36194
-
rabbiddgog #31416 nekem a magánéleti/családi telefonom iphone, és valahogy jó érzéssel tölt el egy olyan tárgyat birtokolni, ami egy tech guru agyszüleménye,és egyedi a piacon.
Olyan érzésem van mintha személyes kapcsolatban álltunk volna, és ezt a telefont nekem tervezte volna.
A másik telefonjaim-bár teljesen rendben vannak-, de olyan tömegtermék-szerűek... -
#31415 kérek mindenkit, hogy az almás-androidos témát vigyétek át másik topikba, mielőtt elburjánzik a dolog. ty -
#31414 "az iPhone semmivel sem rosszabb telefon mint az androidos társai"
Azert ilyen hulyesegeket ne mondjunk mar :) Szinte nincs ket olyan telefon, amibol az egyik ne lenne semmivel rosszabb, mint egy masik, pont egy iphone ne lenne? Az lehet, hogy most beletettek nehany nagyobb dolgot, amit a legtobb masik gyarto kb 3-4 eve lepett meg (nagyobb kijelzo, nagyobb felbontas, nfc, mobil fizetes), es vilagos hogy ettol most szarnyalnak az eladasok, es kozben abbol sem szokott gond lenni, hogy rendszeresen hulyenek nezik es hazudnak a vasarkoiknak. De azert ne csinaljunk mar se ugy, mintha ezek mindig bennuk lettek volna, se ugy, mintha nem hianyozna ezekkel egyutt is ezernyi dolog beloluk, ami mashol alap.
Pl:
-1 gb ram (a 300 ezres "csucsmodellben" is)
-alacsony felbontasu kamera (elol-hatul), nincs 4k video
-meteres kijelzo koruli keret, ennek megfeleloen indokolatlanul nagy es kezelhetetlen telefonok a kijelzo meretehez kepest
-a kijelzo tovabbra is alacsony felbontasu, alacsony ppi-s
-nincs wireless toltes, nincs nagy aksi, nincs gyorstoltes, nincs cserelheto aksi
-nincsenek sztereo hangszorok
-nincs hifi dac
-nincs vizallosag/porallosag
-nincs irda
-nincsenek valtoztathato default appok
-nincs valodi multitasking
-nincsenek alternativ bongeszok (lol)
-bendgate
Ne is folytassuk itt, mert off, de a hulyesegeket tenyleg mellozzuk mar. -
#31413 Csak az a baj, hogy ez viselkedés az apple-nél és a felhasználó körében a legkiemelkedőbb. :) -
#31412 "Az hogy ez téged csak az Applenél idegesít, az azt jelenti elfogult vagy."
Maximálisan egyetértve! -
#31411 Melyik az a ceg, aki nem ugy beszél magáról / marketingeli magát, mintha ok szarnak a spanyol viaszt?
Pl Samsung a világmegváltó tucatnyi S-akármi appjaival és ficsorjeivel, amit a userek 10%-a használ.
Vagy a Google a Glass-al, ami nehány specifikus felhasználást tekintve senkinek nem kell, mert nem akarnak egy otromba tárggyal rohangálni az arcukon.
Applenek is volt csomo ilyenje, volt ami bejött, volt ami ment a süllyesztőbe. De egy valami közös: mindig mindegyik ceg ugy beszél ezekről, mint egy kissebb vilagmegvaltasrol.
Az hogy ez téged csak az Applenél idegesít, az azt jelenti elfogult vagy.
-
#31410 Azért, amit az apple művel, enyhén azt hiszik, hogy ők szarják a spanyol viaszt. Másfelől ott vannak a lelkes apple felhasználók, elég csak ránézni az imagazin-ra, vagy handras cikkeire. -
#31409 nekik meg veled van bajuk mert bajod van velük :) szép is a világ és az unalom nagy úr
ugyanúgy vannak androidos telefonok iPhone árkategóriában, akik azokat veszik velük miért nincs bajod? ők is faroknagyobbítás miatt veszik mert a Facebookozáshoz egyébként nem kéne 150e+ mobilt venni...
az iPhone semmivel sem rosszabb telefon mint az androidos társai :) aki azért veszi mert almás logót akar mutogatni az egyrészt tegye azt, én lekakálom, másrészt ez nem a gyártó vagy maga a telefon sara :)
ja és még valami... az iPhone csak itthon számít státusz szimbólumnak (ugyanúgy mint az ugyanolyan árban lévő Samsungok vagy Sonyk)... minden más nem ennyire csóró országban tömegtelefon, nekik nem drága, főleg egy havi pár filléres előfizetésben ingyen elhozva...
Utoljára szerkesztette: precision, 2015.02.01. 08:12:11 -
RYO21 #31408 Nekem nem az iphoneval van bajom, hanem azokkal csak akik azért vesznek egyet, hogy növeljék vele az e-péniszüket. -
rabbiddgog #31407 Egyébként nem tudom miért szidják sokan az iphone-t, manapság divat lett szidni -
#31406 Erre csak ezt tudom mondani. Ez a cím. :D -
Borg #31405 Nyilván a kínai nyitás miatt van. Az egy akkora piac, mint a világ többi része mégegyszer. Aki ott erős, annak a globális mutatói is jók lesznek. Attól még errefelé nem ez a sorrend. -
#31404 3-4-5 Lenovo-Huawei-Xiaomi?????
Hol van a Sony, LG??? azért ez durva -
#31403 ez a Chitikra Apple szponzorált grúp, ahogy látom. -
#31402 "The study, by Massachusetts-based advertising group Chitika"
Remek, innen nem is olvastam tovabb. Miert nem Gizi nenit bizzak meg a sarki kozertbol hogy vegezzen felmerest? :D
(Amugy a Daily Mailbol ne idezzetek semmit, kb Blikk-szintu hulladek fosch)
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.01.31. 09:09:31 -
#31401 Amerikában nem olcsó az egyetem, kíváncsi vagyok Európában milyen arány jönne ki. -
KaBuTo666 #31400 Szerintem okosabb vagyok mind a kettő bűnbandánál. -
rabbiddgog #31399 az iponosok okosabbak az adnoidosoknál?
"Do you own an iPhone? Then you're SMARTER than an Android user"
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2922474/Do-iPhone-SMARTER-Android-user-Infographic-reveals-link-education-phone-choice.html
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.01.30. 23:53:49 -
#31398 méretre jó lenne...
Btw pár napja jött frissítés gugli billentyűuethez, már van sötét téma (mintha eddig nem lett volna). -
#31397 Ha létezik is, egy elég régi telefon. Még ICS fut rajta (az illusztráció szerint). -
#31396 Want a premium iPhone 6 clone with Android? -
#31395 Az iPhone 6 vegre kivalo szoftvert kapott: link :))) -
ldavid #31394 vannak azért hasonló telefonok, pl. lenovo, htc -
#31393 kösz.nagy kár,mert rohadtul tetszik
-
ldavid #31392 google képkereső alapján csak valami nem létező, illusztrációnak készült telefonos képnek tűnik
de ha nem, akkor régebbi filléres kínai no name cucc
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.01.30. 11:09:06 -
#31391 sziasztok.tudja valaki,hogy EZ milyen mobil? -
#31390 Illetve az utolsó oszlop esetében a változás mértéke az előző évhez képest. -
#31389 Piaci részesedés aránya az adott negyedévben. -
#31388 Ez a % mit takar? -
#31387 Okostelefonok: itt a gyártók sorrendje
Utoljára szerkesztette: desigo, 2015.01.29. 21:16:58 -
#31386 Nem tudom már hogy telepitettem. Azt hiszem full gyari visszaallitas es utana beallitasokbol. -
#31385 Heroes of Might & Magic III HD
Microsoft Releases Final Versions Of Word, Excel, And PowerPoint For Android Tablets
Microsoft Releases Outlook Preview For Android -
#31384 Van valami mód arra hogy leteszteljek egy sd-t? Vettem egy 64 gigás samsung Evo-t,eddig 32-s volt és lehet hogy csak hallucinálok de szerintem nagyon lassú lett tőle a telefon billentyűzete. (okozhatja ezt?) -
#31383 Leaked HTC One M9 Renders Surface, This Time Courtesy Of @evleaks
Hehe, trukkos.
-
#31382 Bementem egy általános telefonos boltba és megvágták ingyen. Még fóliám is lett rá. -
#31381 Arra vigyázz nem tudom írja e a szöveg de ott kell lennie a kártya tulajdonosának vagy felhatalmazást kell hogy adjon neked. -
#31380 -
#31379 eltekintve a nemrégi káoszhéttől azóta sincs semmi baja a stick romot futtató n4 emnek, fluid meg minden amit akarsz.
mondd meg neki, hogy tegye fel újra (flashelje) a lollipopot -
Borg #31378 Kolléga épp most fontolgatja a nexus4-e rituális kivégzését mert az 5.0 óta már ébresztés közben is képes lefagyni :D -
#31377 :DD