Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
külsőre sem tetszik, mérete is nagyobb --jó a vas is erősebb, FHD stb. de az annyira nem izgat.
#29372 erről kicsit a Her c. film jutott eszembe 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Már csak egy kamera teszt kell és azt hiszem megvan a következő telefonom. 😊
Egyertelmuen a kozepkategoria uj kiralyanak tunik 😊
Regards,
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kábelt rádugva csak tölteni lehet a benne lévő elemeket.
Wireless receiver kell neki.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az a wireless receiver és az kell ahhoz, hogy akár mobilon akár PC-n is használd . Kb 1600 Ft ebay-en. Onnan vettem én is fél éve.
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Lenovo Announces The Tab S8: 8-inch 1920x1200 Screen, Intel Processor, 8.9mm Thin, And Only $199
Samsung Officially Announces The Galaxy Note 4 And Galaxy Note Edge
Samsung Shows Off The Gear VR Innovator Edition, An Early Adopter Version That's Set To Release Later This Year
Asus Unveils The ZenWatch With Square Display, Curved Glass, And A Leather Strap
ASUS Announces A Refreshed MeMO Pad 7, Sports A 64-Bit Intel Chip And Full 1080p Display - kvazi n7 2013
Sony Announces The Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, Xperia E3, And Xperia Z3 Tablet Compact
Sony Officially Introduces The SmartWatch 3 And The E-Ink SmartBand Talk
Regards,
Ha már hajlított kijelző, akkor a Gear S is érdekesebb ennél, mert az első a nagy smartwatch boomban, amely telefontól függetlenül képes működni. Van simkártyaslot, 3G, GPS és wifi benne, így jelenleg az élsószámú sport okosóra lehet annak akinek igénye van erre. Nem kell trackinghez a batár, többszázezres telefonod, ha elmész futni, biciklizni stb. és eközben tudsz hívásokat, üzeneteked fogadni, vagy útvonalat tervezni függetlenül, Cserébe viszont rohadt nagy és rusnya egy szimpla órának.
Egyébként a Note4 se fogott meg annyira, hogy Note3-ról váltsak. Kicsit jobb minden szempontból, de sokkal nem.
Az egyetlen dolog ami miatt gondolkodóba ejtett, az a VR szemüveg amit Carmackékkal közösen fejlesztettek... bepattintod a Note4-et bele, és olyan alacsony input laggal dolgozik, valami low-level hardver eléréssel, hogy semmi rosszullét nincs már állítólag. Carmack is elmondta, hogy valami 20ms... jóval kevesebb bárminél eddig. És persze a QHD SuperAmoled 60Hz-en szintén a létező legjobb megoldás VR szemüvegbe, mert nem kell számolni az LCD blurjával sem. Szal ha nem is BF4 meg krájzisz szintű grafikák jönnek, de maga a VR környezet már kiforrhat annyira, hogy megérje szórakozni vele... persze ehhez kell a Note4 is akkor 😊
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2014.09.03. 19:51:44
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Optimalizálás minőségéről szól főként a dolog.
Szóval lehetnek 4-8 magosak, ha csak olyan teljesítményre képesek mint egy 2 magos Qualcomm. Moto X-el már nem is mertük összehasonlítani.
Már nagy gyártók is rég észtevették a MediaTek chipsetjeiben rejlő pozitívumokat. Semmi bajuk nincs. Ugyan az az architektúra mint a Qualcomm chipek esetében, benchmarkokban azonos teljesítményű SoC-ek ugyan azt az eredményt produkálják. A gyártók azért kedvelik, mert fele annyiba kerülnek mint Qualcomm chipek. Energiatakarékosabbak köszönhetően annak, hogy kevésbé hajlamosabbak hevülésre. Ráadásul ők hozták ki először a valóban nyolc magos mobil CPU-t.
A közelgő Android One valószínűleg meg sem tudna valósulni nélküle.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Regards,
Volt a Pacific RIM ott is drága pénzekért licencelték GLADOS hangját.
Megjelent új játékom androidra ...Spider Revolution
Próbáljátok ki ..jó szórakozást 😊
Google play
Utoljára szerkesztette: djuliann, 2014.09.01. 21:51:47
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.