36194
-
ktomi22 #30975 +1 -
#30974 + -
#30973 Senki nem akart meggyőzni arról, hogy használj Spotify-t. Csupán érveket vezettünk fel amellet, hogy mi mért használjuk, mert úgy tűnik kevés rálátásod van az egészre. Tudod, hogy létezik egy Spotify, de nem vagy tisztában a működésével. Erre a legjobb példa, hogy azt hitted, csak streameli a zenét és nincs offline lehetőség. Ennek ellenére kalap-kabát már eldöntötted, hogy ez egy fos, a többi összes ilyen szolgáltatással együtt, mert így könnyebb az önérzetünknek a warez.
"nem is a warez a lényeg én hajlandó lennék fizetni de 90%-ban nem lenne lehetőségem elérni mert mobilnetet nem erre pazarolnám wifi meg nincs mindenhol." -
#30972 hazzzzzzsnanod keeee a spotify -t azate dragaszagod :D -
#30971 Az a baj, hogy én leírtam, hogy miért nem használok spotify-t és ti mégis rá akartok beszélni. Ugye az egész onnan indult, hogy valaki hatalmas magabiztossággal megmondta, hogy ma már a poweramp-nak leáldozott. Ezt nem hagyhattam szó nélkül mert nem igaz. Viszont én senkit se akarok rábeszélni a poweramp használatára.
Örülök, hogy ezt megbeszélhettük. -
#30970 úristen, ez a jetAudio tud olyat, hogy fut a háttérben? na ne :D
#30958 + Narxis: Vagyunk olyan rendesek, hogy másnak is elmondjuk, hogy az ami neki van, van ugyanannyiért jobb is (egyetlen - talán a reklám). Viszont offline ugyanúgy elérhető a zene (3 minőségben lehet streamelt zenét hallgatni, és azt is be lehet állítani, hogy milyen minőségben töltse le a számokat. Narxis ha csak egyszer próbáltad ki spotifyt valszeg nem néztem meg a beállításokat, szvsz mobilon zenehallgatáshoz a legjobb (bőven) tökéletes).
EQ-t jetAudioban minden számhoz külön lehet beállítani? ami egyiknél jó, nem jó a másiknál, meg különben is a franc akar minden egyes számhoz megfelelően beállítani eq-t. Jó fülesnél meg amúgy sem kell +basszust állítani. Ha meg nincs jó füles akkor meg minek is beszélünk, hogy melyik app jobb hangyafingnyival a másiknál. Ha meg hallható különbséget akar az ember akkor vesz egy Pono playert. Nem próbáltam de azért ez a hq audio hallgatáshoz van kitalálva.
Összességében folder nézet akkor jó ha... várjunk csak nem tudom. Csak az érveid nem tűnnek igazi érveknek az a baj. Ha azt mondanád, hogy "csinál vacsorát is", akkor megérteném. De spotifynál (vagy deezer , gmusic, nemtommi) meg ha hirtelen meg akarsz keresni egy számot, akkor ott a kereső (előadók, albumok, mások lejátszási listái...)... ráadásul van gépre is.
Cat hsz-e nagyjából jó, ugyanazt csinálja a kettő, csak a másik többet kínál (és jobban?:)) -
#30969 Mindezt úgy, hogy a telefonodban feltehetően amúgy is béna bitráta outputot generál a DAC. Nehéz audiofilnak lenni telefonnal.
Egyáltalán nem a Spotify-t és a társait propagálom. Csak kényelmesebbnek találom, hogy még túlzással is egy album áráért korlátanul hallgathatok offline és online is 320 kbps-el zenét, amely egyszerre elérhető a telefonomon, a tabletemen és az asztali gépemen. És ehhez nem kell orosz warezoldalakat bújnom. -
#30968 Kezdem azt hinni, hogy jutalékot kapnak minden egyes ember után... :D -
#30967 Nem kicsit jobb, Folder nézetben mindennél átláthatóbb. Am. meg a hangzásról is szó volt, a JetAudio pl. komoly cégektől liszenszeli a technológiát, hallható a különbség. A PowerAmp is sokkal jobb mint akármelyik EQ app vagy lejátszó. -
#30966 Nyilván akkor ez a kérdéskör téged nem érint ebben a formában. -
#30965 Néha van az két hét is, de igen :)
Amúgy meg van külön lejátszóm is, de azon szinte csak hangoskönyvek vannak, amit nem igazán lehet megszerezni Spotifyon vagy egyéb zeneszolgáltatón át :) -
RYO21 #30964 Nem elérhető a spotify az országomban. Akkor most én nyertem? -
#30963 Te meg elvagy az egy hetes üzemidővel a butatelefonnal, amin FM rádiót hallgatsz, és röhögsz most a markodban, mi? :)
Ha már itt tartunk én is használom a Spotify-t, és szerintem is ez lesz a jövő, de Magyarországon még idő kell, hogy befusson. -
#30962 Esetleg ön passzív olvasó? Nem én hoztam fel a UI-t. -
ktomi22 #30961 nekem teljesen mind1 ki hogy hasznalja zenere a keszuleket.. mindenki maga donti el.. ezen kar viatkoznotok.. ha neked offline jobb hasznald.. o meg clodot fog.. nem kell a sajat bevalt igazat raeroltetni a masikra senkinek.. eldontod mit akarsz hasznalni nos kesz.. "a dontes a te kezedben van" alapon..
mondjuk minosegkulonbsegrol egy mobil eszkozon .. zenehallgatanal szerintem kar beszelni.. persze.. jo ha jobb.. ne nicns eg es fold kulonbseg.. hacsak nem studioban dolgozol..es a mobilodon kevered a zenet XD -
#30960 Nem is értem, hogy élik túl az emberek, hogy nincs coverart a zenéjükhöz.
#30957: ez olyan, mintha a VLC meg Netflix appot hasonlítanád össze :D -
#30959 Fogadd el ezt a szórólapot Lyézus életéről. -
#30958 Komoly térítőmunka megy itt :) -
#30957 Ez jobb, mint ez? Na ne már.
Mellesleg nem csak számokat tudsz offlineba rakni, hanem teljes playlisteket, válogatásokat is egyetlen gombnyomással. A "honnan tudjam mit akarok majd hallgatni" probléma sokkal inkább megoldott Spotify esetén, minthogy fölmegyek a kalózöbölbe és elkezdtek inkonziztens minőségű, coverart és helyes tagelés nélküli albumokat letöltögetni, majd felpakolgatni. -
#30956 Ne szólj bele a felnőttek beszélgetésébe. -
#30955 Poweramp-nak és jetaudio-nak jobb a hangminősége és a kezelőfelülete. -
ktomi22 #30954 Hagy .. Rinya ezerrel.. -
#30953 Nem kötözködésből, de miért nem jó a spotify app? Ugyanúgy van vezérlés, listák, ki lehet nyomni a zenét erősítőre simán ha az támogatja, stb. -
#30952 Még mindig ott van az a probléma, hogy csak a spotify app tudja kezelni azt a zenét. -
#30951 Akkor ugyanazt a 15 albumot letöltöd spotify ról D: így viszont "van esélyed" nem mindig ugynazt a 15 albumot hallgatnod, és még a gépről sem kell átmásolgatni. -
#30950 Akkor ugyanazt a 15 albumot letöltöd spotify ról D: így viszont "van esélyed" nem mindig ugynazt a 15 albumot hallgatnod, és még a gépről sem kell átmásolgatni. -
#30949 Offline mód az arra van, hogy kijelölsz pár számot amit letölt, most én meg honnan tudjam, hogy mit akarok majd hallgatni? Most is vagy 15 album van az sd kártyámon, mikor melyik kell, mindig elérhető. -
#30948 Ezért van offline mód spotifyban, google musicban... Ráadásul spotify fezetés nélkül is használható, azt a 10mp es reklámot 5-6 szám után cserébe meg csak ki lehet bírni...:) -
#30947 ámen :D mondjuk itt nem is a warez a lényeg én hajlandó lennék fizetni de 90%-ban nem lenne lehetőségem elérni mert mobilnetet nem erre pazarolnám wifi meg nincs mindenhol. -
#30946 én is jobban szeretem "helyben" lejátszani a zenéimet mint hogy netről streameljem őket...
nyilván megértem azokat is akik szeretik a spotify -t és társait, de azért lássuk be, vannak hátrányai is
ne menjünk szerintem bele, mert felesleges :) persze jó dolog fizetni a zenéért és az is jó dolog hogy nem is foglalja a helyet a telódon... _de_... a magyar ember inkább lewarezolja ingyen az mp3 -at és felmásolja a telefonra... ez van :) nem kell itt szépíteni, a többség így csinálja
ugyanígy nem fog nagyon elterjedni itthon a netflix, egy ideig még biztos nem... amikor letorrentezed a filmet és annyi :)
idővel remélem változni fog a helyzet, de jelenleg ez van. hiába mászkálnak sokan százezres mobilokkal, tudjuk hogy azt akkor is megveszik ha nem engedhetik meg... és innentől kezdve nem fognak még pluszba fizetni azért amit ingyen be tudnak szerezni nagyon egyszerűen :)
szóval tényleg messze van még ez az offline zene lejátszás leáldozása... nagyon divat lett ez a cloud dolog, mindent fel kell tolni a felhőbe mi? :) fapenning és társai :) szerintem olcsóbb és biztonságosabb helyben tárolni az adatokat, de persze ez csak az én véleményem :) off off :)
Utoljára szerkesztette: precision, 2014.12.01. 08:40:38 -
#30945 tudjuk, hogy te mindig abba az pár százalékba tartozol... :D -
#30944 Amíg a legtöbben az offline zenelejátszást részesítik előnyben addig nagyon messze van a leáldozás. Én le se szarom a google music-ot meg az összes ilyen cloud-os szart. -
Chris Lowe #30943 Ez frankó csak az van, hogy a cd-im+mp3-at a google musicra már feltöltöttem és ahhoz azt a lejátszót kell használni, plusz a spotify megy még ahhoz sem ideális. Szvsz ezeknek a külön lejátszóknak már leáldozott. Sajnos. -
#30942 Samsung Galaxy S2-re nem lehet Recovery menüből, gyári rom-ot visszatenni? Így a Recovery mód is megmaradna. -
#30941 gyun az oppo sracok. harom nap es irok majd valami okosat -
ktomi22 #30940 Omg.. Errol le fogok csuszni ..ugy erzem.
-
#30939 The OnePlus Black Friday Deal Lets You Buy A One Phone (Wait For It) Without An Invite
lol:
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.11.28. 17:04:22 -
#30938 BF1 van, az, hogy pár oldal múlt héten csapott egy leárazást, a nemzetközi az most van. -
#30937 Dobsz egy linket mert én vaksi vagyok! -
#30936 mivan ma, BF2? :)