36194
-
#30855 2013-as N7-en konkretan gyorsabb 5.0-val, mint elotte barmikor. A 2012-en N7 nand-ja harmatgyenge, ami szerintem nagyon konnyen okozhat teljesitmeny bottleneck-et. Plusz azon egyedulallo modon ha jol hallottam az ART-ot sem engedelyeztek 5.0 alatt, szoval meg mindig dalvik-on szenved.
Itt egy osszehasonlito elemzes vele 4.4 es 5.0 kozott: link
Itt olvastam nehany tippet, amik elvileg segithetnek: link
TLDR: sima Google Keyboard-ot erdemes hasznalni (mindenesetre nem SwiftKey-t amig nem frissitik), sima AOSP launchert (Google Now Launcher helyett), es TRIM (amit manualisan is meg lehet csinalni, de automatikusan is futnia kene idonkent ha tolton hagyod a cuccot ejszakara mondjuk)
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.11.22. 10:49:19 -
Chris Lowe #30854 Hát bakker első generációs nexus 7-es tabletemen azért akadozik ez az 5.0 remélem hegesztik a javítást mert ehhez nem vagyok hozzászokva. Valami olcsó kínai vakon vagy akár samsungon oké, hogy megakad de itt ez nem elfogadható. -
#30853 hacsak ez az egy "elirás" lenne akkor sztem senki nem szólna,de az, hogy ami nem a fekete péntek akcióba szerepel annak még az árukat is megemelték.
Például én 2 TV-t néztem, hogyha elég kedvezmény lesz rájuk akkor veszek egyet. az egy dolog hogy egyik sem szerepelt az akciós listában,de hogy a hét elején még az egyik TV 179k volt a másik 269 addigra a mai napon már 189k és 299k lett az áruk. holott a más websopokban akció nélkül 160k ért és 265k ért mennek ugyan azok .
Akkor nincs miről beszélnünk "akcióról" -
#30852 Mindenki erre van rákattanva, történt egy elírás, pufff. -
#30851 "Samsung Galaxy S5 mini 16GB LTE kártyafüggetlen okostelefon, Black (Android)
87.900 Ft helyett
124.900 Ft"
Mekkora üzlet -
foldi6 #30850 Sziasztok,a napokban frissítettem a telefonom android verzióját 4.2-ről 4.4re.A tapasztalatom az,h néha eltűnik a címtáram és nem tudok senkit sem felhívni,mert nem jelenít meg semmit sem.Ennek oka lehet a frissítés vagy esetleg a hőmérséklet is befolyásolhatja,mert a szabadban dolgozok?Vagy esetleg más?Kérlek ha valaki tapasztalt már ehhez hasonlót segítsen.köszönöm előre is -
#30849 Vagy a wifi átjátszási keresztmetszete kevés ? 300mbites routerem van 10mbites nettel -
#30848 tudsz egy kis tapasztalatot leirni a használatról,mert sikerült a kapcsolat vagyis a win háttere megjelenik a telefonon és minden hang is átjön viszont csak kiterjesztett módban van a telefon és nem tudom, hogyan állitsam át klone modra vagy hogy tegyem ki a programokat a telefon kijelzőjére. Meg ha a video lejátszó ablakát áthúzom a telefonra akkor ott már nem mozdul meg a video az egeret tudom mozgatni tapival is meg fizikai egérrel is ,de nem reagál semmire. ÉS a Pc-n lévő catalist panel is csak részbe jelenik meg aktiv kapcsolat alatt igy ott sem tudom megnézni a beállitásokat. az appnál meg csak a felbontáson és a stream minőséget lehet állitani
Pedig nagyon jó lenne ez a megoldás. Az lehet hogy a VGA-m nem birja ? 4850 1gb . a telefon ugye azért elég erős és nagy a felbontása is. -
#30847 http://www.origo.hu/gazdasag/20141121-upsz-megteltunk-lefagyott-az-extreme-digital-oldala.html -
#30846 nem mellékesen jó magyar szokás szerint átverik az embereket ,mert tegnap megemelték a termékek árait igy ma akciósan anyniért veheted meg mint tegnap elött. Köszönjuk szépen majd jövö pénteken az ebayes fekete pénteken talán több siker lesz , ott talán nem hal meg az oldal.
Nevetséges azért, hogy mire számitottak , hogy hány ember fogja megnyitni az oldalt , hogy birja majd a szerverük? -
ldavid #30845 mert a sok idióta azt hiszi, minden ingyen (-70%) van.. aztán amikor sikerül letölteni a főoldalt, rájönnek hogy ez magyarisztán
egyébként MM-ben is -10% van ma szinte mindenre
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2014.11.21. 14:04:21 -
#30844 Le is van halva az edigital (nalam nem jon be semmi ra :) )
Mas:
-
#30843 egy tipp, aki mostanában vagy karácsonyra elektronikai cuccot akar venni, az edigitalon fekete péntek van, akár 70%-os akciókkal, nem reklámnak szánom, csak hátha valakinek segítek :)
amúgy a blackfriday.hu-n fent vannak azokat az áruházak, ahol tartják ezt a napot :) -
#30842 Chainfire Figures Out How To Root Lollipop Without A Modified Kernel
Google Play Music Starts Providing Shortcuts To Relevant YouTube Videos
AT&T's Nexus 6 Is SIM-Locked, Checks Mobile Hotspot Subscription Status For Tethering, And Has The Carrier's Ringtones - meg igy is joval jobb a helyzet, mint anno verizon gnex eseten, de azert bekaphatjak.
AnandTech Posts Side-By-Side NAND Performance For Nexus 6 Encrypted Vs. Unencrypted - It's Not Pretty
Sony SmartWatch 3 Review: Excellent Battery Life, Acceptable Design -
#30841 nekem annó működött ati 5770-el és 6950-el is. A macecbe is amd van ezért érdekes -
ktomi22 #30840 Bannerban beallithatod magadnak -
ktomi22 #30839 Es forditva megolhato? Jo lenne ha pl wifin pc hez kapcsolhatnam a keszulekemet..es iranyithatnam onnan egerrel -
#30838 pont hogy béna, tök látszik a szándékosság, semmi színészi véna nincs benne (: -
#30837 Az a csaj elég ügyetlen :D
Amúgy csomószor ejtettem már le a telefonom és magának az üvegnek semmi baja nincs, a telefon vázán viszont látszik pár nyom :/ -
Chrome's Upcoming Navigation Transitions API Will Make The Web Animate And Flow Like Material Design In Android
Sony SmartWatch 3 Review: Excellent Battery Life, Acceptable Design
Monument Valley 'Forgotten Shores' Update Comes To Amazon App Store, Google Play Update Coming Next Week -
#30835 Jónak tünik a dolog csak a PC komponens azt irta ki, hogy AMD VGA-n nem müködik :(
És ha még van jelentősége a telefon logónak, akkor modosytást kérek Huawei P7-re a defy-ről -
#30834 idisplay -
#30833 Valaki nem jártas annyira az android témában, hogy meg tudja nekem mondani, hogy lehetséges e a telefont összekapcsolni a PC-vel, hogy a telefon kijelzőjén mint másodlagos képernyő klone modban ugyan azt lássam mint a PC-n?
Esetleg olyan appot ami képes bármilyen forrásból side-by-side videoként lejátszani azt akár 3d-s átalakitással is?
A ggogle cardboardhoz probálnám meg hogy egy PC-s járék menne e igy ? vagy csak a PC-n lévő videokat ilyen modon lejátszani -
#30832 PSA: Unused Dynamic Quick Settings Toggles On Android Lollipop Will Disappear After A Month, But This Trick Makes Them Go Away Now - oke hogy rejtsunk el mindent, de azert lehetne ra valami kulturaltabb mod :)
Kingdom Rush Origins
The Banner Saga -
masoma #30831 igen, csak pl az említett HUD bővítmény fizetős -
ktomi22 #30830 már playrol hasznalhato free-kent is -
masoma #30829 sygicet, erdemes feketén leszedni elég jo extrai vannak és szép is, offline is, egyik kedvenc, hogy este a szelvedore vetített kép navigal csekkold -
#30828 Köszi neked is. Meglesem. -
#30827 Navigon -
#30826 Meizu MX4 goes Pro with '2K+' screen and 'Retina Sound' -
#30825 Nem feltétel, csak gondoltam a legjobbak fizetősek. Bár ez a HERE érdekes lehet, mivel nekem bőven elég a lumia-mon. -
#30824 Es azt is elarulod, hogy mi hatranyt szenvedsz abbol adodoan, hogy neha hasznalat kozben begyorsitotarazik valamit (amit ha szukseg van ra, egy pillanat alatt fel is szabadit magatol) igy "csak" a ram fele van szabadon? Nem ismerem a programot, de mar a nevebol kb biztos vagyok benne, hogy tobbet art, mint hasznal, semmi szukseg semmi hasonlo hulyesegre, mar nagyon reg ota.
Mas:
AT&T's Nexus 6 Does Indeed Have The Globe On The Back, Plus A Globe And Jingle On The Boot Screen, Because AT&T - csak sikerult megeroszakolni.
'Project Ganesh' Demoed At Chrome Dev Summit, Makes Chrome's Page Rendering A Lot Faster By Working Directly On The GPU - ez igen erdekesen hangzik -
#30823 Feltétel a virágbót?
Here Android
ingyenes navigációk cikk -
#30822 Sziasztok! Melyik navigációt érdemes letölteni virágboltból, amelyik offline is navigál? -
#30821 Nálam úgy néz ki (több oldalon olvasott javaslatok és tesztek alapján) a Google Now indító volt a legfőbb lassító tényező - kicseréltem próbaképp Novára, azóta érezhetően kevesebb az akadozás és a lassú reakció (egy elforgatásra így is 3-4 másodpercet kell várni, alap indítóval is, ezzel is).
Az N7 híresen lassú IO műveletei és az az indító valahogy nem viselik jól egymást, nem véletlen, hogy nem kaptuk meg gyárilag. -
#30820 kezdő lépésként töröld le az ilyen memory booster féle szarokat :) -
Dzsí Pí #30819 megtörtént, aztán olyan 64% szaabad memora beáll, de használat közbe szépe nviszsaáll 45%re. am memory boosterrel nézem. szerencsére semmi lassulást vagy ilyet nem tapasztaltam -
#30818 Minek? -
#30817 Indítsd újra. -
#30816 lumia 920-am nem amoled, de tud haonlót (lezárt képernyőn ha kiveszem zsebből megjeleníti az értesítéseket, időt stb), és nem vettem észre hogy sokkal kevesebbet bírna az akku.