36194
  • skinnyman
  • skinnyman
    Google Releases Android Auto App To Unlock The Car-Based Power Of Your Lollipop Phone [APK Download]
    Android Auto Has A Developer Mode, And Here's How To Enable It
    OnePlus Teases An Upcoming Gaming Device (For Some Reason) Debuting In April
    [Deal Alert] Five Nights At Freddy's 2 Plus A $1 MP3 Credit And 33 Other Apps Are Free To Commemorate The Amazon Appstore's 4th Birthday
  • Tetsuo
    Na, hát az a bonyolultabb módszer. :-)
  • theone91
    Így már értem. A legtöbb ilyen jellegű kérdés zenefogyasztásra vonatkozik, így nálam is ez volt az alapértelmezés.
  • Dzsini
    Amúgy én az ilyesmit úgy csináltam, hogy jó előre letöltöttem mp3-ban egy csomó előadást, ami érdekelt, és akkor adatforgalom sincs, és kevésbé dolgozik a gép, ha csak le kell játszani a hanganyagot.
  • Tetsuo
    Köszi.
  • Tetsuo
    Az zenelejátszó nem? :-) Zeném van elég, youtube-on nem hallgatnék olyat, hanem előadások, beszélgetések stb. aminek megfelel a Youtube minősége és a gyengébb stream is.
  • Dzsini
    A Play Store-on nem is találsz ilyet, de más programtárakban van ilyen, ha valamilyen keresőbe beírod, hogy background youtube player apk, akkor találhatsz forrásokat. A külső forrásból származó programok telepítését engedélyezni kell, és a te dolgod, hogy eldöntsd melyikben bízol.
  • theone91
    Miért nem Spotify-t használsz?
  • Tetsuo
    Hello!
    Olyan alkalmazást keresek, ami a Youtube-videók hangját játsza le, kikapcsolt kijelző mellett is akár.
    Egy nem éppen friss You Listen-t használtam, de borzalmas a keresője. Más, hasonló appok is vannak ill. már csak voltak, mert a leírásuk alapján a Google nem engedi az efféle szoftvereket. :-(
    Állítólag a Youtube saját alkalmazása tudja ezt, de lehet, hogy csak USÁ-ban és lehet, hogy csak Lollipoppal... én KitKatot (vagy az alattit?) használok S3-on.

Mit tudtok erről? (Rootolni nem akarom a rendszert.)
  • skinnyman
    3DMark Sling Shot Benchmark
    Beszaras hogy nez ki, mondjuk shield tableten is eppen 20 fps megvan (n7 2013: 3 fps, n5: 5 fps) :)
    Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.03.18. 20:01:00
  • Chris Lowe
    5.1 egész jó! (legalábbis az 5.0 vagy5.02 után) N7 2012-őn.
  • Vadnokedli
    Egy túlmelegedést megoldani szoftverrel? Kizárt. Max úgy hogy Snapdragon 410 szintre lehúzza a procit teljesítményét szerintem. :D
  • adam46
    Remélem egy szoftveres update megoldja a gondot, vagyis a marketinges főmufti ezt állítja. Ha nem, akkor az a snapi 810 sara lesz, ami elég nagy bukáshoz vezethet. :S
  • skinnyman
    [Update: New Pics/Specs] Alleged Xperia Z4 Image Leaks Onto Twitter—Spoiler: It Looks Like The Z3

Google Announces A Content Rating System And Manual Approval Process For Apps - es mar hetek ota megy
  • szucsy89
    G3 melegszik, ezt alátámasztom. egyébént nem zavaró (még), lehet ha meleg lesz zavaróbb lesz
  • skinnyman
    Nyilvan nem azonos orajelen, a kepen szereplo telokban levo procik total mas orajeleken futnak. Szerintem beadtak nekik valami izzaszto benchmarkot (GFXBench ha jol latom) hogy folyamatosan dolgozzanak, igy maxon porgott az osszes. Nem orajelhez kepesti melegedest vagy teljesitmenyt mertek, csak siman max homersekletet, amit el lehet erni terhelessel.
  • theone91
    És ezek azonos órajelen pörögnek, mind?
    (az alábbi thermo-kamerás tesztre gondolok)
    Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.03.17. 15:26:37
  • skinnyman
    Mivel aktiv hutes nelkuli eszkozokrol beszelunk, igy nagy homersklet kezelesere egy szoftveres szabalyozas kb semmi mast nem tud csinalni, mint levenni a chip-ek orajeleit, ezt hivjak throttling-nak,. Ami az egyik legrettegettebb dolog egy hordozhato eszkozben manapsag, mivel amint bekovetkezik, gyakorlatilag olyan, mintha egy fele-harmad olyan gyors hardvered lenne. Amit lehet, hogy eszre se veszel, ha mondjuk csak bongeszel. De felesleges bika vast pakolni valamibe, ha azt nem tudjak normalisan lehuteni...
  • theone91
    A hőmérséklet-szabályozás ettől még lehet szoftveresen lyukacsos. Az előző telefonom is stressz alatt hevült túl és bolondult meg teljesen (kapacitív gombok fals érintéseket regisztráltak össze-vissza, használhatatlan volt a telefon, amíg le nem hűlt). Azt hittem, hogy hardveres a gond, de egy update teljesen normalizálta a hőmérsékletet és megszűnt mindenféle probléma.
  • skinnyman
    Es tenyleg lehet ma mar siman venni: OnePlus One

theone: szerintem direkt stressz teszteltek oket, szoval szoftveres hiba nem annyira jatszik, csak a soc (snap810) + konstrukcio...
    Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.03.17. 13:03:44
  • matyi0323
    Udv, hasznal itt valaki lg g3-at? Most gondolkozok a valtason, csak anno olvastam, hogy voltak akadasok a kijelzo miatt, ez most is van meg vagy mar a frissites segitett? A 32/3 verziot vennem. Illetve mennyire erdemes az akksit nagyobbra cserelni benne? Lattam, hogy mar van hozza 6 es talan 9 ezer mAh-is. Hasznaltan neztem egyet, 100ert adnak ide nyithato tokkal, vezeteknelkuli toltovel egyutt..
  • Solten
    Most azon fogok szenvedni hogy a Galaxy Tab 7.0 Plus-ra rahegesszem a 4.4.4-et... :D Egy csoka mar dolgozik a Lollipopon is.
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.03.17. 10:49:14
  • Narxis
    Már 5.1 kéne. :/
  • Solten
    Moto G tulajok, kigordult az 5.0.2, kellemes toltogetest. Szep, praktikus, hasit a keszuleken, faking aszom.
  • theone91
    Konstrukciós hiba lehet, vagy szoftveres? Volt már bajom hasonló túlmelegedéssel korábban, de egy szoftverfrissítés simán megoltotta a problémát (Sony Ericsson).
  • skinnyman
    Valoban eleg fasza cucc, emlitettem itt par napja.
    Felbontasban mondjuk nem lenne rossz, ha engedne ilyen modban tobbet, peldaul 4K-t, ide elferne boven. Illetve VR modot akkor mar pakolhatnanak az appba :)
  • ldavid
    aktív hűtést neki!
  • skinnyman

Eleg meleg.. Dutch Website Alleges The HTC One M9 (With A Snapdragon 810) Reaches Temperatures Of Over 130 Degrees Fahrenheit Under Stress
    Google Plans To Release Open API For Google Now Cards
  • Chris Lowe
    Érdekes, hogy magyar portálokon nem igazán fontos hír, pedig szerintem zseniális.
  • Chris Lowe
    Youtube-on már vannak 360 körpanorámás videók! Mobiltelóval tökéletes.
    Írjátok be 360 és szűrjétek erre a hétre. Van f1, repülővel, síugrás, grand Canyon.
    Űberállat, ehhez képest az IMAX mozi kőkorszaki technika. :-)
    Ehhez tuti a vr sisak!
  • darkSectorxxx #31705
    Sziasztok, nem tudom jó helyen érdeklődöm-e.
    Valaki tudna ajánlani hol lehet hozzájutni a legolcsóbban NFC-s telóhoz?
  • RelakS
    Érdekes, kanócon ilyet nem tapasztaltam.
  • Shiwo
    nekem is szokott néha ilyet, ha épp a taskerrel rámondatom 3 percenként az időt a BT fülesemre.. (Android 4.3 + Poweramp + Artic P311 füles)
  • repvez
    valaki használ endomondó sport trackert meg BT fülhallgatót és zenelejátszást közben?
    Mert valamiét amikor az endomondo elmondja az adatokat a zene nem kapcsol vissza ugy mint mikor hivás jön a telefonra és a hivás befejeztével a zene folytatódik ,de itt meg nem?
    Nem tudja valaki, hogy hol vagy mit kéne állitani ahhoz, hogy itt is zökkenőmentes legyen a zenehallgatás és a sport közben?
  • PeeTeR
    nalunk is "sz@rert-hugyert" szorjak utannad.. illetve amit es ahogy Solten irt.. 1:1 -ben igaz :D
  • Borg
    Valószínűleg ott annyival kevesebbet adózik az államnak a szolgáltató, hogy ezt is megteheti. Plusz az már eurózóna is, azon se buknak.
  • Ryder159
    Nem kell fejlett országokba menni ezért. Szlovákiában laktam. Ott megkötötted a szerződést egy bizonyos tarifára (pl. havi 50€-ért korlátlan beszélgetés mindenhova), és ingyen adták a telefont. Nem ám mint itt hogy havi 18 ezer a korlátlan tarifa + még a telefon törlesztése havi 5-6 ezer két évig.
  • skinnyman
    LG G Flex 2 review
    Motorola Moto E (2015) review
  • PeeTeR
    ez pontosan igy van :D csepp a tengerben...