36194
-
ktomi22 #30612 Htc one mini (1) vagy desire 816 asszem -
#30611 na, én kompakt méretű telefont keresek, de HTC-k között pl egyet sem találtam, ami akkora méretben hozná egy s4 mini specifikációját mondjuk. -
ktomi22 #30610 Mert az ido penz.. oruljon hogy kapott valaszt nem? Sokszor valaszra se meltatanak egy kerdest.. nem ritka. Amugy htc vagy motorolak kozt erdemes lehet szetnezni. -
#30609 de ha már valaki lefikázza, akkor miért nem ajánl jobb alternatívát, ami hasonló áron (vagy olcsóbban) hozza azokat a képességeket, kamera, proci, memória szintjén? -
#30608 Egyet. Ha kapnék, egy a tiéd lesz. -
ktomi22 #30607 Minek is nekem a vasalo ha deszkat nem linkeltel? XD -
#30606 -
ktomi22 #30605 Szerintem o az osszes samsung ra reagalt ;) -
#30604 Mint említettem a közép és belépő szintű Samsungokkal van baj, azzokkal viszont nagyon. Ezek mind prémiumkategórás készülékek (voltak a maguk idejében). -
ktomi22 #30603 40 et kap mindenki.. -
#30602 hányat kaptál? -
#30601 Magam sem hiszem el, de ebben a percben kaptam meghívót az inbox appba. Baromi jó lett. -
#30600 Factory reset.
#30599: divat utálni a Samsungot is, mint az almát már! -
#30599 Miért is?
Van a rokonságban S3 és S4 is. S3 2 éve, S4 1 éve és semmi panasz rájuk! -
#30598 kerüld az összes samsungot (note4 kivétel) -
ktomi22 #30597 Am sima androidon beluli factofy resetre gondolsz vagy gyari recoverybol? -
ktomi22 #30596 Gyar visszaalittas nem dowgradeli az updatet.. de 1 probat megerhet... nem tudom mi yevo legyek.. -
ktomi22 #30595 Szerintem a gyari rom maitt van.. szal szoftveres a hiba ami miatt merul gyorsan.. amit megoldana custom rom pl cm.. de ha megse az a gond hanem hw hiba akkor buktam a garanciat..
Viszont arra sincs kedvem hogy visszakuldom garanciara.. nem lesz kb 1-4 hetet a keszilek es utana is uhyan ilyen lesz.. -
#30594 Gyári visszaállítást megpróbálhatsz. Fater telója is túl hamar merült régen frissítés után és úgy ahogy segített rajta. -
#30593 Kerüld az olcsó Samsungot. -
ktomi22 #30592 Sziasztok.. segotsegeteket szeretnem kerni hogy rajojjek tenyleg tul gyorsan merul e az aksim mielott visszavinnem garanciaval a szolgaltatohoz..
S4 minirol van szo.. januari leszulek.. de szerontem tul gyorsan merul az aksi..
Kezdetektol ugyanugy hasznalom mobilhalozat allandoan ON .. fenyero auto.. (mostanaban auto -5). Es kb azota lett gyorsabb a merulese amiot jott gyari frissites..
Nem rootolt minden gyari..
Talaltam antutu baterry testert (nem a benchmark) .. de nem tudom osszevetni az eredmenyeimet.. nincs viszpnyiyasi ertekem.
itt talaltam rola hogy jol kene hogy birja..
Mivel tesztelhetnem hogy tul gyorsan merul e? -
#30591 Ranezesre kb a galaxy s1 szintjen van. Az egy 4,5 eves telefon. -
#30590 igen, ott tárolja, mint ahogy a google is az összes fiókját, a twitter is, dropbox...stb.stb.
nagyon "ciki" lenne ha onnan bárhogyan is vissza lehetne fejteni jelszavakat -
#30589 nevetségesen kis felbontás és ram mennyiség 2014 -ben... igen, még az alsó kategóriától is többet várna az ember
leginkább az 512mb ram ami nagyon kevés már, szerintem
nem tudom mennyi az ára, mittudomén, lehet, hogy ár/érték arányban jó, de ilyen specifikációkkal én 2014ben már nem vennék telefont -
#30588 a Samsung Galaxy Ace 4-ről vélemény urak? -
piamania #30587 Ez se sikerült.Valakinek ötlet,megoldás? -
#30586 Múlt heten kaptam 3db-ot, az rögtön elment, azóta nem kaptam újabb adagot... -
#30585 én sem kaptam... -
#30584 Én még mindig nem kaptam, pedig már két levelet is írtam nekik.
De már nem is érdekel... -
#30583 Kaptatok Inbox meghívókat? Előző körben nagyon úgy tűnt hogy hullámban tolta ki a Google és most kaptam én is (újabb hullám lehet?). -
piamania #30582 Köszi, megpróbálom.Per pill most minden korábbi frissítését töröltem neki, az alap gyári van most fenn. -
#30581 Beállítások - Alkalmazások - Gmail -> adatok, gyorsítótár törlése ? (tipp)
Nálam simán lefrissült valamelyik nap és azóta is tökéletesen teszi a dolgát. -
#30580 akkor dobd nekem a szamod - meow -
piamania #30579 Sziasztok!
Frissítettem a Gmailt a telefonomon, viszont azóta nem töltődik be azzal a szöveggel, hogy egy váratlan hiba lépett fel a Google Play szolgáltatásban.Ez mitől lehet?Járt így más is? -
#30578 Az FB app gondolom a beállítások főoldalán felsorolt "fiókok" között tárolja a bejelentkezési adatokat, ahogy a többi ilyen jellegű program is. Szerintem onnan nem lehet a jelszót visszaszerezni. -
#30577 gondolom ő a fb appra gondol
nem szép dolog más telefonján kutakodni jelszavak után... amúgy meg az lenne csak szép világ ha egy akármilyen app a play store -ról kilistázná a telefonra mentett fiókok jelszavát -
#30576 Na igen a kitkat se jött rá... -
#30575 Alapbol a legtobb weboldal egy cookie-val szokott bejelentkezve maradni. A facebook asszem konkretan egy le nem jaro coockie-t hasznal. Onnan biztosan nem fogod kiszedni a jelszot. A legtobb bongeszo maga is el tudja menteni a jelszavakat (de altalaban csak ha ezt explicit engedelyezed), hogy ezt hogyan es hol taroljak, az a konkret bongeszokre van bizva, de a kicsit is kulturalt bongeszok szerintem tuti nem plain textben taroljak amit barki es barmi csak ugy ki tud olvasni, inkabb valami vedett helyen, alaposan titkositva.
Mas: engadget cikk: Taking apart Google's modular smartphone -
#30574 a samu már az s3-ra sem adta ki a KK-t (az alapra nem, az LTE-re talán), nemhogy az anonym low-cost telefonjaikra, szval tehetnek egy szívességet... -
Dzsí Pí #30573 Üdv Urak, az érdekelne, hogy az androidnál a mentett jelszavakat(főleg fb) hogy tudom előbányászni? facebook automatikusan bejelentkezik és érdekelne hogy ennek a jelszavát hol találhatom meg, vagy ha esetleg van erre vmi app, azt is megköszönném :)