Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
egyebet nem tudok mondani 😄 s2- nél nálam nincs ilyen gond
Bazinga!
(Bátyám Samsungja pontosan reprodukálta ezt, de más gyártók készülékei felől is hallottam a jelenségről, úgyhogy nem gondolom, hogy Samsung-exklúziv lenne a probléma)
eleinte "letöltés csak wifi kapcsolat esetén" módot próbáltam, de akkor elég volt belépnem a play appba és már nekiállt leszedni őket akár mobilneten keresztül, kikapcsolt wifivel -.-
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Regards,
5,6,7,9 mind jön a napokban, az OTA szokás szerint kicsit később, hullámokban várható.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mas:
Motorola Droid Turbo review: better than the Moto X, but only a little
Regards,
November közepe azért már reálisnak tűnik, vagy nem? (hogyha nincs semmi gond a cuccal, tehát 12. is lehet akár)
A tabletemen mar eleg regota az van 😊
Regards,
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Papiron s4 mini jobb.. gyakorlatban one mini.. en annak idejen one minit akartam mert .. es b tervnek volt s4 mini.. de szolgaltatom beakciozta s4 minit.. igu azt valasztottam.. mondvan egyforma specifikaciok ( sot papiron s4 mini jobb picivel).. csak gyarto mas.. penz nekem is penz.. nem alltam legjobban anyagilag.. es megvettek.. olcso kis szajha vagyok..
De ha arban mehrydz feljebb es kompakt is kell.. akk mini2.. de az premium anyaghasznalat miatt borsos feleslegesen.. csefebe b.szott jo megjrlenese van.
Gondolom lejott hogy htc fan vagyok.. szal ha tuldocserem.. akkor az ok nelkul magatol jon.. elnezest.
Esetleg vegyel nrxusok kozul.. vagy ajanlottak itt tegebben motorolakat.. bar nemtudom azok mennyire kompaktak.
En is kompaktbuzi voltam ..de rajottem hogy kevesebb a valsztek.. igu rotkan jon "best" keszulek beloluk.. ha meg jon.. mini2.. eleg draga..
😄
a desire meg nem kompakt.
Nem cserélhető aksis telefont meg alapból nem vennék.
#30613: mer mér?
#30599: divat utálni a Samsungot is, mint az almát már!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Viszont arra sincs kedvem hogy visszakuldom garanciara.. nem lesz kb 1-4 hetet a keszilek es utana is uhyan ilyen lesz..
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
S4 minirol van szo.. januari leszulek.. de szerontem tul gyorsan merul az aksi..
Kezdetektol ugyanugy hasznalom mobilhalozat allandoan ON .. fenyero auto.. (mostanaban auto -5). Es kb azota lett gyorsabb a merulese amiot jott gyari frissites..
Nem rootolt minden gyari..
Talaltam antutu baterry testert (nem a benchmark) .. de nem tudom osszevetni az eredmenyeimet.. nincs viszpnyiyasi ertekem.
itt talaltam rola hogy jol kene hogy birja..
Mivel tesztelhetnem hogy tul gyorsan merul e?
nagyon "ciki" lenne ha onnan bárhogyan is vissza lehetne fejteni jelszavakat
Bazinga!
leginkább az 512mb ram ami nagyon kevés már, szerintem
nem tudom mennyi az ára, mittudomén, lehet, hogy ár/érték arányban jó, de ilyen specifikációkkal én 2014ben már nem vennék telefont
Bazinga!