36194
-
#30653 milyen az 5.0? gyorsaság, kezelhetőség? material design?
egyébként tegnap kaptam a guglitól inbox meghívót, most próbálgatom :) -
#30652 persze, az online befutó frissítés megtartja az adatokat.
De nekem már eléggé lassulós-akadós volt a rendszer (4.1 óta nem kapott törlést, és elég sok mindent átélt már :) ), így feláldoztam a beállításokat.
Azóta beindult, működik, épp újra lakom be a rendszert - appok visszapakolása, accountok, és a többi... egyelőre tényleg jót tett neki :) -
#30651 Gondolom hacsak frissítem 5.0-ra, amikor hivatalosan kijön, akkor megmarad minden info stb.
Amúgy ha valakinek megvan már, akkor várjuk az élménybeszámolót :D
Utoljára szerkesztette: elitehun, 2014.11.13. 08:40:52 -
#30650 Na az 5.0 tiszteletére készítettem egy (remélhetőleg teljeskörű) backupot, és felment egy factory image teljes törléssel.
Most forognak a pöttyök, várom az első indítást. -
#30649 Ja persze nem 4k a kijelző 4 collos méretben mint az új igzon:))) de az nagyon kell:DDD telefon lemerül fél nap alatt de 730ppi LOL!!! -
#30648 Netto hülyeség... az 512 kerülendő ez igaz, de nemhogy prestigo hanem ful china sem kerülendő... most jelen pillanatban lehet THL 4 magos 1GB rammal telót venni 20e-ért:DDD próbáld überelni rajta egy stock 4.4.2 mi a baj vele.. hidd el nem laggol mint a szar 20e forintért:DDDD -
#30647 Nekem bejön, sötétben mondjuk a sok fehér nem a legjobb. Érdekes, hogy a Nexus4 egyelőre kimaradt a buliból, legalábbis a factory image nincs kint. N7 (2012) 30 hónap után is megkapta azért az nem semmi. -
#30646 Flasheltem az 5.0-t. Érdekes kinézete van... :S De még ezek a színek.... -
#30645 Nexus 6 review: Google shows it can make a big-screen phone
Nexus 6 review - Go bigger or go home
Android 5.0 Lollipop review - You are not in Kansas anymore
Google Keep Gets Update To Version 3.0 With New Material Touches [APK Download]
Erdekes: Microsoft Releases Visual Studio Preview With Android Support, Includes A Lightning Fast Emulator With Some Super Cool Features -
#30644 -
#30643 Na ugy tunik karacsony van:
Android Wear 5.0 Lollipop Will Bring Watch Face Improvements, Battery Tracking, And More
CyanogenMod 11 M12 Snapshot Is Rolling Out
Google Keyboard 4.0 Is Rolling Out With Material Themes And The Return Of Configurable Long-Press Delay [APK Download]
Standalone Google Messenger App Now On The Play Store, Hangouts Hopes Google Still Asks It To The SMS Winter Ball
Nexus 6 Review: Google And Motorola Have Made A Great Big Phone At A Normal Price
Google Announces YouTube Music Key, Includes Background Playback, No Ads, Offline Viewing, And More
Motorola Officially Rolls Out The Lollipop OTA For The Second-Gen Moto X Pure Edition And Moto G In The US
Google Provides Official Look At Search 4.0 Update With Material Design, App Searching, And More
Google+ Has Gained A Tab For Mentions, But It's Only On The Web For Now
Lollipop OTAs Have Started For The Nexus 5, 6, 7 (2012 And 2013), 9, And 10
Android 5.0 Lollipop Factory Images And Binaries Are Live For Nexus 5, 7 (2012 And 2013), 9, And 10 -
#30642 Annyi :D
Reméljük legrosszabb esetben is meglesz pár napon belül :D -
#30641 gugli nem erőlteti tovább a hangoutsot
google-messenger-play-store-566571/ -
#30640 2014/11/12/google-rolls-out-android-5-0-lollipop/
yéy -
#30639 az aksi mindig korábban megadta magát mint bármi más. Általában már garin túl persze. Bár a mostani nokiámba az érintőpanelt is cseréltem már, csak sajnos nem éppen minőségi darabra, így lazán összekarcolódott :D -
ktomi22 #30638 Ameddigre tonkremegy az akku.. addigra a telefon is kioregszik.. nekem htc desire 4 evet huzott.. akksival most sincd gond.. de megis szekreny mert egyszeruen elevult a keszulek.. ha meg akku hiba van 2 even belul.. akkor garancia meg ugyis van.. ennyi erovel ki ehetos kamerasat vagy kivehetos displayeset akarj.. mert problemas a csere ha elromlik.. XD
Nezz ugy az akkura mint barmelyik masik alkatreszre.. -
#30637 hát azért, mert 2 év múlva úgyis szarrá megy az aksi, és nem szeretném az egész telefont kidobni, csak az akkut :) nokiámban pl 2 éve szépen felduzzadt a gyári akku, na most ezt egy nem kivehetősnél elég problémás lenne megoldani :D -
ktomi22 #30636 Huawei vagy hogy irjak.. nem tudok velemenht.. de prestigio t keruld..es szerintem osszes hasonlo markat is.. ok ugymond nem optimalizalnak.. ralnak 1 jo procit meg legujabb androidot.. hohy jot mutassom a dobozon hogy uuuu 4 magos a proci.. aztan kap 512 mb ramot.. nembaj ..olcso es 4 magos a proci.. hat aki nem rt hozza azt is veszi.. aztan csodalkozik miert szaggat rajta magaz az android is..
Szal egyszoval.. szerintem: keruld..
Htc.. hat nemtudom mire akarod hasznalni.. regebbi tipus..szal nem hozza a mini szintjet.. de pl a desire x ugy emlekszek egesz jol osszerakott kivehetos akkus volt.. bar nem ertem minek kivenni.. -
#30635 na szuper...
úgy néz ki én is lemondok a "kompakt" méretről, mert még ezek a méretek sem eléggé kompaktok, amihez mértem volna :D huwaei (azt se tudom hogy írják), prestigo meg ilyen érdekes márkákról vélemény? Kerüljem? :D
Lehet akkor keresek valami cserélhető akkus HTC-t (ha van ilyen). -
#30634 Android bug, mert nexuson is előfordult már igaz pár havonta ha egyszer belefutok. Nálam az van beállítva, hogy csak értesítsen de magától soha ne töltsön le semmit, ennek ellenére ugye volt már, hogy nekiállt frissíteni. :D -
#30633 ez már régóta jelenség, azóta már újra is pakoltam rajta romot, újra előjött, szval nem hiszem, hogy az segítene.. inkább valami hülye bug lehet -
#30632 próbáld meg törölni google play adatait az alkalmazáskezelőben neadjisten add hozzá újra a google fiókot
egyebet nem tudok mondani :D s2- nél nálam nincs ilyen gond -
#30631 megjegyezte, be is van pipálva, csak mintha lesz@rná a dolgot.. de ezek szerint andoid "issue" -
#30630 Nálam nem produkál ilyet. Újraindítom a telefont és megjegyzi, hogy ne frissítsen automatikusan.
(Bátyám Samsungja pontosan reprodukálta ezt, de más gyártók készülékei felől is hallottam a jelenségről, úgyhogy nem gondolom, hogy Samsung-exklúziv lenne a probléma) -
#30629 amúgy csak az s3-mam hülyesége, vagy általános androidos bug, hogy ha a play app-ban le van tiltva az autó frissítés, telefon újraindítás után akkor is megpróbálja leszedni őket..
eleinte "letöltés csak wifi kapcsolat esetén" módot próbáltam, de akkor elég volt belépnem a play appba és már nekiállt leszedni őket akár mobilneten keresztül, kikapcsolt wifivel -.-
-
#30628 jó a banner
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kinek mehet a ban topik rongálásért? -
ktomi22 #30627 vannak.. update rengeteg usernek baterry draint okozott.. valakiknek meg se oldhato.. szoftveresen a is szepen szolva is egy vacak.. touchwizrol nem is bezelve.. anyaghasznalat se hozza a szintet... otg support direkt nicns benne haradweresen megoldva.. szepen lassan a hasznalat soran rajossz hogy nem ezt vartad tole.. itt se olyan mint kene.. ott se..amott se.. jo..termeszetesne ha csak hivni akarsz meg neha netezel ..szal casual usere leszel a a keszuleknek, akkor annyira nem fognak zavarni a problemak.. (kiveve akku gondok) -
#30626 Tegyuk hozza, hogy ez meg csak egy leak, nem kozvetlenul hivatalos forrasbol. Lehet, hogy ugyanez lesz a vegleges, de egyaltalan nem biztos. -
#30625 N7 2012 wifi (nakasi) már fent van.
5,6,7,9 mind jön a napokban, az OTA szokás szerint kicsit később, hullámokban várható. -
#30624 5-re is? Vagy elobb csak a 6-ra es 9-re adjak ki? -
#30623 Ott a preview, sztem abban se nagyon van mar igazan komoly bug :) Par heten belul sztem tutira kijon, de a holnapot azert nem mondanam biztosra.
Mas:
Motorola Droid Turbo review: better than the Moto X, but only a little -
#30622 Tudom. Én pedig azt mondom, hogy nem minden Samsunggal vannak komoly bajok. -
#30621 Igaz, de csak kipróbálnám már :D
November közepe azért már reálisnak tűnik, vagy nem? (hogyha nincs semmi gond a cuccal, tehát 12. is lehet akár) -
#30620 Azt rebesgetik, de meg semmi se biztos, ne igyunk elore a roka borere :)
A tabletemen mar eleg regota az van :) -
#30619 Tegyük hozzá, hogy ez csak pletyka, mert a Google még mindig kussol mikor jön. (a nov. 3 sem volt hivatalos) -
#30618 speciel a htc-nek nem olvastam utána. Viszont csak annyi a gondod vele hogy a htc-hez képest gyengébb, vagy vannak más bajok is? hardveres, szoftveres, fagyások, stb? -
#30617 Valszeg holnap jön Nexusokra a lollipop :D
(Vagy itt már mindenki azon tolja?) -
ktomi22 #30615 Jobb kepet csinal mint s4 mini.. khm.. te az a fajta vagy aki nem olvas utana? Mindent magyarazzanak meg a forumon? Az ultrapixeles..
Papiron s4 mini jobb.. gyakorlatban one mini.. en annak idejen one minit akartam mert .. es b tervnek volt s4 mini.. de szolgaltatom beakciozta s4 minit.. igu azt valasztottam.. mondvan egyforma specifikaciok ( sot papiron s4 mini jobb picivel).. csak gyarto mas.. penz nekem is penz.. nem alltam legjobban anyagilag.. es megvettek.. olcso kis szajha vagyok..
De ha arban mehrydz feljebb es kompakt is kell.. akk mini2.. de az premium anyaghasznalat miatt borsos feleslegesen.. csefebe b.szott jo megjrlenese van.
Gondolom lejott hogy htc fan vagyok.. szal ha tuldocserem.. akkor az ok nelkul magatol jon.. elnezest.
Esetleg vegyel nrxusok kozul.. vagy ajanlottak itt tegebben motorolakat.. bar nemtudom azok mennyire kompaktak.
En is kompaktbuzi voltam ..de rajottem hogy kevesebb a valsztek.. igu rotkan jon "best" keszulek beloluk.. ha meg jon.. mini2.. eleg draga.. -
#30614 4 mp kamera... srsly?
:D
a desire meg nem kompakt.
Nem cserélhető aksis telefont meg alapból nem vennék.
#30613: mer mér? -
ktomi22 #30613 Amugy s4 mini .. elso keszulekem amit banok.