple, Samsung) is biztosítják, az élettartalmat tekintve.
SoC típusa Qualcomm MSM8260 Snapdragon
Processzor típusa 1,5 GHz dual-core ARM Cortex-A9
Processzor csíkszélessége 45 nm
Processzor utasításkészlete ARMv7
Grafikus chip Adreno 220
RAM mérete 1 GB RAM
Nem kéne annyira okádéknak lennie.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha nagyon hosszú ideig lesz kikapcsolva (több hét), akkor érdemes 60-70% környékén kikapcsolni és úgy eltenni, plusz ne hagyd teljesen lemerülve több hétig.
Akkor tehetsz vele rosszat, ha teljes lemerülés után még pár hétig nem töltöd fel, és így sikerül a maradék töltést is elvesztenie. Egyébként normál használat mellett akkor és addig töltöd, amikor és amíg csak gondolod, nem tudod jelentősen rontani vagy javítani az élettartamot.
A lényeg, hogy amikor tudod, húzd le a telefont a töltőről amikor teljesen feltölt, de nem lesz baja, ha párszor éjszakáztatod a telefontöltőt.
Ennél sokkal fontosabb: Törekedj arra, hogy 20-25 százalék környékén már tedd fel tölteni. Ezek az akkuk nem igazán rajonganak a pár százalékos izzasztásokért. A legtöbb ember azzal redukálja az üzemidőt, hogy jónak látja rendszeresen a 5-10 százalékos töltöttségi szint környékén töltőre dugni a telefont.
Olyat hallottam, hogy nem tesz jót, ha 100%-on is a töltőn hagyjuk (kivéve qi töltőnél). Ez mennyire igaz?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ez alapján az A2 gagyibb mint a Z1 Compact
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Szaby:
Én nem vagyok nagy telefon guru. Anno mikor megvettem a NEO-t, akkor szerintem a 85-ezres árhoz képest (8gb sd kártya, angol(vagy usa?)+eu töltő, headset), akkor ez volt a legjobb teló. Az ARC akkor 120 volt előfizuval.
Azóta nem találtam olyan telót, amire azt mondtam volna hogy jó lenne. Mindig valamit lehúztak a teszteken minden telóban. Viszont a Z2-re évek óta először a legjobbakat írták, mondták. Viszont én nem bírom ezeket a 2 tenyér méretű telefonokat, így várnám a Compaktot. Ugye Z1-ből volt is. De hát csak nem jön, néha néha rákeresek, erre találom ezt az A2-ös cikket. És nem nagyon értem hogy ez most mi vagy hogy is lesz.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Factory reset + mindenféle wipe melett megmaradtak a(z emulated) memóriakártyán a fotóim.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Vagy itt senki nem Sony-s 😄
Ha gondolod ácsolsz köré dokkot 😊
És tudtok ajánlani valami jó QI töltőt? És nem vagyok vele tisztában, hogy ez csak töltőként funkcionál, vagy dokkolóként is?
Bővebben.