36194
-
ktomi22 #30895 Azert flagship killer mert a konkurensek akkori csucskeszulekei aranak feleert kaphatod ezt.. Es nem anonym fejlesztoktol.. Hanem a cyanogenmodosoktol.. -
ktomi22 #30894 Utananezek ennek a mobilarenas osztogatasnak holnqp akkor.
Am hogy szerznek ebayen ebbol zset ha az invite nem atruhazhato? -
ktomi22 #30893 Thx hogy csekkoltad svk t nekem..
Amugy hol igenyelted?.. Mert nekem nem surgos.. Csak kell :D
-
#30892 flagship killer? :DDD
nekem amúgy nem tetszik ez a telefon, nagy, bumfordi, nem kéne ilyen semmi pénzért -
#30891 Az csúnya lenne én bő egy hónapja rendeltem a németekhez és onnan küldtem haza pont a mailboxde csomagküldő szolgáltatóval. Oldal alján kell nyelvet választani amik ott fel vannak sorolva oda lehet szállítani, illetve akkor az árat is az adott országnak megfelelően írja ki. Egyébként nyár óta a mobilarénán heti szinten több meghívót is osztogatnak teljesen ingyen. (E-bay-en egyesek ebből jó kis pénzt szereztek. :D )
-
#30890 Ja igen, a shipping informationben lehet kiválasztani azokat az országokat, ahova ténylegesen szállítanak. Ezek Canada és United States :)
Nem erőltetik meg magukat... -
#30889 Jó pár hónapja igényeltem.
Megnéztem slovákiával is, de arra is ezt az üzenetet írta.
-
#30888 Ha kell rootolnám is miatta, de egy megbízható eljárást sem találok a kikapcsolására. -
ktomi22 #30887 stock romos touchwizes s4 miniben sem :S (4.4.2) -
#30886 Root nélkül nem lehet kikapcsolni a systemupdate notificationt? Mocskos erőszakos egy állat ez :( -
ktomi22 #30885 Slovákiára szállítanak? / Hol lehet megnezni hova szallitanak?
Utoljára szerkesztette: ktomi22, 2014.11.24. 15:26:30 -
#30884 Megadható, de nem szállítanak. -
#30883 Egy versenyre írandó dolgozatomhoz arra kérnélek Titeket, ha van egy kis időtök, hogy töltsétek ki az alabbi kérdőívet a mobilfizetessel kapcsolatban. Előre is köszönöm szépen a segítségeteket! -
ktomi22 #30882 de hiszen szalitanak.. ha megadhato a shipping addresnek a hungary ..nem? -
#30881 Ajanlom a mailboxde oldalt akik 15-20euro fejében tovább küldik kishazánkba. Teljesen biztonságos, a telefon mobilarena forumában bővebben is találsz róla infót. -
ktomi22 #30880 Hallod..most nezem.. En mev tudok adni shipping adresnek hungaryt.. -
ktomi22 #30879 Bakker.. Honnan szerezted.. En mar fel eve hajtom.. De nincs.. Hogyhogy nem atadhato? :( -
#30878 Nem lehet átadni :( -
#30877 Milyen approl, milyen billentyuzetrol van szo?
Tabletemen nov 12 ota fent van a lollipop, nem volt ujrainditva azota, es nem produkalt meg semmi hasonlot.
Egyszer vettem eszre lassulast (akkor minden eleg lassunak tunt), de akkor leraktam az asztalra kicsit es utana amikor felemeltem par perc mulva mar megint gyors volt. Valoszinuleg epp valami komoly hatterfolyamat futott (TRIM?), esetleg valami rosszul mukodo program a hatterben, mindenesetre barmi is volt az, hamar befejezte..Ezen kivul semmi panaszom nem volt meg ra, alapvetoen gyorsabbnak tunik, mint kitkat volt. Szoval szep stabil a cucc, ami kulonosen jo tekintve, hogy mekkora valtozas az 5.0 kivul-belul. -
ktomi22 #30876 Oda tudod adni? En sck ban elek ide szalitanak.. -
#30875 Kaptam egy 64 GB-os OnePlus invite kódot, de kitörölhetem vele, mert Magyarországra nem szállítanak :( -
#30874 Beírtam pár karaktert és nem engedett tovább írni... De az újraindítás eddig úgy tűnik segít. -
#30873 :D lol -
#30872 wtf, mit jelent egyaltalan, hogy "lenyomja az entert"? Mi nyomja le, hogy, es ez miben nyilvanul meg?
Mas:
[Root Required] How To De-AT&T Your Nexus 6, Make It Look And Function Like Every Other US Variant a logo lekaparhato :)
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.11.24. 10:14:57 -
#30871 Én meg ha valamilnyen alkalmazást használok random kilép a főképernyőre és írni sem tudok, mert gondol egyet és lenyomja az entert. -
#30870 Teljes factory reset után semmi ilyen hiba nem áll fent. Kipróbáltam a zseblámpát, és működik a kamera. Nincs fagyás, szarakodás. -
masoma #30869 ota-n :S 4.4.4-nél is speciel a lámpás hiba ugyanugy fellépett -
#30868 Tiszta telepítés volt factory image-ből? Mert ha nem és csak OTA akkor simán vannak ilyen anomáliák. -
masoma #30867 -.- meg pl ha a zseblampat bekapcsolom, majd kikapcsolom utana nem mukodik a kamera, másnál is elofordul? -
#30866 Használhatatlan... -
masoma #30865 pl néha nem működik a multitasking gomb (négyzet), beakad, belassul. ilyenkor mindig újra kell indítanom a telót :S -
#30864 Mire gondolsz? -
masoma #30863 nektek is bugos néha a lollipop? n5 -
#30862 Szerintem ez deriválni se tud :D -
#30861 Nem tudom mit nem lehet erteni, tovabb optimalizaltak, es nem negativ iranyba fejlesztettek.
De te mondjuk ha touchwiz-hez szoktal, neked lehet, hogy tenyleg ugy tunne, hogy elobb tortennek a dolgok, mint ahogy hozzaersz
grebber: poweramp jatszik az biztos. winamp letezik meg egyaltalan? -
#30860 Ez működik vajon gyártástechnológiai műveletekkel is? -
Stockbauer33 #30859 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#30858 Flac-ot lejátszik droidon a winamp? -
#30857 -
Borg #30856 Nem is értem nexusokon hogyan lehet gyorsabb az 5.0, ha egyszer eddig is mindenek felett álló leggyorsabb, teljesen akadásmentes, referencia cuccok voltak... Most már előbb reagálnak, minthogy hozzáérnél?