Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Regards,
Ezen kivul nem vagyok benne biztos, hogy a teszt jol lett-e megcsinalva, a masodik korben az iphone-on csomo appnal ment ugy tovabb, hogy a kep latszolag meg meg sem mozdult, ami siman lehet h csak az elozoleg elmentett kep volt, es valojaban utana meg ujratoltodott volna az alkalmazas mert kiesett a ram-bol, ahogy a bongeszonel ezt tisztan latni is lehet.
Magat az alkalmazasok indulasi sebesseget meg pl erosen befolyasolja, hogy dalvik-ot hasznalnak a telok, L-ben meg ugye mar ART lesz a default. De meg dalvik-on is gyorsabban indul a legtobb app az 1 eves, olcso kis n5-on is 😊
Mas:
Sony Xperia Z3 and Z3 Compact review
Moto G review (2014): still the best budget smartphone
HTC's Nexus 9 Appears To Have Passed Through The FCC
Regards,
Szép lassan fejlesztgetik, heggesztgetik, a pénz úgyis dől be hozzájuk...
~ 250 milliárd Ft 1 év alatt. És ez csak a Samsungtól 😮
Link
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
2012 októberében a 15 év feletti magyar lakosság 73,6%-a, vagyis több mint 6.200.000 fő hallgatott rádiót egy átlagos napon – derül ki a GfK és az Ipsos országos rádióhallgatottsági felméréséből. A rádiózással töltött idő - szeptemberhez hasonlóan - a második őszi hónapban naponta átlagosan 3 óra 48 perc volt.
forrás
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
meg is bantam.. szal keresek is stock romot s4 minihez amig nem vehetek ki uj keszuleket szolgaltatonal.. cyanogen lesz szerintem..
es a kovetkezo keszulekem miatt kerdeztm hogy mi legyen majd..
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hatalmas a felhasználói megelégedettség a Motorolák körül, a tech-sajtó elég egybehangzóan jelentette ki a 2014-es Moto X-ről, hogy a legjobb Androidos készülék jelenleg. Nem csak szoftveresen (mert a legegyszerűbben játsszák ki az Android kártyát), hanem hardveresen is. Még ha nem is volt túl sok értelme a bendgate-nek, legalább rávilágított arra, hogy mennyire strapabíró telefon a Moto X.
Bár nem értem, miért vannak sokan Motorola ellenes véleményen. Igen tudom, hogy hazánkban még hivatalos forgalomban nincsenek (és itthoni szemmel talán ez is csupán egyetlen bajuk), de ettől függetlenül, teljesen egyenértékű a Nexusokkal. Szoftverességet, frissítéseket illetően biztosan. És ráadásul mindig egy árlépcsővel lejjebb vannak a piac által diktált ártól. Néha kicsit dühös vagyok, hogy az ilyen gagyi Samsungok dominálják az Android-piacot, teret sem hagyva az olyan relatíve kisebb gyártóknak, akik még szem előtt lebegtetik a felhasználói elégedettséget és a minőséget.
"motorola nem kell.. esetleg nexus"
Így akkor szerencse, hogy a következő Nexus Motorola lesz. 😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
- 6:32 -nél 5 másodpercig nem történik semmi pedig emberünk rányomott a power saving -re aztán egyszer csak beadja akadozó animáció közepette.
- 7:58 -nál alig akar feléledni a telefon.
- 8:07 mikrolag amikor felugrik a Active applications
Borg megfelelő vagy keressék még ?
Egyébként kicsit sem mérvadó egy ilyen videó. egy frissen felhúzott rom van bemutatva még szép, hogy elvétve van csak lag de mint látod még így is találtam párat. 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Nyilván dizájnon vitatkozni már tényleg baromság, nem is ezért írtam, és nem is divatfika, nekem ez a sziklaszilárd véleményem a Winamp aranykorára emlékeztető, bazári átszkinezésről.
Ezen még mindig elcsöppenek: