Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy meg, Hangerő fel + Bekapcs gomb, ez elvileg "forced" újraindít/bekapcsolja. Vagy what.
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2014.08.15. 08:12:30
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Van nekem egy Samsung Galaxy Mini 2 GT-S6550D telefonom.
Na most az a problémám hogy nem akar bekapcsolni.
Volt több mint 3-4 órát a töltőn de még annyit se csinált hogy jelezzen, vagy adjon valami életjelet magáról.Nem bírom bekapcsolni se. Mi lehet a baja? A telefon adta meg magát vagy az aksi? Ugye 4db ugyanilyen telefon van itt, és kipróbáltam a többi aksival is, de egyszerűen nem hajlandó. Már nagyon idegesít, 2 hete nem jó.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Akkor én kimondom: Szerintem szép. (4 éves iphone user)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Olyantól kérdezem, aki az S4-ére tett már CM11-et.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Hétvégén feltettem az S4-esemre (i9500) a CM11 08.09-i nightly buildjét. Eddig egy problémám van vele: nem jegyzi meg a wifi jelszót és telefon újraindítás után újra meg kell adnom. 😞
Facotry reset, cache és dalvik cache törlés után telepítettem a rom-ot. Találkozott már valaki ilyennel?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Segítséget kérnék attól aki tapasztalt android rootolásban.
Jelenleg a tulajdonomban van egy Newish T300 "A telefon" típusú telefon (Kínai)
Ezt szeretném nullázni illetve normális Magyar v. Angol kezelőfelülettel ellátni, mivel jó pár része elég makacs és ezek a kínai programok is megbolondulnak néha amikkel rendelkezik.
Egy rövid útmutatót tudna valaki írni/linkelni amivel még egy kezdő is biztonságosan újratelepítheti a rendszert?
Előre is köszönöm!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Z1 Compact 4,3", de az jóval kívül esik a 80k-s határon.
De én nem tartanék pl. az olyan 4,7"-től (lásd G2 Mini), amely szoftveres (tehát képernyőn található) navigációs gombokkal rendelkezik, mert így a képernyő valós mérete kb 4,5"-re csökken és pl. videók fogyasztása esetén "megnő" 4,7"-re ami ezesetben pozitív.
Hasonlítsuk össze a legnépszerűbb 4"-es telefont a LG G2 minivel és elméletben hagyd figyelmen kívül a szoftveres gombokat. Maga a telefon méretkülönbsége is igencsak elhanyagolható, aggodalomra nem okot adó (ráadásul cserébe sokkal jobb rajta weblapokat és YouTube-ot használni, sőt hébe-hóba játszogatni is).
Mondanám a Moto G-t 50 ezres árlépcsőben, mert a középkategóriában a legjobb ár-érték arányú készülék jelenleg: De sajnos nincs hivatalos hazai forgalmazásban (csak bolti garival van) és elvileg nincs magyar nyelv benne.
Korrekt készülékek, amelyek a magyar forgalmazásban szóba jöhetnek: LG G2 Mini 60k környékén. Vagy én valami Sony-t néznék a 70-80 ezres kategóriából (árukereső, árgép stb. helyeken üzletekre szűkítve keress pontos árakat).
A húgomnak bedöglött a Galaxy mini 2-je és kéne neki egy másik teló.
Nem igazán követem már az újabb droidos telókat, ezért érdekelne mit tudtok ajánlani max 80 ezer forintért.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Próbáljátok ki, szerintem jó game.
Utoljára szerkesztette: LocalPatriot, 2014.08.08. 06:43:14
Regards,
Jó, nyilván az eleve alacsony akku kapacitás is röhejes már mai szemmel. Már belépő Androidos/Windows Phone-os telefonokba is tudnak tenni legalább 2000 mAh-t. Az enyémben is annyi van és kihúz két teljes napot nyüstölés mellett is. Az iPhone 5s még mindig 1500 körül mozog. És az iPhone 6-ba is csupán (a leakek szerint) 1800-2100 mAh kerül, ami a méretnövekedés függvényében még mindig kevés lesz. Oké, hogy marketingelhetően vékony a telefonom, de akkor legyen nálam állandóan pluszban egy töltő/bank/tok?