Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Regards,
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ezt a teóriát bizonyitja az is hogy magától bekapcsol(na) ha be van téve az akksi.
Ha leteszem akkor nem pördül meg,egyik oldalon sem.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Utoljára szerkesztette: Bucser, 2014.08.31. 20:39:46
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyszer csak azt vettem észre hogy ki van kapcsolva a telefon.
Bekapcsolom,megjelenik a Samsung galaxy s4 felirat,majd újra kikapcsol? Teljesen hivatalos rendszer,se root,se semmi,nem esett le,nem történt vele semmi. Aksit kivettem,töltőre feldugtam de semmi,bejön a töltés ikon majd kikapcsol
Mi lehet?
Utoljára szerkesztette: Firerock, 2014.08.31. 20:20:34
Egy ingyenesen letölthető belsős feed-reader, amely csupán megkerüli a webes felületen feltűnő reklámokat (ami nyilván csak egy pofon saját maguknak). A weboldalt meg nem ezzel fogod hirdetni, hiszen több mint valószínű, hogy mindenki amúgy is a weboldalon keresztül talál az appra.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
rühellem az ilyet.
Most lett kész, barátnőitek, feleségetek stb. biztos értékeli. Ha van ötletetek mivel lehet még feldobni, írjátok meg!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2014.08.29. 11:22:03
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Regards,
de azért várd meg, hogy a többiek mit mondanak rá
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Ha egy smartwatch-t eredeténél fogva nem valódi smartwatchként tervezed, hanem egy analóg óra modern, közvetlen replikájaként, akkor az sosem lesz ízléses.
Szoval azt szeretnem megtudni, hogy a telenornal vasarolt Nexus 5, tenyleg kartyafuggetlen? Forumon olvastam!
Lenne lehetosegem ott megvenni de en t-mobile-os vagyok!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Kommenteket elnézve nem csodálkozom, hogy még IT oldalakon is fikázzák a tabletet. :/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Megvan a megoldás.
Utoljára szerkesztette: elitehun, 2014.08.27. 20:34:34