36194
-
Bal0924 #32057 Használtad mostanában? -
RYO21 #32056 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Maggi? -
#32055 Azért remélem nincs világhírű M-betűs Nestlé termék. -
#32054 -
Chris Lowe #32053 Waze. Budapesten a legpontosabb, autópályán és a nagyobb városokban is használható, kis falvakban nincs sok értelme. -
#32052 Cyanogen Inc. Gets A Cash Infusion From Foxconn
Android One Is Coming To Turkey, And It's Packing A Pretty Decent Phone
Google I/O 2015 App v3.1.2 Beta Goes Full Material And Prepares For Another Year At Moscone [APK Download + Teardown]
First Galaxy S6 Active Leaked Photos Show AT&T Branding, Rumored Specs Mostly Match The GS6
NVIDIA Says 1080p 60fps GRID Game Streaming Is Now Live On SHIELD Devices -
Bal0924 #32051 Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Útinfó
Ez helyett keresek egy olyat, ami naprakész infókat ad. -
#32050 Nem teljesen tudom, hogy mirol beszelsz. De amugy teny, hogy a legelso L preview is fent volt nalam, es ott sem volt gondom a sebesseggel, es azota csak gyorsabb lett a cucc. A legelso preview-ben azert meg emlekszek olyan animaciora, ami nem ment 60 fps-el a tabletemen, de az mar a vegleges 5.0-ban is vajsima lett. Es nem nagyon hallottam senkirol, aki n5-on (vagy akar n7 2013-on) panaszkodott volna a teljesitmenyre lollipop-on. Az n5 + 5.1-rol pedig pl egy elegge apple-bolond, ismeros is elismeroen nyilatkozott, aki iphone-rol valtott ra. -
Chris Lowe #32049 Hát ha összehasonlítom a régebbi hsz-ed amikor még 5.0.1 majd 5.0.2 vagy az 5.1-nél írtál akkor neked ez a verzió már fénysebességgel repül. Merthogy mindegyiknél ezt írtad...A te (meg az ismerőseid) nexusod valamit nagyon tud. Jó neked... Az én nexusom viszont továbbra is akad, ez az 5.1.1 sem segített..
Ettől függetlenül a samsungom (tab s 8.4) touchwiz-e tényleg vacak, én már váltottam launchert viszont van alatta egy erőmű (legalábbis mai viszonylatban) és ez megnyugtat. -
#32048 ? -
#32047 Nekem is sokkal jobb (gyorsabb) a Lollipop mint a KitKat (LG G3). -
#32046 Lehet, hogy a samsung-touchwizen szar, de ez nem mond sokat, mert nem nagyon lattam meg olyan touchwiz-et, amitol ne fordult volna fel a gyomrom. Mindenesetre nexus-on szebb es gyorsabb az 5.1.1, elotte mint valaha volt. :)
Pre-Registration Is Now Live For Apps On The Play Store, Starting With Terminator Genisys: Revolution
-
masoma #32045 évek óta ugyanazzal a fiókkal vagyok bejelentkezve. még régebben elő is fizettem korlátlan hozzáférésre és most megint kiírja, hogy ingyen kipróbálhatom 30 napig mintha új fiókom lenne. érdekes...írok supportnak -
#32044 Jó felhasználóval vagy bejelentkezve? Én még jó pár éve töltöttem fel zenéket, de most látom őket. -
masoma #32043 valaki nem tudja miért nem látszik a google music online felületén feltöltött zenéim? (nincs előfizum) -
#32042 "caching complete! Future visits will work offine."
hm, ezt csak most vettem észre. Ráadásul oldalra is húzható egérrel, mint az értesítések mobilon. Na, talán az apróságok helyrerázásáról fog szólni az 'M' ^^ -
#32041 Az 5.1.1-ről egész jókat olvasni egész sok helyről, aktív 5.1 szomorkodás után is.
(én már átköltöztem főzött 4.4.4-re, úgyhogy már csak olvasom a sztorikat) -
Borg #32040 Reméljük helyrehozzák ezt a lollipop nevű tévedést végre... -
#32039 Május 27-29 Google I/O
As always, Google is going to be introducing the next Android version at its conference later this month, the Google I/O. Although Google has not officially confirmed that they will announce the next Android flavor during this month’s Google I/O, a session description that briefly appeared on the Google I/O website had a mention of ‘Android M’, it has now been removed.
Marshmallow? Milkshake? M&Ms? Muffin?
Szerintem Marshmallow :)
-
#32038 köszi srácok a javaslatokat...
végül úgy döntöttem, hogy használtan veszek egy LG G2 -őt és nem veszek előfizetést egyelőre... vagy ha veszek is akkor már készülék nem kell így olcsóbb és jobban megéri
a G2 pedig brutálisan jó, főleg egy haldokló Galaxy S2 után :) That "káva" ! :D -
#32037 Elég sokra :) (csak qa szerint kell rendezni) -
#32036 NVIDIA Pretty Much Officially Gives Up On Phones: Unit Behind 3G/4G Modems To Be Dismantled, Possibly Sold
[Update: Google Be Trollin', Yo] Android M Will Be Announced At Google I/O 2015, According To Conference Schedule
Google Will Unveil Voice Access At I/O, Allowing You To Control Apps Entirely By Voice
Google I/O Schedule Appears To Acknowledge 'Nearby' Effort In 'Proximity-Based Communication' Session -
#32035 Mortal Kombat X -
#32034 lejjebb kell tekerni, ott van pár válasz... -
#32033 Hahaha. Elég jól sikerült, ha az 'anything' alatt csakis az Apple-partizánkodást és a klikkcsalogató címeket értjük. Válaszolt egyáltalán bármilyen kérdésre? -
#32032 beélesedett: Google io2015 -
#32031 -
#32030 "I am Sam Sheffer. I'm the social media manager for The Verge. Ask me anything!"
Nem tudom hogy gondolta a faszi, de jo kis kommentek lettek... -
#32029 nem tudnám pontosan meghatározni.. valahogy nem szimpatikus.. a színvilága sem tetszik, bár ez lehet a ráhúzott lollipop dizájn miatt van.. az E-mail appom visszafogott, alapvetően kék és szürkés színű, ez meg fehér - rikító vörös kombináció, mellette mindenféle színű jelölésekkel.. színbeállítást meg nem találtam benne... -
#32028 Passz, de altalanosan szerintem nem szerencses tobb email klienst hasznalni kozos fiokhoz egy eszkozon. Egyebkent mi a baj a gmail appal?
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.05.06. 10:56:42 -
#32027 Hali,
eredetileg két levelező app volt a telómon gyárilag.. egy általános E-mail app meg külön egy G-Mail
utóbbit nem használtam, a Gmail címem is az általános levelezésbe volt beállítva..
Viszont valamit variált a gugli, és kb. mióta behozták azt az update-et, hogy a Gmail app is fogadhat nem-guglis levelet, azóta valahogy "elcsaklizza" az e-maileket a másik elől.
Eleinte mindkét app-ba megérkeztek a levelek, két értesítőt kaptam mindenről, de a Gmail app nekem nagyon nem szimpatikus, Így abban a szinkronizációját letiltottam és a sima E-mailt használtam tovább..
Azóta a Hotmail-es leveleim szépen meg is érkeznek normálisan az E-mail appba, de a gmail levelek nem. Értesítést kapok róluk, de nem látszanak. Csak a Gmail appban, ott is csak akkor, ha direkt lefrissítem.. -.-
És nincs letiltva a gmail szinkronizáció az E-mail appban, ellenőriztem...
Nem áll szándékomban hosszú távon 2 külön levelező appot használni, de annak ötlete sem tetszik, hogy a G-Mail appra legyek kényszerítve..
Ti tapasztaltatok ilyesmit ? Mi lehet megoldás ? Csak az, hogy root és GMail kigyomlál ?
Elképzelhető, hogy megváltoztak a Gmail Pop3 beállításai ?
Vagy próbáljak ki valami 3. e-mail appot, hátha az normálisan megkap mindent ? Esetleg ajánlotok egyet ? -
#32026 Keresel egy flottás olcsó előfizut és veszel egy független telót, akár kínából olcsón:) ne félj nem fog fájni és 1000x jobban jársz..
pl egy ilyet p7000 ha okosan csinálja az ember ennyiből bent van:)
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.05.06. 10:44:50 -
#32025 A szolgaltatok ideje ugyis lejart. Vehetsz inkabb fuggetlenul felsokategoriasat kozepkategorias aron, pl: n5, oneplus one. -
#32024 Mennyibe keresel telefont? -
#32023 elég szánalmas, hogy gyakorlatilag nem nagyon van normális középkategóriás telefon, pl szolgáltatónál
szeretnék venni egyet egy nem túl drága előfizetéssel, viszonylag olcsón, és 480x800 -as felbontás és 1 gb ram... nagyon ritkán 540x960 -as felbontás van... és ennyi... ha 2 gb ramot szeretnék akkor a kb. 3-5e havidíj mellé fizetnem kell 100e -t vagy többet a telefonért :) a ram biztos ilyen ultra ritka ásványi anyag és egy gb -ot kibányászni belőle kimondhatatlanul sok pénzbe kerül... ja, nem... filléres alkatrész...
vicc.
Utoljára szerkesztette: precision, 2015.05.06. 09:17:54 -
#32022 Platform Distribution Numbers Updated—Lollipop Jumps To Nearly 10%, KitKat Dips Below 40% -
#32021 a jövő -
#32020 Humble Mobile Bundle
Van benne Monument Valley is :) -
#32019 Rosszul értelmezted. Arról van szó, hogy az elmúlt évek során az átlagos első vonalas készülékeknél az akkumulátorok teljesítménye (azonos méret mellett) kb. megháromszorozódott - most már bőven 3000 körüliek vannak. Ezzel párhuzamosan növekedett folyamatosan a teljesítmény és a fogyasztás is, mindig pont annyival, hogy normál használat mellett 1 napig mennek ebbe a piaci szegmensbe készülő masinák (ha valaki spórolósan használja, annak 2, aki meg nyúzza, annak néhány óra). Ez így volt 5 éve is, így van most is, és hacsak nem lesz valami gyökeres változás a technológiában, akkor így lesz 5 év múlva is.
Ha elterjednek ebben a méretben 5000 körüli akkumulátorok, az csupán annyit hozna, hogy azonnal jönnének vele az erősebb SoC-ok (meg kicsit jobban húzott változatok), és jobb képernyők, és ugyanúgy 1 napig mennének az ilyen kategóriás készülékek, mert az átlag felhasználáshoz ez így elég. A mostani első vonalból pedig ugyanígy második-harmadik vonal lenne, és azok is elmennének 2 napot, de akkor már nem ezek lennének a "vágyott" készülékek. Lenne sokkal gyorsabb, erősebb, szebb náluk - ami továbbra is egy napot megy.
Most is vannak 3-4-5 napos telefonok / táblagépek, amikben kb. 3000 mAh-s akkumulátor van, de azok alsóbb kategóriában vannak, a mostani élvonalhoz képest csökkentett tudással (képernyő, stb.) rendelkeznek, 2-3 évvel ezelőtti teljesítményük van. -
#32018 Az a lényeg, hogy mióta vannak okostelefonok nagyrészt 1 napot bírnak fixen, mindezt úgy, hogy nőtt az akksi is, de a telefon teljesítménye is. Ha valaki hirtelen tudna kétszer nagyobb akksit csinálni, akkor a telefon teljesítmény is növelné mellé (bár jó kérdés hogy minek, bőven elég ami most van :D)
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.05.03. 13:38:48