36194
-
#31696 Feljettebb orszagokban ez ugy mukodik hogy valami draga sz@rt pl (Ajfon, valami dragabb premium Android stb) hozzadvag xy szolgaltato sz@rert-hugyert de fizeted a havi cekket, a tarsasag meg elegedett mert 1-2 evig magukhoz lancoltak es biztos ugyfel vagy. Persze kipengeted a telefon arat is ez ido alatt (a 2 ev nepszerubb mert olcsobb a havidij) es meg profitot termelsz nekik pluszba.
A vasarlo ero joval nagyobb ezekben az orszagokban nem megerolteto a havidij. Az Ajfon tomegcikk, a minimalberes takarito is azzal rohangal. A harmadik vilagbelieknek / gyarmati orszagoknak / kinaiaknak /balkani bennszulotteknek premium telefon. -
ldavid #31695 akinek van rá annyi pénze. duh
iphone-okat is megveszik... -
#31694 Aki túlságosan hülye -
#31693 Aki részletfizetésre veszi. -
#31692 Akinek kifizeti a cég :) -
rabbiddgog #31691 ki az aki 326 ezer forintrt telefont vesz? jéézusom -
#31690 A new way to see and share your world with 360-degree video - es egybol mukodik az android appban, beszaras
Video
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.03.14. 10:06:46 -
#31689 az a szokásos helyen van
OTA-t felraktam, egy cache partíció ürítéssel együtt, meglepően sokat gyorsult a rendszer - meglátjuk kitart-e pár hét használat után is.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.03.12. 20:27:44 -
#31688 Olcsóévan
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.03.12. 19:44:44 -
#31687 Factory image kéne, hogy flashelhessem. -
#31686 Megindult a Nexusok OTA frissítése is -
#31685 P7 bár sztem dizájnban az A5 se rossz, kérdés hogy megér e neked annyi felárat, meg hát hogy melyik tetszik jobban -
#31684 Köszi! A5 függetlenbe olyan 90-92k,P7 meg legolcsóbban 77-80k,szóval gondolom egyértelmű melyik a jobb vétel ár/érték-ben -
#31683 Huawei. Grand Prime-t felejtsd el. A5 egész jó, de ha egy árban vannak akkor inkább P7. -
#31682 Gyors kerdes. Galaxy A5,Grand prime, vagy Hua Ascend P7? Melyik jobb? -
#31681 lol
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.03.12. 09:26:24 -
#31680 Volt valaha precedens arra, hogy az ilyen marketing működött? Amióta a cégek aktívan jelen vannak közösségi oldalakon (és pont emiatt), egyszerűen mindig viszket a tenyerük, hogy valamit reagáljanak az aktuális eseményekre és ez szinte mindig átvág egy kínosan bugyuta szituációba. Nem kell könyörgöm. Nem aranyos, nem vicces. Erőltetett. Annyira amatőr klikk- és fav-vadász a jelenség, hogy rögtön kérdőre vonom az adott cég kredibilitását és marketingképességeit.
Az Asus inkább arról kezdjen el győzködni, hogy miért kéne egyáltalán _ismernem_ a ZenWatch-t és miért kéne rá releváns eszközként gondolnom. -
#31679 javitott verzio:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#31678 Nexus 5, 1st Gen Chromebook Pixel No Longer Available For Sale On Google Play [Updated] - erdekes, azt hittem aruljak meg a kovetkezo telefon megjeleneseig, mert igy most nem lehet toluk telefont venni, csak phablet-et...
Google Launches The Google Store, A New Online Home For All Of Its Hardware Products
Google Strongly Hints The Next Nexus Phone (Or Whatever It Is) Will Probably Have A USB3.1 Type C Connector -
#31677 asus trololol:
Javitott verzio (by AP) -
#31676 1) Szerintem csak véletlenül válaszoltál nekem, máskülönben nem értem.
2) Rossz topik. -
#31675 [Android 5.1 Feature Spotlight] Android Now Recognizes Wi-Fi Connections With No Internet Access And Won't Connect To Them
[Android 5.1 Feature Spotlight] You Can Now Change Alarm Volume From Inside The Clock App
[Android 5.1 Feature Spotlight] The Default Android Icon Has Finally Been Updated
[Android 5.1 Feature Spotlight] You Can Now Change The System Volume While Playing Audio
Android 5.1 Includes New Carrier Provisioning API, Allows Carriers Easier Methods Of Setting Up Services On Devices They Don't Control
[Android 5.1 Feature Spotlight] Downtime Settings Now Allow You To Block All Notifications Instead Of Defaulting To Priority
Android WebView App Is Out Of Beta And Ready To Keep Your Lollipop Device Up To Date
Developer Changelog Posted For Every Code Commit From Android 5.0.2_r1 (LRX22G) To Android 5.1.0_r1 (LMY47D)
Mention Of 'Multiwindows' Pops Up In Android Commit
Nem mai info, de most latom: HUF 94199/HUF 104999 lesz a 16/64 GB OnePlus One - sot, talan mar lehet is venni, de nem-meghivos napok csak keddenkent vannak ugye
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.03.11. 11:31:55 -
#31674 En meg inkabb ugy vagyok vele, hogy fele aron is megkaphatom, kozel azonos tudasu termeket es meg hulyenek se erzem utana magam, hogy kizsakmanyolva erzem magam dupla arert, mikozben a telefon amit hasznalok szinte nem marad el semmiben a "luxustermektol". -
rabbiddgog #31673 az apple végre elismerte hogy ő luxustermék, és ebbe a kategóriába is pozicionálja magát
cikk
jó érzéssel tölt el hogy én egy luxustermék birtokosa vagyok, bár az androidot használom munkára, tökéletesen megvagyok vele elégedve, az iphone meg marad magáncélú használatra, amikor egy kcisit kiakarok töörni a munkás világból, és a luxusra vágyom
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.03.11. 03:12:33 -
#31672 Annyira nem durva, es ennek a jovoben illene egyre inkabb igy lennie, ahogy egyre kevesbe van szukseg bikabbnal bikabb hardverekre az atlagember szempontjabol. A mostani okostelefon piac kb telitodott, egy par eves felsokategorias, vagy mostani alsobb kategorias qualcomm, is teljesen jo teljesitmenyu az atlagembernek, egyre kevesbe lesz divat surun telefont cserelni, mert egyre kevesebb szukseg lesz ra. Legalabbis amig nem jon valami uj vilagmegvalto technologia. Az n5 is masfel evhez kozeledik, ami kb a "kotelezo" support vege lenne,. de szerintem eleg egyertelmu, hogy nem nagyon lesz gondja semelyik frissitessel ami meg nehany even belul megjelenik majd. Mert ha nem igy lenne, akkor valamit valszeg elegge elrontottak az optimalizacioban, amire eleg nagy gondot forditanak mostanaban. Pedig nem olyan reg egy masfel eves telefonon iszonyatosan tulhaladt a piac, de most mar nem ez a helyzet, atlagos felhasznalasra egyre kevesebb erzekelheto elorelepes van, igy egyre kevesebb racionalis ervvel magyarazhato, amikor egy telefont hatrahagynak a frissitesben (amiben a google politikaja a regebbi nexus-okkal most peldamutato).
Nekem nem nagyon volt gondom az 5.0 teljesitmenyevel sem, es kozel bugmentes volt, de teny, hogy evek ota az egyik legnagyobb frissites volt, ami onmagaban is magaban hordozza, hogy van mit finomitani benne.
Az 5.1 elvileg eleg erosen a teljesitmenyre/optimalizaciora megy ra, a 100 dollaros android one eszkozok is ugye ezzel jonnek most., meg az uj ficsorok egy resze is erre mutat (dual sim tamogatas).
Ha minden igaz, akkor amin az 5.0 futott, azon az 5.1 is fog, meghozza jobban, gyorsabban.
Az N7 2012 fo hibaja a lassu NAND, amin szoftveresen nem nagyon lehet segiteni (illetve regebben TRIM sem volt, ami meg ra tudott tenni 3 lapattal).
Remelem kiadjak az uj n7-re is a napokban :) -
#31671 Az 5.0 nálam is sokszor rebootolt, kidobált programokból, az 5.0.2 most nem megy érezhetően rosszabbul, mint a jól belakott és nyúzott 4.4.4.
5.1-et meg a Prohardveres fórumon már elkezdték felpakolgatni, hétvégére ha pozitívak a reakciók, akkor én is nekikezdek a backup - flash - fr - restore kombónak. -
#31670 mondjuk az egy másik dolog, haverom N7 2012-én elviselhetetlenül szaggat a LP... -
#31669 Persze én is örülök az új verzióknak, de lehet, hogy kevesebb nyűg lett volna abból, ha 4.4.2-nél megállnak (megjelenés +18 hónap kb. ott van, esetleg 4.4.4, az úgyis inkább hibajavítás)... annyira sokféle a reakció a Lollipopra.
-
#31668 durva azért, hogy egy 2012-es device 2015 márciusában még kapja az updatet -
#31667 Android 5.1: Unwrapping a new Lollipop update
Google Is Uploading Android 5.1 Lollipop Source Code To AOSP Right Now
Google Is Posting Android 5.1 Factory Images For Nexus Devices -
#31666 Leghamarabb hétvégén, addig legalább lesz egy csomó tapasztalat is róla. -
#31665 Flasheld a factory image-t és akkor tiszta telepítés lesz, jobb teljesítmény. -
#31664 Kint van 2012-es (wifi) N7-re az 5.1 -
#31663 Hat remeljuk :) -
KaBuTo666 #31662 végén a béke jelét mutatta ez a zöld droid...belőle se lesz terminátor mi? -
#31661 -
#31660 Hallgass inkább Spotifyt.
Ha nincs fent a kedvenc magyar zenéd.
Akkor inkább hallgass igényesebb zenéket. -
#31659 Egy zeneletöltőt tudnátok nekem mondani? (lehetőleg olyat amiben magyar zenék is vannak) -
#31658 naja -
#31657 Tehát nem egyértelmű, hogy csak poénkodni próbált?