36194
  • ktomi22
    Htc one mini (1) vagy desire 816 asszem
  • Sippie
    na, én kompakt méretű telefont keresek, de HTC-k között pl egyet sem találtam, ami akkora méretben hozná egy s4 mini specifikációját mondjuk.
  • ktomi22
    Mert az ido penz.. oruljon hogy kapott valaszt nem? Sokszor valaszra se meltatanak egy kerdest.. nem ritka. Amugy htc vagy motorolak kozt erdemes lehet szetnezni.
  • Sippie
    de ha már valaki lefikázza, akkor miért nem ajánl jobb alternatívát, ami hasonló áron (vagy olcsóbban) hozza azokat a képességeket, kamera, proci, memória szintjén?
  • LocalPatriot
    Egyet. Ha kapnék, egy a tiéd lesz.
  • ktomi22
    Minek is nekem a vasalo ha deszkat nem linkeltel? XD
  • szucsy89
  • ktomi22
    Szerintem o az osszes samsung ra reagalt ;)
  • theone91
    Mint említettem a közép és belépő szintű Samsungokkal van baj, azzokkal viszont nagyon. Ezek mind prémiumkategórás készülékek (voltak a maguk idejében).
  • ktomi22
    40 et kap mindenki..
  • szucsy89
    hányat kaptál?
  • LocalPatriot
    Magam sem hiszem el, de ebben a percben kaptam meghívót az inbox appba. Baromi jó lett.
  • SzirmosSzisza
    Factory reset.

#30599: divat utálni a Samsungot is, mint az almát már!
  • k0trapali #30599
    Miért is?
    Van a rokonságban S3 és S4 is. S3 2 éve, S4 1 éve és semmi panasz rájuk!
  • szucsy89
    kerüld az összes samsungot (note4 kivétel)
  • ktomi22
    Am sima androidon beluli factofy resetre gondolsz vagy gyari recoverybol?
  • ktomi22
    Gyar visszaalittas nem dowgradeli az updatet.. de 1 probat megerhet... nem tudom mi yevo legyek..
  • ktomi22
    Szerintem a gyari rom maitt van.. szal szoftveres a hiba ami miatt merul gyorsan.. amit megoldana custom rom pl cm.. de ha megse az a gond hanem hw hiba akkor buktam a garanciat..
    Viszont arra sincs kedvem hogy visszakuldom garanciara.. nem lesz kb 1-4 hetet a keszilek es utana is uhyan ilyen lesz..
  • SzirmosSzisza
    Gyári visszaállítást megpróbálhatsz. Fater telója is túl hamar merült régen frissítés után és úgy ahogy segített rajta.
  • theone91
    Kerüld az olcsó Samsungot.
  • ktomi22
    Sziasztok.. segotsegeteket szeretnem kerni hogy rajojjek tenyleg tul gyorsan merul e az aksim mielott visszavinnem garanciaval a szolgaltatohoz..

S4 minirol van szo.. januari leszulek.. de szerontem tul gyorsan merul az aksi..

Kezdetektol ugyanugy hasznalom mobilhalozat allandoan ON .. fenyero auto.. (mostanaban auto -5). Es kb azota lett gyorsabb a merulese amiot jott gyari frissites..

Nem rootolt minden gyari..

Talaltam antutu baterry testert (nem a benchmark) .. de nem tudom osszevetni az eredmenyeimet.. nincs viszpnyiyasi ertekem.

itt talaltam rola hogy jol kene hogy birja..

Mivel tesztelhetnem hogy tul gyorsan merul e?
  • skinnyman
    Ranezesre kb a galaxy s1 szintjen van. Az egy 4,5 eves telefon.
  • precision
    igen, ott tárolja, mint ahogy a google is az összes fiókját, a twitter is, dropbox...stb.stb.
    nagyon "ciki" lenne ha onnan bárhogyan is vissza lehetne fejteni jelszavakat
  • precision
    nevetségesen kis felbontás és ram mennyiség 2014 -ben... igen, még az alsó kategóriától is többet várna az ember
    leginkább az 512mb ram ami nagyon kevés már, szerintem

nem tudom mennyi az ára, mittudomén, lehet, hogy ár/érték arányban jó, de ilyen specifikációkkal én 2014ben már nem vennék telefont
  • Ricsi234
    a Samsung Galaxy Ace 4-ről vélemény urak?
  • piamania
    Ez se sikerült.Valakinek ötlet,megoldás?
  • GregSB
    Múlt heten kaptam 3db-ot, az rögtön elment, azóta nem kaptam újabb adagot...
  • szucsy89
    én sem kaptam...
  • LocalPatriot
    Én még mindig nem kaptam, pedig már két levelet is írtam nekik.
    De már nem is érdekel...
  • theone91
    Kaptatok Inbox meghívókat? Előző körben nagyon úgy tűnt hogy hullámban tolta ki a Google és most kaptam én is (újabb hullám lehet?).
  • piamania
    Köszi, megpróbálom.Per pill most minden korábbi frissítését töröltem neki, az alap gyári van most fenn.
  • gabi89
    Beállítások - Alkalmazások - Gmail -> adatok, gyorsítótár törlése ? (tipp)
    Nálam simán lefrissült valamelyik nap és azóta is tökéletesen teszi a dolgát.
  • PeeTeR
    akkor dobd nekem a szamod - meow
  • piamania
    Sziasztok!

Frissítettem a Gmailt a telefonomon, viszont azóta nem töltődik be azzal a szöveggel, hogy egy váratlan hiba lépett fel a Google Play szolgáltatásban.Ez mitől lehet?Járt így más is?
  • Dzsini
    Az FB app gondolom a beállítások főoldalán felsorolt "fiókok" között tárolja a bejelentkezési adatokat, ahogy a többi ilyen jellegű program is. Szerintem onnan nem lehet a jelszót visszaszerezni.
  • precision
    gondolom ő a fb appra gondol

nem szép dolog más telefonján kutakodni jelszavak után... amúgy meg az lenne csak szép világ ha egy akármilyen app a play store -ról kilistázná a telefonra mentett fiókok jelszavát
  • TaRka0107
    Na igen a kitkat se jött rá...
  • skinnyman
    Alapbol a legtobb weboldal egy cookie-val szokott bejelentkezve maradni. A facebook asszem konkretan egy le nem jaro coockie-t hasznal. Onnan biztosan nem fogod kiszedni a jelszot. A legtobb bongeszo maga is el tudja menteni a jelszavakat (de altalaban csak ha ezt explicit engedelyezed), hogy ezt hogyan es hol taroljak, az a konkret bongeszokre van bizva, de a kicsit is kulturalt bongeszok szerintem tuti nem plain textben taroljak amit barki es barmi csak ugy ki tud olvasni, inkabb valami vedett helyen, alaposan titkositva.

Mas: engadget cikk: Taking apart Google's modular smartphone
  • Shiwo
    a samu már az s3-ra sem adta ki a KK-t (az alapra nem, az LTE-re talán), nemhogy az anonym low-cost telefonjaikra, szval tehetnek egy szívességet...
  • Dzsí Pí
    Üdv Urak, az érdekelne, hogy az androidnál a mentett jelszavakat(főleg fb) hogy tudom előbányászni? facebook automatikusan bejelentkezik és érdekelne hogy ennek a jelszavát hol találhatom meg, vagy ha esetleg van erre vmi app, azt is megköszönném :)