Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
ez már régóta jelenség, azóta már újra is pakoltam rajta romot, újra előjött, szval nem hiszem, hogy az segítene.. inkább valami hülye bug lehet

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

precision
próbáld meg törölni google play adatait az alkalmazáskezelőben neadjisten add hozzá újra a google fiókot
egyebet nem tudok mondani 😄 s2- nél nálam nincs ilyen gond

Bazinga!

Shiwo
megjegyezte, be is van pipálva, csak mintha lesz@rná a dolgot.. de ezek szerint andoid "issue"

theone91
Nálam nem produkál ilyet. Újraindítom a telefont és megjegyzi, hogy ne frissítsen automatikusan.

(Bátyám Samsungja pontosan reprodukálta ezt, de más gyártók készülékei felől is hallottam a jelenségről, úgyhogy nem gondolom, hogy Samsung-exklúziv lenne a probléma)

Shiwo
amúgy csak az s3-mam hülyesége, vagy általános androidos bug, hogy ha a play app-ban le van tiltva az autó frissítés, telefon újraindítás után akkor is megpróbálja leszedni őket..

eleinte "letöltés csak wifi kapcsolat esetén" módot próbáltam, de akkor elég volt belépnem a play appba és már nekiállt leszedni őket akár mobilneten keresztül, kikapcsolt wifivel -.-

Jim Morrison
jó a banner
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kinek mehet a ban topik rongálásért?<#alien2>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

vannak.. update rengeteg usernek baterry draint okozott.. valakiknek meg se oldhato.. szoftveresen a is szepen szolva is egy vacak.. touchwizrol nem is bezelve.. anyaghasznalat se hozza a szintet... otg support direkt nicns benne haradweresen megoldva.. szepen lassan a hasznalat soran rajossz hogy nem ezt vartad tole.. itt se olyan mint kene.. ott se..amott se.. jo..termeszetesne ha csak hivni akarsz meg neha netezel ..szal casual usere leszel a a keszuleknek, akkor annyira nem fognak zavarni a problemak.. (kiveve akku gondok)

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

skinnyman
Tegyuk hozza, hogy ez meg csak egy leak, nem kozvetlenul hivatalos forrasbol. Lehet, hogy ugyanez lesz a vegleges, de egyaltalan nem biztos.

Regards,

Dzsini
N7 2012 wifi (nakasi) már fent van.

5,6,7,9 mind jön a napokban, az OTA szokás szerint kicsit később, hullámokban várható.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zaki
5-re is? Vagy elobb csak a 6-ra es 9-re adjak ki?

skinnyman
Ott a preview, sztem abban se nagyon van mar igazan komoly bug 😊 Par heten belul sztem tutira kijon, de a holnapot azert nem mondanam biztosra.

Mas:
Motorola Droid Turbo review: better than the Moto X, but only a little

Regards,

theone91
Tudom. Én pedig azt mondom, hogy nem minden Samsunggal vannak komoly bajok.

elitehun
Igaz, de csak kipróbálnám már 😄
November közepe azért már reálisnak tűnik, vagy nem? (hogyha nincs semmi gond a cuccal, tehát 12. is lehet akár)
skinnyman
Azt rebesgetik, de meg semmi se biztos, ne igyunk elore a roka borere 😊
A tabletemen mar eleg regota az van 😊

Regards,

gabi89
Tegyük hozzá, hogy ez csak pletyka, mert a Google még mindig kussol mikor jön. (a nov. 3 sem volt hivatalos)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Sippie
speciel a htc-nek nem olvastam utána. Viszont csak annyi a gondod vele hogy a htc-hez képest gyengébb, vagy vannak más bajok is? hardveres, szoftveres, fagyások, stb?
elitehun
Valszeg holnap jön Nexusokra a lollipop 😄
(Vagy itt már mindenki azon tolja?)
Jobb kepet csinal mint s4 mini.. khm.. te az a fajta vagy aki nem olvas utana? Mindent magyarazzanak meg a forumon? Az ultrapixeles..
Papiron s4 mini jobb.. gyakorlatban one mini.. en annak idejen one minit akartam mert .. es b tervnek volt s4 mini.. de szolgaltatom beakciozta s4 minit.. igu azt valasztottam.. mondvan egyforma specifikaciok ( sot papiron s4 mini jobb picivel).. csak gyarto mas.. penz nekem is penz.. nem alltam legjobban anyagilag.. es megvettek.. olcso kis szajha vagyok..
De ha arban mehrydz feljebb es kompakt is kell.. akk mini2.. de az premium anyaghasznalat miatt borsos feleslegesen.. csefebe b.szott jo megjrlenese van.
Gondolom lejott hogy htc fan vagyok.. szal ha tuldocserem.. akkor az ok nelkul magatol jon.. elnezest.

Esetleg vegyel nrxusok kozul.. vagy ajanlottak itt tegebben motorolakat.. bar nemtudom azok mennyire kompaktak.
En is kompaktbuzi voltam ..de rajottem hogy kevesebb a valsztek.. igu rotkan jon "best" keszulek beloluk.. ha meg jon.. mini2.. eleg draga..

Sippie
4 mp kamera... srsly?
😄
a desire meg nem kompakt.
Nem cserélhető aksis telefont meg alapból nem vennék.
#30613: mer mér?
Amugy s4 mini .. elso keszulekem amit banok.

Htc one mini (1) vagy desire 816 asszem

Sippie
na, én kompakt méretű telefont keresek, de HTC-k között pl egyet sem találtam, ami akkora méretben hozná egy s4 mini specifikációját mondjuk.
Mert az ido penz.. oruljon hogy kapott valaszt nem? Sokszor valaszra se meltatanak egy kerdest.. nem ritka. Amugy htc vagy motorolak kozt erdemes lehet szetnezni.

Sippie
de ha már valaki lefikázza, akkor miért nem ajánl jobb alternatívát, ami hasonló áron (vagy olcsóbban) hozza azokat a képességeket, kamera, proci, memória szintjén?
LocalPatriot
Egyet. Ha kapnék, egy a tiéd lesz.
Minek is nekem a vasalo ha deszkat nem linkeltel? XD

szucsy89
Szerintem o az osszes samsung ra reagalt 😉

theone91
Mint említettem a közép és belépő szintű Samsungokkal van baj, azzokkal viszont nagyon. Ezek mind prémiumkategórás készülékek (voltak a maguk idejében).

40 et kap mindenki..

szucsy89
hányat kaptál? <#idiota>
LocalPatriot
Magam sem hiszem el, de ebben a percben kaptam meghívót az inbox appba. Baromi jó lett.
SzirmosSzisza
Factory reset.

#30599: divat utálni a Samsungot is, mint az almát már!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

k0trapali
Miért is?
Van a rokonságban S3 és S4 is. S3 2 éve, S4 1 éve és semmi panasz rájuk!
szucsy89
kerüld az összes samsungot (note4 kivétel)
Am sima androidon beluli factofy resetre gondolsz vagy gyari recoverybol?

Gyar visszaalittas nem dowgradeli az updatet.. de 1 probat megerhet... nem tudom mi yevo legyek..

Szerintem a gyari rom maitt van.. szal szoftveres a hiba ami miatt merul gyorsan.. amit megoldana custom rom pl cm.. de ha megse az a gond hanem hw hiba akkor buktam a garanciat..
Viszont arra sincs kedvem hogy visszakuldom garanciara.. nem lesz kb 1-4 hetet a keszilek es utana is uhyan ilyen lesz..

SzirmosSzisza
Gyári visszaállítást megpróbálhatsz. Fater telója is túl hamar merült régen frissítés után és úgy ahogy segített rajta.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

theone91
Kerüld az olcsó Samsungot.

Sziasztok.. segotsegeteket szeretnem kerni hogy rajojjek tenyleg tul gyorsan merul e az aksim mielott visszavinnem garanciaval a szolgaltatohoz..

S4 minirol van szo.. januari leszulek.. de szerontem tul gyorsan merul az aksi..

Kezdetektol ugyanugy hasznalom mobilhalozat allandoan ON .. fenyero auto.. (mostanaban auto -5). Es kb azota lett gyorsabb a merulese amiot jott gyari frissites..

Nem rootolt minden gyari..

Talaltam antutu baterry testert (nem a benchmark) .. de nem tudom osszevetni az eredmenyeimet.. nincs viszpnyiyasi ertekem.

itt talaltam rola hogy jol kene hogy birja..

Mivel tesztelhetnem hogy tul gyorsan merul e?

skinnyman
Ranezesre kb a galaxy s1 szintjen van. Az egy 4,5 eves telefon.

Regards,

precision
igen, ott tárolja, mint ahogy a google is az összes fiókját, a twitter is, dropbox...stb.stb.
nagyon "ciki" lenne ha onnan bárhogyan is vissza lehetne fejteni jelszavakat

Bazinga!

precision
nevetségesen kis felbontás és ram mennyiség 2014 -ben... igen, még az alsó kategóriától is többet várna az ember
leginkább az 512mb ram ami nagyon kevés már, szerintem

nem tudom mennyi az ára, mittudomén, lehet, hogy ár/érték arányban jó, de ilyen specifikációkkal én 2014ben már nem vennék telefont

Bazinga!

Ricsi234
a Samsung Galaxy Ace 4-ről vélemény urak?

Ez se sikerült.Valakinek ötlet,megoldás?
GregSB
Múlt heten kaptam 3db-ot, az rögtön elment, azóta nem kaptam újabb adagot...

szucsy89
én sem kaptam...
LocalPatriot
Én még mindig nem kaptam, pedig már két levelet is írtam nekik.
De már nem is érdekel...
theone91
Kaptatok Inbox meghívókat? Előző körben nagyon úgy tűnt hogy hullámban tolta ki a Google és most kaptam én is (újabb hullám lehet?).