36194
-
ktomi22 #30735 Itthon.. Svk.. Sajnos nexusok nincsenek a szolgaltatoknal.. Sot meg webshopoknal is ritka.. Hol ajanlasz venni nexust? -
ktomi22 #30734 Az elobb emlitett kriteriumokat figyelmen kivul hagyva nexusoktol melyik gyarto / keszulek "jobb".. Aktualis keszulekekre gobdolok..
Szal 2014 nek megfelelo keszulekekre gondolok.. Nem valami kioregedett, maga idejen jo keszulekre.. -
#30733 Nexusok. Azokkal azt művelsz, amit nem szégyellsz. -
ktomi22 #30732 Melyik markat / keszuleket ajanljatok aszerint hogy a gyarto mennyire nem koti meg a kezet a felhasznalonak? (Limitalasok, root eseten nem jar garanciavesztes ..stb) -
#30731 Rendben, köszönöm szépen! -
#30730 Hullámokban megy az OTA frissítés, és nem lehet siettetni sehogy.
Egy hullám úgy működik, hogy valamikor megnyitnak X új OTA helyet az adott készülékekhez, és az utána jelentkező készülékeknél (amit naponta megpróbál a készülék) sorsol, hogy az az eszköz megkapja-e most, vagy sem. Ha igen, akkor jelez, ha nem, akkor pedig a jelentkező készülék sorszáma elutasító listára kerül, amit a következő hullámnál törölnek. Tehát semmilyen módon nem lehet helyben tárolt adatok törlésével, akármi ilyesmivel újra próbálkozni (bár sokan írják, hogy ilyen-olyan varázslatokkal sikerülhet, de nem).
Hogy milyen gyakran, és mekkora hullámokat indítanak, azt nem kötik a közösség orrára. Ha a többség már megkapta, akkor egy idő után átváltják "mindenki megkapja" működésre. -
Dzsí Pí #30729 Sémmi még...(N5) -
masoma #30728 nexus 4-5 tulajok valakinek ota-n jött már update? -
#30727 Attol, hogy eleg komoly gaming cucc, sima tabletkent is kivaloan hasznalhato, es sima tabletkent is boven jo vetelnek szamit a kategoriajaban.
Falkon: factory image restore a legtisztabb modja a frissitesnek. -
ktomi22 #30726 Mi ennyi? -
#30725 Ennyi. -
#30724 Nexus 7 (2012) próbáltam, gyors (nem sokkal mint a KitKat, hozzáteszem) viszont alapból nem Lollipopos a homescreen, amit felettébb furának találtam. Külön kell hozzá leszedni a Google Now Launchert Play Store-ból, hogy az legyen. Nem tudtam még most sem dekódolni a filozófiát emögött. -
ktomi22 #30723 Irta is h nem kell hude komoly.. Csak fb + net + egyszerubb gamek.. -
#30722 muterja mit kezdene a shield-el? :D gondolom nem hardcore gamer -
#30721 Nexus4 en is baromi fluid, alkalmazasvaltoban is visszatekerek 20 alkalmazast es egybol atvalt a kivant alkalmazasra. Ez egy nagyon jo pont hogy az ujabb verzioval nem lett lasabb a telom egyaltalan. -
#30720 Hogy èrdemes feltenni majd az 5.0-at? Siman frissitve vagy elotte factory reset ajanlott? Mert a sony sp-nel factoryt kellett nyomni mert sima frissites miatt szarakodott a telefon. -
#30719 Staged rollouts, mint mindig. Hogy ki meyik hullamba kerul bele: random.
Ryder: igy ar vagy meret megjeloles nelkul:
7": nexus 7 2013 (ha talalsz)
8": nvidia shield tablet
9": nexus 9 -
#30718 Szerintem teljesen véletlenszerűen ahogy eddig is. A tapasztalatok alapján 2-3 hét alatt viszont az összes nexus megkapja.
Nagyon fluidnak tűnik :
Utoljára szerkesztette: gabi89, 2014.11.16. 18:49:46 -
Dzsí Pí #30717 sziasztok, nemtudom felmerült-e már a dolog, de az android 5 milyen sorrend alapján frissül? nekem nexus 5öm van, és a hivatalos fb fan page-n olvasom, hog néhol már automatikusan frissült. nem akarok factory image-vel mókolni, de kiváncsi lennék h pl országok szerint vagy mi alapján fog frissülni? -
#30716 Először is milyen méretet szeretnél neki? 10 col körül is, és 7-8 körül is van elég sok. -
#30715 Sziszatok. Anyukámnak szeretnék karácsonyra egy tabletet. Nem kell hú de komoly, böngészés, facebook, meg esetleg egyszerűbb játékok. Tudnátok ajánlani valami jót, jó áron?
Köszi előre is... -
#30714 szerintem neki nem csak azzal vana baja, hogy a jack szar, hanme a képernyő meg a rögzítőpöcök most a meg a jack... -
#30713 Egyik barátom egy M2-vel járt sz*rul. Volt valami darabka a kijelzőjén amit elkezdett kapargatni. Olyan mintha egy milliméternél is kisebb kosz szerűség rátapadt volna. Addig addig kapargatta míg kijött a kijelzőből egy darab a kis kosznak titulált izével együtt. Az üvegben egy tűhegynyi lyuk van most! Tapizás közben is érezhető. Viszi vissza a szolgáltatóhoz! El se hittem még meg nem mutatta! -
#30712 asszonynak Nokiája van, az se kimondottan noname, kétszer csinálta neki ezt, mindkétszer visszapiszkáltam tűvel, azóta nem jött elő a dolog (vagy 2 éve alatt) pedig ő is hetente többször használja a fülest.. szóval azért előre ne temesd, lehet nem lesz rendszeres hiba
vagy esetleg beruházhatsz egy bluetooth fülesre, és nem lesz ilyen gond (:
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2014.11.15. 18:42:59 -
#30711 Ez azért durva. :S -
Chris Lowe #30710 Bedugtam-kihúztam a fülest, igazad volt most mükszik. Ergo a jacknél volt a gond. Naponta használom a fülest, szal ebből hosszútávon szervíz lesz, mert el fog teljesen romlani. Tök jó direkt nem veszek noname kínai telót, megveszem a márkásat (fél éve vettem t-nél) és egyszer a kijelzője szart be (felül semmit nem érzékelt) aztán amikor visszakaptam és beraktam az sd kártyám letört a hátlapról az egyik rögzítő pöcök, emiatt eláll az egyik széle és most ez. Azért köszi még1szer! -
Chris Lowe #30709 Thx akkor valszeg ez lesz. -
ktomi22 #30708 thx -
#30707 Nincs Google play sem az aosp, cm romokban. Van olyan gapps is ami full minimal tehát csak a keretrendszer, play áruház meg ami nagyon szükséges, aztán a többit ami kell majd letölti az ember. -
#30706 valszeg a jack dugo bemeneténél szorult be valamelyik érintkező, és a teló azt hiszi, hogy folyamatosan rá van dugva a füles.. asszony telefonjával speciel ez volt a helyzet.. esetleg nem jelzi ki a kis fejhallgató ikont akkor is, ha nincs rádugva? ha igen, megpróbálhatod visszapiszkálni óvatosan egy tűvel v megnézetni szervizben.. hívásnál azért lehet jó a dolog, mert arra egy kishangszórót használ, nem a nagyot, ami zenehallgatás, csengőhang vagy kihangosítás esetén szól... az ébresztő meg azért szól, mert felülbírálja, hisz simán elaludhatnál mellette, ha este elfelejted lehúzni róla és ezért nem sipákolna reggel..
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2014.11.15. 14:37:33 -
Chris Lowe #30705 Sziasztok!
Xperia sp-m van 4.3-al. Ma reggelre azt vettem észre, hogy nem játszik le semmilyen hangot a hangszóróján (fülhallgatón működik minden) . Nincs a játékoknak, spotify, google music, sőt ha belépek a csengőhangokhoz onnan se. Viszont ha hívnak akkor működik, mint ahogy az ébresztő is vagy az e-mail. Mi a túró mehetett el, beállítások, hangoknál csutkán van a hangerő a médiánál is, de hang nem jön ki... -
#30704 Elsőre egész jó, viszont van pár bajom:
Android első lépéseknél már valamit csiszoltak a google bejelentkezésen, viszont ha valakinek kétlépcsős azonosítása van annak ki kell hagynia a bejelentkezést ami továbbra is egy vicc (sms-t lehet küldetni de mivel azt ilyenkor nem látjuk nem tudjuk használna a rendszer meg nem érzékeli az sms-t és nem fogadja el mint pl viber azonosításnál)
Ahogy elnézem wifiket továbbra sem szinkronizálja ami továbbra is egy nagy vicc, mindig nekem kell beírogatni első kapcsolódásnál pedig elméletileg ezt is synceli pár android verzió óta...
Akksi kijelzőnél a szint tényleg fura de ez talán majd változik.
Naptár szerintem rosszabb lett, vagy még nem találtam meg az itteni heti nézetet, ahol még zoomalgatni is tudok hogy átlássam az egész hetet reggeltől estig. -
#30703 Android 5.0 Lollipop System Image For Nexus 4 (LRX21T) Now Available For Download
[Update: Now Available] ASUS ZenWatch Now Listed In The Play Store And At Best Buy, But You Can't Buy It Yet -
ktomi22 #30702 Sok tutorialba olvasom,h amikor felrak valaki pl egy sima aosp vagy cm romot... Akk rom telepitese utan felrakjak gapps zip fajlt is.. Azt minek ..? Van valami elonye ahhoz kepest hogy utolag marketbol lennenek telepitve? -
#30701 Letölthető Nexus4-re a lollipop image
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.11.15. 10:38:07 -
KaBuTo666 #30700 Lassan le fog telni a hűségem, így potom pénzért kapok egy számomra kiválasztott mobilt. Addigra kijönnek az új okos telefonok lollipop rendszerrel. (apple no thx) -
#30699 na de ebay-ről rendelni nem para? és ha gond van? hogy lesz garanciális ügyintézés? -
ktomi22 #30698 Kb -
#30697 Akkor az felejtős mi? -
ktomi22 #30694 Lesz ra.. Meg a minire is.. De ebben az evben mar ne vard.