Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Nekem nem ez a tapasztalatom, ellenben az új 4G chipeknél már előfordulhat. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Narxis
Van vezetékes bedugósom amit utcán, tömegközlekedésen használok és teljesen ok. Ez a fejhallgató csak itthonra kellene mindenképp vezeték nélkül. Amúgy ez a Philips van 13-ért is, de annál a modellnél panaszkodtak a hangzásra és nem is ilyen fülkagylós kialakítású.

20ezer a felső határ, amúgy ahogy néztem innen a következő árban már a duplája.

Szal ha valakinek nincs jobb ötlete akkor majd rendelem ezt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison
"80e-res 7.1 es überhyper szuper füles" biztos Dr. Dre <#hehe>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jani Hun
asztmondja, nem kell extra 20000 ért 😄nemtudom nállama füles kb 10e a felsöhatár, és durva amugy, amit kaptam a htc one omhoz fülest jobban szól mint spanom 80e-res 7.1 es überhyper szuper fülese, lehet hogy csak nekem nem tünik fel különbség, de olyan sok mint árban esélytelen hogy legyen,
ettöl függetlenül, ilyen rátakarós füles kéne vagy bedugós?

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Narxis
Tudtok valami jó vezeték nélküli fejhallgatót? Tableten filmnézéshez meg néha elalvás előtt telóról internetes rádióhoz kéne. Tehát nem kell valami extra jó de azért hallgatható legyen.

Ezt néztem ki: Link

Vadnokedli
Nekem S3 ban nem tűnt fel, csak amikor leszedtem a hátulját.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Papa01
Köszi a válaszokat! :-)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

skinnyman
Alapvetoen igen. De fugg a konkret korulmenyektol, egy jo eros 2g halozat pl sztem siman lehet h kevesbe meriti keszenletben, mint egy gyenge, zavaros wifi jel.

Regards,

Sippie
élőben nem láttam még a készüléket, de gondolom csak feltűnt volna neki ha kiduzzad a hátulja (nekem is feltűnt anno a nokiámon, hogy mi a szar 😄 😄 ), szóval ez ilyen távgyógyításos módszer most 😄
na szerintem google fiókja sincs, csaj az illető 😄
Vadnokedli
Telefon számokat "merge"lni kéne google fiókra. Az akksit meg megnéztétek? Hogy púpos e vagy valami vagy csak szóban forgott?

Sippie
Üdv!
Ismerősömnek Samsung galaxy mini telefonja van, és pár napja a rendszergazdája felpakolt rá új facebookot meg néhány frissítést. Azóta az aksija lemerül egy nap alatt, akkor is ha nem használja a telefont. Én azt mondtam neki, hogy gyári alapbeállításokra kéne visszatenni, mivel gondolom a sok frissítés vágta haza a "fogyasztást". Az lenne a kérdésem, hogy ilyen esetben van valami módszer a telefonszámok, sms-ek, stb mentésére, amit utána vissza lehet pakolni egy kattintással? Mivel nekem nokiám van, így fogalmam nincs hogy működik samsung esetében.
Illetve az új aksit is szóba hoztam természetesen, mert azért idővel szarrá mennek, és már 3 év körüli úgy tudom, de potyára nem vetetnék vele, ha az új appok miatt zabálja az energiát. Egyéb tipp, ötlet?
[HUN]FaTaL
mobilnet

Papa01
Sziasztok! Szerintetek a mobilnet vagy a wifi meríti jobban az aksit androidos teló esetén? Köszi a válaszokat! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Ryder159
Beállítások/Fejlesztői lehetőségek/CPU használat mutatása
Utoljára szerkesztette: Ryder159, 2014.08.26. 11:49:58

RelakS
Esetleg ha PC Companion nem segít (Xperia S-emet megtéglázta), akkor a Sony Update Service program még működhet (ez oldotta meg az S problémát-t 😊 )

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

davidka003
Flashtool-t mondtam múltkor is már.
Lekell szedni hozzá a telefonhoz való ROM-ot és felrakni.
PH-n a telefon topicjában tudnak segíteni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Jani Hun
na dejó, pedig pont azlenne a lényege a bluutuutos billzetnek h nekeljen tapizni, na mindegy, köszi a választ!😊

Bucser
Elinditod PC companiont. Elinditod a software update modult vagy a restore modult.

Nyomod a lefele gombot a telefonon es mikozben nyomod a gombot felcsatlakoztatod a Gepre kotott USB kabelre. igy aktivalja a software download modeot. ergo igy lehet uj romot ratolteni. Egy probat meger ha mar tenyleg vegkepp doglott az eredeti szoftverrel.

Ha meg serult a telefon oldala az nem csak kicsi kozmetikai hiba altalaban...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jim Morrison
nem hiszem, szerintem ez mindenhol így van. (alkalmazásfüggő)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jani Hun
Halihó, az a kérdésem hogy van egy galaxy tab 10.1 em, és Facebook messangerbe ha entert nyomok nem küldi el autómatikusan, hanem ujsort kezd, na ez a probléma. be lehet állitani valahogy h elküldje egyböl?(bluetoothos billzetet hazsnálok hozá)

Vadnokedli
Na szóval garanciáztatva lett a Z1 Nem tudnak vele mit kezdeni, mivel sérült az oldala ezért nem cserélték garanciálisan (nem az én telefonom..)

Mit lehet vele kezdeni? Villogó piros led, nem kapcsol be. 2000 óra töltés után se. Valaki azt mondta kikapcsolt állapotban a Sony-s PC alkalmazás felismeri és resetelni lehet. De az hogy lehetséges? <#banplz>

[HUN]FaTaL
Nova ftw 😊

Vadnokedli
Terraria. 😄

davidka003
Apex Launcher az alap.
Most pont akciós is. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

theone91
A frontspeakerek miatt hatalmas pluszpont. Állítólag az új Moto G is megkapja.

skinnyman
Ahogy irjak, ezen a neven hivatkoznak ra "belul", de aztan vegul siman lehet h teljesen mas lesz, ahogy KLP-bol is KK lett.

Kozben keszul a Note 4 hype:

Allitolagos Moto X+1:

Google's 'Knowledge Vault' Can Teach Itself The Answers To Your Questions, May Drastically Improve Google Now
Google Is Rolling Out Support For Multiple Simultaneous Language Selections In Voice Search - ez mar mukodik is, felismer tobb nyelvet egyszerre, szovegdiktalasnal is megy

Regards,

Narxis
Ha ha

Shiwo
víruskereső (:

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Narxis
Pfff Mr. Kötekedő. Am. de xD

Dzsini
És nem elengedhetetlen? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Narxis
Launcher van alapból is... 😛

Dzsini
Hát, egy launcher nélkül elég nehéz...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Narxis
Ki milyen appokat tart elengedhetetlennek androidon ?

theone91
Android Lemon Meringue Pie.

Na cseszdmeg, már hitelben megcsömörlöttem a szar LMP-s szóviccektől...

LocalPatriot
+1
Ez engem is érdekelne.
rage
Szeretném megnézni, hogy melyik alkalmazás lassítja a mobilt mostanában.
Létezik olyan app, ami monitorozza a CPU-t, s lehet látni, hogy épp melyik alkalmazás mennyit használ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

davidka003
Meg is vettem.

Apex launcher pro féláron van pár napig. Most négyszázvalamennyi.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Vadnokedli
Hát ha megveszed az adott albumot/számokat akkor azokat leszedheted.

Shiwo
köszi

SzirmosSzisza
Csak az általad feltöltötteket szerintem.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Google Wallet
Jelentkezz be és eltávolítani és hozzá adni is lehet.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

joshua
És akkor azt mondjátok, hogy play music-on belül ki lehet szedni mp3-ban a számokat? Mert az kb ugyanazt tudja mint a spotify, ugye?

Shiwo
most lehet én vagyok a hülye, de ezen a qva play-en hol tudom módosítani a bankkártyám adatait ?!? (lejár a hónap végén és újat kaptam)

de a play-en belül nem találom az istennek se..

gugli szerint valami admin-consolra kellene belépnem..

de az meg megvan baculva.. írja, hogy válasszam ki az accountot, kiválasztom, kéri a kódot, beírom, visszadob oda, hogy válasszak accountot -.-

Vadnokedli
99% hogy esélytelen hogy más készülékre át tudjad rakni. Mivel ugye csak "kölcsönzöd" a számokat

joshua
Offline zenehallgatás van, telefonon és gépen nincs ezzel baj, csak van egy kis SanDisk mp3 lejátszóm és arra akarnám rárakni a zenéimet, mivel olyan lejátszási listák vannak spotify-on amiket szívesen hallgatnék máson is de egyenként a számokat összeválogatni pl torrentről nagyon sok idő lenne. (nem szeretek útközben telefonról zenét hallgatni)

Firerock
"You correctly answered
10 out of 12"

😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Vadnokedli
5/12 x)

8/12 - a baloldali gombból azért lehet következtetni az újabbakra