Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Mittudomen', brit fontban latom az arakat... 😄

Saor Alba

BooMiller
Tenyeg?? Nem tudom en 32-ert vettem ami most van.. 8 magvas😊) belepo szintrol irtam.

Solten
40k korul mar 8 magos cuccokat is kapni az ebay-en. Akar Lenovo-t.

Es: Lollipop rendszerbemutató
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.11.14. 10:29:10

Saor Alba

Jim Morrison
mint a "nagy tesó"-ban 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

skinnyman
zaki
Eszre sem vettem, koszi.
Szint tenyleg fura aksi % helyett.
De jo, hogy latszik mennyi ido van hatra a feltoltesig.
Mondjuk az picit zavaro, hogy a zarokepernyot soxor ugy huzom fel, hogy a tarcsazo jon fel, vagy a kamera.

Nem mondtam hogy rosszak.. Csak visszataszitoan optimalizalatlan vackok.. Inkabb lenne benne gyengebb hw jobban optimalizalva.. Pl mint laptopoknal veszel acert... Tok jo.. Semmi baja nincs.. De veszel dellbol fele olyan hw specifikacipkkal rendelkezot .. Ami potimalizalva lenyomja az acert.. Holott acerrel sincs semmi baj.. En azt monom .. Felhaborito az hogy direkt "jo hw" nek allitjak be "filleres" aron.. Es ez a felhaborito..Nem azt hogy nem jo keszulek.. De hurrogj csak le..

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

BooMiller
Tök régi MTK chip.. te tényleg antutura vered?😊)) OMG mond el hogy mi a probléma egy 15-17k antutuval belépő szinten mennyiért adnak ennyit a nagy neves gyártók?😄DDDD

De akkor nézzünk egy jó cuccot tényleg mondjuk aki nem power user.. THL 4000 95 dollárért😄DDDDD de vegyed csak a pocket neot 25e-ért😊)

Kutyat nem erdekli..ha mindenki mas csal akk ok is.. Es ha mar az antutuval (csalassal) is ennyi csak a pont .. Akkor mit varsz tole real life.. Nyugodtan fekszel le az ejjel mert tudod hogy neked quad coros fullhd s keszuleked van .. Ezaz ..de jo aron vettem uuuber hw-t.. Gg 😉
Utoljára szerkesztette: ktomi22, 2014.11.13. 20:53:51

De dobozon jot mutat majd az 1.5 quad core meg a fullhd szoveg.. Fele hw bol is kihozna egy jo gyarto ilyen teljesitmenyt.

davidka003
Antutu a kutyát nem érdekli, mert az összes gyártó úgy csal ahogy nem szégyelli.
Hiába a 20k pont ha egy telefon már a menüben is laggol.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Es nezd mit hoztak ki az egesz jo hw bol.. Szinte semmit ..antutu 14k pont..

Ahogy latom ezt szolgaltatotol kerdezi le hogy be e van kapcsolva.. Mint az atiranyitast.. A kerdes.. Ez a barring dologert is dijat kell fizetni a szolgaltatonal mint az atiranyitasert pl?

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

theone91
TItani tudsz adott bejövő telefonhívásokat.

Te tudod. 😉

Más1: mi az a call barring?

Más2: szamomra nem vilagos hogy a google keyboard playstoreban miert nem elerheto szlovakiabol.. Pff.. Na mind1 felraktam storon kivul siman az apkt..

BooMiller
Most van kettő, és volt elég sok, és érdekes galaxytól kezdve minden szar volt mégsem érzem a hihetetlen különbséget, persze érzem egy 256mb-os kinai dzsunka és valami rendes teló között a különbséget, De pl ami most van 6592/2Gb ram érdekes módon nem laggol agyik van appal nem és 5 hónap alatt nem fagyott egyszer sem😄D Biztos egy 30-40 ezer forintos Sony is így működik😛 ja csak jó esetben fele memel és fele proci teljesítménnyel.... és fagy mint a szar😄DD

volt.. es ha nem csak hivasra hasznalod.. hanem komolyabban, akkor folyamatosan erzed hogy nics jol osszerakva.. de mind1.. akinek tetszik vegye.. ha nem venne senki nem gyartanak.. nyilvan van ra igeny..

skinnyman

Regards,

skinnyman
Manualisan is fel lehet rakni az OTA-t (adb sideload).
De en is factory image-bol raktam fel, ugy a biztos. Mar regota hasznalom a preview-t, tovabbra is mocskos jo 😊

Regards,

BooMiller
Volt kinai telod? Mond el mi kellene ereznem?? Hasonlitsuk bossze egy pocket neival kb egy arban vannak😊)))

Ez miert jobb hangoutsnal? Hisz egy az egyben ugyan olyan csak hangouts lehetoseg nelkul.. Nem?

Ez meg a madik.. Papiron minden adat .. Specifikacio jo.. Aztan optimalizalva nincs.

gabi89
Na azt igazán javíthatták volna már, mert a preview-ban is ez a béna fordítás volt. 😄 Sőt olyat is láttam, hogy "71% szint"

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Narxis
Vééééégre, ideje volt már. 😛

Dzsini
Fejlécben a kép alatt "saját készülék megadása"

Amúgy működik, sikerült visszaállítani a mentett dolgaimat (kivéve az Operát), és egyelőre szinte minden ugyanúgy elindult, mint eddig. Az előző alkalmazások listázása nem tetszik, az értesítési sáv érdekes, az akku százalékot "szint"-nek nevezi (71. szint) 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zaki
Kerek szepen en is a fejlecembe egy LG logot es Nexus 5 feliratot, koszi 😊
Amugy en sem birtam kivarni az OTA-t, felraktam a Lollipopot.
Ez a nagy feherseg nem a legjobb, kicsit meg fura, szokni kell.
De amugy osszessegeben tetszik.

szucsy89
milyen az 5.0? gyorsaság, kezelhetőség? material design?

egyébként tegnap kaptam a guglitól inbox meghívót, most próbálgatom 😊
Dzsini
persze, az online befutó frissítés megtartja az adatokat.
De nekem már eléggé lassulós-akadós volt a rendszer (4.1 óta nem kapott törlést, és elég sok mindent átélt már 😊 ), így feláldoztam a beállításokat.
Azóta beindult, működik, épp újra lakom be a rendszert - appok visszapakolása, accountok, és a többi... egyelőre tényleg jót tett neki 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

elitehun
Gondolom hacsak frissítem 5.0-ra, amikor hivatalosan kijön, akkor megmarad minden info stb.
Amúgy ha valakinek megvan már, akkor várjuk az élménybeszámolót 😄
Utoljára szerkesztette: elitehun, 2014.11.13. 08:40:52
Dzsini
Na az 5.0 tiszteletére készítettem egy (remélhetőleg teljeskörű) backupot, és felment egy factory image teljes törléssel.

Most forognak a pöttyök, várom az első indítást.

BooMiller
Ja persze nem 4k a kijelző 4 collos méretben mint az új igzon😊)) de az nagyon kell😄DD telefon lemerül fél nap alatt de 730ppi LOL!!!

BooMiller
Netto hülyeség... az 512 kerülendő ez igaz, de nemhogy prestigo hanem ful china sem kerülendő... most jelen pillanatban lehet THL 4 magos 1GB rammal telót venni 20e-ért😄DD próbáld überelni rajta egy stock 4.4.2 mi a baj vele.. hidd el nem laggol mint a szar 20e forintért😄DDD

gabi89
Nekem bejön, sötétben mondjuk a sok fehér nem a legjobb. Érdekes, hogy a Nexus4 egyelőre kimaradt a buliból, legalábbis a factory image nincs kint. N7 (2012) 30 hónap után is megkapta azért az nem semmi.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Narxis
Flasheltem az 5.0-t. Érdekes kinézete van... :S De még ezek a színek....

theone91

elitehun
Annyi 😄
Reméljük legrosszabb esetben is meglesz pár napon belül 😄
Jim Morrison
gugli nem erőlteti tovább a hangoutsot
google-messenger-play-store-566571/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison

Sippie
az aksi mindig korábban megadta magát mint bármi más. Általában már garin túl persze. Bár a mostani nokiámba az érintőpanelt is cseréltem már, csak sajnos nem éppen minőségi darabra, így lazán összekarcolódott 😄
Ameddigre tonkremegy az akku.. addigra a telefon is kioregszik.. nekem htc desire 4 evet huzott.. akksival most sincd gond.. de megis szekreny mert egyszeruen elevult a keszulek.. ha meg akku hiba van 2 even belul.. akkor garancia meg ugyis van.. ennyi erovel ki ehetos kamerasat vagy kivehetos displayeset akarj.. mert problemas a csere ha elromlik.. XD

Nezz ugy az akkura mint barmelyik masik alkatreszre..

Sippie
hát azért, mert 2 év múlva úgyis szarrá megy az aksi, és nem szeretném az egész telefont kidobni, csak az akkut 😊 nokiámban pl 2 éve szépen felduzzadt a gyári akku, na most ezt egy nem kivehetősnél elég problémás lenne megoldani 😄
Huawei vagy hogy irjak.. nem tudok velemenht.. de prestigio t keruld..es szerintem osszes hasonlo markat is.. ok ugymond nem optimalizalnak.. ralnak 1 jo procit meg legujabb androidot.. hohy jot mutassom a dobozon hogy uuuu 4 magos a proci.. aztan kap 512 mb ramot.. nembaj ..olcso es 4 magos a proci.. hat aki nem rt hozza azt is veszi.. aztan csodalkozik miert szaggat rajta magaz az android is..

Szal egyszoval.. szerintem: keruld..

Htc.. hat nemtudom mire akarod hasznalni.. regebbi tipus..szal nem hozza a mini szintjet.. de pl a desire x ugy emlekszek egesz jol osszerakott kivehetos akkus volt.. bar nem ertem minek kivenni..

Sippie
na szuper...
úgy néz ki én is lemondok a "kompakt" méretről, mert még ezek a méretek sem eléggé kompaktok, amihez mértem volna 😄 huwaei (azt se tudom hogy írják), prestigo meg ilyen érdekes márkákról vélemény? Kerüljem? 😄
Lehet akkor keresek valami cserélhető akkus HTC-t (ha van ilyen).
gabi89
Android bug, mert nexuson is előfordult már igaz pár havonta ha egyszer belefutok. Nálam az van beállítva, hogy csak értesítsen de magától soha ne töltsön le semmit, ennek ellenére ugye volt már, hogy nekiállt frissíteni. 😄