36194
  • Dodo55
    Amúgy pár napja CM12-t használok és ahhoz képest, hogy a 2. daily driver build Ace 3-ra (NFC kivételével minden használható), már jobban bírja az akku, mint bármilyen eddigi rommal :)
  • Dodo55
    Nem S3 van neki, olvasd el jobban :)
  • skinnyman
    Android Studio 1.0 Officially Released, Eclipse With ADT No Longer In Active Development
    VLC For Android Is (Finally) Out Of Beta And Available For Download On The Play Store
  • szabii98
    Egyik barátomnak is S3-a van, most vett bele új aksit, meg teljesen újra rakta a telót és jobb mint új korában
    az még mindig egy erős telefon szerintem :D bár neki nem bírja új aksival sem másfél napig, igaz nyüstöli rendesen
  • Sippie
    nem lenne egyszerűbb egy új akksi az s3-ba?
  • ldavid
    *kivéve az AC3 hangot
  • cenobite
    Köszi!
    A filmnézés csak opcionális. Nézegettem hasonló árban, de valamiért mindig ennél kötöttem ki. (Android rendszer, dual-sim, Quad-Core, 2000-es akksi, memória O.K., KitKat, stb...) Azt tudom hogy a kamerája elégy gagyi, de fényképezni fényképezőgéppel szoktam, szóval ez nem számít.
    De ha van itt valami nagy telefonguru és esetleg tudna másik alternatívát ilyen árban és hasonló paraméterekkel szívesen meghallgatnám. Én nem vagyok az, a mostani telefonom is kb. 5 éves (Samsung Galaxy 3), csak sajnos az akksija már csak ilyen egy-másfél napot bír úgy is hogy ha csak telefonálok, meg minimális net.
  • precision
    mxplayer, és mindent vinni fog
    apró jó tanács, ha már filmet is fogsz rajta nézni... nézz egy jobb felbontással bíró telefont...ennyiért szerintem találsz
  • cenobite
    Köszi! Természetesen letöltött szoftver lenne hozzá, nem az alap.
  • Dzsini
    Külön letöltött lejátszóprogrammal gyakorlatilag bármit. Az, hogy a gyárilag hozzá adott lejátszó mire képes, az nagyjából mindegy.
  • cenobite
    Üdv! Ilyen telefont készülök venni. Használ valaki ilyet? Csak azért mert szeretném megkérdezni, hogy videoformátumok közül csak az mp4-et támogatja vajon? Vagy .avi, .mkv, stb..., is megy rajta?
    Előre is köszi a választ!
  • Garakx
    Huawei G630. Android 4.3 (Jelly Bean)
  • Garakx
    Na megnéztem. 786 mega szabad hely a telefonon és 178 mega szabad hely a belső memóriában.
  • Garakx
    Üdv emberek!

Lenne egy kérdésem. Nem rég vettem a telefont szóval nekem eza téma elég új. Lenne egy kamera app. Camera360 Ultimate. Letöltöm és azt mondja hiba nicns elég hely. SD kártyán vagy 7 giga a telefonon vmi 160 mega. Ez az az 25 mega. Próbáltam egy másikat 24 mega. Ugyan ez a hiba. Mondom legyen egy 3. 35 mega. Az felment. Most ez akkor hogy s mint van? Mi lehet a gond? 35 megás kamera app felmegy de a 25 nem?
  • Borg
    .de-n is akciósak... de nekem pl egyáltalán nem megy az amazonról app letöltés... az ingyeneseket se tudom letölteni, ismeretlen hiba miatt. Anno még fel is hivtam az amazont, ahol szintén nem tudták megoldani, csak ígérgettek, hogy majd megnézik. Aztán nem lett semmi. Az amazonon akciós appokat azóta se tudom letölteni. Pedig még kindlem is van.
    Egyébként sántít ez az akció is, mint az utóbbi időben sok más amazonos dolog. A kindle paperwhitera is akcióznak ezerrel, hogy 109 helyett 99 euró, holott az elmúlt 2 hónapban mindig is 99 euró volt... tudom mert az asszonynak nézegettem karácsonyra. Ugyanez igaz a 7"-os Fire-re is. De így hogy bizonytalan az appshop működése nem merek ilyen tabletet se venni. Meg mondjuk amúgy se valami kiemelkedő darabok.

Viszont erősen gondolkodok rajta, hogy a december 21-i akcióban beújítok egy Tab S 10.5-öt, ingyen fognak hozzá adni samsung billentyűzetes tokot (ami amúgy még 30e ft lenne pluszban).
  • PeeTeR
    Sygnic miert nem jo?
    (raadasul ha megelekszel EU -val akkor iszonyatosan jo aron hozza tudsz most jutni mert karacsonyi learazas alatt van (-60%) es igy 25€) - en szemely szerint mar 3-4 eve hasznalom es tokeletesen bevallt.
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2014.12.08. 17:28:19
  • skinnyman
    En is igy tudom, annak lehet jo akinek epp kint van ismeros. Illetve angliabol sztem lehet ide rendelni (anno legalabbis lehetett), de ott nem ennyire olcso.
  • Dzsini
    Ha jól tudom (munkahelyről nem tudom kipróbálni), Kindle Fire-okat nem lehet az Egyesült Államokon kívülre rendelni. Amikor megjelent a legutóbbi generáció, akkor biztosan nem lehetett.
  • skinnyman
    [Deal Alert] Amazon's Kindle Fire HDX 7" 4G LTE Tablets Are 50% Off, $139 For 16GB And $159 For 64GB
  • Doog
    Sziasztok!
    Adott egy Huaweii Ascend P7. Igo Primot használok. Egy darabig tökéletes a hang navigálás majd teljesen elnémul. Minden hangerő csúszka marad maxon és mégsincs hang. Csak a program újrainditása oldja meg. Tudtok segíteni?
  • Dzsini
    Frissitéstől függ - ha sima OTA frissítés, és az hiba nélkül lefut, akkor minden megy tovább, ahogy volt.

Egyébként szinte minden esetben van lehetőség arra, hogy egy backup programmal (Titanium, Helium, ilyesmik) elmentsd gépre a program állapotát, és azt később visszaállíthatod.
  • TaRka0107
    Haver tegnap 12ftért vette meg a vasember 3at. Valami bug volt google-éknál :D
  • Panzeradler #31073
    Sziasztok, az lenne a problemam, hogy tesom tabletjen csak 1gigas a belso sd "kartya", igy nem jut hely felrakni dolgokat. Viszont a kulso sd kartyat a belso tarhely reszen 200mbnak latja, pedig 8gigas, mig ES file explorer latja de mnt/extsd/179_1 reszen + meg 2 particiot.

Probaltam utana olvasni ilyen megcserelesnek de nem talaltam olyat ami mukodik 4.4.2 alatt, csak a void.fstabos leirast de az mar nem el itt. Valakinek lenne otlete erre? Elore is koszi.
  • SzirmosSzisza
    Úgy néz ki az igen. Amúgy nekem az rémlik működik fb/google felhasználóval is.
  • Sippie

najó inkább megveszek minden appot eredetibe

#31068: Lehet hogy pont a HERE navigáció, most olvasgattam és elvileg ingyenes. Bár kell külön HERE fiók, dehát nekem elvileg van nokiás acc-om.
  • RelakS
    Kivéve, hogy ha ehhez a boot loadert nyitni kellett, akkor a DRM kódoknak szevasz, és mintha lettek volna valami panaszkodások, hogy az újabb modelleknél ez a kamera minőségromlását okota O_o
  • Borg
    Note3-on simán megkerülték már a knoxot.
    Persze hogy minek az jó kérdés, ha valakinek játszani kell a telefon, meg buzerálni az oprendszert, az ne Note-ot vegyen... van elég egyéb semmirevaló telefon a piacon.
  • SzirmosSzisza
    Ilyen iGo hackeket meg társait fel lehet rakni anélkül is. Meg most kijött valami ingyenes offline navigáció amiben le lehet tölteni a térképeket, de nem emlékszem a nevére.
  • grebber
    Ha frissitem a telon az androidot ,akkor elbúcsúzhatok a játékaim haladásától ?
  • Sippie
    kúva életbe... valami normális offline navigáció kéne igazából. Vagy majd vehetem meg hozzá a HERE nokia navit ha kijön véglegesbe... :D na mind1, egyelőre marad így akkor.
  • davidka003
    Attól függ milyen teló. Újabb samsungokat nem lehet garanciavesztés nélkül.
    De pl Sony-nál ha nem kell a root akkor csak felraksz egy gyári ROM-ot és olyan lesz, min az eredeti.
  • SzirmosSzisza
    Ha valami olyat akarsz csinálni, amihez kell és az neked fontos akkor persze. Nekem mióta normális telefonom van nem rootoltam/raktam rá főzött ROM-ot, bár nem is használom olyan sokat, csak nagyobbik részt internetezésre.
  • Sippie
    Megéri rootolni az új telefont? Vagy nem érdemes, mert ha beszarik akkor garancia kaput, stb stb?
  • skinnyman
    Najo, csak weben van 480p-re korlatozva ahogy latom (kerdes h ott miert..), tableten tenyleg jobb minoseg. De ott se tunik jobbnak 720p-nel, ami meg mindig boven a gaz kategoria... Amugy nalam nem megy most a dolog, talan eszrevettek a hobat es letiltottak a vasarlast.
    Ugy latom amugy a Disney filmjei az erintettek, a tobbi ara rendben van, kivancsi vagyok ki cseszte el, kicsit gondolom rafizethettek :)
    Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.12.07. 01:17:41
  • skinnyman
    An Exclusive Early Look At A Slightly More 'Material' Hangouts
    Exclusive: Upcoming Version Of Google Translate Will Include WordLens Image Translation And Auto-Detection For Conversation Mode
  • SzirmosSzisza
    Nekem bőven 480p felett van a minőség, sajna képet nem enged DRM miatt lőni.
  • skinnyman
    Inkabb a minoseguk ami gaz. Oke hogy streaming-re van kitalalva, de amikor youtube-ra fel lehet mar tolteni 4k-s 60 fps home videokat, kicsit erdekes, hogy a fizetos filmszolgaltatasukban olyan 480p-nel megall a minoseg...
  • masoma
    ez tényleg durva hogy 12 forint hdban egy film, kár hogy nincs magyar felirat...
  • skinnyman
    Akkor engem nem szeret valamiert, nekem is sima visa kartya, appokat tudok is vele venni, ede ezeket nem engedi.
    Igen, azt lattam en is, azok az arak szerintem dollarban akarnanak lenni, valaki elronthatott valamit odafent :)
    Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.12.06. 20:30:00
  • SzirmosSzisza
    Én most vettem sima Visa kártyával amit még régen összekötöttem Google Wallettel.

Amúgy 2-10 Ft között van egy csomó film, kipróbálni mindenképp jó :)