Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Es: Lollipop rendszerbemutató
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.11.14. 10:29:10
Saor Alba
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
PSA: New Lollipop OTA Procedure On Nexus Devices Means Your Update Will Fail If Your System Is Modified In Any Way At All
The Project Tango Tablet Development Kit Is On The Play Store, But It's Not For Sale Yet
Android 5.0 Build LRX21T 'Locked And Loaded' For Nexus 4, Coming 'Soon'
Regards,
Fasza dinos easter egg van benne 😊
Regards,
Szint tenyleg fura aksi % helyett.
De jo, hogy latszik mennyi ido van hatra a feltoltesig.
Mondjuk az picit zavaro, hogy a zarokepernyot soxor ugy huzom fel, hogy a tarcsazo jon fel, vagy a kamera.
Eleg jol osszekapta magat most az nvidia. Az a shield tablet az n9 mellett is meg mindig igen utokepes, arban meg jobb is.
YouTube Android App Now Sports A White Sidebar For Some Users, Without An Update
Google News & Weather App Updated To Version 2.1 With A Couple Of New Animations
The Nexus 6 Review @anandtech
Google Nexus 9: Preliminary Findings
XCOM®: Enemy Within
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.11.13. 21:59:36
Regards,
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
De akkor nézzünk egy jó cuccot tényleg mondjuk aki nem power user.. THL 4000 95 dollárért😄DDDDD de vegyed csak a pocket neot 25e-ért😊)
Utoljára szerkesztette: ktomi22, 2014.11.13. 20:53:51
Hiába a 20k pont ha egy telefon már a menüben is laggol.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Más1: mi az a call barring?
Más2: szamomra nem vilagos hogy a google keyboard playstoreban miert nem elerheto szlovakiabol.. Pff.. Na mind1 felraktam storon kivul siman az apkt..
De en is factory image-bol raktam fel, ugy a biztos. Mar regota hasznalom a preview-t, tovabbra is mocskos jo 😊
Regards,
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Amúgy működik, sikerült visszaállítani a mentett dolgaimat (kivéve az Operát), és egyelőre szinte minden ugyanúgy elindult, mint eddig. Az előző alkalmazások listázása nem tetszik, az értesítési sáv érdekes, az akku százalékot "szint"-nek nevezi (71. szint) 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amugy en sem birtam kivarni az OTA-t, felraktam a Lollipopot.
Ez a nagy feherseg nem a legjobb, kicsit meg fura, szokni kell.
De amugy osszessegeben tetszik.
egyébként tegnap kaptam a guglitól inbox meghívót, most próbálgatom 😊
De nekem már eléggé lassulós-akadós volt a rendszer (4.1 óta nem kapott törlést, és elég sok mindent átélt már 😊 ), így feláldoztam a beállításokat.
Azóta beindult, működik, épp újra lakom be a rendszert - appok visszapakolása, accountok, és a többi... egyelőre tényleg jót tett neki 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amúgy ha valakinek megvan már, akkor várjuk az élménybeszámolót 😄
Utoljára szerkesztette: elitehun, 2014.11.13. 08:40:52
Most forognak a pöttyök, várom az első indítást.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nexus 6 review - Go bigger or go home
Android 5.0 Lollipop review - You are not in Kansas anymore
Google Keep Gets Update To Version 3.0 With New Material Touches
Erdekes: Microsoft Releases Visual Studio Preview With Android Support, Includes A Lightning Fast Emulator With Some Super Cool Features
Regards,
Android Wear 5.0 Lollipop Will Bring Watch Face Improvements, Battery Tracking, And More
CyanogenMod 11 M12 Snapshot Is Rolling Out
Google Keyboard 4.0 Is Rolling Out With Material Themes And The Return Of Configurable Long-Press Delay
Standalone Google Messenger App Now On The Play Store, Hangouts Hopes Google Still Asks It To The SMS Winter Ball
Nexus 6 Review: Google And Motorola Have Made A Great Big Phone At A Normal Price
Google Announces YouTube Music Key, Includes Background Playback, No Ads, Offline Viewing, And More
Motorola Officially Rolls Out The Lollipop OTA For The Second-Gen Moto X Pure Edition And Moto G In The US
Google Provides Official Look At Search 4.0 Update With Material Design, App Searching, And More
Google+ Has Gained A Tab For Mentions, But It's Only On The Web For Now
Lollipop OTAs Have Started For The Nexus 5, 6, 7 (2012 And 2013), 9, And 10
Android 5.0 Lollipop Factory Images And Binaries Are Live For Nexus 5, 7 (2012 And 2013), 9, And 10
Regards,
google-messenger-play-store-566571/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nezz ugy az akkura mint barmelyik masik alkatreszre..
Szal egyszoval.. szerintem: keruld..
Htc.. hat nemtudom mire akarod hasznalni.. regebbi tipus..szal nem hozza a mini szintjet.. de pl a desire x ugy emlekszek egesz jol osszerakott kivehetos akkus volt.. bar nem ertem minek kivenni..
úgy néz ki én is lemondok a "kompakt" méretről, mert még ezek a méretek sem eléggé kompaktok, amihez mértem volna 😄 huwaei (azt se tudom hogy írják), prestigo meg ilyen érdekes márkákról vélemény? Kerüljem? 😄
Lehet akkor keresek valami cserélhető akkus HTC-t (ha van ilyen).