36194
  • precision
    Nexus 4 még jó vétel lehet? (használtan persze) Hogyan muzsikál rajta a lollipop?
  • Ryder159
    "Bekapcs+Hang fel+Hang le gombokkal csak rózsaszín képernyő."- Ez jó. ez a fastboot mód. ez kell hogy bootloadert nyiss és tudj recovery-t telepíteni. Keress leírást, hogyan kell, és ha lesz recovery-t akkor abból vissza tudod hozni, esetleg új ROM-ot feltenni...
  • theone91
    Valóban nem valami hiteles törésteszt, de legalább bizonyítja, hogy bírja a strapát az üveg.
  • Solten
    S6 Edge toresteszt
  • darkSectorxxx #31772
    Üdv.

Van egy Huawei G300-am.
    Bekapcsolva csak a logoig megy el a telefon.
    Bekapcs+Hang fel+Hang le gombokkal csak rózsaszín képernyő.

Van mód, bármi hogy memóriakártya segítségével újrategyem a telefont?
    Vagy ilyenkor szervíz?
  • szucsy89
    Köszi, nem tudtam:)
  • Dzsini
    Csepptöltés a neve.
  • szucsy89
    Ha nem tölti, akkor merül. Ha elkezd merülni, vissza kell töltenie, hogy 100%-on maradjon. Magyarul kicsit mindig tölteni kell, ezért kérdeztem. De szerintem sem árt neki annyira, csak a biztonság kedvéért kérdeztem rá, köszi :)
  • Dzsini
    Nem tölti ha 100%-on van, szinten tartja, és nem árt az akkumulátornak. Azért írja, hogy takarékoskodj az energiával.
  • szucsy89
    más, kérdés:

ha mondjuk egész nap a laptopont töltöm a telót USB-ről, és ugye feltöltött, kiírja hogy energia takarékossági szempontból húzzam ki a töltőt... ha nem húzom ki, és egész nap 100%-on tölti, az károsítja az akksit?
  • szucsy89
    ezt még most látom, az első óra ami tetszik... kioktatták rendesen az applet, samsungot stb, hogy hogy kell kinéznie egy okosórának
  • skinnyman
    CM - All About L – Part 1

Friday App And Game Sales: Limbo, Link Bubble, Sword & Sworcery, And More - Limbo hatalmas jatek aki meg nem jatszott volna vele :)
    Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.03.28. 13:02:31
  • PeeTeR

• Borg
    Tehát valójában a szélső ~1mm-t csak kitorzítja...
  • theone91
    Ez a telefon rohadt szexi, jól megbökdösném stock Lollipoppal.
  • Solten
  • PeeTeR
    Oppo...
  • skinnyman

"Oppo's new display technology which visually eliminated the display bezel. It does so by the use of clever light diffraction, which makes it seems like the display panel extends further sideways than it actually does."
  • ldavid
    én nem gondoltam hogy kettőt kapok, de mivel nem érdekel és egy fillért nem adnék ilyenekért, elsőre kinézem volna belőlük hogy pakoltak rá még egy "izét"
    nyilván leesett utána, de a képek attól még el vannak baszva
  • RYO21
    Én mondjuk valami alsó designelemnek néztem, ahol a pótaksi van.
  • theone91
    Szerintem senki sem olyan debil, hogy azt gondolja, két órát kap egy szíjon.
  • ldavid
    ez a kép kicsit mellé ment szeritnem.
    a tükörkép lehetett volna halványabb, így olyan mintha két óra lenne egy szíjon
  • theone91
    Szerintem azt már a Motorola megmutatta, bár én nagy Braun-óra és Uniform Wares rajongó vagyok.
  • Tetsuo
    Szerintem ne erőlködjenek még. Nem csak a kijelző, de az akku sem elég egy rendes órához...
    Az külön óriási gáz, hogy gyorsan elavuló IT-technológiákra akar alapozni. Akkor lenne értelme, ha az elektronikát lehetne cserélni (hardver update).
  • LocalPatriot
    Üdv! Van itt olyan akinek Sony Xperia z2, vagy z3-as telefonja van, és gyári lollipop van rajta? Érdekelne, hogy mik a tapasztalatok?
  • Solten
    Tenyleg a Huawei-nek kell megmutatnia hogy kell kineznie egy "okositott" oranak?

link
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.03.25. 09:23:27
  • skinnyman
    Dell Venue 8 7000 review: thin design, great screen, gimmicky camera
    Moto E review (2015): The best budget phone gets even better
    Oppo's next phone has a crazy slim screen bezel
    HTC One M9 review: Another year, another modest step forward
  • theone91
    Egyértelmű. Ha nem csúcson járatod a motort, akkor nem is forr fel.
  • Dzsini
    Jó 20 százalékot fékeztek a szintetikus teljesítményen az fps értékek alapján, valószínűleg csökkentették a feszültséget, az órajelet... és a cikkben írták, hogy nem volt beállítva throttling hőmérséklet az előző firmwareben (lásd #31718 ), most pedig van, így már nem sül meg a gép, viszont a valós használathoz közelebbi értéket hoz. Az még nem egyértelmű, hogy a féket csak a benchmark programoknál szedték ki előzőleg (abból a célból, hogy sokkal jobb pontszámokat szerezzenek), vagy általános jelenség volt.

Amióta csak benchmark programok léteznek, és azok érezhetően befolyásolják a vásárlási szokásokat, azóta "szokás" a hardvergyártóknál, hogy driverekkel, firmware-ekkel felkészítik a programokat arra, hogy a lehető legjobban teljesítsenek az ilyen szintetikus tesztekben - és néha lebuknak. Lehet, hogy most is ilyesmi történt.
  • szucsy89
    ezt nehezen hiszem, egy update-nek köszönhetően 15 fokot esett a hőmérsékelte?
  • skinnyman
    Update - most mar nem melegszik olyan durvan fel, persze ennek a benchmark-okon is vannak nyomai :)
  • Falkon
    Így lesz, felrakom az 5.1-et :) Köszönöm szèpen.
  • skinnyman
    Nem nagyon ertem miert ne az 5.1-et raknad fel. Mindenben jobb, amiben mas, mint az 5.0. Es ha barmi bajod van vele, barmikor visszamehetsz kitkat-re is ha akarsz. Gyakorlatilag csak nyerhetsz vele, nincs kockazat, nincs kerdes.
  • janihunk
    Coolpad F1 re nincs hír mikor jön az 5.0?
  • Falkon
    Èrtem. Kicsit idegesít a tèrerő eldobálás, wifi szarakodás, meg ilyen egyèb hülyesègek. Nem tudom hogy factory image-el újra egy 5.0.1-et, vagy esetleg egy 4.4et tegyek fel. Vagy ha már megjött, akkor az 5.1-et.
  • Dzsini
    Érezhetően csiszoltak rajta az 5.0.2 óta, de azért a kezdeti "hű de rendben van" érzés gyorsan visszaállt egy picit simább 5-ös rendszer állapotra.
  • skinnyman
    Kb egy kiforrottabb 5.0, latszatra apro kulonbsegek vannak, foleg belul van jobban optimalizalva.
  • Falkon
    Vannak már tapasztalatok az 5.1-ről? Feltennèm, csak èrdekelne milyen lett :)
  • KaBuTo666

Utoljára szerkesztette: KaBuTo666, 2015.03.20. 22:03:26
  • Vadnokedli
    geeez...