Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
20ezer a felső határ, amúgy ahogy néztem innen a következő árban már a duplája.
Szal ha valakinek nincs jobb ötlete akkor majd rendelem ezt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ettöl függetlenül, ilyen rátakarós füles kéne vagy bedugós?
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Ezt néztem ki: Link
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Regards,
na szerintem google fiókja sincs, csaj az illető 😄
Ismerősömnek Samsung galaxy mini telefonja van, és pár napja a rendszergazdája felpakolt rá új facebookot meg néhány frissítést. Azóta az aksija lemerül egy nap alatt, akkor is ha nem használja a telefont. Én azt mondtam neki, hogy gyári alapbeállításokra kéne visszatenni, mivel gondolom a sok frissítés vágta haza a "fogyasztást". Az lenne a kérdésem, hogy ilyen esetben van valami módszer a telefonszámok, sms-ek, stb mentésére, amit utána vissza lehet pakolni egy kattintással? Mivel nekem nokiám van, így fogalmam nincs hogy működik samsung esetében.
Illetve az új aksit is szóba hoztam természetesen, mert azért idővel szarrá mennek, és már 3 év körüli úgy tudom, de potyára nem vetetnék vele, ha az új appok miatt zabálja az energiát. Egyéb tipp, ötlet?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Utoljára szerkesztette: Ryder159, 2014.08.26. 11:49:58
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Lekell szedni hozzá a telefonhoz való ROM-ot és felrakni.
PH-n a telefon topicjában tudnak segíteni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nyomod a lefele gombot a telefonon es mikozben nyomod a gombot felcsatlakoztatod a Gepre kotott USB kabelre. igy aktivalja a software download modeot. ergo igy lehet uj romot ratolteni. Egy probat meger ha mar tenyleg vegkepp doglott az eredeti szoftverrel.
Ha meg serult a telefon oldala az nem csak kicsi kozmetikai hiba altalaban...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mit lehet vele kezdeni? Villogó piros led, nem kapcsol be. 2000 óra töltés után se. Valaki azt mondta kikapcsolt állapotban a Sony-s PC alkalmazás felismeri és resetelni lehet. De az hogy lehetséges? <#banplz>#banplz>
Most pont akciós is. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kozben keszul a Note 4 hype:
Allitolagos Moto X+1:
Google's 'Knowledge Vault' Can Teach Itself The Answers To Your Questions, May Drastically Improve Google Now
Regards,
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Létezik olyan app, ami monitorozza a CPU-t, s lehet látni, hogy épp melyik alkalmazás mennyit használ?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Jelentkezz be és eltávolítani és hozzá adni is lehet.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
de a play-en belül nem találom az istennek se..
gugli szerint valami admin-consolra kellene belépnem..
de az meg megvan baculva.. írja, hogy válasszam ki az accountot, kiválasztom, kéri a kódot, beírom, visszadob oda, hogy válasszak accountot -.-
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
10 out of 12"
😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"