36194
-
#31135 Developer Changelog Posted For Android 5.0.0_r7 (LRX21V) To 5.0.1_r1 (LRX22C)
Mas: Hearthstone globalisan is kijott -
#31134 Na lefrissitette a telefon 5.0.1-re magat. Mi is valtozott? :D -
#31133 [Android Wear 5.0.1 Feature Spotlight] Image Search Surfaces Results Directly On Your Watch
[Android Wear 5.0.1 Feature Spotlight] You Can Take Screenshots From The Wear App, But It's Pretty Weird (And Broken On The G Watch R)
[Android Wear 5.0.1 Feature Spotlight] Double Or Triple Click The Watch's Button To Activate Theatre Or Sunlight Mode
How To Undo The Latest Notification Dismissal On Android Wear 5.0.1
Google Posts Android 5.0.1 (LRX22C) Factory Image For Nexus 5 With Matching Binaries
Nest Integration With Google Now Goes Live, Brings New Card And Voice Commands
Google Play Direct Carrier Billing Expands To 7 More Operators In The Czech Republic, Hungary, Italy, Poland, Romania, Turkey, And The UK - valaki probalta ezt?
NVIDIA Publishes Half-Life 2 Episode One Exclusively For The SHIELD Tablet; SHIELD Tablet LTE Owners Get It Free
Blizzard's Hearthstone Is On The Play Store Right Now... For Players In Australia, Canada, And New Zealand
Latest Pushbullet Update Allows You To Activate Android's Rich Notification Buttons On The Desktop -
#31132 Olyan faszás az áruház, hogy sokszor egyszerűbb ha warezolsz. Anno én sem tudtam a megvásárolt játékaimat letölteni... -
#31131 nMag -
#31130 értem, kösz. arra a problémára van egyszerű megoldás, hogy le tudjak tölteni google playről olyan játékokat, amiket nem engedélyezettek nálunk? Legalábbis ezt írja ki sajna :( -
#31129 szerintem ilyen általános tablet app nincs (ha tévedek majd kijavítanak). Maximum arra a feladatkörre amit szeretnél rajta végezni van mondjuk egy másik app ami jobban van tabletra optimalizálva. -
#31128 Asus Memo Pad 7 (ME176CX) -
#31127 Egy totál kezdő Android Tabletesnek milyen appokat ajánlotok, illetve bármi hasznos dolgok, teendőt vele kapcsolatban elvégezni? Válaszotokat köszönöm! -
#31126 ASUS ZenWatch review: subtle and stylish, with a few shortcomings
Asus ZenWatch review
Google Cardboard: Seriously Fun
Here Maps
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.12.14. 16:40:35 -
#31125 5.0 ? Gyári visszaállítás? (de le kell mentened egy két fontosabb cuccot.) -
#31124 Frissítés megtörtént nem veszett el semmim, köszi. Viszont finoman szólva is lassú most a teló. Ez kezdeti nehézség vagy kezdjem el tépni a hajam? -
#31123 Az OTA frissítés elviekben mindent változatlanul hagy, a programok, beállítások, minden a helyén marad. Komoly zűrzavar előfordulhat persze (mint mindenhol), de nem szokott. -
#31122 Nekem nem igazán tűntek el (korábban már frissítettem) -
#31121 Bocs a duplaert... Tegnap este csak ugy kidobta a telefonom en is meglepodtem. De meg nem mertem felrakni. A kepeim/dokumentumaim ugye nem tunnek el ha feltelepitem? -
#31120 -
#31119 Hol találtad azt a frissítést? Napok óta nézem az OTA-n mikor van frissítés. -
#31118 LG G3 -
RYO21 #31117 De milyen telefonra? -
#31116 Most kaptam Android OS frissitest. 522MB.
Ez mar a lollipop? Ha feltelepitem ugye nem vesznek el a dolgaim a telefonrol? -
#31115 Köszi a segítséget. -
#31114 Jó reggelt!
Play áruházban -beállítások:ne frissüljenek automatikusan.
Majd ha szeretned hogy valamelyik frissuljon, azt keresd fel az aruhazban, majd az opciokban (3 pötty) pipald be az automatikus frissitest. -
#31113 Jó reggelt mindenkinek! Hogyan tudnám azt megoldani,hogy a telepített alkalmazások ne frissüljenek fel állandóan automatikusan. Bekapcsolom a mobilnettet és egyből lezabálja az adatforgalmat. Azt szeretném valahogyan megoldani,hogy csak az időjárás meg a térkép legyen naprakész. -
MauroN #31112 Sziasztok. 1 giga rammal és egy Intel Atom Z2520-as procival mennyire használható a 4.3-as illetve a 4.4-es Android? Konkrétan erre a készülékre gondoltam. -
#31111 Másodjára miért nem várta meg Netflixnél, hogy elinduljon a videó? iPhone-nál, ha jól láttam ment.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2014.12.11. 11:20:59 -
#31110 Nem sok értelmét látom az ilyen teszteknek, de ez azért érdekes. N6 a végén a semmiből nyer a Note4-el szemben. Ez részben az ART-nak köszönhető szerintem, na meg persze annak, hogy a Samsung még 3GB ram mellett is szinte minden nagyobb app-ot újra töltött. :S Iphone meg lazán kikap annak ellenére, hogy sokkal kevesebb pixelt mozgat. :D
-
#31109 nektek frissült már a VLC? Mindenhol azt olvasom, hogy már nem beta, meg milyen jó lett... -
[Eye Roll] The Dragonfly Futurefön On Indiegogo Is A Dual-Screen, Dual-OS Computer/Phone Hybrid, Presumably Powered By Unicorn Tears - ez valami orulet -
#31107 Camera FV-5 Becomes One Of The First Camera Apps In The Play Store With Support For Android 5.0's New APIs [Update]
[Update: APK Download] Google Hangouts Update Adds Confirmed Numbers, Video Filters, Contextual Tools, And Stickers
Android dress code: wear what you want (custom watchfaces, lollipop @wear)
Cerberus 3.0 Update Goes Stable With Material Design And Plenty Of New Anti-Theft Features -
#31106 Play Storeban 4 karácsonyi-újévi zene album ingyenesen megvásárolható. -
#31105 jó régi, de nem is ismertem. köszi a tippet! -
RYO21 #31104 Én ezzel játszok pár napja. Van webes verziója is. -
#31103 ezt már próbáltam régebben, azért köszi. Régebbiekkel még úgy ahogy játszottam, viszont újabbakkal (max elmúlt 1 év) aligha találkoztam. -
#31102 Flow free? -
#31101 Van valami jó kis ügyességi/logikai játék? Olyan amit tényleg csak egy üres 5-10 percben nyomogat az ember. -
#31100 Samu S2-öm van. Most a KitKat van rajta. Ha recoveryben csinálok egy teljes mentést, és netán visszarakom a gyári Jelly Beant, akkor a Jelly Bean-es recoveryben is visszatudom tölteni a főzött rom-os mentést? Kicsit hosszú lett :D -
#31099 Okés, megtaláltam :D -
#31098 Galaxy S4-nél valahogy ki lehet kapcsolni az automatikus frissítéseket? Ráadásul még villog is az eseményjelző led, aztán látom hogy semmi léyneges, csak egy szar alkalmazás frissült, amit nem is használtam (és valszeg nem is fogok). -
#31097 Valóban nem S3, ha az lenne valószínű akksicsere lenne. :) -
#31096 és tényleg... akko semmi :D