36194
-
#30572 And then as I turn the Moto X back on to mess with it after a while with the Nexus 6, it feels like I'm all like..
.
:D
link -
#30571 Gyanítom nem jön rá mivel 4.4-et sem kapott ahogy látom. Ami azért szánalmas mert a telefont 2013 első félévében adták ki, a kitkat meg ősszel jött. Custom romot érdemes lehet majd...
Utoljára szerkesztette: gabi89, 2014.11.09. 22:40:52 -
#30570 Hogyne. A google szemelyesen fogja kiasni az 5 eve kiadott kinai noname telefonokat is, amikre soha nem adtak ki semmilyen frissitest, es az utolso ilyenre is feleroszakoljak a lollipop-ot. (not.) -
#30569 A gyártótól függ. A gyártó sara az Android-frissítés. Közvetlen Google-frissítések csak Nexusokra és Google Play Edition telefonokra jönnek (meg elvileg az Android One telefonokra, de azzal meg a fene tudja hogy mi van jelenleg még/már).
Neked ezt az Alcateltől kell megtudakolnod. -
#30568 Ez az 5.0-ás nyalóka minden készülékre elérhető lesz? -
#30567 #30543
A Te asszociációd pont ezt a tézist feszegeti. -
#30566 na de ejnye srácok xD -
#30565 Felvilagosultsagrol predikalsz, vicces, siman homofobnak neveztel mikor javasoltam hogy a banner ne a hellokitty szineiben pompazzon. Kepzeld Sherlock, en is szeretem az elenk szineket ugyan a beteges logikad szerint ettol buzi vagyok. Vagy metroszexualis. Gondolj amit akarsz, ki nem szarja le, de a telefonszamomat nem kapod meg, ne is almodj rola :D -
#30564 A 32 gigás kártya nekem is megkevert valamit. Most az SD kártyát írja belső tárhelynek, a belsőt meg külső tárolónak... -
#30563 Eh, hagyd inkább. -
#30562 Ugy latom neked muszáj valamilyen skatulyát ráhúznod azokra az emberekre akik másképp gondolkodnak mint te.
Szereti az élénk színeket és férfi -> buzi vagy metroszexuális.
Gratulálok, igazán felvilágosult a gondolkodásmódod :D -
robi3 #30561 újraindítás megoldotta, viszont ma vettem egy 32gigás kártyát és szembesültem azzal, hogy nem lehet átrakni a játékokat, programokat. Mekkora ki..szás! Illetve az oké, hogy képeket, hangokat stb. át lehet rakni, de vissza hogyan?
Utoljára szerkesztette: robi3, 2014.11.09. 00:37:06 -
#30560 Megoldódott, huszadszorra sikerült újraflash-elni a recovery-t... -
#30559 Sziasztok! A múltkor tettem a telefonra CM11-et. Majd pár nap múlva frissítettem a rendszert. Most viszont nem tud frissülni, és nem tudok belépni recovery menübe. Rom Manager látja hogy telepítve van a CWM 6, de az se tud belépni, csak áll a Huawei logónál, mint ha flash módban lenne.
Valakinek hasonló tapasztalata? Vagy valami ötlete van, hogy javíthatnám ki? -
#30558 akkumerítő appok között egy rakás samsung bloatware :D milyen meglepő :P :D -
#30557 és ez mióta akadály androidon? root és utána törölhetsz amit akarsz pl. ezzel
vagy esetleg greenify -al fagyasztod, ahhoz is kell root
Utoljára szerkesztette: precision, 2014.11.08. 19:36:57 -
robi3 #30556 Sziasztok!
Új androidos vagyok és az lenne a kérdésem, hogy volt 6,68 gb szabad helyem 1,1 gb-os játék letöltése és törlése után már csak 6,6 gigám volt, áruházból töltöttem és onnan is töröltem.
-
#30555 Én meg csak szeretném törölni, de rendszerapp -
#30554 van "milyen telefont vegyek" topik itt sg-n, és prohardveren is -
#30553 Hali,
Egyaltalan nem tudom jo helyre irok-e.Egyik baratom kert meg h kerjek segitseget.
Szoval havernak van egy Androidos HTC ONE ja es valami elszarodott rajta.
A lenyeg annyi h nem tud storerol letolteni,venni az uj frissites ota.Felirt nekem par adatot.
RPC:S-7:AEC-OEz lehet a hibakok valszinuleg es azt irja ki h Build New 5.031
Jelenleg ha minden igaz akkor android 4.4.3fut a telefonjan.Sanos csak ennyi adatot adott meg.Tudtok vmi otletet mi lehet a problema.Azt mondta hogy tobb embernek is elofordult ez aproblema.
Elore is koszi.
U.I:Tudtok nekem topikot ajanlani hogy hol tudok erdeklodni uj okostelefon vasarlas miatt?Uj telefont akarok venni es eddig nem volt okostelefonom es sotetben tapogatozok.Csak azt tudom h mi legyen benne,mit szeretnek h mit tudon de markat es tipust nem.Semmi jonak nem vagyok az elrontoja.Koszi -
RYO21 #30552 Én akkor töröltem amikor a pofámbatolta, hogy többet nemlehet rajta chatelni. -
ldavid #30551 fércbuk nagyon meglepő.
sokszor láttam már hogy a kijelző sem kapcsol ki miatta. -
#30550 Ezektől az appoktól lassul le az Android -
#30549 Nahat, lehet ezt izlesesen is csinalni Gondolom a metroszexualis hipszterek is heppik. Win-win.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.11.08. 09:34:12 -
#30548 fasza, mehet ki bannernak! -
#30547 -
#30546 Nem, manapság az a ciki ha valaki csípőből buzizik ha kicsit élénkebb, vidámabb színeket lát egy tech terméken / annak honlapján.
Képzeld, nem mindenki ratyi aki kedveli az ilyen termékmegjelenéseket. És a heterok nem csak a szürke és fekete színeket szeretik.
-
#30545 Csak én nem értem, hogy GregSB hol utalt ilyenre a hozzászólásában? -
#30544 melyiket éri meg ott venni?
#30508-re valaki? Tudom nem fér meg a homoszexuális téma mellett, de azé na... :D
-
#30543 Manapsag mar az a ciki ha valaki heteroszexualis? Erdekes ertekrended van. -
#30542 Tim -
#30541 A cock? -
#30540 -
#30539 Szerintem a nyalóka a fallosz szimbóluma, úgyhogy esetleg tudnál olyat ami a női genitáliát testesíti meg? Meg esetleg egy sportkocsit is tehetnél rá, amelyet Rúzsa Sándor vezet és az anyósülésen pedig lehetne egy nagy kaliberű lőfegyver is. -
#30538 Nem akarok bonyolultabbat! A minimalizmust és letisztultságot egy ilyesmi banner tükrözi.
-
#30537 Íme az összes hónap-illusztráció a Calendarhoz. Elég hangulatosak. :) -
#30536 Közép és alsó kategóriában önkibaszás Samsungot venni. -
ktomi22 #30535 hogy samsung :S -
#30534 Sziasztok! A Samsung Galaxy Ace 4-ről mi a véleményetek? -
#30533 Ha már te is minden haverodnak elosztottad volna és még maradt, akkor jöhet egy nekem is. Bár kértem tegnap előtt, elvileg 2 hét körül van mire külik Gugliék.