36194
  • theone91
    Engem a fickó arra a Steve Ballmerre emlékeztet, aki kezdett megőrülni.
  • matyi0323
    Lg g 3 felso sarkaban kb 1x1cm nagysagban sarga a kepernyo. nagyin meleg volt a telefon, eddig kint nem nagyon nyomkodtam ilyen melegben, hogy igy felforrosodjon..
    kikapcsoltam lehult utana nem latszik. panelcsere lesz vagy probaljam meg maskor nem megfozni es nem lesz baja?!
  • Jim Morrison
    ja, oké... ^^
  • SzirmosSzisza
    Ha sokat lennék nem wifi közelben, biztos vennék, de vagy otthon döglök vagy iskolában és mindkét helyen van wifi :D
  • Jim Morrison
    csak fura hogy van egy épkézláb telefonod, de levágod a karjait és lábait, úgy használod.
  • SzirmosSzisza
    Sima Dominó kártyám van és 1GB-s csomag volt hozzá a legkisebb, az meg nekem bőven túl sok.
  • Jim Morrison
    nincs mobilneted?

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.04.27. 18:05:28
  • SzirmosSzisza
    Nincs mobilnetem, pedig majdnem minden nap elmegyek ott :D
  • Jim Morrison
    1-2 helyen már kipróbálhatjátok az lte-a -t (Budapesten)
    Elsősorban cat, mert te ott bme melletti infoparkban sétálgatva könnyen ki tudod próbálni ^^
  • skinnyman
    Csak Legere hozza a formajat, nagy arc :)
  • szucsy89
    nem értem
  • skinnyman
  • Zsoltee_a_bator
    4g mukodik rendesen vele? Olvastam valamit arrol, hogy Europaban nemelyik kinai telefon nem mukodik teljesen jol az osszes halozattal. Nem tudom mennyire realis ez.
  • GregSB
    Egy Google top manager, Dan Fredinburg meghalt a Nepáli földrengésben. Épp a himalájában mászott hegyet.

"Dan Fredinburg, a longtime Googler who headed privacy for Google X and product management for the overall privacy team, died this morning of a head injury after a 7.9 magnitude earthquake triggered an avalanche on Mount Everest."

A Glass-on is dolgozott többek között.

RIP
  • szucsy89
    mivel az M9 sztem nagyon nagy bukta lesz szükség is van vmi figyelemfelhívásra
  • TheFlash4Ever
    Ez jó.
  • GregSB
    HTC-nél elgurult a marketingesek gyógyszere :D
  • skinnyman
    dafuq
  • PeeTeR
    ez igy van, meg ugye ott van ez a megrogzodott baromsag, hogy kinai-szarsag-gagyiszemet... de uhm.. evvan :D en tokeletesen elvagyok a kis kacatommal. sot lehet, hogy meg egy Mi4 -re is lecsapok, de csak hogy tamogassam oket :D
  • theone91
    Szerintem kijelenthető, hogy nem a Google, mint cég véleményét láthatjuk (hatalmas érdekeltsége van a Google-nek az Apple-ben).

Feltehetően egy Google-szoftvermérnök önálló akciójáról van szó.
  • theone91
    Épp most kerültek be a Guiness rekordok könyvébe az egy nap alatt értékesített 2,1 millió készülékkel. Elképesztően sikeresek lettek és mégis totál ismeretlenek azok számára akik nem túl jártasak az okostelefonok témakörében.

Megejthetnék már végre azt a régóta tervezett nyugatra terjeszkedést.
  • TheFlash4Ever
  • PeeTeR
  • Jim Morrison
    szerintem ez egyéni akció volt.
  • szucsy89
    de ezt a Google tette oda?
  • Dzsini
    1 órája terjed a híroldalakon, szerintem nem sok kell neki, és már nem lesz ott.
  • szucsy89
    ilyet amúgy lehet? nem lesz per?
  • Jim Morrison
  • theone91
    33°30'52.5"N 73°03'33.2"E

Guglizzatok rá.
  • skinnyman
    Wrath of Obama dafuq?
  • Shiwo
    gondolom jelentette a rendőrségen (feltételezem ők igazolják a lopás tényét a biztosító fele) és felvették az adatait..

amúgy jó kérdés, tán a szerződésben vagy a szolgáltatónál kitérnek erre a dologra..bár egyenes ágú leszármazott esetén tán csak nem sz@roznak ilyen dolgon..

ahogy elnéztem, a Vodánál speciel így szól a dolog..

4. 19. Károsult:
    - a természetes személy Biztosított Hozzátartozója <-- anyukád a biztosított, tesód a hozzátartozója, szvsz érvényes a dolog
    - vagy a jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező egyéb szervezet Biztosított munkavállalója vagy vele egyéb munkavégzésre irányuló jogviszonyban álló munkatársa,
    - vagy a fenti munkavállaló vagy egyéb munkavégzésre irányuló jogviszonyban álló munkatárs Hozzátartozója.

4.21. Lopás: a Készülék Harmadik személy általi jogtalan eltulajdonítás céljából történő elvétele.
    A jelen Szerződés – a Biztosított által választott csomag függvényében – Lopás ellen abban az esetben nyújt fedezetet, ha az Őrizetlenül hagyott Készüléket kulcsos vagy elektronikus zár segítségével bezárják valamilyen helyiségbe, szekrénybe, beépített tárolórekeszbe vagy gépjárműbe, azt az elkövetők Dolog Elleni Erőszakkal kinyitják, és a Készüléket így tulajdonítják el.
    Ha a Készülék nem Őrizetlen, akkor a Lopás elleni fedezet akkor terjed ki rá, ha a Készüléket
    - zsebtolvajlás útján (vagyis a Biztosított vagy a Károsult ruházatának zsebéből, vagy szorosan a testén tartott kézitáskájából vagy egyéb
    hordozóeszközéből)
    - vagy személy elleni erőszakkal (rablás útján)
    - vagy az eredendően a Biztosított vagy a Károsult őrizetében lévő
    Készüléknek a Biztosított vagy a Károsult önhibáján kívüli védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát (így különösen önhibáján
    kívül előállt ájult, kábult állapotát) felhasználva tulajdonítják el.
    A fenti tényeket a kárigény körülményei kifejezetten és nyilvánvalóan alá kell, hogy támasszák.
    4.22. Harmadik személy: a Biztosítottól, illetve a Károsulttól, vagy a velük egy háztartásban élő, illetve a Készülék őrzését tevékenysége körében ellátó harmadik féltől eltérő személy.
    4.23. Őrizetlen: ha a Biztosított, vagy a Károsult a nincsen abban a helyzetben, hogy megakadályozza a Készülék Lopását, Rongálódását vagy Véletlenszerű Károsodását, ide tartozik különösen az az eset, ha a Biztosított vagy a Károsult elalszik, illetve alszik

szóval abba beleköthetnek, hogy mi módon lett ellopva.. ha csak kitette az asztalra, nem figyelt rá vagy otthagyta táskában, akkor lehet kötekednek egy sort...
  • SzirmosSzisza
    Neki kell bemenni Tréhez intézni a dolgokat (illetve biztos ami biztos alapon én nem említeném, hogy nem nálad volt :D)
  • Vadnokedli
    Üdv. Kéne egy kis help. A tegnapi nap folyamán Este és ma Hajnal között elloptak egy Z2 es telefont. A lényeg az hogy Édesanyám nevén volt de az ellopása ideje alatt a Testvéremnél volt a telefon. A készülék be volt biztosítva lopás ellen; befolyásol valamit hogy nem a telefon konkrét tulajdonosától lett ellopva(T-s biztosítás.)?
    Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.04.24. 07:22:21
  • GregSB
    +1.

Pont egy hónapja voltam szomszédos országban. Google Mapsben rakerestem címre, végig mutatta utvonalat és térképet. Az után is hogy átléptek a határt es megszűnt a mobilintetnet. Továbbra is tudtam ki-be zoomolni, es bár teljesen nem tudtam raközelíteni, olyan szinten még igen hogy tudjam hol kell kanyarodni, letérni főutakról.

És ez ingyen van. Akkor minek fizessek ki €40-50-t európai offline navira?
  • LocalPatriot
    Óriási +1!
    Nekem is csak arra kell a GPS, hogy eljussak A-ból, B-be.
  • SzirmosSzisza
    Amúgy, ha netközelből indulsz akkor a Google navigáció elmenti a kitervelt utat és simán lehet használni adatforgalom nélkül. (illetve külföldön lehet letölteni offline térképeket is, bár ezen nem tudom mennyire működik az útvonalkészítés)
  • TheFlash4Ever
    hatalmas +1
  • Jim Morrison
    első
    az ilyen apróságokra is oda kéne figyelnie guglinak
  • skinnyman
    Stock Android Isn't Perfect: Lollipop Edition
    Android Open Source Project Updated With Code For 5.1.1 (LMY47V)
    Developer Changelog Posted For Android 5.1.0_r5 (LMY47O) To Android 5.1.1_r1 (LMY47V)
    Google's 'Project Fi' Cellular Service Invitation Site Is Live - ahogy volt rola szo: Nexus 6 only

Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.04.22. 20:21:21
  • Anonymuser
    Nálam szolgáltatós Note 4-en is az új Telekomos rom fut, szerintem egész jó. De ha nem tetszik, akkor Odinnal vissza tudod rakni a régebbi romot, knox ugrás nélkül.