36194
-
#31816 Samsung's Galaxy S6 Edge is a royal pain to repair
Az oke hogy szep, de amennyi hatranya szarmazik belole (nem vizallo, nincs microsd, nincs cserelheto aksi, nehez javitani), nem biztos h ez igy megeri. De gondolom az atlagember szarik bele es vinni fogjak mint a cukrot. -
#31815 Üdv. Gyári visszaállításon gondolkodom.
Cloud backup játékmentéseket is elmenti? -
#31814 -
#31813 https://www.humblebundle.com/mobile
Kingdom Rush fasza -
#31812 Szókép, biotch. -
KaBuTo666 #31811 Nem mondtam, hanem írtam. -
#31810 De ez nem úgy megy, hogy most eldöntöm, hogy délután fél kettőkor a csap alá teszem a telefont és ekkor majd jól jön (vagyis de, ha például a lent említett ragacsos szart akarod leöblíteni). A gyártó sem ajánlja, hogy vízbe dobáld a készüléket és erre még fel is hívja a figyelmet a dobozon, vagy a kivonatolt használati utasításban stb. Ez szimplán egy balesetek helyzetére lett kitalálva. A mobilokban legelterjedtebb IP67-es szabvány sem biztosít teljes védelmet, viszont megbízható annyira, hogy például kültéri konnektorok vagy lámpák is megkapják ezt a minősítést (az első szám a por-állóságra utal egy 0-6-os skálán a második a vízállóságra egy 0-9-es skálán).
Egy balesetbiztosítás megkötése után sem kezdesz rögtön bekötött szemmel az M7-t bevezetőn görkorizni.
Nincs is árban különbség az IP-szabvánnyal rendelkező telefonok és az azonos kategóriába eső semennyire-sem-vízálló-telefonok közt. Akkor miért ne lehetne releváns pont egy telefon spec-sheetjében a vízállóság? -
#31809 Ha minden jól megy lassan S5-öm lesz, majd megnézem mennyire jó ez a vízállóság, eddig nekem tényleg nem kellett :D -
#31808 Mert az esetemben dobtak már vissza készüléket gariból azért, mert egy kis, ártatlannak tűnő vízmennyiség valahogy bekerült a jackdugóba, rögtön elszínezve a ph-papírt és kapásból pápá volt a garinak (és nem ehhez kapcsolódó problémával akartam gariztatni). Hozzáteszem egyáltalán nem olyan ritka, hogy valami jó kis ragacsos alkoholféleséget borítanak a zsebedben vagy az asztalon lévő telefonodra egy kocsmában vagy egy házibuliban.
Azt azért nem hittem volna, hogy a vízállóság egy olyan tulajdonság, amit meg kell védeni, de hát oké. -
#31807 En ejtettem bele toba evezes/ fenykepezes kozben:)
Valamint adtam kezebe gyereknek jatszani a kadban pancsolas kozben. -
#31806 Mikor vetted volna hasznát, ha vízálló a telefonod? Esőben, fürdőkádban eddig is simán lehetett őket használni, csak víz alá nem szabadott nyomni őket. -
#31805 A tudjuk melyik telefonnal nem a hajlas volt a gond, hanem a hajlashoz szukseges ero merteke... -
#31804 Ezt úgy mondod, mintha a vízállóságból két kézzel kellene kifacsarni (ha!) az előnyöket. -
#31803 S6 Edge olyan nyomás alatt, amitől a tudjuk melyik telefon meghajlik, nemes egyszerűséggel eltörik :D
Ezzel nem is lenne baj, ez egy 200+ ezer Ft-os eszköz, nem kell ráülni, vigyázni kell rá. Csak a Samu külön kiemelte a bemutató alatt viccelődve, hogy nem hajlik. Ja nem hajlik, hanem törik :) -
KaBuTo666 #31802 El lehet hülyéskedni a vízálló okos telefonokkal, még lehet is szopatni a hozzá nem értőket...volt érzése a pultosnak, mikor előtte mostuk el a sony z2-t a csapoló melletti mosogatóban, vagy játszottunk víz alatt vele. :D -
#31801 Nem bánnám, ha legalább minimális vízállóság alapvető lenne a telefonokban, elnézve, hogy hova szokták sokszor rakosgatni a indikátor papírt. -
RYO21 #31800 Szokás szerint valamivel lehúzta a Verge, csakhogy nehogy jobb legyen mint az iPhone 6. -
#31799 Elsőnél ott van az is. Bár őszintén megmondom egyedül 10 éve cseréltem utoljára akksit telefonban mikor véletlen lehúztam a WC-n :D -
#31798 inkább az lenne negatív pont, hogy nem kivehető az aksi... -
#31797 Mostantól tényleg negatív pont lesz, hogy nem vízálló a telefon? (valami magyar review-nál is ott volt) -
#31796 HTC One M9 review
Samsung Galaxy S6 review
Galaxy S6 and S6 Edge review: Samsung's best phones in years -
#31795 nalam valahogy semmi sem akar indulni.. de, hogy miert -
#31794 Chinatown Wars esetén nem akarja lehúzni az SD-adatot, gyanítom az extra letöltést igénylő appok nem minden esetben mennek. -
#31793 amúgy az android 5-ben is benne van az a f@szság, hogy korlátozza az SD kártyára való fájlátvitelt mint a 4.4 ?
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.04.03. 20:33:01 -
#31792 You can now run Android apps on a Mac or PC with Google Chrome -
#31791 Köszi, azt hiszem Nexus 6 lesz, jövőre pedig vissza a HTC-hez, ha a qualcomm nem tesz közbe. :)
Utoljára szerkesztette: adam46, 2015.04.02. 20:30:08 -
#31790 M8 vagy ha nem zavar a hatalmas méret akkor N6.
Desire Eye hardverban M8 csak jobb kamerával és szarabb aksival. -
#31789 Srácok, egyszerű ne de nagyszerű kérdés, One M8 vs Desire Eye vs Nexus 6, melyiket választanátok? :) -
#31788 Mondjuk nálam factory image-ből felrakott gyári android van rajta, alig raktam rá programot utólag. Egy amerikában vett 32 gigás változat. Valahogy így semmi baja...de le is kopogom :D -
#31787 :)
Program függő egyébként, néhány játék 5.1 alatt is leakel. Mondjuk én jól megvagyok 4.4.4 alatt, és nem is akarok váltani ameddig nem lesz xposed+gravitybox 5.1 alá. -
#31786 Csak nekem van a világon olyan nexus 5 a birtokomban, amin tökéletes az 5.1? :D Az 5.0-ban ott volt a memory leak, de mióta felraktam az 5.1-et, komolyan mondom, tökéletes, semmi hiba. Lehet véletlenül valami Sergey Brinnek gyártott példányt kaptam... :D -
#31785 Ennyiert valszeg valami moto g (2.gen) ami a legjobb vetel. De amugy 80-90k korul kapni >ketszer jobb telefonokat is (nexus 5, oneplus one, xiaomi mi 3, stb.), amik valszeg idotallobbak lennenek, oszinten szolva hosszu tavra nem nagyon vennek ma mar 2 GB RAM alatti telefont.
Hogy mennyiben lett jobb: 5.1-nel tartunk, 2.1 ota valszeg tobb dolog valtozott meg, mint amennyi nem. Nezz rola videokat (youtube biztos tele van vele), nyomkodd meg, stb. -
#31784 2xx óta fényévekkel :) 4.4 Kitkat nálam atombstabil Nexuson. Az 5.0 -val viszont vannak bajok, egyik telefonon sem az igazi. 5.1 már biztató de a Google azt is telehagyta hibákkal. Szóval a rendszer azért elég rendben van, amikor esetleg bezáródik valami vagy lefagy az meg az adott app hibája legtöbbször. FB például továbbra is egy trágya főleg 5.0 alatt. ART kompatibilitást nem sikerült jól megoldani ami így fél év után finoman szólva is szégyen.
Ennyiért ha új kell akkor Motorola Moto G (2.gen),Xiaomi Redmi 2, vagy Huawei Ascend G620S. Mindegyik 4mag,1GB ram,HD felbontás, hosszútávra viszont az 1GB határeset. Esetleg LG G2 Mini ami szintén ennyi rammal van de csak qHD felbontás.
Ezek közül Motorolára van már 5.0 a többiekre még nincs.
Utoljára szerkesztette: gabi89, 2015.04.02. 11:21:04 -
Neoncsoves #31783 Üdv!
Jelenleg egy Lumia 520-szal rendelkezem, ami kalandvágy és a 2.1-es Android iránti undorodás eredménye lett számomra. Nem is igazán követtem az Android fejlődését, azzal tisztában vagyok, hogy már van 5.0, etc. Telefont szeretnék cserélni, először Lumia 735öt néztem ki használtan (1-2 hónaposat) 48 körül. Szóval a keret kábé 50-55 ezer lenne rá MAXIMUM. Ugyanis nem vagyok biztos abban, hogy WP-n szeretném folytatni az életemet (a szerény app támogatás, a ratyi notifikáció, a kifagyó viber, az újrainduló telefon, a buta FB app és még sorolhatnám) ezért gondolkodom azon, hogy visszatérjek Androidra.
Pár kérdés:
- Melyik telefont éri meg 50-55ezerért?
- Mennyiben lett jobb az Android a 2.x verziók óta?
Válaszotokat előre is köszönöm. ;) -
#31782 -
En azert beszartam volna -
#31780 n5-bol ujat kapsz 80-ert, nem hasznaltat, szoval sztem max masfelszer annyi igy, mint az n4.
Amugy:
Play PAC-MAN in Google Maps
Chrome Selfie: Share a Reaction
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.04.01. 11:30:07 -
#31779 Esetleg valami kis vidit összedobok ha hazaérek, az majd segít eldönteni.
Az mégiscsak jobb ha a saját szemeddel látod. -
#31778 hát ahogy néztem a Nexus4 olyan 40-45ezer, a Nexus 5 pedig olyan 70-80ezer vagyis kétszer annyi :) sajnos most nincs keret N5 -re, ezért is kérdeztem, hogy N4 -et érdemes e egyáltalán venni, mivel nem mai készülék, és jó lenne ha a lollipop jól menne rajta -
#31777 S2 után jó lesz, de én már nem vennék 4et, használtan az 5 is jó árban van, kicsit kell rádobni