36194
-
#30532 Sziasztok! sajnos telóról nem találok ph-n z3 fórumot. Valóban nincs vagy csak telón nem jön ki a találat? -
#30531 Nemtom, ma jutottam el a zero inboxhoz. Egész nap ez volt kint, majd este is lecsekkolom :) -
#30530 #30485 utolsó előtti bekezdése.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.11.07. 15:25:05 -
#30529 Én még nem próbáltam, jelenleg nem is igazán éget még annyira a kíváncsiság, hogy elorozzak Inbox meghívót olyanok elől, akiket valóban érdekelne. Ennek ellenére mondom, hogy vannak nagyon jó funkciói: Állítólag remek érzékkel tudja kategorizálni teljesen automatikusan a leveleid, ami sokkal produktívvá teszi a levelek kezelését (néha a Gmail rosszul dobálja be nálam pl. adott szolgáltatástól érkezett fontos levelemet a promotion kategóriába, így notit sem kapok róla, néha kellemetlen mert simán átsiklok ezen levelek felett). A highlight funckiót is sokan dícsérik, mert tényleg a fontos levelekre épít. Plusz azoknak is remekül jön, akiknek az email-küldés egyfajta berögzült feladathoz kötött.
Ami nekem tetszik, ha pl. kapsz egy levelet teli szállítási-információkkal, akkor kiemeli belőle a lényeget és pillantásos információt kreál abból, hogy épp merre jár a terméked. Magyarul meg sem kell nyitnod a levelet, nem kell kikeresni a tracking kódot és bemásolgatni a futárszolgálat oldalára. Ez eddig is működött, de ehhez kellett a Gmail + Google Now, mert ezeket az infókat Google kártyákon jeleníti meg.
Sok apró, nüansznyi dolgokból áll össze az Inbox, felületesen érdeklődőknek persze hogy nem túl szaftos a dolog. Bár hozzá kell tennem az invite-alapú szolgáltatások körül mindig jóval nagyobb a hype és ez alól az Inbox sem kivétel. Csakhogy már most sokan felváltották az eddig használt levélkezelőt Inboxra, ami azért jelent is valamit.
"Built on everything we learned from Gmail, Inbox is a fresh start that goes beyond email to help you get back to what matters."
Ebből is leszűrhető az, hogy az Inboxra úgy kell gondolni, mint egy Gmail 2.0-ra. -
RYO21 #30528 Egyáltalán mire jó ez az Inbox? Mert én kb semmi értelmét sem látom. -
#30527 Rámegyek a bannerre megegyszer ha hazaertem melobol. -
#30526 Ez nem változik úgy, mint a stopper/óra app háttérszíne napszaktól függően? -
#30525 Az Inbox meg így néz ki ha eljutsz odáig hogy nincs több leveled:
Ezt meg dedósok dizájnolták :( Homokosok és 12 évesek dolgoznak a Gúglinál úgy néz ki. Nincs ott egy normális ízlésű FÉRFI aki szólna nekik hogy mindennek feketének vagy szürkének kéne lennie? /s
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.11.07. 13:12:06 -
#30524 Legutobb amikor neztem (par napja) meg nem kaptam, de most h mondod raneztem es most mar valoban kaptam :) -
#30523 Kellett is, mert a haverjaid keresztet égettek az előkertjében. -
#30522 Csak jo fejek akartak lenni Tim Cookal. -
#30521 Te kapogatod az inviterokat Inbox-ba?
Én kaptam most 3db-ot, de ezeket rögtön ki is osztottam haveroknak.
Ha kapott összes haver és marad felesleges akkor szólok itt a topikban :) -
#30520 Ez igy egesz jol hangzik, valaki meg tenyleg megcsinalja
(sztem is amugy mehet uj banner, a mostani mar elegge elavult minden szempontbol)
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.11.07. 12:06:36 -
-
#30518 A hue-t át kellett volna tekerni egy úgynevezett "férfiasabb színre" és az Android 5.0 Lollipop szöveget pedig a Metallica betűtípusával kéne kiírni. Nem baj ha van körülötte villám is, meg pár punci is. -
#30517 Ennyire nem vagy biztos magadban? Hogy egy nyalóka közelében feszengsz? Mi a fasz van a világgal? -
#30516 engadget review-k mostanaban:
Google Nexus 9 review: The first taste of Lollipop is a sweet one
Android 5.0 Lollipop preview: Google's biggest mobile update in years
Google Nexus Player review: a strong, but flawed, introduction to Android TV
LG G Watch R review: good looks and improved battery are a step in the right direction
verge:
Google Nexus Player review
LG G Watch R review -
#30515 Nem is magamtol talaltam ki, hogy rozsaszin legyen!
Tudtommal nem csak ferfiak forumoznak. -
#30514 qetuol + Solten: Ezt mondjátok a Google-nek is légyszíves:
Android 5.0 Lollipop hivatalos oldal.
Lehet inkább nektek kéne kinőni a homofóbiátokat. -
#30513 ezt a gendernáculást inkább hanyagold. eleve a nyalóka sem túlságosan "férfias". -
#30512 A legutobbi hirek szerint valoszinuleg ilyen utolso pillanati javitasok miatt csuszik a dolog (eredetileg nov 3 korulre volt tippelve, most nov 12 korult mondanak). Illetve meg regebbi hirek szerint eloszor a wifi-only tabletekre fog kijonni, az lte-s cuccokra (mint az n5) kicsit kesobb, talan inkabb honap vege fele.
[Update: Fixed] The Android 5.0 Nexus Rollout Might Be On Hold Because Of A Serious WiFi Battery Drain Bug -
#30511 Valami ferfiasabb szinvilaggal? Ez nem az alma topik :D -
masoma #30510 addig ne számítsunk lollipop megjelenésre amíg ki nem szállítják a nexus 6okat? -
#30509 Ez jól néz ki. -
#30508 Üdv!
A különböző társasági appoknál, mint viber, facebook és társaik, be lehet állítani hogy https:// protokollon keresztül csatlakozzon http:// helyett? Melóban korlátozott a net, és csak https-el tölthetők be az oldalak. Böngészőből tudnám futtatni mondjuk a facebookot, de akkor gondolom nem élnek az eseményjelzős funkciók, mint a saját applicationnál. Valaki meg tudná ezt nézni esetleg?
Előre is köszönöm. -
#30507 Új banner az új rendszer tiszteletére? Háttérbe is mehetne valami pasztell szín.
-
#30506 Microsoft Releases A Preview Of Office For Android Tablets, And You Can Sign Up Today To Try It Out
[Update: Backordered Already] Nexus 6 Pre-Orders Are Now Available From Motorola.com, No Shipping Date Shown -
#30505 Ebben a fostos Play aruhazban hogyan tudom megtalalni az uj es igenyes jatekokat? Sok szutykot dobalja itt nekem alandoan... nem talalok egy hosszab idore is lekoto jatekot!! -
#30504 Amúgy nem tudom miért baj, ha egy tesztben más készülékekhez hasonlítanak egy adott készüléket. A Nexus 9 fő versenytársa az iPad. Ezzel probléma nincs.
De azzal totál egyetértek, hogy nem szabad erről szólnia az egész tesztnek, egy-két mondatban le lehet tudni az összehasonlítást. Amúgy jobb lenne, ha az európai Verge szerzők kapnának tesztre Androidos cuccokat, bennük nincs meg az Apple-fixáció. -
#30503 Nincs ebben semmi szánalmas. Az iPad támasztotta fel a táblát, és állított be egy standardot a tablet piacon, teljesen normális hogy hozzá hasonlítanak minden tabletet.
Nem csak a Verge csinálja, nézd meg pl az Engadget vagy ArsTehcnica cikkeit. Írd be a keresőbe hogy "ipad", mindegyik cikk hemzseg ettől a kifejezéstől.
Ez van.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.11.06. 11:30:09 -
#30502 -
#30501 Rájöttek hogy tabletnél filmnézésen kívül semmire nem jó a widescreen :) -
#30500 nagyot néztem amikor megláttam hogy a Nexus 9 4:3 -as képarányú kijelzőt kapott :) ráadásul a felbontása is ugyanaz lett mint az ipadnek (1536 x 2048) azt hittem elkötelezettek a widescreen mellett... úgy látszik a piaci igények vagy valami más miatt áttértek erre a felbontásra és képarányra
ez most csak úgy eszembe jutott nem a videó kapcsán mondom... a videóhoz annyit, hogy ugyanabban a kategóriában versenyzik mind a két táblagép... főleg most, hogy a kijelző szinte ugyanaz mind a két tableten
én nem látok benne problémát hogy az reviewkban összehasonlítják őket... sőt, ez csak nekünk vásárlóknak jó
Utoljára szerkesztette: precision, 2014.11.06. 11:04:28 -
#30499 Ugy tunik nem csak nekem tunt fel :)
Szanalmas. -
#30498 Azota megkaptam az ingyen Gravity-t, siman beleptem a play movies appba, egybol kiirta h megkapom ingyen mint multkor, ramentem, es meg is kaptam. Az elejen valszeg azert nem ment, mert akkor indult az egesz dolog az orszagban. Viszont asszem csak azoknak ajanlja fel a Gravity-t, akik ujabb Nexus cuccon (pl. n5, n7 2013) jelentkeznek be, a tobbieknek helyette valami rovid gyerekmeset csak (Shaun the Sheep: The Big Chase). -
#30497 Ha valakinek lenne meghívója jelezze felém pls:) -
#30496 Google Guaranteeing An Inbox Invite If You Request One Between 3 And 4PM PT Today (November 5th) -
#30495 Chainfire Gets Root Working On The Nexus 9 With A Few Tweaks - ez gyors volt
[Lollipop Feature Spotlight] Android 5.0 Now Includes Advanced Goat Recognition Technology
[Update: APK] Material Redesign Of Google Maps App Rolling Out "Over The Next Few Days" - Here's What It Looks Like
Nexus 6 Re-Stock Is Happening / Happened, But Don't Worry, It's Still Just As Horrible As Launch Day -
#30494 Nekem 1,5 hét után küldtek.
-
#30493 írtam is a Guglinak, már vissza is írtak hogy amint lehetséges küldenek... remélem nem kell heteket várni, felkeltette az érdeklődésem. :D