36194
  • skinnyman
    And then as I turn the Moto X back on to mess with it after a while with the Nexus 6, it feels like I'm all like..

.
    :D
    link
  • gabi89
    Gyanítom nem jön rá mivel 4.4-et sem kapott ahogy látom. Ami azért szánalmas mert a telefont 2013 első félévében adták ki, a kitkat meg ősszel jött. Custom romot érdemes lehet majd...
    Utoljára szerkesztette: gabi89, 2014.11.09. 22:40:52
  • skinnyman
    Hogyne. A google szemelyesen fogja kiasni az 5 eve kiadott kinai noname telefonokat is, amikre soha nem adtak ki semmilyen frissitest, es az utolso ilyenre is feleroszakoljak a lollipop-ot. (not.)
  • theone91
    A gyártótól függ. A gyártó sara az Android-frissítés. Közvetlen Google-frissítések csak Nexusokra és Google Play Edition telefonokra jönnek (meg elvileg az Android One telefonokra, de azzal meg a fene tudja hogy mi van jelenleg még/már).

Neked ezt az Alcateltől kell megtudakolnod.
  • TaRka0107
    Ez az 5.0-ás nyalóka minden készülékre elérhető lesz?
  • theone91

A Te asszociációd pont ezt a tézist feszegeti.
  • Narxis
    na de ejnye srácok xD
  • Solten
    Felvilagosultsagrol predikalsz, vicces, siman homofobnak neveztel mikor javasoltam hogy a banner ne a hellokitty szineiben pompazzon. Kepzeld Sherlock, en is szeretem az elenk szineket ugyan a beteges logikad szerint ettol buzi vagyok. Vagy metroszexualis. Gondolj amit akarsz, ki nem szarja le, de a telefonszamomat nem kapod meg, ne is almodj rola :D
  • Ryder159
    A 32 gigás kártya nekem is megkevert valamit. Most az SD kártyát írja belső tárhelynek, a belsőt meg külső tárolónak...
  • theone91
    Eh, hagyd inkább.
  • GregSB
    Ugy latom neked muszáj valamilyen skatulyát ráhúznod azokra az emberekre akik másképp gondolkodnak mint te.

Szereti az élénk színeket és férfi -> buzi vagy metroszexuális.

Gratulálok, igazán felvilágosult a gondolkodásmódod :D
  • robi3
    újraindítás megoldotta, viszont ma vettem egy 32gigás kártyát és szembesültem azzal, hogy nem lehet átrakni a játékokat, programokat. Mekkora ki..szás! Illetve az oké, hogy képeket, hangokat stb. át lehet rakni, de vissza hogyan?
    Utoljára szerkesztette: robi3, 2014.11.09. 00:37:06
  • Ryder159
    Megoldódott, huszadszorra sikerült újraflash-elni a recovery-t...
  • Ryder159
    Sziasztok! A múltkor tettem a telefonra CM11-et. Majd pár nap múlva frissítettem a rendszert. Most viszont nem tud frissülni, és nem tudok belépni recovery menübe. Rom Manager látja hogy telepítve van a CWM 6, de az se tud belépni, csak áll a Huawei logónál, mint ha flash módban lenne.
    Valakinek hasonló tapasztalata? Vagy valami ötlete van, hogy javíthatnám ki?
  • precision
    akkumerítő appok között egy rakás samsung bloatware :D milyen meglepő :P :D
  • precision
    és ez mióta akadály androidon? root és utána törölhetsz amit akarsz pl. ezzel
    vagy esetleg greenify -al fagyasztod, ahhoz is kell root
    Utoljára szerkesztette: precision, 2014.11.08. 19:36:57
  • robi3
    Sziasztok!
    Új androidos vagyok és az lenne a kérdésem, hogy volt 6,68 gb szabad helyem 1,1 gb-os játék letöltése és törlése után már csak 6,6 gigám volt, áruházból töltöttem és onnan is töröltem.
  • RelakS
    Én meg csak szeretném törölni, de rendszerapp
  • szucsy89
    van "milyen telefont vegyek" topik itt sg-n, és prohardveren is
  • The Protector
    Hali,

Egyaltalan nem tudom jo helyre irok-e.Egyik baratom kert meg h kerjek segitseget.
    Szoval havernak van egy Androidos HTC ONE ja es valami elszarodott rajta.
    A lenyeg annyi h nem tud storerol letolteni,venni az uj frissites ota.Felirt nekem par adatot.
    RPC:S-7:AEC-OEz lehet a hibakok valszinuleg es azt irja ki h Build New 5.031
    Jelenleg ha minden igaz akkor android 4.4.3fut a telefonjan.Sanos csak ennyi adatot adott meg.Tudtok vmi otletet mi lehet a problema.Azt mondta hogy tobb embernek is elofordult ez aproblema.

Elore is koszi.

U.I:Tudtok nekem topikot ajanlani hogy hol tudok erdeklodni uj okostelefon vasarlas miatt?Uj telefont akarok venni es eddig nem volt okostelefonom es sotetben tapogatozok.Csak azt tudom h mi legyen benne,mit szeretnek h mit tudon de markat es tipust nem.Semmi jonak nem vagyok az elrontoja.Koszi
  • RYO21
    Én akkor töröltem amikor a pofámbatolta, hogy többet nemlehet rajta chatelni.
  • ldavid
    fércbuk nagyon meglepő.
    sokszor láttam már hogy a kijelző sem kapcsol ki miatta.
  • Solten
    Ezektől az appoktól lassul le az Android
  • Solten
    Nahat, lehet ezt izlesesen is csinalni Gondolom a metroszexualis hipszterek is heppik. Win-win.
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.11.08. 09:34:12
  • szucsy89
    fasza, mehet ki bannernak!
  • theone91
  • GregSB
    Nem, manapság az a ciki ha valaki csípőből buzizik ha kicsit élénkebb, vidámabb színeket lát egy tech terméken / annak honlapján.

Képzeld, nem mindenki ratyi aki kedveli az ilyen termékmegjelenéseket. És a heterok nem csak a szürke és fekete színeket szeretik.

• RelakS
    Csak én nem értem, hogy GregSB hol utalt ilyenre a hozzászólásában?
  • Sippie
    melyiket éri meg ott venni?

#30508-re valaki? Tudom nem fér meg a homoszexuális téma mellett, de azé na... :D

• Solten
    Manapsag mar az a ciki ha valaki heteroszexualis? Erdekes ertekrended van.
  • Solten
    Tim
  • theone91
    A cock?
  • Dzsini
  • theone91
    Szerintem a nyalóka a fallosz szimbóluma, úgyhogy esetleg tudnál olyat ami a női genitáliát testesíti meg? Meg esetleg egy sportkocsit is tehetnél rá, amelyet Rúzsa Sándor vezet és az anyósülésen pedig lehetne egy nagy kaliberű lőfegyver is.
  • k0trapali #30538
    Nem akarok bonyolultabbat! A minimalizmust és letisztultságot egy ilyesmi banner tükrözi.
  • theone91
    Íme az összes hónap-illusztráció a Calendarhoz. Elég hangulatosak. :)
  • theone91
    Közép és alsó kategóriában önkibaszás Samsungot venni.
  • ktomi22
    hogy samsung :S
  • Ricsi234
    Sziasztok! A Samsung Galaxy Ace 4-ről mi a véleményetek?
  • szucsy89
    Ha már te is minden haverodnak elosztottad volna és még maradt, akkor jöhet egy nekem is. Bár kértem tegnap előtt, elvileg 2 hét körül van mire külik Gugliék.