36194
-
#31296 "Akksi egészsége: rendben van."
Ez kb nulla informacio. Mi hany szazalekot evett, mi tartotta ebren, stb?
Mas:
[Update: APK Download] New Google Translate App Includes Word Lens Image Translation And Smarter Conversation Mode
[Update: Mi Note Pro, Mi Box Mini, And Headphones Too] Xiaomi Announces The Mi Note With A 5.7-Inch 1080p LCD, 3000mAh Battery, Snapdragon 801, And More
-
#31295 Ha most valami beépítettre gondolsz, akkor amit írtam. Akksi egészsége: rendben van.
Más érdekes dolgot, pl hány ciklus van benne nincs.
gabi: root kéne, de nekem az most nincs, így most sajnos nem tudom használni :( -
#31294 Wakelock Detector megér egy próbát, hátha csak valami beragadt és folyton ébren tartja a telefont. -
#31293 Erre van a battery stat, az mit mutat?
kifli: word lens ugyanezt tudta 2010-ben, az volt az elso ilyen, azt vette meg a google, azt epitik be translate-be gondolom.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.01.14. 18:21:04 -
#31292 google keresőben új, world lens vagy milyen app androidra ingyenes (volt?), ami ugyanezt tudta. Lehet gugli felvásárolta és beépítette a keresőbe :) -
#31291 Új fícsör?
-
#31290 7óra alatt max 25perc képernyő bekapcs mellett, folyamatos wifi/mobilnettel 80%ot merülök (+ 1,5óra zenehallgatás). Akkumulátor állapota: rendben van. valami pontosabb infót nem tudnék kinyerni? Mert ha egy akksicserével nem nyernék 1 fél napot akkor hagyom. Régen azért jobban bírta. -
#31289 mondjuk új fícsőrt először iphone on bemutatni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#31288 Nyugi, hazaérek eltüntetem a kommenteket. EJ topikban is próbálták 'helyretenni' - sikertelenül. -
#31287 Termeszetesen nem jott ossze neked. Mondjuk kicsi volt az esely ra. -
#31286 Csak a vak nem veszi észre hogy az android kb mindenkit hátráltat. -
#31285 Legalabb ebben a topikban probalkozz ne hulyet csinalni magadbol.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a hardver reszlegen ugy is ismer mindenki teged
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.01.14. 13:34:12 -
#31284 Annal, ha valaki hulye, csak az a rosszabb, amikor hulye es melle holt magabiztos is.
Homalyos, alaptalan baromsagokkal dobalozol, kozben nyilvanvaloan fogalmad sincs, hogy mirol van szo. Nagyjabol az osszes szabvanyos technologia (pl opengl es 3) az android-ban jelenik meg elsokent.
A konzolok ereje pedig pont abban van, hogy ott celhardver van - ami tokeletesen ellentmond az android nyiltsaganak, ami egy kenyerpiriton is elfut.
PC-n csak a vergodes van? Az osszes nextgen konzol gyakorlatilag egy pc, abbol is egy max kozepes gamer pc.
Azert koszonjuk a meglatasokat, majd ertesitunk. -
#31283 Búcsú a Sony mobil részlegétől? -
#31282 Mert nekem nem fáj kimondani az igazságot.Legalább legyen itt egy ember aki megmondja a frankót! -
#31281 miért jössz ide flamelni? -
#31280 Nem zavartatom mert látom ,hogy nekem van igazam úgyis.
Amíg nem lesz alapjaiból újrairva a droid addig örökre másodhegedüs rendszer marad, olyan mint a pc 100000 erősebb (papíron) mint minden ami konzol mégis csak a vergődés van vele.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.01.14. 12:00:51 -
#31279 Multkor amikor hasonloval jottel, eleg reszletesen leirtam, hogy miert szeduletes baromsag amit magyarazol, de egy pillanatig se zavartasd magad. -
#31278 Írd le még százszor hogy szardroid, szar- droid, vaj, szart. Mindenki tudja. -
#31277 Mindenki azt csinálja mert azt hiszik a hasonlósággal el tudják adni a szarjaikat.De amíg droid vaj rajtuk szart sem érnek -
ldavid #31276 dehát azt a nokia csinálja nem? -
#31275 A következő jöhetne Tegra X1-el az szénné aláz mindent. Igaz a fosdroid kb 40%-át se tudja kihasználni ,de csináljunk erőset a sok hülye úgyis veszi. -
#31274 Amúgy tényleg, a legtöbb játéknál, mit írja ki egyből, hogy a vásárlással lemondok a visszafizetési garanciáról? Még egyszer se kértem vissza a pénzem. -
#31273 A Google csinált egy androidos iPadet
Indexes cikk (nem rohog). -
#31272 szerintem ez alap. egyik cég sem olyan hülye, hogy ne legyen ilyen "védelme". -
#31271 Apple pontosan ezt lépte. Aki notóriusan sokszor refundot kér, annak megvonják a visszavonás jogát. Szerintem a többi cég is ezt fogja csinálni. -
#31270 Xiaomi: HD kijelző, négymagos processzor 65 dollárért -
Borg #31269 Éppen ma toltunk be egy ilyen chromecastot a céges projektorba, aztán persze egyből 45 telefonról ment rá minden keresztbe hosszába :) -
#31268 Eleg regi dolog pedig :) -
#31267 How To Mirror Your Android Screen to TV Using Chromecast
Fel se tunt hogy nemreg behoztak ezt ficsort, kiprobaltam, nagyon zsir. -
#31266 köszi, én nem is tudom miért nem próbáltam meg. na mindegy.
Ryo: kliens se rossz már egyáltalán, csak kicsit lemaradt. Most már egész jó. -
#31265 [APK Teardown] Google Search v4.1 Hints At Notifications Read Aloud, Project Hera, Social Networking, And A Whole Lot More
Crossy Road -
RYO21 #31264 Én fullba töröltem. Helyette a chrome + m.facebook.com. Egészen használható lett az is. -
#31263 Facebook kliens eljutott arra a szintre, hogy mikor kepet nezel es ha ugy csinalok mintha tovabb gorgetnek, kilep a kepnezegetobol es megy tovabb a hirfolyamon.
Ios talan mar 2 eve igy van :( -
#31262 Nekem is volt ilyen bug. Lemerítette teljesen a telót. Újraindítás és jó lett. -
#31261 Én használóm telón, 4.4.2 rendszeren, nálam minden ok. -
#31260 Google App Hits Version 4.1 With 'Now Cards' Settings And More [APK Download]
[CES 2015] Hands-On: Energous Wants To Charge Your Gadets Completely Over The Air - No Pads, No Wires, Some Magic
Fuhu Just Went Insane And Announced Some TV-Sized Tablets -
#31259 Hasznal itt valaki cerberust? Kb 1 hete mar folyamatosan latom a helylekerdezes ikont az allapotsorban es beallitasok szerint a cerberus miatt. Delben kikapcsoltam helymegosztast de estere 20% on voltam de nem csinaltam az eg adta vilagon semmit. -
#31258 [Deal Alert] Amazon Fire Phone 32GB On Sale Today For $189 Off Contract
Google Updates Android Platform Distribution Numbers, KitKat Shows Big Gains And Lollipop Still Doesn't Make The Cut
Microsoft Word Preview
Microsoft Excel Preview
Microsoft PowerPoint Preview -
#31257 Motorola Is Headed Back To China With The Moto G LTE, Moto X, And A De-Nexused Nexus 6 Called The Moto X Pro