36194
-
TomBond #31015 Jó a Sony companion is, de én a MyPhoneExplorer-t használom. -
#31014 Sonynál is van ilyen progi természetesen, PC Companion a neve azt hiszem.
Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2014.12.03. 19:48:46 -
#31013 Próbálja meg a Sony PC Companion-t.
Nekem ez kezelte az S-t, és kezeli a Z-t és a Z3-mat.
Amúgy a számokat Google-n keresztül is átviheti :)
-
#31012 "Kamerahiba! Nem lehet csatlakozni a kamerához"
Nem OTA-val frissített n5. -
#31011 Van olyan élő háttérkép, amivel az indító képernyő oldalaira különböző képeket lehet kirakni.
Van olyan élő háttérkép, amivel más kép lehet fekvő, és megint más álló helyzetben.
Hát olyan van-e, ami mindkettőt tudja? :D -
#31010 Üdv!
Kéne egy kis segítség (tudom van arra másik topik, de ez jobban pörög :D ). Ismerősöm céges xperia U telefonjáról xperia Z3-ra vált, viszont szeretné a számokat, sms-eket, fényképeket, és egyéb dolgokat magával vinni. A vodafone-nál nem tudták áttölteni állítólag, és ugye a sim kártyát is meg kell majd vágni. Mivel halvány lila fingom nincs hogy működnek a sony telók (illetve az androidosok), ezért kérdezném hogy ezt hogyan lehet megoldani?
Nokiánál régen volt a PC suite, amivel mindent lehetett gépre szinkronizálni, és elvileg vissza is (bár sose próbáltam, lehet ott se megy :D), ilyesmi van a sonynál? vagy az androidnál?
Köszönöm! -
masoma #31009 nexus 5 tulajok, kapcsoljátok be a flashlightot és indítsátok el a kamerát. nektek is hibát ír ki? illetve nálam még dátumátállítás után (hála a halálra idegesítő mégis függőséget okozó candy crushnak) nem reagál a négyzetre (multitask). ezeket megoldja esetleg egy system reset?
OTA-s frissítés -
#31008 2013-as nexus 7-re már kint van az 5.0.1 frissítés, gondolom lassan jön a többi is, és akkor újraindítják az OTA-t. -
#31007 Jahogy céges környezet - akkor viszont rengeteg van, főleg erre szakosodott fizetős (vagy részben ingyenes) megoldások, pl. IneTracker, Holazügynök, és még amit "telefonos nyomkövetés" néven feldobál a kereső.
Természetesen erről az alkalmazottnak tudnia kell, és bele kell egyeznie. -
ktomi22 #31006 Np.. Gondoltam hogy sok nem lesz XD -
#31005 Ahha. Így már világos. Bár ebben nem tudok segíteni, mert egy ilyen appot sem ismerek. -
ktomi22 #31004 Faternak kell konkretan. Valami olyasmi hogy ha bejon 1 rendeles akkor tudjon mondani a rendelonek a t vagy b t hogy hol van jelenleg az alkalmazott es mikor tud odaerni.
-
#31003 Miért kell az alkalmazottak real-time pozíciója? Nem értem. -
ktomi22 #31002 Thx -
ktomi22 #31001 Hehh.. Az jo rovid poraz lenne XD
..am ceges mobilokra .. Ugy hogy az alkalmazottak tudnak rola.. Nem vagyok en gennylada az assznnyal ;) -
#31000 Viszonylag folyamatos tud lenni a device manager is.
De amit te akarsz, az szerintem ez lesz: g+ location sharing
Mas:
Google Santa Tracker
Android Distribution Numbers For December: KitKat Gains, Lollipop Not On The Board Yet
Firefox Stable Hits v34 With Chromecast Mirroring, Updated Theme, And More
A Customized Version Of SwiftKey Helps Stephen Hawking Communicate More Quickly -
#30999 asszonyt tartod rövid pórázon? :) -
ktomi22 #30998 Nameg mindig csak aktualis helyzetet ir.. Mozgas nyomonkocetesre s alkalmas -
ktomi22 #30997 De hat irtam hogy "filmes" szal folyamatos kell xD -
#30996 Az eszköz adatlapján jobb felső gomb, azzal kérhetsz le friss adatokat róla - nem folyamatos, mert az állandó adatforgalmat igényelne a készüléktől is. -
ktomi22 #30995 Mashonnan hja.. Milyen frissitesi intervalluma van ennek? -
#30994 Android eszközkezelő ha máshonnan néznéd, amúgy pedig a sima térkép is, ha be van kapcsolva a GPS.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.12.02. 17:39:12 -
ktomi22 #30993 Van olyan app ami realtime jelzi a telefon tatrozkosasi helyet es annak mozgasat a terkepen..? (Filmes jamesbondos kovetesre gondolok) -
ktomi22 #30992 Nem tapsztaltam ilyesmit.. -
#30991 Nektek azbúj naptár (azon kívül, hogy rosszabb lett) jól működik? Hiába állítomba, hogy eseményeknél alapból mindig csak egy értesítés legyen, mikor veszek felnúj értesítést mindig van email értesítés is... -
ktomi22 #30990 De az ninxs ingyeeeee xD -
#30989 Lényegében tabletként ismerteti fel az eszközt a Spotify esetén a cucc. De inkább maradok a premiumnál lévén minden funkció ami nekem kell ott van. -
#30988 Nálatok is szétesik a kep a Chrome -ban, google képkeresesnel ha rámentek egy képre? Kivalasztok egy kepet es összevissza lesznek a kepek elotte mögötte szanaszét -
#30987 értem, köszönöm a felvilágosítást
shuffle kikapcsolására van lehetőség mobilon is... https://www.youtube.com/watch?v=LotqTSiULHk
jó dolog a spotify, de amit korábban írtam ugyanúgy fenntartom :) -
#30986 Nope. Sosem volt így. -
#30985 ezt asszem én írtam, ezek szerint rosszul tudtam (vagy megváltozott ha így volt régen, nemtom). sorry -
#30984 Ezt nem tudom ki írta, a lényeg hogy nincs így. Csak premiummal tudsz offline menteni.
Csakis ennyit tud a free: Korlátlan zenehallgatás reklámokkal tableten és asztalin. Shuffle play reklámokkal mobilon. -
#30983 azt is írta valaki hogy reklám ellenében offline hallgathatók a dalok... ez is csak premium userként lehetséges? mert most működik ugye, 7 napig premium vagyok, de utána már nem :) -
#30982 Mivel a premium és a free között egyértelműen vannak korlátok. Mi a fizetős Spotifyról beszélünk. -
#30981 ??? :)
YouTubeozz rá hogy spotify shuffle. :P -
#30980 ilyennel még a nem fizetősként belépve sem tapasztaltam. Ezt most találtad ki -
#30979 kértem a 7 nap premiumot és így már azt játszok le amit akarok -
#30978 Tudtam, hogy van offline mód, azt nem tudtam, hogy csak a memória szab neki határt, feltételeztem, hogy van valami korlát előfizetés vagy más függvényében. Nem fos, biztos jó sok embernek, nekem nem. -
#30977 hű de rohadt jó ez a spotify... wait. not. :)
kiválasztok egy dalt egy albumból, berakom a "kedvencek" lejátszási listába és megpróbálom lejátszani... de nem indul, csak villog a véletlenszerű lejátszás gomb :) azt megnyomva elindul arról az albumról egy teljesen másik dal mint amiről ez az adott kedvencekbe rakott szám származik :) hát ez tényleg nagyon intuitív és ez a jövő :) nem tudom, lehet fizetős verzióban nem így van, gondolom...
illetve a lentebb írt reklám ellenében offline menthető dolgot sem találom, 7 napos trialt akar adni -
#30976 Akinek van usa-ban ismeros es akar olcso moto x-et vagy g watch-ot, az most vegyen :)