36194
  • matyi0323
    G3-at nezegettem en is, vagy a one plus onet a nagy akksi miatt. Samsungot nem akarok, nem akarok taskat hordani, hogy beleferjen a tepsi samsung :D szifon 6 is eleg nagy mar, kulsore pont az 5 jon be, kenyelmes fogas, epp eleg mindenre, csak ugye az akksi..
    Meg azt se tusom, hogy jojjon e az ios, de az androiddal meg mar csak idegesitem magam es hiaba veszek egy uj "mai" telot, az android miatt kis idovel ugyis elojon a szaggatas es a tobbi bug. A nexus se szar, megis az android "tonkreteszi". Ennyi baj talan az almaval nincs.
  • cody1994
    Dead Trigger 2 nem akar működni a többit most fogom kipróbálni
    egyébként xbox 360 controller-em van
  • Narxis
    Asphalt 8, Ridge Racer 2 HD, Table Top Racing

Dead Trigger 2
  • cody1994
    Üdv! Tudok nekem olyan játékotok mondani ami támogat külső controller? autos,fps témában érdekelne játék
  • Narxis
    ejnye skacok :D
  • Borg
    Kemény vagy mint a kád széle. Na nézd meg melyik töltőd hagytad a nexusod.
  • gabi89
    Most bizonyítottad be, hogy igazam van. Ahogy a fórumtárs is írta éppen ezért kértünk részletesebb statisztikáról is képet. Mert ez így nem ér semmit, fordított esetben ha én mutatnék egy 2 napos készenlétet aktív használat mellett te már egyből kételkedtél volna. :D (Kivéve ha az egy Samsung telefon lenne haha :D )

Egyébként a semmin vitatkozunk, mert te terelted el a témát erre mikor az alapvető gondot kellene megoldani. Ugyanis simán lehet, hogy egy factory reset megoldaná a problémát. Más esetben nyilván az aksi tönkrement de az bármilyen márkájú! telefonnál megesik. (te meg egyből jöttél, hogy milyen szar az összes nexus 1 eset miatt)

Mondjuk eddig sem sokan vettek komolyan itt a topikban mikor jöttél a samus marhaságaiddal, ezután sem igazán fogunk úgy érzem.
  • ldavid
    bahaha:D
  • Jim Morrison
    nem tudjuk ezért kértünk jobb képet :)
  • Borg
    Aham, mert szerinted akinek Note3 van, az leteszi a fiókba, és otthagyja 3 napig, csak hogy bírja e akksival :)
    Semmi baj, majd felnőssz egyszer.
  • Japep
    Sziasztok,
    remélem nem a legrosszabb helyen kérdezem ezt... :)
    Most szereztem be az első Androidos telefonom (Core 2), és amikor csatlakoztatom a sz.géphez, egyszerűen nem enged felmásolni semmit a telefonra. Kutakodok a neten, de eddig nem találtam megoldást... :S
    Mi lehet a baj? Köszi előre is!
  • gabi89
    Ez ám az érv. Azért az beláthatod, hogy még Nexus5 -el sőt még XPeria Mini Pro -val (amiben 1200mAh aksi van) is ellehet érni 2 napot ha minimum fényerőn vagyok és hozzá sem nyúlok szinte. :D Most mutassak én is 3 napos készenlétet N5-ön ? Mert éppenséggel tudok, csak olyankor böngészés+wifi volt és 0mobilnet+hétvége mikor ki sem tettem itthonról szinte a lábam. Na még mindig lényegtelen akkor mennyi is például a képernyőidő ?
    Bedobtál egy képet tök feleslegesen mert semmit nem mutat :D

Nem szar aksi kérdése ez, hanem van aki hardcore user és van aki nem. OnePlus one 3100mAh akkumulátora mellett is nézem ezeket, ott egyébként ha érdekel valakit, a 2nap lazán meg van non-stop wifi+3g mellett 6 órás képernyőidővel.

Szeretek veled "vitázni" (veszekedni) mert mindig jót röhögök mennyire elfogult vagy. Nekem annak ellenére, hogy Nexusom van nem hiszem, hogy mindenben tökéletes és nem jövök mindig trollkodni mikor valamelyik másik márkáról van szó, hogy bezzeg az enyém...
    Utoljára szerkesztette: gabi89, 2015.01.18. 10:05:51
  • Vadnokedli
    S3 óta nem Rootoltam, nem cserélgettem ROM-ot. LG(G3)-on hogy megy? Gyári nem függő ROM-ot rá tudok tenni T-s G3-ra?(Keresgéltem de konkrétan erre nem találtam választ, root, stb-re igen.)
  • szucsy89
    5/5s akksija híresen szar, 1 napot sem bír.... vegyél akkor 6ot vagy lg g2/g3/Z3/z3c valamelyikét
  • grebber
    Lényegtelen info nem létezik olyan telefon amit ha használnak nem kéne a nap végén töltőre dugni. Ezek a pár órás kijelző idők nevetségesek.

• Borg
    Ezeknek az arány százalékoknak a figyelése ilyen nexusos beidegződés lehet :)
    Szar akksival el tudom képzelni, hogy mindig ezeket kell bújni...
  • matyi0323
    Pedig pont 5s a kiszemelt
  • gabi89
    Így is van ez az egy! eset (ja bocs kettő) bizonyítja, hogy az összes Nexus szar és mindenki vegyen Samsung-ot. Bocsi de trollkodásra csak visszafelé is ugyanazt kapod.

Egyébként szép az aksi idő, de elég kevés az infó. Wifi/3g/4g aránya ? Képernyőidő? Fényerő ? stb...
    Utoljára szerkesztette: gabi89, 2015.01.17. 17:34:09
  • Jim Morrison
    emmeg mi? :D

matyi: lagot én tapasztaltam nővérem zsír új 5s telefonján, az időjárás alkalmazásban sokat nem kellett keresgélnem, de nagyon nem használtam de szerintem máshol ilyen gondja nincs. ipad minit meg szintén láttam már fagyni 2-3 szor, telómon sem volt gyakoribb az elmúlt két évben. Csak ez a fránya n4 nem bírja a mai gyűrődést :(
  • matyi0323
    Jaja faszak.. szerintem igy halad akkor par nap es jon az alma. Eddig is nagyon gondolkoztam rajta, de az az utobbi ket het eldontotte. Azok se az akksirol hiresek, de legalabb nincs lag, fagyas, kikapcsolas ilyenek.
    Ma is reggel 8kor kihuztam a toltorol, minden kikapcsolva rajta, egyszer telefonaltam 5 percet azon kivul ketszer neztem meg az idot, masra nem hasznaltam es mar 59%on van.
  • Borg
    Faszák ezek a nexusok na :P

Note3:
  • Jim Morrison
    Nem tudom mi lehet viszont eleg komolynak tunik. Nalam ilyen durva dolgok szerencsere eddig nemntortentek.
  • matyi0323
    Nem olvastam vegig oket bocsi. De akkor nem egyedi az esetem. Engem ez a sipolas es kikapcsolas idegesit. Harom honapja meg azt csinalja, hogy ha mar 40% alatt jar, akkor eldobalja a tererot folyamatosan es tizbol nyolcszor vissza sem jon meg ki-be kapcs utan se.
  • Jim Morrison
    Az előző 40 hsz pont ilyesmiről szól, szintén nexus4 készülék. Tegnap 4 óra semmittevés alatt lemerült, viszont ma csoda történt:
    Reggel 8kor vettem le a töltőről és most lépett narancsba a rendszer (15%) ahogy írom ezt a hsz-t.
    W
    -wifi always on ~8 óra mobilnez kis bongeszessel letoltessel, feltoltogetessel, helymeghatározással ami az elmúlt 1 héthez kimagasló teljesítmény. Ja és 1 óra zene stream.
    Hozzáteszem előző mondat végére leestem 4%-ra pedig 20%on kezdtem. Fogalmam sincs mi történik.
  • matyi0323
    Hali. Mitol lehet az, hogy a telom 45%rol 5 perc alatt lemerult 15%ra? Ezt delutan csinalta kint, ahol kb. 2 fok lehetett. Ment a mobilnet az oke, de maskor ugyanilyen hasznalat azert nem 5 perc. Illetve most.mar bent wifivel ugyanez, 37%rol hirtelen 25%, egyszeruen olvastam egy oldalt es elkezdett porogni a szamlaloja. Fenyero automatan van. Egy nexus 4rol van szo,aminek az utobbi idoben mar nagyon gyenge az uzemideje, eddig se volt valami kimagaslo.. neha szokott hangosan sipolni az akksi aztan fogja kikapcsol.. ebben ugye elvileg nem cserelheto ( nem szetszedheto hatlappal vamn igy magadnak nem tudod csak ugy kikapni az akksit ) akksi van, viszont talaltam videokat amiben cserelnek akksit. Valaki probalkozott mar ilyennel? En nem esnek neki, de van ismerosom aki otthon van ilyenekben es allitja, hogy siman megoldhato. Nezegettem hozza akksit, kintrol par ezresert mar van is, csak vajon megeri cserelni vagy igy masfel ev utan aktualis egy egesz telo csere?!
  • Jim Morrison
    nem marad bent, néha van 1 1 csík mikor ránéztem.
  • skinnyman
    Aha, akkor azzal nem kene gond legyen. Wifi mondjuk azon tul is okozhatja.
    A masikra: ugy ertem az ebren csik mit mutat? Az egy dolog h kilovod a kepernyot, kerdes h nem tartja-e valami ebren..
  • Jim Morrison
    jó részt zöld, itt-ott citromsárga hálózat. Ébren annyit van, hogy megnézem van e értesítésem, majd ki is lövöm képernyőt. Igen, lehet hétvégén bejátszom a restoret. Csak már olyan jól belaktam :(
  • skinnyman
    Megnezted a gyari battery statban az aksi grafra raklikkelve h ebren van-e ilyenkor, es nem-e rossz a mobilterero?
    Legvegso esetben ha van ra idod, csinalhatsz egy factory image visszaallitast, ha az utan is csinalja a tiszta rendszer, akkor biztos hogy nem szoftveres a gond.
  • Jim Morrison
    és háromszor kiáltsam a felkelő napnak, hogy csiribiri-csiribá?
  • ldavid
    kapcsold ki egy teljes napra, hátha 'csoda' történik
  • Jim Morrison
    ja valszeg az lesz. Régebben (pár hónapja) volt ilyen, de akkor 1-2 nap alatt helyrerázódott.
  • Narxis
    Lehet vírusod van. xD Am. viccet félretéve sztem rossz az aksi.
  • Jim Morrison
    Pörögjön a topik. másfél óra semmittevés - 15-20%. 88,5 az rossz.

Érdekes mód, printscreennél beragadt és magától csinált még 2 képet. Mire feltöltöttem imgurra (max 1 perc) már 71% voltam.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.01.15. 18:40:54
  • skinnyman
    Menj ra a grafra, ahol latszik mikor volt ebren, milkor volt pl rossz a mobil terero.
    Fugghet wifi-tol is, az enyem pl a munkahelyi wifi-n eleg durvan merul keszenletben, mig az otthoni wifi-n alig merul barmit.
  • Jim Morrison
    azóta már 29% on vagyok :(
  • szucsy89
    uh ez durva
  • Jim Morrison
    Mai. Reggel levettem töltőről, 1 órát nem is néztem rá, majd utána is csak párszor nyúltam hozzá fél percre:
  • Dzsini
    Egy screenshotot csinálj a százalékos eloszlásról, hogy mi mennyit fogyasztott (system, képernyő, fb messenger...)
  • Jim Morrison
    semmi sem evett az akksiból kirívóan, tudom, hogy ez nulla infó :(