Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Snapdragon 400, 5 "-os HD kijelző,Android OS, v4.4.2,microSD-vel bővíthető,8 Mp kamera,2610 mAh aksi,stb...

Utoljára szerkesztette: desigo, 2014.09.20. 00:20:13
Ez eléggé sírva röhögős, mármint nem a te írásod, hanem hogy ez így működik.
infidel
Én a kettő közül a HTC mellett voksolnék, de lehet hogy még várnék egy picit. Hamarosan kezd a Lenovo is hazánkban hivatalosan, ami jelentheti azt is, hogy elérhető lehet hivatalosan a Moto G, ami ennek a kategóriának a leginkább megnyerő versenyzője. Feltételes módban lebeg még az egész, mert az egész függ attól, hogy mikor zárul le végleg a Motorola-Lenovo fúzió, és ezek után akarja-e a Lenovo hazai polcokra importálni a Motorolákat.
Barátnőm most vett és elég szuper hardveresen.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szerintetek Desire 610 vagy Xperia M2? (FIGHT BEGINS <#idiota>#idiota>)
infidel
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
ez gyakorlatilag CoC csak Lucas karaktereivel, szóval leírhatatlanul jobb 😊
"Nulla tenaci invia est via"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nem mintha nagy elvarasai lennenek az embernek barminek az igazsagtartalmaval kapcsolatban ami az apple haza tajarol jon, de ha mar valaki veszi a faradsagot, hogy csinaljon egy ilyen kepet, igazan megtehetne, hogy legalabb a dolgok felenek legyen mar valami igazsagtartalma, amit rair, mert ennek igy tenyleg semmi ertelme...
Regards,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
az aidrdoid kényelmes, s bár nem túl gyors, de azért nem vészesen lassú, viszont 2 gigás fájlt nem hajlandó átküldeni, azt mondja, hogy megtelt a lemez...
a superbeam átküldi, de az meg elég lassan :\
USB2 kábelen se jobb a helyzet, azzal is csigán másolt...
meg hát jó lenne, ha nem kellene kártyaolvasózni, kábelezni, hanem vezeték nélkül gyorsan át lehetne küldeni a filmet ...
ti hogy oldjátok meg a nagyobb fájlok másolását ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pedig "csak" 80k-s telefon
bocs
muszáj volt.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
#29558: Google ebből, minél több helyre eljut az internet, annál nagyobb jobb neki :p
Larry Page wants a Google 2.0 that will build cities and airports, report says
"...Having said that, Google is better than Bing"
Ha érdekel a téma, ajánlom Charlie Brooker zseniális minisorozatát a Black Mirrort. Nem összeesküvések szintjén, hanem szimplán szociológiai szinten közelíti meg a tech-para és a modern társadalom jelenségét. Kötelező darab.
/lehet szabadkőművesek vannak a háttérben
//igen, egyetértek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
mellesleg a felsorolt lófasz fícsörök közül csak 1 2008-as, a többi újabb, azért az eredeti ilyen összehasonlításon jóval erősebb dolgok voltak felsorakoztatva...
de szerintem sincs értelme ezeknek
rotation quick access évek óta ki lehet tenni widgetbe, stb. párban igaza van de a kisbetűsben nincs, mivel tudjuk hogy samu tól lopták a koncepciót 😄 (az a kis teló fehér kék ikonokkal tudjátok :c)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nemhogy telefonról, fülhallgatón útközben, de még kocsiban sem vagyok hajlandó többé 😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nekem Extreme2 volt, akksival is igen sokáig bírta.
most egy Artic P311-em van, ami szintén nem túl beszédes, ahogy a Nokia füles sem volt az, pedig nem lenne rossz, ha közölné, hogy hány óra maradt a közel 20 óra használati időből, mert azt nem egyszerű lekövetni...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
- Ha otthoni WiFi-n vagyok, vagy a telóm csatlakozva van a bluetooth fülesemre (ergo a kezem ügyében van), akkor nem kér kódot a képernyő feloldásakor, minden más esetben igen
- adott időszakokban (mikor menni szoktam a vonatra) ha csatlakoztatva van a bluetooth fülesem, akkor 3 percenként bemondja az időt (így nem kell télen előbányásznom a több rétegnyi ruha alól, ha az időre vagyok kíváncsi)
- ugyanígy a fülesre kapcsolva közli, hogy egy beérkezett sms-nek ki a feladója (hívás esetén a hívó fél bemondásával problémák akadtak, mindenáron a nagy hangszórón közölte, így azt végül kihagytam.. bár azt meg a fülesen egy gombnyomással felveszem..)
én az éjszakai némítást és a wifi / mobilnet ki-be kapcsolását a llama nevű programmal oldottam meg (kényelmesebb a profilok kezelése és képes betanulni a cellainformációkat (pl otthon 7 különböző cellát is érzékel ( használ ?) csak a lakáson belül)
annyi a hátrány, hogy a kettő együtt már elég jól eszi az aksit :\
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2014.09.17. 19:32:29
Vagy minden este 10kor kapcsolja repülő módba a telefont, és reggel 7-kor vissza.
Ezerféle feladatkört lehet kitalálni és összekapcsolni vele.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
de nem igazán értem (még), hogy hogy működik ez a tasker progi. Egyáltalán mire jó?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
nem tudom, hogy más appoknak tud-e átadni infót
én lehet kimenteném vele file-ba az sms-t, automatikusan átküldeném gépre, és gépen írnék rá excel-be valami makrót..
persze ehhez némi programozási ismeret nem árt..
viszont ráguglizva ezt találtam:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bank.sms&hl=en
valami HandWallet Expense Manager nevű progi kell először hozzá, ez annak a pluginja
elvileg ez az:
https://play.google.com/store/apps/details?id=mediavision.handwallet&hl=en
ahogy elnézem, az is valami költség-követő..