36194
-
Dodo55 #31376 Ami még amúgy idegesítő, hogy a háttérből ugrik elő a callscreen híváskor, és várni kell rá egy kicsit. Ha ilyenkor mégegyszer megnyomom a hívást (mert azt hiszem nem vette az adást elsőre), akkor a háttérbe rakja a hívást, majd ott is marad.
Elemelem a fülemtől, le akarom rakni, de helyette a tárcsázó gyorshívóján nyomok be egy nevet, és az sem jön rögtön elő, simán lezárom a képernyőt ilyenkor észrevétlenül.
Sikerült így már péntek éjjel egyszer a főnököt, most meg egy alvállalkozónkat megcsörgetnem. Az első eset nem kérdés miért gáz, a mostani meg azért, mert az illető a jailbreakelt iPhone-okra esküszik, és tudja nagyon jól, hogy én meg Androiddal küldöm -
#31375 Wifi jel lehet maxon attól még hogy nincs internet. :D -
#31374 ha OTA -n telepítetted a lollipopot akkor próbáld meg egy full wipe után felrakni -
#31373 Hogy lehet ennyire szar ez az 5.0.1? Vagy a nexus 5? Eddig a halozatot dobalta el, most azt talan nem.. Az uj gyokersege hogy fent van wifin de semmit nem tolt be. Mintha nem lenne net, de a wifi jel maxon...
Hogy lehet visszatenni a 4.4-et? -
#31372 Válasz. :) -
#31371 Sziasztok! Vásároltam online T-nél egy Note 4-et és mivel még a régi Simem van (2 éves) ezért le kellene cseréltetnem Microra. Ez T-nél hogyan működik? Van valami díja, probléma, hogy nem saját nevemen? Akinek van tapasztalata, mennyi időt vesz kb. igénybe?
Utoljára szerkesztette: Anonymuser, 2015.01.26. 16:13:45 -
#31370 A modositatlan, alap szoftverben tudtommal nem lehet. Ez az ara annak, hogy nagyobb szerepet kaptak a notification-ok a lock screen-en, de ez igy tenyleg sokaknak nem tetszik. -
#31369 Sziasztok. Android 5.0.1 alatt tudok olyat csinálni, hogy ha beállítok egy mintát feloldó kódnak, akkor azt alvásból egyből az oldalsó gomb megnyomása utá kérje, ne kelljen még plusz mozdulatot tennem, hogy felfelé simítsam a képernyőt? -
#31368 LG G Watch R -
#31367 Project Ara - audio modul @Sennheiser -
RYO21 #31366 Nos kipróbáltam hogy bekapcsolom a pattern Screen lockot, és most tényleg nálam is így jelent meg. Bár nem patternt kéri, hanem automatikusan a lockscreenre dob ki. -
#31365 Tisztaban vagyok vele, de ha beallitod amit mondtam (amirol screenshotot is betettek alattam), nem tudsz belole kilepni feloldas nelkul :) -
RYO21 #31364 És van alapból beállítva valamilyen "minta kérés" a sima képernyő feloldáshoz? -
Dodo55 #31363 Erre a jelölőnégyzetre gondolok:
Kipróbálni sajnos nem tudom, hogy mit csinál pontosan, mert mint mondtam ugye Ace 3 és nincs ov gomb... -
Dodo55 #31362 Nekem akkor ad lehetőséget feloldási mintát beállítani, amikor egy alkalmazást pinre teszek.
Nálam meg egyébként a fordítottja a gond, mivel nincs fizikai overview gombom, sehogy nem bírom feloldani a rögzítést -
RYO21 #31361 AP-n láttam valami opciót, hogy PIN kódot is kérjen, de én nemtalálok semmi ilyen beállítást. -
#31360 IGEN, de kiírja hogy hogyan lehet belőle kilépni ha ki akarsz lépni. Ez itt a probléma :D
tessék egy kép, hátha majd így (baloldali szöveg mindig megjelenik ha ki akarunk lépni az alkalmazásból)
-
#31359 Nem tud kilepni belole, es nem tudja semmi masra hasznalni addig, amig fel nem oldja a zarat, ha beallitod ezt az opciot. -
#31358 ú ezt tudja, csak amikor ez a funkció be van állítva, és megnyomod a beállított alkalmazásban a home gombot, mert ki akarsz lépni - nem lép ki, de kiírja, hogy hogy lehet ebből a screen pinningből kilépni. Így ha odaadod valakinek a telód, hogy csak barbis játékkal játszhat hiába kapcsolod be ezt a funkciót ha kiírja hogyan lehet kilépni belőle.
Így semmi értelme az egésznek. -
#31357 Ha van valami vedelem beallitva, be lehet allitani h fel kelljen oldani mielott kilephetnel belole. -
#31356 igen, ezen én is "felháborodtam" :D pedig még használtam is volna. -
RYO21 #31355 Ennek a screen pinningnek semmi értelme így, hogy állandóan kiírja toastba, hogy hogyan lehet kilépni belőle. :D -
#31354 Ne kezd már el megint ezt a nyáladzást, hogy mindenki az apple-t másolja. Mert hányok. -
#31353 Sziasztok!
Két kérdésem lenne.
A Beállítások / kiegészítő lehetőségek alatt található SPEED+ Engine beállítás mit takarna?
Factory reset után a web böngészőnek nem tűnik el automatikusan a címsora és az állapotsora úgy mint ahogy tette reset-elés előtt minden általam elvégzett beavatkozás nélkül. Gondoltam akkor beállítom de nem találtam semmilyen erre vonatkozóbeállítási lehetőséget. Neten utánaolvasva is csak különböző java scriptes megoldásokat találtam csak amit ezt megelőzően, amikor még működött, én biztosan nem csináltam meg, a telefont pedig újonnan vettem.
Ötlet?
-
#31352 Ez mit jelent egyaltalan, meg nagyobb kavat? -
#31351 Nem lehetne a perem méginkább iPhone? Az annyira jó volna. -
#31350 Letőtöd hivatalos oldalról a megfelelő imaget és azt flashelni kell.
Keress ezekre:
Nexus 4 factory image (guglis oldalt talalsz)
How to flash official factory image nexus 4 (valszeg xda forum lesz) -
Dobronski #31349 Hogyan lehet downgrade-elni Nexus 4-en az 5.0-t? Elég fostos lett a kinézete, kezelő felülete, fater megőrül szegény. -
#31348 Nagyon várós, csak mire megérkezik hozzánk... :/
Utoljára szerkesztette: adam46, 2015.01.23. 20:29:42 -
#31347 Worries Over Snapdragon 810 Overheating Are Overblown, Says LG
New Leaked Images Purport To Show A Much Less Blurry HTC One M9 [Update: Back Image]
-
Samurai84 #31346 Valahogy sejtettem, azért köszi. Sajnos olyan rétegkönyv hogy egyelőre nem nagyon lelhető a szürke zónákban, de azért nyitva tartom a szemem. -
#31345 Nem fogod tudni konvertálni, mert az Amazon saját könyvei DRM-el védettek, és csak a megfelelő felhasználóval bejelentkezett Kindle alkalmazás (vagy olvasó) tudja megnyitni.
Persze kerülőutak mindig vannak (az Amazon DRM törhető), de sokkal egyszerűbb ugyanazt megtalálni tetszés szerinti e-könyv formátumban az internet szürke zónáiban. -
Samurai84 #31344 Sziasztok!
Amazonról letöltöttem egy könyvet Kindle app-ban látom is. Megtalálom file-ként valahol a telefonomon? Elvileg jelzi hogy a telefonon van. Ha igen, melyik mappában? Ill. át lehet valami emberi formátumra konvertálni (pdf)?
-
#31343 Nekünk otthon rossz a rálátás, úgyhogy az erkélyre kell tenni egy kis antennát, hogy stabilan jöjjön a HD adás. Bátyáméknál gyakorlatilag egy tévébe dugott drót is elég, annyira jó a jel.
Az a kis loop, amit ehhez adnak szerintem szabad téren bőségesen elegendő, a legnagyobb árnyékolást a vasbeton okozza.
(a Mobilarénán is teszteltek DVB-T-s kínai telefonokat, változó sikerrel) -
#31342 Pedig régóta vannak telók amik fogják a jeleket. Találkoztam már kínai antennás iphonenal amin be tudtuk fogni az m1, et egy qwerty billentyűzetes mobil amin szintén tudtunk tévézni.
Kedvencem (1napig volt nálunk) az egy beépített projectoros telefon volt, amivel simán kivetíthettünk rtl-t is a szoba falára:) de ennek is már vagy 5-6 éve. -
#31341 Jaja, az otthoni tv-men megy nalam is, de ahhoz azert van egy ennel kicsit nagyobb antenna. Kivancsi lennek, hogy ezzel mennyire tudnam fogni a dolgokat.
Regen nagy vagyam volt egy igazi (nem internetes) hordozhato tv. Most ezzel ez lehet h megoldhato lenne, valszeg nem hasznalnam sok mindenre mert alig nezek tv-t, de a poen kedveert jo lenne. :) -
#31340 DVB-T van nálunk is, a MinDigTV azon keresztül sugároz, az a kérdés, hogy az MPEG4 adatfolyamot tudja-e gond nélkül fogadni - nálunk H.264/MPEG-4 van, pont Ausztráliában (és még sok országban) MPEG-2 van, de pl. Új-Zéland H.264/MPEG-4, és az átlagos androidos eszköznek se gond az MPEG4 lejátszás, tehát valószínűleg nem gond.
Persze rálátás az antennára, stb. az helyfüggő, de erre nagyon jó térképek vannak. -
#31339 Tudtommal elég jó dvb t lefedettség van itthon, úgyhogy nem látom akadályát. -
#31338 D-Link Australia Announces USB-Powered Portable DVB-T TV Tuner And App For Android
Ez nalunk mukodne vajon? -
#31337 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem etetem tovább a trollt megmondtam, szenvedj magadban. Ilyen netről lopott (nem az első!) menő mondatokat meg én is tudok ám.
"Kevés vagy, mint térdkalácsban a mazsola!"
Csak nagyon ciki
ON -Napi pletykák:
Március 1-jén mutatkozhat be a „HTC One M9”
"Nagyszabású bemutatóra készül a HTC a 2015-ös Mobile World Congressen, a tajvani gyártó éppen ezért már ki is küldte a meghívókat a barcelonai eseményre, amelyre március 1-jén, közép-európai idő szerint 4 órakor kerül sor. A spanyolországi expón az idei CES-hez képest jóval több mobilkészülék leleplezésére lehet számítani, és az új HTC csúcsmodellről is az MWC-n hullhat le a lepel."
14 nanométeres Exynosszal jöhet a Galaxy S6
Minden jel arra mutat, hogy a márciusi MWC kiállításon mutatkozik be a Samsung következő csúcskészüléke, a "Galaxy S6", ami a szoftveres felület és a dizájn terén is komoly változásokat hozhat. A megjelenés azonban problémákba ütközhet, mivel a Qualcomm 20 nanométeres, 64 bites SoC-je, a nyolcmagos processzorral szerelt Snapdragon 810 állítólag túlmelegedési gondokkal küzd, ezért módosítani kell a lapka felépítésén, ami a tömeggyártást több héttel is kitolhatja.
A DigiTimes szerint a koreaiak gyorsan reagáltak a lapka problémáira, és házon belül kerestek megoldást. A kezdeti szállítások 80-90%-a így Samsung SoC-vel érkezhet, vélhetőleg az Exynos 7 Octa sorozat legújabb tagjával. Az információ érdekessége, hogy az új lapkák 14 nanométeres FinFET alapokon készülhetnek, amivel a Samsung a világon először dobna piacra ilyen vékony csíkszélességű lapkákat a mobilpiacra. Állítólag a következő Apple AX lapkák is ugyanezen eljárással készülnek. A technológia előnye a kisebb fogyasztás és hőtermelés, ami magasabb órajeleket és gyorsabb teljesítmény elérését teszi lehetővé. Bár a Qualcomm is csökkentette a csíkszélességet, a Snapdragon 810 négy Cortex-A57-es magja a 20 nanométeres gyártástechnológia ellenére is túlmelegedik, állítják belső források. Amennyiben ezeket a hibákat kijavítják, a későbbi Galaxy S6 szállítmányoknak nagyobb része érkezhet Qualcomm SoC-vel.
Elindult az LG G2 Lollipop frissítése
Az LG elsők között indította el csúcsmodelljére, az LG G3-ra az Android 5.0 frissítést, azonban ekkor még beígérte azt is, hogy a 2013-as csúcsmodellje, az LG G2 is megkapja ezt a frissítést.
Bár a világ legtöbb részén az LG G2 tulajdonosok még várhatnak a Lollipopra, azonban az anyaország, Dél-Korea felhasználói már örülhetnek, hiszen az SK Telecom és az LG U+ szolgáltatóknál már elérhető a legfrissebb Android verzió a készülékre.
A V30D számú frissítésről egyelőre még nincs beszámoló, azaz nem tudni, hogy mennyire lett jól optimalizálva.
Utoljára szerkesztette: gabi89, 2015.01.19. 20:07:38