36194
-
KaBuTo666 #30693 S4 van. -
#30692 remélem n4 re holnap kijön, sajnos a port amit jelenleg használok sajnos nem kompatibilis vagy mi a legújabb gappsokkal, mindig fc olnak :( -
kl24h #30691 ??? -
KaBuTo666 #30690 Ez a lollipop rendszer rohadt jó. Remélem a Samsung kiad egy számomra megfelelő új telefont ezzel a rendszerrel. -
#30689 -
ktomi22 #30688 Thx -
#30687 egyértelmű z1c -
ktomi22 #30686 Z1* -
ktomi22 #30685 Sony xperia 21 compact vs LG g3 s ?? -
#30684 :) szorozz vazzeg:) -
#30683 Mittudomen', brit fontban latom az arakat... :D -
#30682 Tenyeg?? Nem tudom en 32-ert vettem ami most van.. 8 magvas:)) belepo szintrol irtam. -
#30681 40k korul mar 8 magos cuccokat is kapni az ebay-en. Akar Lenovo-t.
Es: Lollipop rendszerbemutató
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.11.14. 10:29:10 -
#30680 mint a "nagy tesó"-ban :) -
#30679 [Flash All The Things] Lollipop Nexus OTA ZIP File Roundup
PSA: New Lollipop OTA Procedure On Nexus Devices Means Your Update Will Fail If Your System Is Modified In Any Way At All
The Project Tango Tablet Development Kit Is On The Play Store, But It's Not For Sale Yet
Android 5.0 Build LRX21T 'Locked And Loaded' For Nexus 4, Coming 'Soon' -
#30678 Chrome Stable Boosted To v39 With Lollipop Tweaks, Support For Colored Status Bars, And More [APK Download]
Fasza dinos easter egg van benne :) -
#30677 Eszre sem vettem, koszi.
Szint tenyleg fura aksi % helyett.
De jo, hogy latszik mennyi ido van hatra a feltoltesig.
Mondjuk az picit zavaro, hogy a zarokepernyot soxor ugy huzom fel, hogy a tarcsazo jon fel, vagy a kamera. -
#30676 NVIDIA Announces Lollipop Release Date, Open GRID Preview, Half-Life 2 Episode One, And More For SHIELD Tablet
Eleg jol osszekapta magat most az nvidia. Az a shield tablet az n9 mellett is meg mindig igen utokepes, arban meg jobb is.
YouTube Android App Now Sports A White Sidebar For Some Users, Without An Update
Google News & Weather App Updated To Version 2.1 With A Couple Of New Animations [APK Download]
The Nexus 6 Review @anandtech
Google Nexus 9: Preliminary Findings
XCOM®: Enemy Within
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.11.13. 21:59:36 -
ktomi22 #30675 Nem mondtam hogy rosszak.. Csak visszataszitoan optimalizalatlan vackok.. Inkabb lenne benne gyengebb hw jobban optimalizalva.. Pl mint laptopoknal veszel acert... Tok jo.. Semmi baja nincs.. De veszel dellbol fele olyan hw specifikacipkkal rendelkezot .. Ami potimalizalva lenyomja az acert.. Holott acerrel sincs semmi baj.. En azt monom .. Felhaborito az hogy direkt "jo hw" nek allitjak be "filleres" aron.. Es ez a felhaborito..Nem azt hogy nem jo keszulek.. De hurrogj csak le.. -
#30674 lol -
#30673 Tök régi MTK chip.. te tényleg antutura vered?:))) OMG mond el hogy mi a probléma egy 15-17k antutuval belépő szinten mennyiért adnak ennyit a nagy neves gyártók?:DDDDD
De akkor nézzünk egy jó cuccot tényleg mondjuk aki nem power user.. THL 4000 95 dollárért:DDDDDD de vegyed csak a pocket neot 25e-ért:)) -
ktomi22 #30672 Kutyat nem erdekli..ha mindenki mas csal akk ok is.. Es ha mar az antutuval (csalassal) is ennyi csak a pont .. Akkor mit varsz tole real life.. Nyugodtan fekszel le az ejjel mert tudod hogy neked quad coros fullhd s keszuleked van .. Ezaz ..de jo aron vettem uuuber hw-t.. Gg ;)
Utoljára szerkesztette: ktomi22, 2014.11.13. 20:53:51 -
ktomi22 #30671 De dobozon jot mutat majd az 1.5 quad core meg a fullhd szoveg.. Fele hw bol is kihozna egy jo gyarto ilyen teljesitmenyt. -
#30670 Antutu a kutyát nem érdekli, mert az összes gyártó úgy csal ahogy nem szégyelli.
Hiába a 20k pont ha egy telefon már a menüben is laggol. -
ktomi22 #30669 Es nezd mit hoztak ki az egesz jo hw bol.. Szinte semmit ..antutu 14k pont.. -
ktomi22 #30668 Ahogy latom ezt szolgaltatotol kerdezi le hogy be e van kapcsolva.. Mint az atiranyitast.. A kerdes.. Ez a barring dologert is dijat kell fizetni a szolgaltatonal mint az atiranyitasert pl? -
#30667 115 dolláért ez se rossz. FullHD. -
#30666 TItani tudsz adott bejövő telefonhívásokat. -
ktomi22 #30665 Te tudod. ;)
Más1: mi az a call barring?
Más2: szamomra nem vilagos hogy a google keyboard playstoreban miert nem elerheto szlovakiabol.. Pff.. Na mind1 felraktam storon kivul siman az apkt.. -
#30664 Most van kettő, és volt elég sok, és érdekes galaxytól kezdve minden szar volt mégsem érzem a hihetetlen különbséget, persze érzem egy 256mb-os kinai dzsunka és valami rendes teló között a különbséget, De pl ami most van 6592/2Gb ram érdekes módon nem laggol agyik van appal nem és 5 hónap alatt nem fagyott egyszer sem:DD Biztos egy 30-40 ezer forintos Sony is így működik:P ja csak jó esetben fele memel és fele proci teljesítménnyel.... és fagy mint a szar:DDD -
ktomi22 #30663 volt.. es ha nem csak hivasra hasznalod.. hanem komolyabban, akkor folyamatosan erzed hogy nics jol osszerakva.. de mind1.. akinek tetszik vegye.. ha nem venne senki nem gyartanak.. nyilvan van ra igeny.. -
-
#30661 Manualisan is fel lehet rakni az OTA-t (adb sideload).
De en is factory image-bol raktam fel, ugy a biztos. Mar regota hasznalom a preview-t, tovabbra is mocskos jo :) -
#30660 Volt kinai telod? Mond el mi kellene ereznem?? Hasonlitsuk bossze egy pocket neival kb egy arban vannak:)))) -
ktomi22 #30659 Ez miert jobb hangoutsnal? Hisz egy az egyben ugyan olyan csak hangouts lehetoseg nelkul.. Nem?
-
ktomi22 #30658 Ez meg a madik.. Papiron minden adat .. Specifikacio jo.. Aztan optimalizalva nincs. -
#30657 Na azt igazán javíthatták volna már, mert a preview-ban is ez a béna fordítás volt. :D Sőt olyat is láttam, hogy "71% szint" -
#30656 Vééééégre, ideje volt már. :P -
#30655 Fejlécben a kép alatt "saját készülék megadása"
Amúgy működik, sikerült visszaállítani a mentett dolgaimat (kivéve az Operát), és egyelőre szinte minden ugyanúgy elindult, mint eddig. Az előző alkalmazások listázása nem tetszik, az értesítési sáv érdekes, az akku százalékot "szint"-nek nevezi (71. szint) :) -
#30654 Kerek szepen en is a fejlecembe egy LG logot es Nexus 5 feliratot, koszi :)
Amugy en sem birtam kivarni az OTA-t, felraktam a Lollipopot.
Ez a nagy feherseg nem a legjobb, kicsit meg fura, szokni kell.
De amugy osszessegeben tetszik.