Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Figyelembe véve, hogy a Google sikerként könyvelte a Nexus 5-öt, egy 350 dolláros Nexusszal, ami a Moto X pontos megfelelője akár bankot is robbanthatnának, mivel a szaksajtó eléggé egybehangzóan a "legjobb Androidos telefon jelenleg" titulust adta a Moto X-nek.
De így, ebben a formában egy erős kapufa lesz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
De lehet a gyári, ures gridet megcsinálom magamnak ,azt jóvan . 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem nagy valami, de 260 Ft- ot megérne 😊))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.26. 17:26:21
Regards,
Elhiszem, hogy jó érzés a káröröm, de itt senkit se érdekel (jó, ez így nem igaz, mert mindenki ugrik rá mint kutya a csontra, de nem kéne akkor se)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Sorry amúgy, nekem természetes, hogy naponta megnézem az Amazon appsoret és az App of the Dayt, hogy épp mi van.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Kipróbáltam az Amazonon most ingyenes Another Worldöt, hát, egészen fura dolog irányítani. Viszont 7 colon marha jól néz ki 😊
sok más is ingyenes, érdemes körbenézni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Lassan jön a Nexus inkább beszéljünk erről. 😄
Mikor volt a 2048? A Flappy Bird? A tetszés szerinti "aktuális rajonganivaló", amiről 1 hónappal később csak halvány emlékfoszlányok vannak?
Egy tény, próbáltam volna ne hallani róla, hogy meggörbül egy ilyen méregdrága cucc ...😊
szerintem 90 éves öreganyám is hallotta 😊))
De nyilván ebben az a hír, hogy egy iphone hajlik. Hogy hajlik egy kínai Tekno márkájú telefon ,az nem hír. . .😊
Ha terveztem volna Sonyt venni, talán olvasok is róla ....
Félreértés ne essék, nem vagyon én semilyen drukker, ami szar az szar, egyszerűen kezelem é na dolgokat 😄DD
Mindegy i, ilyen aztán jól van, akinek kell kell akinek meg nem az vesz jobbat, olcsóbbat 😉
Ennek fényében akkor viszont miért az van, hogy ez felkapott valami, csak lejáratásés semmi alapja ?
Ha másnak sem sikerült ilyen méretekkel, anyagokkal jobbat csinálni, akkor ez is ugyanolyan "szar", nem egy földönkívüli jelenség .
Maradok ennél, nem kell ezt variálni 😄
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.26. 13:21:52
Ha ez nem a szent szifon valszeg erről se hallottam volna 😊))
Mondjuk én csak kibickedek, nálam elképzelhetetlen hogy ennyi pénzt adjak egy ilyen vasért, szóval letojom hogy hajlik-e vagy nem ,eleve 10 másodperc alatt eldöntöttem, hogy ez a fele pénzét sem éri meg 😄DD
Ez egy ilyen sport, pontosan ugyanaz, mint az antennás móka. Az is ment minden készüléken, mégis mindenki arra emlékszik, hogy az Applenél volt 😊
És még egy Androidos topicban is erről van szó, így működik a marketing és egy cég ismertsége.
Teszem hozzá én eddig nulla hírt hallottam, hogy egy telefon így elhajlott volna .... 😉
Az meg hogy ennyi idő alatt 9-en vitték vissza a telefonjukat elhajlás miatt (amikor USA-ban még azért is beperelik a cégeket ha nem írják rá a pohárra hogy forró a KV), jól mutatja mennyire komoly probléma ez. Dzsininek van igaza, nem kell több szót fecsérelni rá.
ez mondjuk autónál is így van: ha hibás a fékrendszer, lehet, sőt biztos, hogy néhány embernél jelent majd valójában problémát, de a lehetőség mindenkinél megvan, és visszahívják az összeset.
Ha kilenc meghajlott, bárkié lehet a10., ezzel kell együtt élniük .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.26. 12:57:51
Reagált a #bendgate-re az Apple
"A cupertinóiak tegnap este végül megtörték a csendet, és a re/code-nak elmondták, hogy eddig mindössze kilenc olyan esetet jelentettek az iPhone 6 Plus tulajdonosok, ahol a meghajlás jelensége előállt."
+ a videón látszik hogy nyilván tesztelik a hajlékonyságot is.
Ez alapján nyugodtan felhúzható erre a gyermeteg példára, mert egyáltalán nem tömegeket érintő problémáról beszélünk, csak szokás szerint ráugrott a sajtó mert Epül.
Amúgy azon gondolkoztam, hogyha a Motorola gyártja a Nexust, akkor lesz-e hivatalos forgalomban nálunk. A Nexus 5-nek könnyű dolga van a hazai LG-support miatt, de ez a Motorola esetén nincs meg. Gyanítható, hogy nálunk nem lesz Nexus? Esetleg csak szolgáltatónál aki majd keres egy külsős szervizhálózatot?
Az i6P-ből is kimaradt az amúgy is vékony alumínium-karosszéria belső magnézium megerősítése (forrás: MKBHD). És bizony enélkül, egy ilyen kiterjedésű és ilyen vékony alumínium-lap könnyen hajlik és marad úgy (utóbbi egyszerűen a fém mivoltjából). És egy olyan telefonról beszélünk, amely gyártási költsége összesen 15 dollárral drágább, mint a kis iPhone-é (amiben amúgy szintén nincs megerősítés, csak kisebb kiterjedése miatt nehezebben hajlik, mivel nincsenek olyan hajlításra érzékeny pontjai). Legyen a telefon minél vékonyabb, minél könnyebb, csak cserébe kevésbé lesz ellenállóbb. A Note-okat is ugyan úgy hajtogathatod, de az vissza fog állni, egyszerűen a műanyag tulajdonságai miatt. Nem biztos hogy ekkora méretben a fém a legjobb ötlet, ha nem teszel meg mindent annak érdekében, hogy megerősítsd.
Hidd el, engem nem zavar, ha valaki kiad alsó hangon negyedmillió forintot egy telefonért, és ott az elhajlás _LEHETŐSÉGE_, csak ne tegyünk már úgy mintha nem létező probléma lenne ez (és ne tegyünk úgy sem, hogy a többi gyártónál sem fordulhat ez már elő).
Nem értem az duzzógó Apple felhsználókat. Rekordeladások megvannak? Meg. Fájt eddig valaha a kritika az eladásoknak? Nem. Fájni fog valaha is? Nem.
Hidd el, sok gyártó csak reménykedik ilyen volumenű ingyen publicitásban.
Vettem egy telefont de csak Angol a nyelv.Nem is lehet választani mást.Karbonn titanium s5 plus a teló.
Lehetséges lenne Magyarítani ezt házilag garancia vesztés nélkül?Android v4.2 (Jelly Bean)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
infidel
Ez nem túl szép dolog 😊
Es te beszelsz paradoxonokrol, amikor egyetlen mondaton belul ha akarnal se tudnal ellentmondani sajat magadnak: leszogezed, hogy nem fogsz valaszolni, es azzal vadolsz, hogy velem nem lehet vitatkozni. Ami egyebkent nem erdekel, mert egyaltalan nem is akarok vitatkozni, nem vitainditasnak szantam, a dolgok nagy reszerol amit leirtam nincs is mit vitatkozni. Csak megjegyeztem a dolgot, ennyi.
Regards,
Erre 17 sorban fikázod az applet, androidfanboykodsz (sok mindenben nem értek egyet, és pár dolgot évek után sem értesz meg) és néha mintha magadnak is ellenmondanál. Erre az üzenetre is bármit válaszolsz, én nem fogok mert nem lehet veled normálisan vitázni, beszélgetni főleg ebben a témában...