Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Jónak tünik a dolog csak a PC komponens azt irta ki, hogy AMD VGA-n nem müködik 😞

És ha még van jelentősége a telefon logónak, akkor modosytást kérek Huawei P7-re a defy-ről
kifli
idisplay
repvez
Valaki nem jártas annyira az android témában, hogy meg tudja nekem mondani, hogy lehetséges e a telefont összekapcsolni a PC-vel, hogy a telefon kijelzőjén mint másodlagos képernyő klone modban ugyan azt lássam mint a PC-n?

Esetleg olyan appot ami képes bármilyen forrásból side-by-side videoként lejátszani azt akár 3d-s átalakitással is?
A ggogle cardboardhoz probálnám meg hogy egy PC-s járék menne e igy ? vagy csak a PC-n lévő videokat ilyen modon lejátszani
skinnyman
igen, csak pl az említett HUD bővítmény fizetős
már playrol hasznalhato free-kent is

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

sygicet, erdemes feketén leszedni elég jo extrai vannak és szép is, offline is, egyik kedvenc, hogy este a szelvedore vetített kép navigal csekkold
Tibi7
Köszi neked is. Meglesem.
Narxis
Navigon

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tibi7
Nem feltétel, csak gondoltam a legjobbak fizetősek. Bár ez a HERE érdekes lehet, mivel nekem bőven elég a lumia-mon.
skinnyman
Es azt is elarulod, hogy mi hatranyt szenvedsz abbol adodoan, hogy neha hasznalat kozben begyorsitotarazik valamit (amit ha szukseg van ra, egy pillanat alatt fel is szabadit magatol) igy "csak" a ram fele van szabadon? Nem ismerem a programot, de mar a nevebol kb biztos vagyok benne, hogy tobbet art, mint hasznal, semmi szukseg semmi hasonlo hulyesegre, mar nagyon reg ota.

Mas:
AT&T's Nexus 6 Does Indeed Have The Globe On The Back, Plus A Globe And Jingle On The Boot Screen, Because AT&T - csak sikerult megeroszakolni.
'Project Ganesh' Demoed At Chrome Dev Summit, Makes Chrome's Page Rendering A Lot Faster By Working Directly On The GPU - ez igen erdekesen hangzik

Regards,

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tibi7
Sziasztok! Melyik navigációt érdemes letölteni virágboltból, amelyik offline is navigál?
Dzsini
Nálam úgy néz ki (több oldalon olvasott javaslatok és tesztek alapján) a Google Now indító volt a legfőbb lassító tényező - kicseréltem próbaképp Novára, azóta érezhetően kevesebb az akadozás és a lassú reakció (egy elforgatásra így is 3-4 másodpercet kell várni, alap indítóval is, ezzel is).

Az N7 híresen lassú IO műveletei és az az indító valahogy nem viselik jól egymást, nem véletlen, hogy nem kaptuk meg gyárilag.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

precision
kezdő lépésként töröld le az ilyen memory booster féle szarokat 😊

Bazinga!

megtörtént, aztán olyan 64% szaabad memora beáll, de használat közbe szépe nviszsaáll 45%re. am memory boosterrel nézem. szerencsére semmi lassulást vagy ilyet nem tapasztaltam

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

skinnyman
Minek?

Regards,

Narxis
Indítsd újra.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kifli
lumia 920-am nem amoled, de tud haonlót (lezárt képernyőn ha kiveszem zsebből megjeleníti az értesítéseket, időt stb), és nem vettem észre hogy sokkal kevesebbet bírna az akku.
skinnyman
Ez megis milyen szazalek, mi meri es hogyan?
Nalam a rendszer eszik kemeny ~200 megat, es az appok kb ugyanannyit. Ketlem, hogy jelentosen tobbet enne, mint ez elott.

Regards,

Nektek is jobban zabálja a memóriát a lolipop? eddig a nexus 5öm memóriájának 60%a általában szabad volt, msot átlag 45% szabad...

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

elitehun
Kezdem azt hinni, hogy én vagyok az egyetlen, akinek még nem jött ki az 5.0...😄
artschi
Hát, még szokni kell az 5.0-t...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

na végre jött az ota 😛
theone91
Így van, ahogy Borg is írta, az Amolednek nincs háttérilágítása, így egyesével is tud pixeleket megjeleníteni. Megcsinálhatod ezt IPS-sel is, de akkor pápá akkuidő.

theone91
Ilyet rég tudott a Moto X is, de zseniálisan néz ki, ahogy Android 5.0 alatt oldották meg.

Meg lehet csinálni, de míg egy LCD kijelzőnek komplett háttérvilágítása van, tehát nem lehet szegmensenként működtetni, addig egy amoled per pixel is megy. Szal a többi része teljesen off tud lenni a képernyőnek.
Note3 úgy egy éve tud már ilyet...csak fölé kell tenni a kezem, és már felsejlik az összes fontos infó.
szucsy89
nem értek a kijelzőkhöz, más IPS kijelzőkkel pl. ezt miért nem lehet megcsinálni?
Vadnokedli
Érdekes és ellentmondásos dolog amit a QHD-ről mond. (Tapasztalataimnak totál ellent megy.)

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

theone91
Hát 3200 mAh és Project Volta ida-vagy-oda, kenheted a hajadra az egészet, ha a kijelződ quadHD.

theone91
7 perc környékén a notifikációs-felemelős felébresztés azért elég zseniális és hatralmas előnye az AMOLED-nek (annak ellenére, hogy nem rajongok túlzottan értük).

theone91
Elég vaskos, 17 perces teszt MKBHD-től:

Vadnokedli
Mai Free app of the Day Amazonon, Monument Valley.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

hungary27
Köszönöm!
Jim Morrison
Beállításokban lapok és valami egyesítését kikapcsolod megint lesz lapváltó gomb.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bardocz
"Szinte mindenhol ment a siránkozás kommentekben, Lumia hírek alatt, hogy bárcsak Android futna rajtuk."

Ezért max az androidosok sírnak. Sírvafakadnék, ha ugyan azt produkálná szoftveres szinten, mint az itthon lévő samsungok meg sonyk.
hungary27
Tudja valaki, hogy az új chrome-ban, hogyan lehet a lapok között váltani?
theone91
Most látom a Twitter-threadben, hogy nyitott bootloaderrel forgalmazzák majd!

skinnyman
Nem az AP talalta ki, a Nokia product manager-e mondta: link.

Egyebkent az AP cikkjei mindig elegge hitelesek szoktak lenni.

Regards,

theone91
Az azelőtti bekezdés engem arra enged következtetni, hogy ez a kínai piacra vonatkozik pláne úgy, hogy elméletben ez a tablet még csak kínában fog megjelenni (nem lett megerősítve még se EU-s sem US forgalmazás). Nem tudom, hogy pl. az EU-ban vagy az USA-ban a Foxconn tudna-e közvetlen disztribúciót véghez vinni.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2014.11.19. 13:16:11

GregSB
+ ez is ott van a bejelentés végén:

"The N1's industrial design and Z Launcher application originate within the Nokia Technologies business, which is focused on strengthening Nokia's industry-leading innovation portfolio through patent, technology and brand licensing."

Magyarul a cég ami maradt a Nokia-ból csak szabadalom, technológia és brand licenceléssel fog foglalkozni

GregSB
Bocs, elfelejtetem forrást jelölni.

A Nokia hivatalos bejelentéséből van. (Image Gallery előtt 2 bekezdéssel)

Ezt én hitelesebbnek tartom mint az androidpolice cikkét.

theone91
Amúgy én sem tudom ez honnan jött. Kommentekben emlegetik, hogy ez Foxconn temék lenne, de forrás egyáltalán nincs hozzá.

skinnyman
Ezt kvazi pont megcafolja a #30785-ben idezett szoveg (Update 2).

Regards,

theone91
Bezárt az összes európai Nokia gyár. A Finn, a magyar, a német, a román. Kivitték a gyártást Mexikóba és Indiába, de azokat is bezárták (az egyetlen indiai gyárat pont most). A finn központban is volt egy ezer fős leépítés, ahol többek közt IT-sokat, szoftverfejlesztőket építettek le. Így naná, hogy az egyetlen opció kína marad.

"Part of me wants to scream, "You should have taken this route 4 years ago!" while the other is just too happy to see Nokia standing on its feet and trying something again"

Nem azt mondom, hogy a cég hihetetlenül sikeres lett volna, amennyiben nem kötelezi el magát már rögtön 2010-ben a MS-t és a WP-platform mellett, de abban biztos vagyok, hogy még most is a saját talpán állna. Pláne mikor az emberek rájöttek, mennyire jók dizájnban, összeszerelésben a Lumia telefonok. Szinte mindenhol ment a siránkozás kommentekben, Lumia hírek alatt, hogy bárcsak Android futna rajtuk. Én komolyan úgy gondolom, hogy olyan nagy múlttal bíró cég, mint a Nokia simán hozta volna az olyan cégek szintjét, mint a (fénykorában lévő) HTC, vagy a LG és a Sony.

GregSB
Foxconn Applenek bérgyártója. A hardvert és sw-t az Apple fejleszti, Foxconn csak megkapja a terveket és összeszereli, utána mindent az Apple csinál tovább (meg előtte is, Foxconn semmi mást nem csinál összeszerelésen kívül).

Nokia N1-nél a hardvert a Foxconn fejleszti, gyártja. A Nokiatól licencelik az industrial design-t, a márkanevet + a Z launchert, de hogy ez mind összeálljon azért a saját termék-mérnökeik a felelősek. Gyártás utáni dolgokkal is maga a Foxconn foglalkozik (árusítás, reklamációk, garancia, stb). Ebben az esetben tehát a Nokiat a Foxconn egyik beszállítójának nevezhetjük, mert a termékkel kapcsolatos dolgok 80%-t az utóbbi végzi.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.11.19. 09:40:26

Jim Morrison
Trusted Places... Már nem sok kell a trusted wifi networkhöz 😄
Light Flownak meg örülök, sajnos már zavart hogy nem tudom a led színéből, hogy milyen appról van szó, must have app ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/