36194
  • szucsy89
    végignéztem, háááááááááááááááááááát

a nagyobb telefonon undorító notch, nincs jack, nincs face ID, kicsi akksi, egyedül a hangszórók meg a kamera az, amiben üthet. és még drága is, várom a 6T-t.
  • SzirmosSzisza
    Androidon nem tudjátok lehet-e valahogy extra app nélkül wifi prioritást állítani? Keresgéltem, de amit találtam olyan opció nincs a telómon (Samsung S7 gyári rom).
  • Jim Morrison
    gugli event
  • szucsy89
    mekkora lenne ha átbaszták volna a világot :D
  • skinnyman
    wtf
  • [HUN]FaTaL
    SE Xperia Mini Pro :) A billentyűzet azóta is hiányzik az újabb telóimról :D
  • suba53
    Üdv!
    Nem biztos, hogy jó helyen kérdezem, de talán.....
    Androidos ( Oreo ) Samsung telefon. Ha beírok egy névjegyet magyarul pl. Alfa Béla, akkor ő ezt úgy jegyzi meg, hogy Béla, Alfa.
    Hol lehet beállítani, hogy ne tegye előre a keresztnevet? Abban a sorrendben rögzítse, amit beírok, és ne tegyen vesszőt.
    ( Egy régebbi telórol a Smart Switch segítségével vittem át a névjegyeket, amik jól jelennek meg, de amint szerkesztem valamelyiket, átteszi előre a keresztnévként értelmezett részt. Baromira zavaró. )
    Köszi előre is.
  • Vadnokedli
    Samsung Galaxy S (i9000) - Azóta csak az LG G3-am volt az egyetlen telefon ami nem AMOLED-es. (Az S-t követő 5 telefonból - Bántam is az IPS-t.)
  • desigo
    HTC Touch Diamond volt az első (sicc) az WinMobileos volt.

Orange San Francisco (ZTE Blade) volt az első 2010-ből.Unokatesóm hozta Londonból.Hibátlanul kiszolgált nem is adtam el.
    Itt van a gépemen lementve minden róla meg még CyanogenMod,BladeUnlock.apk,Win 7 USB driver,Home gombra ébredés stb.
    Bulikban kedvenc DJmtől is a teló hátuljára kértem aláírást.
    Pár évet pihent a fiókban,pár havonta feltöltöttem.
    Viszont újra használatban van.A 4 éves fiam hallgat rajta pamkutyát,néha fotózgat.
    Most néztem,hogy 2010-es az akku is benne és tökéletesen működik.

• Bozi_Vilag
    LG E430-at, durván 7 éve.
  • Kongy
    Samsung Galaxy S II, 2011-ben :D
  • Borg
    HTC HD2 :)
    Nehéz volt mint egy féltégla, de szerettem.
  • Jim Morrison
    T-mobile Pulse. Bő 9 éve kb :)
  • szucsy89
    10 éves az Android! Ki milyen telefonnal kezdte droidos pályafutását? :)
  • Bozi_Vilag
    Oké, akkor azt privátban. Köszi!
  • Dzsini
    nekem 5plus van, a Note5 ugyanez, egy (két) jobb kamerával (és magasabb árral) - ha van kérdésed, arra megpróbálhatok válaszolni
  • Bozi_Vilag
    Lassan telefonvásárlás előtt állok, és kellene egy kis segítség
    A fontos az, hogy legyen min 64 giga tárhely, ujjlenyomatolvasó, SD-kártya-bővítés, Jack-csatlakozó, viszonylag jó kamera, és 60K alatt.
    Ugyebár az Androidot nem is kell mondani :D
    Illetve, kinéztem már hármat, a Xiaomi Redmi Note 5, Redmi 5 Plus és Redmi S2.
  • Bozi_Vilag
    Jaja, ez nagy volt.
    Bezzeg az iPhone-buzikat ez sem tántorítja el a vásárlástól
  • [HUN]FaTaL
    Nem jelölted mire válaszolsz és így csak lóg a levegőben, gondolom ehhez képest reagált :D
  • Mighty
    ???
  • Borg
    Trolling is a art
  • KaBuTo666
    Vaddisznópörkölt.
  • Mighty
    Xiaomi Mi 6
  • [HUN]FaTaL
    Dehogy kapta, régi :) Gyárilag marshmallow-t kapott csak (Lollipoppal jött). Snapdragon 801, elég gyors most is, de nem játszom telefonon. :)
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2018.09.15. 15:17:04
  • desigo
    Párom is olyat használ.
    Még mindig hibátlanul kiszolgálja,nem is igényelte,hogy lecseréljük.
  • szucsy89
    gyorsaságával mizu? nem szokott azért belassulni? oreót megkapta?
  • [HUN]FaTaL
    Még mindig egy One Plus X-et. :)

Sajnos már csak ping-pong ütőket kapni :( Következő valószínűleg Pixel lesz, valamikor jövőre.
  • adam46
    Én egy HTC U11-et, 1 hónapja vettem, jó ajánlat volt. Imádom!
    Utoljára szerkesztette: adam46, 2018.09.14. 20:00:24
  • Bozi_Vilag
    Be lehet állítani, hogy a merülésnél (15%, 10%, 5% és 2% akkuszintnél jelez) a hang egyedi legyen?
  • bardocz
    Amikor a wifi-n elmegy a jel, a telefon hanggal jelzi. Ezt hol lehet kikapcsolni? Nem találok olyan beállítást sehol.
  • SzirmosSzisza
    Nekem egy picit törött S7, egész jól bírja, bár ahol már nincs üveg ott meghalt a kijelző.
  • Jim Morrison
    eh, meg kéne csinálnom a saját készülés megadása funkciót :/

Samsung Galaxy S8
  • szucsy89
    SGS8, a céges pedig egy iPhone SE

1 éve van meg a Samu, imádom, semmi gondom vele, az egyetlen baj hogy túl nagy tech geek vagyok... így már szemezgetek más mobilokkal. Mondjuk egy OP6 jó lenne :) A Pixeleket még megvárom, a 2 fajta lesz ha igazak a pletykák, akkor a kisebb, notch nélkülin el fogok gondolkodni.
  • desigo
    Ki milyen mobilt használ éppen?
    Én LG G6ot
  • Jim Morrison
    biztos lesz, de az a chip.... az A12 jó lenne androidba is :c
  • szucsy89
    mindkettőt használom, erről szó sincs, de minden évben jókat derülök a keynote után
  • Bozi_Vilag
    Szerintem a fórum lényege nem az iPhone megalázásával megmutatni, hogy az Android jó, hanem hogy az Androidosok előnyeit bemutatni, ezzel a döntést előrehozni
  • szucsy89
    ha lesz valaki tegye már be a képet az új iPhoneokról hogy az androidos teló hány évvel ezelőtt tudta ezeket (dual sim, felbontás stb.) :D
  • kutyakiki81
    Sziasztok!

Hogyan lehetne android-ról Iphone-ra minőségvesztés nélkül nagyfelbontású videókat átküldeni?
  • Stockbauer33 #35673