Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi!
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
A nemreg kiadott final preview szerintem nagyon kozel van a vegleges verziohoz amugy, szoval aki turelmetlen, felrakhatja addig azt.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.10.21. 10:27:55
Regards,
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Saor Alba
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2014.10.20. 19:38:18
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
szerk: vagy van e olyan hogy a tabon a lejátszó és telefonon az irányitás? nyelvtanért bocsi, nemtudok fogalmazni😄
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2014.10.20. 19:31:50
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
GY.k. ő egy kinti fejlesztő cégnél dolgozik, állandóan kap a legújabb telefonokból és objektíven leírja a véleményét róluk. iPhone és WP telefonoknál is megmondja ha valami szar, olvasd vissza ha nem hiszed.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.10.20. 19:20:45
és akkor jöhetne ceruzás nexus meg ceruzás google edition telefonok
mert hát ez a touchwiz tényleg egy förmedvény...
Utoljára szerkesztette: precision, 2014.10.20. 16:18:44
Bazinga!
A (gyári) háttér meg ne határozza már meg a kijelzőt, fogod és kicseréled. Most attól nem lesz szarabb az N6-ban lévő amoled egy note4-hez képest, mert gyárilag nem egy mézes-mázos háttérkép köszön vissza. Photosopban egy csúszka és máris beégetheted a napot vagy a felhőket egy tájképen ha az tetszik. #troll <#buck>#buck>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Nincs általános "jóság" mérték egy fogyasztási cikknél - főleg ilyen összetett dolognál, mint egy okostelefon. Nincs "legjobb" készülék, olyan van, ami nekem jobban tetszik, az én igényeimnek (leg)jobban megfelel.
Gondolj csak a képernyőméret témára, ott sincs egy általános meghatározás, hogy az X col jobb, mint az Y col, de a legjobb a Z. A tulajdonságok túlnyomó többsége szubjektív.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Regards,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egyébként meg: Note4 teszt @ Mobilaréna
Ennek úgysem kötheti meg a cipőfűzőjét se a Nexus 6 😊 (flame on)
wat? Nexus S? Galaxy Nexus?
Regards,
Még itt a topicban is többször le lett írva.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.10.20. 09:21:20
De sejtettem hogy magyarázni kell... és igen, nem olvasok el 25 féle külföldi oldalt egy érdektelen nexus miatt... (igen, ez felkérés volt keringőre, keressetek még híreket, hajrá)
Utoljára szerkesztette: Borg, 2014.10.20. 09:16:44
"The 5.2-inch AMOLED display capable of playing 1080p video on the Moto X 2014 is bested in this case by the Nexus 6's 5.9-inch AMOLED"
"The Nexus 6 is the first Google flagship with an AMOLED display"
"I really love inclusion of the QHD AMOLED display"
" The AMOLED screen technology is a wise choice if the touchless controls and 'always-on' listening are as big a feature of the Nexus 6"
" 5.96” 2560x1440 QHD AMOLED display (493 ppi)"
Utoljára szerkesztette: gabi89, 2014.10.20. 07:39:26
De mondjuk ez sokat nem változtat a tényen, hogy fakó szarok azok a hátterek. Akkor is, ha egyesek valami mondvacsinált elmélet szerint fakó szart szeretnek háttérnek tenni 😄
Az mondjuk más kérdés, hogy miért lett amoled mikor az új dizájn meg full fehér 😄 Végre lett egy tökéletes feketét megjelenítő kijelző erre feketéről fehérre változnak a fő dizájn elemek. 😄
Utoljára szerkesztette: gabi89, 2014.10.20. 00:38:25
Igen, pont olyan mint a videóban. Meg tudom szokni csak hirtelen elég furcsa volt 😄
Fehér lett a háttér az app-drawerben, így olyan mintha egy mappát nyitnál meg, így akarják jobban tükrözni a Material Design "réteges-kártyás" dizájnelméletét. Fehéres lett a háttér az olyan almenükben is, mint mondjuk a beállítások. Szerintem jól néz ki, de ez ízlés kérdése.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2014.10.19. 16:42:11
Egy masik lehetoseg az immersive mode (amikor teljesen eltunik a status/navbar), amit alapbol szinten az appoknak kene tamogatnia (es sok jatek tamogatja is peldaul), de CM11-ben ki is lehet kenyszeriteni "expanded desktop"-pal.
Regards,
Más: Meguntam a Huawei gyári sz**ját, és kapott a telóm CM11-et (4.4.4-el), és nem tudom hogy lehet megcsinálni, hogy átlátszó legyen az értesítési sáv. Vagy rosszul tudom hogy KitKat ezt tudja? És ez a terminál emulátor ez mire jó?
Utoljára szerkesztette: Ryder159, 2014.10.19. 13:18:40