4158
  • cargame
    Azert volt aki nem vette a poent a kozonseg korebol miko mc dc beszelt rola :)
  • xxxpaulxxx
    az mind szép és jó, és az biztos, hogy nagyon jó
    Mint ahogy a repcsis gyereknél is
    de miért nem jutott tovább? Mert vannak bizonyos korlátai, amit már most elért... ennyire képes sajnos az, amit csinál
    MCDCnél is unalmas lesz hidd el, hogy végig csak a közönséget fikázza... nincs benne annyi lehetőség hidd el:D
  • Barell
    hát liv.123 a 4 továbbjutó:
    Strokes
    MC DC
    A gitáros gyerek
    Meg a cigyántáncos aki az internetről tanulta.
  • Barell
    PAUL h-h nem tud újat mutatni?:O éppen azaz hogy ő tud újat mutatni hiszen a zsűribe is mondta a csaj, hogy nagyon gyorsan vág az esze és mivel ott "írja" inkább találja ki a rímeket nem megtanult rímeket modn el szóval mindig újat fog mondani és ennyi. az midnig új lesz és ezért ritka a freestyle rap is, mert nagyon nagy ész és szókincs kell hozzá.
  • liverpool123
    kik jutottak tovább?
  • Barell
    na megkerestem youtube-on wincsi :D igen arra gondolok :)
  • xxxpaulxxx
    Szerintem a strokes, meg a Queenes faszi a legjobb
    Mcdc is poén de egy idő után ő se tud újat mutatni...
  • cargame
    En meg nem ertem az RTL t h miert nem neznek utana h ki kicsoda.
  • Barell
    nemtudom lehet hogy az, majd jövőhéten megmondom aze az :D
  • edhi8
    Az még csak hagyján hogy mit nyert meg mit nem, de hogy irritáló szinten meleg, na az engem már jobban zavar. Egyszerűen nem tudom nézni, mert hányingert kelt.
  • Dean Winchester
    hmmm
    Enrio Morricone -s dalra gondolsz?
    mert azt se jutattnám tovább ---akkor inkább a táncos gyerek ---- hiszen operaversenyt nyert,számtalan fellépése van ,ez már csillag :D nem kell megszületnie még1szer
  • Dean Winchester
    nem arról van szó,hanem hogy mi a nagyszám hogy letáncol egyet?
    a produkciót értékeljük és ne azt,hogy mint vagy hogy csinálja---- a produkció egy nagy nulla! --az más,hogy hogyan tanulta :)
    de mondom ez is csak gy szöveg lehet,kitudja h valóban netről tanulta-e?
  • Barell
    pontosan wincsi... mc dc nyerné az lenne a legjobb szerintem :)
    olyan énekes viszont ritka, az szerintem nem kevés hangot énekelt, tiszta a hangja is.

ja meg persze hajrá mc dc is :D
  • Barell
    pontosan :D azért arra is kíváncsi leszek rá. én ott a dúdolósnak fogok szurkolni, :D aki a western filmet dúdolta az kuvra jó volt szerintem, nagyon teccet. na hajrá dúdolós :D
  • Dean Winchester
    lehetséges , sőt...
    főleg akkor tépem a hajam,ha a döntőbe a táncos/énekes gitárostinibálvány bejut és MC DC meg nem :D
  • cargame
    Majd a kovetkezo 20 embernel fogod tepni a hajad, mert ott mar gyengebb produkciok lesznek.
  • Barell
    főleg hogy MC DC még születési rendellenséggel is született, lehet látni ahogy megy, de ezt ő végülis már megszokta csak nekünk rossz nézni. és ők télleg megérdemelték, főleg MC DCnek van még elég baja ezen kívül is sztem...
  • triplet
    De miért eset rosszul? Most meghalsz, vagy összedől a világ? csináld utána ember. Ennyi erővel akkor senki nem jumpstyleozzon mert "netre felmégy rengeteget találhatsz"
  • Barell
    de asszem az a jumpstlye amire te gondolsz. a tecktonik egyik alafaja volt de már zenei stílussá nőtte ki magát, mély és komoly basszussal.
  • edhi8
    Én se a táncos gyereket, se a harmatgyenge énekes csávót nem juttattam volna tovább. Az egy dolog hogy sokat készült a táncikájával, rengeteg munkája fekszik benne, de azért ezt a legtöbb fellépőről el lehetne mondani, és mégsem ez alapján mennek tovább az emberek. Egyszerűen unalmas nézni. Az egyetlen volt amiről elkapcsoltam amíg tartott. MC DC és a Strokes megérdemelten jutott tovább viszont, nekik örülök.
  • Dean Winchester
    igen az ,meg ahogy egymással szépen összevoltak hangolva és a végén a zene végére készek is lettek :) nem utolsósorban volt benne pici poén is és látvány bőven.
    múltkor törtek zuztak,mos hajligattak - lett volna ott még ötlet bőven sztem --

a táncos- -- megtanulta a táncot megmutatja és kész ,ok megtanulta taps :D de aztán neked tetszik is ahogy táncol?(netre felmény rengeteget láthatsz :D
    na mind1,bocsi de nekem ez rosszul esett,hogy tovább lépett,kérlek fogadjátok el :D
  • triplet
    jumpstyle
  • Barell
    meg a rúdtáncost szerintem ha nagyon kerestgetnénk nagyon sok olyan nőt találnánk aki megtudja ezt csinálni attól függetlenül ügyes végülis csak ha kiesik akkor nembaj.
  • kuci06
    jumpstyle?
    az nem az az eppilepszia-fílinges cucc, ami egyik részben is volt? :D
  • Dean Winchester
    "de a cigánytánc az nagyon nehéz."
    főleg ha van egy kis beütésed is hozzá ,vagy vmi családtag - csak előhozzuk ezt az interneten tanultam dolgot -
    egyébként mikor Nóri kérdezte tőle,hogy van még vmi újítás amin gondolkozol? mondta a srác,hogy igen van - és amilyen képet közben vágott :DDDD
    am ha olyan nehéz akkor 2 hét alatt megtanul vmi görög táncot?:D (vagy már tudja is?cask azt mondja,hogy hát nehéz volt éjt-napplá téve gyakorolt -.-"
  • triplet
    Nem küldtem SMS-t nem vagyok hülye. A bigfamilyben mi volt a jó? az hogy hajlítgatták a vasat, meg majdnem leszúrták az egyiket?
    A gitáros-énekes csávó helyett tovább mehetett volna mondjuk a repülős srác, de ennyi. a zsűrinek meg igaza volt a csajokkal szemben. azt hiszik attól jól lesz egy produkció mert ők csinosak, és rázzák a picsájukat(jó, nem mondom, télleg jó volt, azért dugnám mindent amíg élnek, de az akkor is kevés)
  • Barell
    télleg a big family is komoly. a repülőssel egyébként azzal is sokat lehet majd kezdeni, mert pl. ha nem is ő nyeri a cssz.-et, még akkoris lehet, hogy valaki felkapja és később nagyot alakíthat ha van egy jó koreográfusa.
  • cargame
    Majd megy es 40.000 es tomegnek fog tancolni egy stadionban...kalap sz@rt nem er..
  • Dean Winchester
    többet csinált :D nem csak rúdtánc volt az ,hanem kemény mutatvány is volt azon (még Pilner Alma is megirigyelheti:D
  • Barell
    bocs a helyesírási hibákért egyébként.

egyébként igaza van internetről megtanulni elég nehéz, énis onnan tanultam dnb-t és jumpstyle, hardstyle-t, azokat még viszonylag könnyű, de interneten egy tutorialban mutogatják el lassan hogy hogy kell azt igazából csinálni és utána élőben kell megcsinálnod gyorsanszal nem olyan nehéz... de a cigánytánc az nagyon nehéz.
  • Dean Winchester
    nem véletlen írtam amit írtam :))) (van mögötte tapasztalat) de részemről lvan zárva.
    egyébként hangsulyozom én az első adás alapján ítélkeztem (meg most amit bevágtak) --- mert akkor nagyon gáz volt :) alig csinált pár lépést :D
    de remélem nyomattál rá pár sms-t hogy továbbjuttasd!
    csak tudod inkább néztem volna a tánciskolai növendék csajokat mint őt :)
    vagy inkább elnéztem volna a repülős srácot :D vagy a big familyt mert ahhoz kell ám gyakorlás,hogy így összetudjanak hangolni egy műsort :)
  • triplet
    Tudom hogy tovább jutott a rúdtáncos, de kérdezem én: MIÉRT? mit tudott mutatni ami miatt majd kell valahol? max ahogy már írtam is egy sztriptíz bárban elmegy de ennyi.
  • Dean Winchester
  • triplet
    "am őszintén szted egy ilyen előadást amit ő is leadott olyan nehéz megtanulni?(csak sokszor megkell nézni a videókat és gyakorolni"

Igen, képzeld nehéz. először próbáld ki, aztán mond nekem hogy nem érdemelte meg a továbbjutást. Attól hogy könnyűnek tűnik még nem az.
  • Dean Winchester
    ja de bocs jeliztek is :D a csajok XDDDD
  • cargame
    Akkor rajta kezdjel neki es 2 ev mulva majd neked szurkolunk ;)
  • Barell
    hát szerintem meg nem:D
    a néptáncos azért jó mert énekes táncos, de az végülis cigánytánc amit ő csinált mondta is a válogatásnál és azviszonylag ritka

---------------

amúgy én hiányoltam belőle azt a csávót aki egy western film dalát énekelte meg egy pár hiányzott is és asszem egyébként a rúdtáncos i továbbjutott, csak lesz még egy adás, mert annyian mentek tovább, hogy nagyon hosszú lenne egy műsorba, tehát jövőhéten is lesz egy cxsillagszületik elődöntő vol2, ami a legszarabb: MC DC nélkül :(:(
  • Dean Winchester
    az nagyon nagy szó :D
    én is mondhatok bármit ,azt szülő megtanít.
    am őszintén szted egy ilyen előadást amit ő is leadott olyan nehéz megtanulni?(csak sokszor megkell nézni a videókat és gyakorolni
  • cargame
    Akkor miert nem jelentkeztek sulisok?
  • triplet
    A gitáros gyerekre gondolsz? ő csak tinibálvány, a kis tinipicsák miatt ment tovább. viszont a gitárját ide adhatná.