36194
-
#31055 Én is vettem. Havi 2100-at megért a Telekomnál akcióban.
De fel nem tudom fogni, hogy ezért képes valaki kiadni megjelenéskor 200-250 ezret. Csak egy telefon, gyors meg minden de azért nem vagyok annyira elájulva tőle.
Xperia SP-nél persze gyorsabb. -
#31054 omg... :D Éjszaka nem töltöm, arra van a munkahely :D -
#31053 már az nem normális, hogy Samsungot vettél
/irony -
#31052 ejszaka azert ovatosan -
#31051 ja jó, csak szokatlan mert végülis ez az első komolyabb okostelóm, a régi nokiámnál nem tűnt fel pl. Lehet az is csinálta, csak annyira nem figyeltem :D -
#31050 Szerintem igen, töltés közben melegszik, ha esetleg használod is közben, akkor az pláne fel tudja melegíteni. Enyém is ezt csinálja, más márka ugyan, de az akksi az csak akksi. -
#31049 Vettem egy Galaxy S4-et. Ráraktam a töltőre, és a telefon hátlapja eléggé meleg. Ez normális? -
#31048 Itt elmagyarazzak: The Many Faces Of Google's Hamburger Navigation Drawer, Spinny Arrow resz. A vegleges material iranyelvek szerint nem valo a navigation drawer-be, uj play store-ban is igy van mar.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.12.06. 14:05:52 -
RYO21 #31047 Mi értelme van így az animált hamburgerikonnak? -
#31046 YouTube Gets Updated With Material Design [APK Download] - az egyik hianyzo lancszem, utos piros szine lett :) A fobb appok kozul mar csak a hangouts varat magara.
SCR Screen Recorder 5+ Free Booted Off The Play Store For Tiny Error After Two Million Downloads, Now Re-Listed
Solid Explorer v1.6.3 Updated For Lollipop, Adds SD Card Support And Improves Compatibility With Root -
#31045 Galaxy Spica (eredetileg 1.5 Cupcake-kel). A legelső Androidos Samsung vérfrissített verziója volt. Bénán optimalizált, fos support, szervizbe is járkáltam vele érintőképrenyős problémákkal. De legalább még nem volt TouchWiz, teljesen stock rendszerrel jött, és a dizájn is egyedi volt (bár nem szép). Volt rá hivatalos 2.1 is, de nemsokkal utána lecseréltem egy ZTE Blade-re.
A Blade-re volt hivatalosan 2.1, 2.2, majd félig-meddig hivatalosan 2.3 is. Utóbbi azért, mert gond nélkül fel lehetett flesselni rá egy másik ZTE telefon hivatalos Gingerbreadjét (talán csak a proximity sensor-on kellett lefuttatni egy gyors kalibrálást, ha nem akartad az arcoddal folyton letenni a telefont).
Ah, nosztalgia. :D -
#31044 Ti tudnatok venni play movies-rol amugy?
Mielott a buy gombra kattinthatnek, azt irja "Invalid payment method." ugyanarra a kartyara, aminel nincs gondja ha appot veszek. 2 kulonbozo kartyaval is probaltam... -
#31043 En elsomon is alapbol eclair futott (gs1), mondjuk egybol kint volt ra a froyo mar, majd nem sokkal utana a gb is, ez 4 eve volt. Ma is megvan az a telo (azota is csak 1 telom volt: gnex), kitkat fut rajta :) -
#31042 Első androidos telóm t-mobile pulse volt, ami alapból eclairt futtatott:) most android veteránnak érzem magam^^ -
#31041 igazabol asszony ajandekba kapta ergo egy fotot tudtam csinalni, azota nem lattam :D
de ahogy tudom, lenyulom es firkalok valamit -
#31040 Rohadt jó kis(nagy) teló az mondjuk a QHD-t felelslegesnek tartom még mindig 5,5inch-en. Apropó, hogy boldogul vele a Snapi 801? -
#31039 Honeycomb csak táblagépekre jelent meg, akkor egy olyan ötlet volt, hogy külön ágakon fejlesztik a két felületet. Aztán ezt gyorsan elvetették, és az ICS-nél egyesült a két ág. -
ldavid #31038 inkább a froyo-s mobilokat kezdte el venni a nép, azokra többnyire még jött a gb is -
#31037 Aham, érdekes, a wiki szerint ez a verzió még támogatott. :D Amúgy nem lehetett valami siker verzió, inkább a Gingerbread lett népszerű. Csakúgy mint utána a Honeycomb sem, hanem az azt követő ICS. -
#31036 485€
Black Friday akcio volt igy jart hozza screen protector, bluetooth headset, 32gb microsd, tok -
#31035 http://hu.wikipedia.org/wiki/Android-verziók -
#31034 "Eclair"
Ez mi volt, sosem hallottam róla :D -
#31033 -
#31032 szep, grat :D
mennyibe fajt tokkal vonoval? -
#31031 -
#31030 Oppo Find 7 - megjott! :D -
#31029 Szerintem az idegeid kímélése érdekében ezzel a játékkal ne játsz :) -
#31028 Igen az. De igy hogy jatszak? :D Nem eleg hogy 2 a rekordom, meg rasegit egy picit -
#31027 Azt ugy nehez megcsinalni :) -
#31026 Ez a flappy bird-ös easter egg gondolom. -
#31025 What??
-
#31024 Amazon Fire HD Kids Lightning Review: Did Amazon Just Make The Best Android Tablet For Kids?
Xposed GEL Settings Gets A Material Makeover, Automatically Hides Homescreen Apps In The Drawer In Version 2.2 ART-on persze nem megy meg.
AirDroid 3 Is Out Of Beta And On The Play Store, And We've Got 100 Premium Upgrades To Give Away -
#31023 az az 5.0 s2 -re még nagyon beta, bugos, mindennapos használatra alkalmatlan (pl home gomb sem megy)
szóval én még várnék azzal hogy van 5.0 s2 -re :) de azért biztató, hogy már idáig eljutottak, szerintem 1-2 hónap és lesz teljesen használható verzió
addig meg cm11 teljesen jó -
#31022 Samsung Galaxy S2-re is van android 5.0, csak főzött rom-ban :D Nekem most 4.4.2 Rom van rajta :D -
#31021 És megoldódott az Xperia adatátmentés, köszönöm mégegyszer a válaszokat! -
ldavid #31020 rosszul fogod -
sandoranagy #31019 hali! most jött meg az új galaxy s4 mini telóm. mi lehet az oka, hogy az értesítési panel csak fektetett helyzetben húzható le? köszi előre is! -
#31018 Erdekes h build szam alapjan csak 1 nappal frissebb, mint az eddigi.
Android 5.0.1 (LRX22C) Hitting AOSP Now [Update: Factory Images Too]
Mas:
Google Releases 'Device Assist' Support App For Nexus, Android One, And Google Play Experience Devices Running Lollipop [APK Download]
Ghostery Is A Privacy-Oriented Browser That Blocks Advertising Trackers And Has An Adorable Ghost Mascot
[APK Download] Play Games v2.2 Comes With An Updated Account Picker And New First-Run Experience
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.12.03. 21:06:46 -
masoma #31017 köszi akkor általános hibáról van szó, remélem majd frissítésbe javítanak -
#31016 Köszönöm a válaszokat! Megpróbálja majd, ha nem megy akkor majd én is besegítek :D