Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: ktomi22, 2014.11.24. 15:26:30
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Tabletemen nov 12 ota fent van a lollipop, nem volt ujrainditva azota, es nem produkalt meg semmi hasonlot.
Egyszer vettem eszre lassulast (akkor minden eleg lassunak tunt), de akkor leraktam az asztalra kicsit es utana amikor felemeltem par perc mulva mar megint gyors volt. Valoszinuleg epp valami komoly hatterfolyamat futott (TRIM?), esetleg valami rosszul mukodo program a hatterben, mindenesetre barmi is volt az, hamar befejezte..Ezen kivul semmi panaszom nem volt meg ra, alapvetoen gyorsabbnak tunik, mint kitkat volt. Szoval szep stabil a cucc, ami kulonosen jo tekintve, hogy mekkora valtozas az 5.0 kivul-belul.
Regards,
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Mas:
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.11.24. 10:14:57
Regards,
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
De te mondjuk ha touchwiz-hez szoktal, neked lehet, hogy tenyleg ugy tunne, hogy elobb tortennek a dolgok, mint ahogy hozzaersz <#idiota>#idiota>
grebber: poweramp jatszik az biztos. winamp letezik meg egyaltalan?
Regards,
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Itt egy osszehasonlito elemzes vele 4.4 es 5.0 kozott: link
Itt olvastam nehany tippet, amik elvileg segithetnek: link
TLDR: sima Google Keyboard-ot erdemes hasznalni (mindenesetre nem SwiftKey-t amig nem frissitik), sima AOSP launchert (Google Now Launcher helyett), es TRIM (amit manualisan is meg lehet csinalni, de automatikusan is futnia kene idonkent ha tolton hagyod a cuccot ejszakara mondjuk)
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.11.22. 10:49:19
Regards,
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Például én 2 TV-t néztem, hogyha elég kedvezmény lesz rájuk akkor veszek egyet. az egy dolog hogy egyik sem szerepelt az akciós listában,de hogy a hét elején még az egyik TV 179k volt a másik 269 addigra a mai napon már 189k és 299k lett az áruk. holott a más websopokban akció nélkül 160k ért és 265k ért mennek ugyan azok .
Akkor nincs miről beszélnünk "akcióról"
87.900 Ft helyett
124.900 Ft"
Mekkora üzlet <#idiota>#idiota>
Pedig nagyon jó lenne ez a megoldás. Az lehet hogy a VGA-m nem birja ? 4850 1gb . a telefon ugye azért elég erős és nagy a felbontása is.
Nevetséges azért, hogy mire számitottak , hogy hány ember fogja megnyitni az oldalt , hogy birja majd a szerverük?
egyébként MM-ben is -10% van ma szinte mindenre
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2014.11.21. 14:04:21
amúgy a blackfriday.hu-n fent vannak azokat az áruházak, ahol tartják ezt a napot 😊
Google Play Music Starts Providing Shortcuts To Relevant YouTube Videos
AT&T's Nexus 6 Is SIM-Locked, Checks Mobile Hotspot Subscription Status For Tethering, And Has The Carrier's Ringtones - meg igy is joval jobb a helyzet, mint anno verizon gnex eseten, de azert bekaphatjak.
AnandTech Posts Side-By-Side NAND Performance For Nexus 6 Encrypted Vs. Unencrypted - It's Not Pretty
Sony SmartWatch 3 Review: Excellent Battery Life, Acceptable Design
Regards,
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Amúgy csomószor ejtettem már le a telefonom és magának az üvegnek semmi baja nincs, a telefon vázán viszont látszik pár nyom :/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás