Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
android. csak az apple tartja az árát mint az arany...
mulli1986
szasztok! Miért van az, hogy a z3 és a z3 compact ára hétről hétre 10e forintokat esik? Most is láttam egy egy hetes t mobilos z3 hírdetést 150e ért? Neten nem találok róla semmi katasztrófálisat. Vagy prohardveren jobb az infoáramlás?

Köszi!

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

pöpec, és szerintetek ez majd automatikusan frissülni fog mint egy sima app, vagy majd nekem kell vmit ''berhelnem'' vele?

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

skinnyman
N5-re (es a tobbi LTE-s cuccra) elvileg nem jon november elejen, csak kicsit kesobb: Source: Android 5.0 Lollipop OTA For Nexus 7 (Wi-Fi) And Nexus 10 Will Drop On Nov. 3rd, Other Devices Later In November
A nemreg kiadott final preview szerintem nagyon kozel van a vegleges verziohoz amugy, szoval aki turelmetlen, felrakhatja addig azt.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.10.21. 10:27:55

Regards,

gabi89
Azt hiszem november 3.-án adják ki, tehát akkor már lesz factory image. (jelenleg csak prev. verzió van) OTA onnantól számítva 2-3 héten keresztül folyamatosan, attól függ melyik frissítési hullámba esel bele.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

biztos felmerült már a kérdés, de valaki esetleg tudja, hogy Nexus 5 mikor frissíti magának az android5-öt?

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Metalmilitiakid
Feldobott most nekem olyat a telefon, hogy új FirmWare elérhető, ha én azt letöltöm az rendesen szétbassza a rendszerem, vagy minden marad ahogy be volt állítva és csak aláhegeszti az újat ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Solten
Wow. Mondjuk neked Handras is hiteles forras... Legkozelebb honnan linkelsz, a Wikipaediarol?

Saor Alba

Dzsini
Minden másra ott a Unified Remote

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jani Hun
Köszönöm szépen,!
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2014.10.20. 19:38:18

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Jim Morrison
play storeban van külön vlc remote store/apps/details

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jani Hun
Hali srácok, van e valami olyan program androidra amivel tudnám irányitani wifin vagy bluetoothon keresztül windows 7 en futó windows media playet vagy vlc playert, vagy van e valami külön video,zene lejátszó erre?

szerk: vagy van e olyan hogy a tabon a lejátszó és telefonon az irányitás? nyelvtanért bocsi, nemtudok fogalmazni😄
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2014.10.20. 19:31:50

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

GregSB
Lol, ha nem tudod kit linkeltem akkor minek okoskodsz?

GY.k. ő egy kinti fejlesztő cégnél dolgozik, állandóan kap a legújabb telefonokból és objektíven leírja a véleményét róluk. iPhone és WP telefonoknál is megmondja ha valami szar, olvasd vissza ha nem hiszed.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.10.20. 19:20:45

Solten
Ja hogy a Twitterbol merited a szakmai esszencet. Minden vilagos.

Saor Alba

bardocz
Van egy samsung galaxy advance, vagy nemtudom mi, hozzá gyári headset. Hogyan kéne működésre bírni? Füleséből nem jön hang, mikrofon működik.
precision
maradjunk annyiban, hogy a Google lenyúlhatná az spent a Samsungtól, sőt, jobbá is tehetné, beépíthetné az androidba (mármint a támogatottságát), hogy ne csak a touchwizen tudjon működni hanem a vaníliás nyalókán is
és akkor jöhetne ceruzás nexus meg ceruzás google edition telefonok
mert hát ez a touchwiz tényleg egy förmedvény...
Utoljára szerkesztette: precision, 2014.10.20. 16:18:44

Bazinga!

GregSB
gabi89
Nincs is ezzel baj csak akkor nem kell arcoskodni. Bezzeg ha mi nem tudunk valamit Samsunggal kapcsolatban vagy tévesen mondunk valamit, akkor egyből leoltanál, hogy az nem úgy van.

A (gyári) háttér meg ne határozza már meg a kijelzőt, fogod és kicseréled. Most attól nem lesz szarabb az N6-ban lévő amoled egy note4-hez képest, mert gyárilag nem egy mézes-mázos háttérkép köszön vissza. Photosopban egy csúszka és máris beégetheted a napot vagy a felhőket egy tájképen ha az tetszik. #troll <#buck>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

theone91
Dzsini
Dehogynem - neked is helyből vannak igényeid, amihez ha egy készülék jobban alkalmazkodik, akkor azt jobbnak tartod annál, ami akár minden másban ugyanolyan. Másnak is vannak igényei, ő azt fogja jobbnak tartani, ami az ő igényeihez jobban alkalmazkodik.

Nincs általános "jóság" mérték egy fogyasztási cikknél - főleg ilyen összetett dolognál, mint egy okostelefon. Nincs "legjobb" készülék, olyan van, ami nekem jobban tetszik, az én igényeimnek (leg)jobban megfelel.
Gondolj csak a képernyőméret témára, ott sincs egy általános meghatározás, hogy az X col jobb, mint az Y col, de a legjobb a Z. A tulajdonságok túlnyomó többsége szubjektív.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jaj, most aztán magyarázd meg a nagy objektív szemléleteddel, hogy miért jobb a nexus a note4-nél. Had röhögjünk már egy jót.
theone91
Ez azért ez nem olyan bonyolult, hogy epikai analógiát kelljen felhúzni rá. Egyáltalán nem nehéz objektív szemlélettel tekinteni az okostelefon-piacra.

skinnyman
Ami azt illeti, inkabb novelni kene, ami a nexus-okrol elhangzik, mert az atlagember semmit nem tud roluk. Ha azt mondod valakinek, hogy nexus, valszeg visszakerdez, hogy jaa, a lexus? Az jo kocsi marka. Mikozben nem vitathato, hogy a nexus-ok a legjobb keszulekek kozott vannak a piacon. Ellenben a samsung galaxy-rol boldog-boldogtalan tudja, hogy micsoda, eleg reklamot/reflektorfenyt kaptak ahhoz.

Regards,

Dzsini
Mutass valakit, aki nem az - erdő közepén nem tudsz úgy elindulni, hogy ne fákat láss.

theone91
Tudnám mi a faszért állok szóba fanboyokkal.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nem véletlenül...
theone91
A Nexus 6 még így is kétszáz dollárral kevesebb.

Azokkal a kiváló hátterekkel pont olyan, mint egy fos lcd 😛
Dzsini
Milyen az 1/10 AMOLED? 😄

A topikban sem olvasok el minden szpemet, ráadásul a nexusok körül úgyis akkora a műbalhé mindig, hogy tizedére kell redukálni ami elhangzik róluk 😊

Egyébként meg: Note4 teszt @ Mobilaréna
Ennek úgysem kötheti meg a cipőfűzőjét se a Nexus 6 😊 (flame on)
Dzsini
Direkt raktam be, hogy még részben hibás források is írtak róla 😊

skinnyman
"The Nexus 6 is the first Google flagship with an AMOLED display"

wat? Nexus S? Galaxy Nexus?

Regards,

Dzsini
"kb. sehol" 😊

Még itt a topicban is többször le lett írva.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.10.20. 09:21:20

"hírekben"

De sejtettem hogy magyarázni kell... és igen, nem olvasok el 25 féle külföldi oldalt egy érdektelen nexus miatt... (igen, ez felkérés volt keringőre, keressetek még híreket, hajrá)
Utoljára szerkesztette: Borg, 2014.10.20. 09:16:44
Dzsini
"Nexus 6 copies the AMOLED used in its inspiration, the Moto X"
"The 5.2-inch AMOLED display capable of playing 1080p video on the Moto X 2014 is bested in this case by the Nexus 6's 5.9-inch AMOLED"
"The Nexus 6 is the first Google flagship with an AMOLED display"
"I really love inclusion of the QHD AMOLED display"
" The AMOLED screen technology is a wise choice if the touchless controls and 'always-on' listening are as big a feature of the Nexus 6"

gabi89
Pedig a hivatalos oldalon is kint van.

" 5.96” 2560x1440 QHD AMOLED display (493 ppi)"
Utoljára szerkesztette: gabi89, 2014.10.20. 07:39:26

Ez mondjuk nekem új, hogy a nexus 6 amoled lenne... kb sehol se írták le a hírekben.

De mondjuk ez sokat nem változtat a tényen, hogy fakó szarok azok a hátterek. Akkor is, ha egyesek valami mondvacsinált elmélet szerint fakó szart szeretnek háttérnek tenni 😄
theone91
Alapvető dizájnelmélet, hogy szaturált háttérre nem pakolunk szaturált ikonokat. De ha nem tetszik, akkor megnyitsz egy n+1-edik fotószerkesztőt és feljebb tolod a telítettséget. De ha tényleg nem tetszik, akkor szerzel/készítesz magadnak saját hátteret. Ez nem atomfizika. 😊

gabi89
Ne zavarjon, hogy a Lollipop referencia készüléke az N6 amoled kijelzővel jön. Biztos direkt fakók mert ekkora hülyék a google-nél. 😄
Az mondjuk más kérdés, hogy miért lett amoled mikor az új dizájn meg full fehér 😄 Végre lett egy tökéletes feketét megjelenítő kijelző erre feketéről fehérre változnak a fő dizájn elemek. 😄
Utoljára szerkesztette: gabi89, 2014.10.20. 00:38:25

Ficsőr

Jim Morrison
De ha nem megy...akkor ugye van másik launcher😊

joshua
A főképernyőn lévő lenti középső gombra előjövő menüt hívom így.
Igen, pont olyan mint a videóban. Meg tudom szokni csak hirtelen elég furcsa volt 😄

theone91
Főmenü alatt pontosan mit értesz?

Fehér lett a háttér az app-drawerben, így olyan mintha egy mappát nyitnál meg, így akarják jobban tükrözni a Material Design "réteges-kártyás" dizájnelméletét. Fehéres lett a háttér az olyan almenükben is, mint mondjuk a beállítások. Szerintem jól néz ki, de ez ízlés kérdése.

Jim Morrison
Ilyennek kell lennie (legalabbis e szerint)

joshua
Felraktam a legújabb verziót az L-ből (nexus5), és a főmenüben totál fehér a háttér, az eddigi kissé besötétített alap háttér helyett. Ez is fícsör vagy valami nem jó? Mert elég bénán néz ki szerintem 😄

theone91
Nem a kamera miatt van alul káva. A képernyőnek kell is kell az interfész. Ld. Moto 360 alja. Plusz kell közelség és környezeti fényérzékelő is az okostelefonokba, amelynek mindenképp az előlapon kell lennie. Plusz ha nincs "álla" a telefonnak, akkor kényelmetlenül és (leejtés szempontjából) kevésbé biztonságosan tudod csak megnyomni a nav-gombokat.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2014.10.19. 16:42:11

skinnyman
A 4.4 tamogatja az atlatszo ertesitesi savot, de a konkret appoknak is tamogatni kell. Egy pelda a google now launcher.
Egy masik lehetoseg az immersive mode (amikor teljesen eltunik a status/navbar), amit alapbol szinten az appoknak kene tamogatnia (es sok jatek tamogatja is peldaul), de CM11-ben ki is lehet kenyszeriteni "expanded desktop"-pal.

Regards,

Jim Morrison
kicsit mókoltam, majd megint letöröltem az illesztőprogramot, majd mikor újra bedugtam a telóm leállítottam az illesztőprogram telepítést, és most jó O.o (eszközkezelőben meg egyéb eszközöknél van, sárga táblácskával...)

Ryder159
Nekem nagyon bejön a telefon, csak kár az aljáért. Azt is eltűntethették volna teljesen, még ha ezzel nem lenne első kamera, és speciel soha nem használtam még. Vagy ha már egyszer mégis van alja, akkor legyenek ott a gombok, ne a kijelzőt foglalják a virtuális gombok.

Más: Meguntam a Huawei gyári sz**ját, és kapott a telóm CM11-et (4.4.4-el), és nem tudom hogy lehet megcsinálni, hogy átlátszó legyen az értesítési sáv. Vagy rosszul tudom hogy KitKat ezt tudja? És ez a terminál emulátor ez mire jó?
Utoljára szerkesztette: Ryder159, 2014.10.19. 13:18:40