Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
Igen. Azok. Ugyanis rohamosan zuhannak a Samsung eladások.

Mert nyilván sikertelenek azzal amit csinálnak 😄
theone91
Remélem a Samsung végre észbe kap, és rájön, hogy nem kéne ész nélkül fingani a készülékeket.

GregSB
Samsung tippjáték

Az én eredményem: 3/12 😄

theone91
Elég durva, hogy van egy ténylegesen innovatív feature-ökkel bíró telefon a nagy brandek árának töredékéért és senki sem fog hallani róla. Szomorú.

GregSB
"A Crystal és a Crystal X rendelkezik egy hangrezegtető motorral, ami az egész képernyőt használja a hang továbbítására, így fülünket tetszőleges helyen a megjelenítőhöz érintve a hanghullámok eljutnak a hallójáratba. A megoldás hasonlít a Kyocera egy-két készülékénél használt rezgőtechnológiára, ahol szintén egy rezgőmotor továbbítja a hullámokat a fülbe, csak a Sharp az egész képernyőt rezegteti."

és a kijelző a hangszóró
theone91
Ez a telefon gyönyörű. Mint egy Braun dizájn. 😊

SzirmosSzisza
Spotify-nak van valami offline fícsörje, de nem tudom mennyi számot tud úgy tárolni, nyomogasd az Androidos klienst.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Vadnokedli
De prémium spotify mellé nincs korlátlan neted spotify-re vonatkozóan? (amúgy persze hogy nem lehet letölteni spotify-rol)
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2014.08.21. 10:37:44

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

joshua
Ugyanilyet nem lehet csinálni spotifyal? Nagyon jó lejátszási listák vannak amiket jó lenne ha rá tudnék rakni az mp3 lejátszómra, mert ilyen sok számot külön - külön leszedni netről nagyon macerás. (prémiumom van)

LocalPatriot
Siker! Ezer hálám!!
davidka003
PC-n belépsz és simán letudod mp3-ban tölteni DRM mentesen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Jim Morrison
Minden bizonnyal csak lejátszón belül látod (ahogy szokás), nehogy tovább add, stb. Ha meg is találod, valszeg olyan formátumban lesz amit majd nem tudsz máshova tenni. Azt hogy hova tölti nem tudom, valszeg telefon tárhelyére, nem sd re. (gondolom)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LocalPatriot
Na, nagy nehezen meglett.
De most meg nem találom sehol... hova tölti le?:S
Narxis
Lehet fordítva kell vele telefonálni. 😄

Mondjuk az, hogy nincs perem a kijelző körül nem probléma mert az oldalát kell fogni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Végre valami bizonyítja is majd, hogy szépnek szép, de amúgy használhatatlan a szélig kifutó képernyő. Folyton beleérsz ahogy fogod a telefont. És jó kérdés az is, hogy a hangszóró hova került, aminek bizony telefonáláshoz ott kéne lennie ahol nincs...
most akkor az "aquos" két oldalán van a kamera meg a hangszóról? az úgy érdekes lenne
Jim Morrison
google musicon belül kell lennie egy pinnek, kitűző vagy milyen gombnak, azzal teheted offline is elérhetővé.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LocalPatriot
Megvettem egy zenét a google play-ből.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom letölteni a telefonra? Mert jelenleg a netről játsza le...
GregSB

Vadnokedli
Gyakorlatilag csak fentről az aljába toltak mindent... Ami elég ratyi lett szerintem, oldalt jó.

theone91
Ez nem főként ázsiai termék lesz, ezt a promóvideó is jól tükrözi. Ugyan úgy akarja nyugati piacon elhinteni, mint a televízióit (nem véletlen az Aquos megnevezés, ezzel már tökéletesen megismerkedtek az amerikaiak). Ráadásul már megjelenéskor több amerikai szolgáltató is felveszi kínálatba, kártyafüggetlenül pedig csak 240 dollár lesz.

Ez a telefon ennyiért sci-fi.

gabi89
Gratu nekik, hogy ilyen kicsire sikerült lefaragni, viszont irtó ronda lett szerintem.
Arról nem is beszélve, hogy ez hányszor fog kiesni az emberek kezéből 😄 Főleg mivel japán belső piacra szánják gondolom, nekik meg aztán nincs lapát kezük. 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

theone91
Káva élküli telefon a Sharptól.

Szerintem fenomenálisan néz ki és valóban formabontó dizájn.

Jim Morrison

2G \ 3G \ 4G

4g elotti leggyorsabb

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

SzirmosSzisza
Én H+-ra szoptam be, azt hittem rosszabb, mint a 3G, aztán kiderült, hogy elvileg gyorsabb 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

gabi89
Azért a lefedettséggel van baj rendesen ha nem pesti az ember. Elég csak az alföld felé elindulni mondjuk vonattal és 20 perc után itt - ott nincs 3G. (t-mobile de voda se jobb)

Sőt olyan helyet is tudok ahol még edge is úgy van, hogy néha eldobálja. Persze most már az összes vidéki nagyvárosban van 4G meg HSPDA, (itt Kecskeméten is ami egy 120ezres város "csak"😉 de hát cseszhetem ha 40km-el arrébb meg kb örülők ha 2 perc alatt bejön a google. 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Vadnokedli
Régebben utazgattam ide oda (09' tájékán), nem emlékeztem hogy lett volna probléma valaha is a lefedettséggel. Mára meg szinte biztos (remélem) hogy minden szolgáltató legalább 95% os lefedettséget tud.

Narxis
A lefedettség a fontos.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison
Ha mindent veszünk akkor igen, a T a nyerő. Meg ugye írták is hogy vettek/vesznek még frekit, úgy a letöltésben megközelítik majd a telenort (bár az is bőven elég amit most nyújtanak)

Vadnokedli
Nem az én telefonom volt már elvitte szervízbe. És ezek nem működtek, ha 10 órát ha 10 percet hagytad a töltőn. <#hehe> PC compszart meg nem rakom fel mert hát nem az én telefonom mégse, ne szennyezzem a saját gépemet Sony szemetével <#ravasz1>

#29189 Szerintem mindenek felett a válaszidő a legfontosabb, úgy hogy a Telekom a nyerő.

Bucser
3 szor felvillano piros led azt jelenti, hogy lapos az aksi. Toltesre rakod 10 percig utana pedig meg a tolton Volume up + power es ujrainditja a telot.

Force closing Google process pedig rom corruption. Ujra kell tolteni a Romot. Szervizben meg lehet csinalni, vagy PC companionnal Force restore to factory settings. Lefele nyomod a volume rockert es racsatlakoztatod a gepre kotott USB=re. Ez aktivalja a letoltesi modot. Es a PC companion szepen ujratolti a szoftvert a telora.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jim Morrison
megmertuk_a_magyar_mobilnetet/
Persze fb-on már írják, hogy hasonlítsák össze az osztrák árakkal... Mintha ugyanaz lenne a két ország csak az árak magasabbak nálunk... Na mindegy...

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

gabi89
Véletlen nem egy TP-link routert dobál el? Mert vannak sony készülékek amik nem szeretnek pár típust. pl régi WR641/642 tapasztalatból tudom.

Vadnokedli
Mivel az nem SP. Meglepő. <#nevetes1>

Shiwo
nekem a z2 tablet még egyszer nem dobta el a wifit

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Szabi
mindkettő szoftveres hiba, remélhetőleg kitkat-be már javítva lesz 😄

elitehun
Azért ez a két hiba, nem annyira csekélység 😄
tototto
Nálunk egész család sonyt használ, én is tökéletesen megvagyok elégedve a z2-vel, esetleg az új nexus érdekelne, csak azért írom hogy van pozitív tapasztalat is a márkával

Szabi
én továbbra is teljesen meg vagyok elégedve a Sony SP-vel 😊

igaz hogy fix ip-t kellet adni a telónak vagy különben eldobálta az itthoni wifit, meg néha besárgul a kijelző, de más hibája nincs.. eddig 3x sikerült kijelzőre ejtenem kb 1 méter magasságból és még karc sincs rajta 😄

gabi89
Azért egy kiállított modell nem mérvadó, sok ember össze - vissza nyomogatja meg kitudja mi futott a háttérben. Minimum egy factory reset kellett volna neki de lehet egy teljes rom újrarakás se ártott volna. 😄
A gyári Sony launchert meg amúgy is érdemes lecserélni nova/apex kombó valamelyikére. (de még google sajátjára is)

Tinman
Na én minden rosszat leírtam már a Z1C-ről, de szaggatni nem szaggat.
Ott valami app nagyon elbaxta akkor. 2 GB ram, 4 mag 2.2 GHz. Nem szaggat... akkor se szaggat, mikor a háttérben futtatok vagy 10 appot.

Egyébként ezzel a 4.4.4-el vállalható lett. Nem is emlékszem fagyira vagy bénaságra mostanában. Fogalmam sincs mit tettek vele, de a GPS-t is félelmetesen gyorsan megtalálja 5-10 mp és jóval pontosabb, mint pl. a Nokia N8-am volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

szucsy89
Ehh, épp most jövök a Media Marktból, a Z1C és a Z2 is valami olyan eszméletlenül gyönyörű lett, hogy kerestem az állam... aztán a Z1C-t a kezembe vettem, feloldottam a képernyőzárat és szaggatva bejött a főodal... <#sir>
Vadnokedli
Majd ha megint a kezem közé kerül ránézek.

LocalPatriot
Pont, hogy kikapcsolt állapotban kell lennie a telefonnak. Flashtool-al új ROM aztán kész. Kb. 2 perc.
davidka003
Flashtool elég ügyes ám. Szerintem van rá esély, hogy megcsinálná.
Lekell szedni valahonnan hozzá ROM-ot és azt rárakja.

Ide is írhattok

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Vadnokedli
a red light flash-re gondolsz? Mert hogy full kikapcsolt (mert hogy ugye be se kapcsolt sehogyan) állapotban úgy hogy nem érzékeli a telefont egyik gép se kicsit nehézkes lenne.