Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk azt sem értem, hogy miért kap ennyi savat a Nexus 5 kamerája. Ezen képek alapján valamint összehasonlításban nem rossz. Bár lehet, hogy nagy a shutter lag, mint a Nexus 4-nél és a 4.4-be elkélt volna már egy komolyabban frissített stock kamera app. Ehhez komplexebb összehasonlítás kéne.
*2767*3855#
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Egy olyan problémám lenne, hogy nem tudom hard reset-elni a telefonomat. (Galaxy ACE 😊 ) Lenyomom a billentyûzet kombinaciot (ami elvileg a home gomb + bekapcsolo gomb), de semmi nem történik, ugyan úgy kapcsol be mintha csak a rendes bekapcsolo gombot nyomtam volna meg. Mar minden variaciot vegig probaltam amit a neten talaltam, de nem akarja az igazsagot. Ez mitõl lehet? Vagy csak root-olt telefonokon mûkõdik? Nem értem. Mindenki irja hogy neki mûködik, de nekem nem. Biztos én vagyok a béna.. 😄
Nehany teszt:
Nexus 5 camera vs Nexus 4, HTC One, iPhone 5S, Lumia 1020, Galaxy S4, Note 3 and Xperia Z1
Need To Catch Up? Here Are 44 Android Police Stories On KitKat 4.4 And The Nexus 5 Launch
Regards,
Mi lenne ha elolvasnátok amit leírok, és nem reflexbõl ugornátok a nicknevemre? Szóba se került az Apple, ne legyetek már ennyire gyerekesek.
Ezeknek a ficsoroknek amugy a tulnyomo tobbseget valszeg nem hogy evek mulva nem, hanem sosem fogod a ketszer ilyen draga almas telefonokon latni. Ahol eleg az elozo eves modellt ujracsomagolni egy undorito szines muanyaghazba (az persze gondolom minosegi anyag - lol), a neve utan egy c betut tenni es az n5 aranak duplajaert arulni mikozben negyed annyit se tud, es mennek sorbaallni erte. Az aztan az eloremutato.
Nyilvanvaloan halvany fogalmad nincs a telefonrol, sehol nem tudsz belekotni, ahol belekotsz azt semmi racionalis ervvel nem tudod alatamasztani, gyakorlatilag csak hulyesegeket beszelsz. Az erveidet jol jellemzi ahogy azt hogy olcso gyakorlatilag egy hatranykent akarod beallitani. Ne vicceljunk mar.
Regards,
http://goo.gl/gd6Zi5
Zseniális megoldás olyan cégnek, aki elsõsorban a szolgáltatásaiból él, nagyon jó a vevõnek, mert sokkal olcsóbban jut minõségi termékhez.
Azonbank ez a trend azért nem fog elterjdni több készüléknél mert a klasszikus hardver gyártóknak rohadtul nem érné meg.
Google Play Services (v4.0.30)
Calendar (v201308021)
Clock (v3.0.0)
Email (v6.0-893803)
Gallery (v1.1.40304)
Gmail (v4.6.1)
Camera (v2.0.001)
Hangouts (v2.0.012)
Keep (v2.0.50)
Google Keyboard (v2.0.19003.893803a)
Google Search (3.0.17.886092)
Google Home (0.9.6.886092)
Wallpapers
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az hogy az ára mesterségesen le van szorítva $350-re az szerintem nem elõremutató, mert a gyártók ezt nem fogják tudni követni. Nem azért mert gonosznak, hanem mert egy csúcskészüléket legyártani és egészséges profittal eladni $6-700ért lehet. A szoftveres támogatottságot mondanám egyedül elõremutatónak. Ha a gyártók több vanília készüléket kínálnának õk is gyorsabban tudnának frissíteni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Marmint ez a verge-hez szolt: #24575
Regards,
Greg: az egy dolog nem tudod hogy miket tud, de ez nem jogosit fel arra hogy hulyesegeket beszelj rola 😊
Nehany dolog amit jelenleg kb csak a Nexus 5 tud:
-"Ok Google"-el kereses barhonnan (Moto X ilyen meg)
-Low-power audio playback
-Step counting built-in (aksihatekony)
-Touchscreen improvements (gyorsabb, pontosabb)
Es mint kb minden Nexus eszkoznel:
-hivatalosan nyithato bootloader, Wireless charging, Miracast, Slimport
Es h legyen valami ertelmes is:
Nexus 5 and Android 4.4 KitKat video walkthrough
In pictures: The Nexus 5
Ingress - megy meghivo nelkul is
Regards,
Viszont ma meg a G+ frissítése után lett egy új ikon a menübe, Fotók néven😊
Mit nyújt az N5 azon kívül hogy olcsó és jön rá 2 évig új Android rendszer instant? Semmit.
Pont ezért nem próbáltam ki.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Hívhatjuk csúcstelefonnak, de ahogy Borg is írta lehetne n+1 is a neve :-)
Lehet fel volt tüntetve (talán egybõl az üzembe helyezésnél), hogy ingyenes idõszak után ez bizony szó nélkül le fogja szívni a következõ hónap díját, én nagyon nem értesültem róla.
Legalább idõközben felhozta volna a dolgot vagy max rákérdez pénz leszívás elõtt, hogy biztos szeretném-e.
Ez most egy kicsi csalódás volt. :/
Mindenesetre Áruházban kapja is az áldást az alkalmazás a felhasználóktól. 😄
Legalább nem én voltam az egyetlen csapdába esõ.
Olyan hibát is felemlítenek, ami nálam is elõfordult, miszerint, hogy hibát ír ki elõfizetés lemondáskor.
Azzal a hibával viszont nem kell foglalkozni, úgy néz ki webes felületen csekkolva "Lemondva" állapotban van a szolgáltatás (nálam, + másoktól is olvastam).
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
2 Androidos telefonomon is észleltem a változást. Belépek a Playbe és a menü gombra nyomva nem a szokásos felállás fogad. Hiányzik a Saját alkalmazások menüpont meg még valami. Konkrétan csak a Beállítások a súgó és az impresszum marat. Ez valami újítás vagy mifene?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
G2,Note3- jobb elõlapi és hátlapi kamera,nagyobb aksi,több RAM.
Ha valamire azt mondjuk,hogy csúcskészülék akkor az legyen kimagasló.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hol van az lefektetve, hogy valamifele premium anyaghasznalatnak kell teljesulnie, hogy egy keszuleket igy hivjunk?
Vagy nezzuk mashonnan: az uveg premium anyagnak minosul? Amennyiben igen, a Nexus4-et hivhattuk-e a bejelenteskor csucskeszuleknek?
"több paraméterben is alulmarad akár a G2-tõl,Note 3-tól."
Peldaul?
Amiben kimagasló az az,hogy mindig azonnal érkezik rá a legfrissebb android verzió.
Gyors,akadásmentes de nekem túl letisztult pl egy Sense felülethez képest.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Van olyan, hogy ingoing call-nál is legyen még egy csík amit el kell húzni a képernyõn. Próbáld ki.
Én azt használtam.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"