Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Pozitívum, hogy mindenféle plussz app és egyéb nélkül működik a dolog.) A másik pozitívum, hogy a miracast az egy szabvány, így elég széles a kör ami támogatja.
Igaz a miracast csak egy vezeték nélküli hdmi. Ezzel is smart lesz a tv-d mert 1:1-be megy ki a mobil képernyőd 😊
Utoljára szerkesztette: kifli, 2014.09.24. 09:54:52
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egesz erdekes. Kivancsi vagyok, hogy mennyire mukodik jol, milyen laggal. Egy chromecast mondjuk olcsobb azert, es jo masra is.
Regards,
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Agyam eldobom, hogy egy erőmű némely telefon, és nem tudja, azt mit, az ezeréves eldzsím is tudott .... 😊)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
- S5 mini 0 Ft
- G2 mini 0 Ft
- Nexus 5 (ajándék vezetéknélküli töltővel) 10.000 Ft
- G2 15.000 Ft
- Z1 Compact 15.000 Ft
(a Z1, S5, G3 és társai 80 körül lennének)
szerintetek melyiket?
A korabbi infok egesz reszletesen irnak rola: Volantis a kodneve, Nexus 9 neven majd. Itt vannak a lenyegi infok: Link, plusz voltak meg tovabbi szivargasok is
Amugy igen, varhatoan eleg premium cucc lesz: aluminium, tegra k1 64 bites denver procival, ez az aran is kicsit latszodni fog: 400 dollaros induloarat mondanak.
Egyebkent azon tul, hogy nem fem - ami amugy tudatos valasztas -, abszolut igenyes tablet az n7 2013 is, es meg mindig siman a kategoria legjobbja, a legjobb aron. Az n9 azert mas kategoria lesz meretben is, meg arban is.
Regards,
Amúgy ez nem garancia a fém tabletre. Ne feledjük, hogy mindenek előtt olcsó kütyüről van szó, ráadásul a HTC csak egyetlen fém hátlapú tabletet csinált pár éve, a Flyert.
A legtöbb elemzés ezt annak tudja be, hogy az Apple nem támogatta idáig az ilyen jellegű működést.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
kifli: 2010-ben is ugyanaz volt, ugyanugy mukodott az nfc, mint most, 4 evvel kesobb. En fizettem >2 eve nfc-s nexus-sal google wallett-tel egy itthoni kis videki cba-ban (ahogy barhol tudnek, ahol van paypass, az meg mar most van nagyjabol mindenhol). Igazabol mar regen keszen all hozza minden. Csak senki sem eroltette tul a dolgot, a google is foleg csak amerikaban nyomta az egeszet. De amugy nem csak fizetesrol beszeltem (ha ios-en masra nem is hasznalhato - lol).
Regards,
Utoljára szerkesztette: theone91, 2014.09.23. 12:13:47
Abszolút egyetértek abban, hogy a számok semmit sem jelentenek. De ez egy olyan fícsör, ami egyáltalán nem baj ha van. Nincs negatív hozadéka, nem lesz tőle drágább a telefonod és ha a Sony ezzel akar faszt méregetni, akkor legyen: Én örülök, hogy veszteségmentesen tudok kroppolni, vagy már-már bizarrul tűéles minőségben tudok fotózni 8 megapixelen.
Megemlíteném, hogy egyre inkább közelítünk a 4K megjelenítők felé. Tévék. Monitorok. Kijelzők. Szabvány szerint ez azt jelenti, hogy ha natívban, 100%-ban akarsz ezen a kijelzőn fotót megjeleníteni, annak minimum 8 megapixelesnek kell lennie. Az olyan gyártók, amelyeknek megjelenítőgyártásban is van érdekeltségük (Sony, LG és társai), nem véletlenül tolják a nagy megapixeleket és a 4K videókat.
Logikai bukfenc ami fentebb írtál. Ismétlem 4K = ~8 megapixeles felbontású képkockák. Az iPhone-ok is 8 megapixellel fotóznak, akkor az is vevőcsalogatás? Vagy hogy van ez? (megsúgom, hogy mikor átkapcsolsz videóról fotózásra és vissza, akkor nem változik az optika minősége)
Szoval ahogy a rendes meretu/felbontasu szenzor, RAW DNG kimenet, 4k video, stb meg most is az, es 1-2-3 ev mulva amikor ugy meltoztatnak, hogy vegre alma logoval is megkaphatod 2-3-szor annyiert azt, amit kb mindenhol mashol evek ota megvehetsz.. Na, akkor mar az sem lesz haszontalan paraszvakitas, akkor ezekre fogja verni magat a fel vilag. De addig tenyleg felejtsuk is el ezeket, vegyuk ugy, hogy nem is leteznek.
Ha meg kis telefon koruli keretet akarsz, arra minimum ujabb 2 evet lehet varni (mert az elott esely nincs ra), hogy esetleg eljussanak arra a szintre, amire a legtobb gyarto mar most x eve eljutott. De most meg az is parasztvakitas lenne, hiszen miert is ne akarna az ember egy 4.7" telefonnal maszkalni, ami a kerete miatt megis nagyobb, mint mas 5.2" kijelzoju, ugye? 😊
Es akkor te beszelsz arrol, hogy mit lehet kikkel megetetni 😄
Regards,
Dehát ebből látszik hogy az emberekkel mindent meg lehet etetni.
Regards,
viszont nekem a tabletem Z2, abban is "csak" 8 MP a kamera, noh, az még fényes nappal is randább képet csinál, mint a telóm, vaku meg nincs rajt, szóval sötétben felejtős...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ugyan az a parasztvakító mpx háború megy most az okostelefnoknál, mint a kompakt fényképezőknél ment 5-6 éve. Minőség szempontjából semmi értelme nincs egy szint után a növelésének, de az átlagembernek a mpx az olyan mint a lóerő. Minél több annál jobb.
Egy 20 megapixeles szenzor nem zabál több akkut egy 8 megapixeles szenzornál. Egyáltalán nem baj ha van.
Én viszont amennyit videóztam a Z-vel is, venném 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Videózás közben túlmelegszik.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
All bow to the new endurance king: Sony Xperia Z3 scores a record battery life for its category
1 év múlva cserélem is a Z1-et, Z3-ra.
Utoljára szerkesztette: LocalPatriot, 2014.09.22. 17:34:25
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
az inputot nem tudom mire vélni:
eredeti 100-240V ~200mA 50-60Hz
másik 100-240V ~100mA 50-60Hz
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
infidel
infidel