Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rohadtul nemtetszik, hogy minden alkalmazás ikonja helyén 3 db csík áll. Honnan fogom én most tudni, hogy melyik alkalmazásban vagyok éppen benne?

theone91
A Material Designhoz erősen kelleni fog az Android L, mert teljes szimbiózisban élnek az animációk és az UI.

Broafka
fúú, én ennek a használatát nem értem, hogy működik? <#help>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
köszönöm, majd megnézem

GregSB
Több ilyen app is van, de én amikor utoljára néztem őket akkor egyik se volt kompatibilis magyar bankokkal, kb csak amcsit / angolt / németet ismertek. Ennek már mondjuk jó 1,5 éve, azóta nem csekkoltam. Ha van ilyen az engem is érdekelne

[HUN]FaTaL
Szerintem Taskerrel meg ilyesmivel tudnál ilyesmit scriptelni smsből.

http://goo.gl/gd6Zi5

Dzsini
Én sokat használtam a YT kliens "előtöltés" lehetőségét (megnézendő videókat itthon wifin át letöltötte, és munkahelyen/utazás közben meg tudtam nézni). Ezt tavasszal kivették azzal a felkiáltással, hogy új funkciók jönnek- na azóta sem.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Broafka
Hi, létezik olyan számlavezető program, amit valamilyen úton-módon összetudok kötni a bankkártyámmal? mármint ha pl kapok egy sms-t vagy érzékeli ha levonnak onnan, akkor azt automatikusan beírja. Vagy ez így túl összetett lenne?

Dzsini
Mert a 0 centet is ki kell számláznia - az ingyenszoftvernél nem, de az ilyen termékeknél ez a módja - Amazonnál is így van, bár ők a napi ingyenes programról is küldik a 0,00 dolláros nyugtákat.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kifli
mert paypal kártyához kötött
Miért kér bankkártyát a Play amikor egy ingyenes könyvet vagy zenét szeretnék letölteni? Hogy lehet kikerülni?

★★★★★

theone91
Qualcomm is ott a partnerlistán, ez feltehetően azt jelentheti, hogy az MediaTek-kel egy árban tudja beszállítani a chipsetjeit a One program tagjainak.

theone91
Na, ezek szerint a nagyobb gyártók is beálltak a sorba. A HTC-n pl. kifejezetten meglepődtem, annak ellenére, hogy ők már jelentettek be MediaTek-es készüléket. Más kérdés, hogy szerintem a Google-nek központilag kéne szabályozni a készülékek árát, mielőtt a egész program túlságosan szétcsúszna.

BooMiller
Itt magyarul és 3 teló😊

Ezt mondjuk itthon is ennyiért lehetne kapni azért felköthetné sok gyártó a gatyót😊))

k0trapali
Sorry, ha nem szabad...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eladó a telefonom! HTC One S 16GB Független, fekete. Többit privátban!
skinnyman

Regards,

theone91
Na, ennyire nincs téma? Csináljak?

Jim Morrison
😊 htc desire x

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

skinnyman
Mar majdnem el is felejtettem, hogy vannak meg telok ahol nem egy szep nagy osszevont particio van alkalmazasokra es adatra. Milyen telo az? 😊

Regards,

Jim Morrison
tárhely nyerés a cél, van még 6giga szabad hely a telón, de alkalmazáshely vagy mi meg már megtelt, egy appot nem lehet már frissíteni olyan kevés a hely... memkártyára meg nem megy át minden app.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

theone91
De érdekes módon nyugaton is egyre jobbak-és-jobbak az Android-eladások.

skinnyman
Igen, gyari programokat kitorolni csak root-tal lehet, de letiltani alapbol le lehet barmelyiket, amihez kepest a kitorlessel max a programok altal lefoglalt tarhelyet nyered meg.

Regards,

Jim Morrison
Az előre telepített alkalmazásokat egy root segítségével ki lehet törölni igaz? csak ki kell törölni a system/app mappából (most csak mondtam valamit). (adobe reader, flashlight, friend stream, car, polaris office, rescue, tasks, transfer, és az útmutató appokat akarom leszedni...)

mulli1986
Meg Budapesten <#hehe>

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

GregSB
Azzal is csak Magyarországon. Olyan országokban ahol 2-3000 USD körüli a havi keresetet rohadtul nem kell sokat gondolkodni azon hogy megér -e a Szifon $200-at + havi $30-40-et 2 éven át. Nem hiába tucat telefon USA-ban, NY-Európába és, Ausztráliában.

theone91
Ezzel nem tudok egyetérteni, de mindenképp vannak jobb ajánlatok a piacon. Ez nem azt jelenti hogy szar lenne. Remek telefon. Az ár-érték aránnyal van baj.

mulli1986
Ide ment 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

mulli1986
Engedd el! Szifon am mindig is fos volt a kategóriájában, most se lesz más...
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.09.11. 22:52:10

theone91
A kamera lehetne mérföldekkel jobb, ami még simán beleférne az ötszáz dolláros árba.. Akkor én is ezt állítanám.

szucsy89
Verge: "The best Android smartphone ever made"

mi? 😮

felkeltette ez a Moto X az érdeklődésemet 😄
theone91
Ez is meh.

szucsy89
Asus is beoltotta Apple-t 😄

Dzsini
Ha régebben volt, mint múlt hónapban, akkor elfelejtették. Az internet figyelmi köre kb. ilyen időtartamra terjed ki.

theone91
Bár azt jó látni, hogy megy komment szekciókban az orális hasmenés olyanoktól, akik mintha elfelejtették volna a 66 részből álló Mac vs. PC kampányt. 😄

theone91
Egy pluszpont a gyorsaságért, de levonok ötöt a bénaságért.

skinnyman

Regards,

skinnyman
GregSB
Mert a HTC csodás 4mpx-es kamerájával lőtték 😄

Szerk: bocsi, ez a #29485 -re ment
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.09.10. 22:42:54

theone91
Még a vördzs is észrevette a Google Roboto fontja és a Watch fontja közti erős hasonlóságokat.

theone91
Mert a HTC-nél úgy gondolják, hogy a 326 ppi és a 441 ppi közt tényleg akkora a különbség.

miért pixeles?
theone91
Mondjuk ez legalább kreatív is.

Solten
Es a HTC trollkodasa a humoros kategoria? 😄

Saor Alba

szucsy89
te tényleg fanboy vagy 😄
theone91
Ráadásul a Samsung által idézett mentalitást 4 évig vitte a cég, és még próbálta is győzködni a vásárlókat, hogy nem kell nagy telefon.

theone91
1) Halottól nem szabad idézni?
2) Mintha az Apple nem szokott volna Keynote-okon Android-ellenes trollkodásba fogni. Gondolunk a szaksajtó anti-Android idézeteire, vagy mikor Tim Cook azt mondja, hogy az emberek véletlenül vesznek Androidos telefonokat.

Pepsi - Coca Cola szitu az egész, nem kell felfújni.