Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyetértek. mi a pi*ának kell még énekes? fellépõk 80%-a énekes. a bûvész csávó, az artista lány, kedvenceim a beatbox-osok. õket semmibe nézték. kapják be nyomorékok mind.ez hülye mûsor. énekes nem kellet volna engedni szerintem. mert minek? megasztár nem volt elég? undorító.

stargatelost
"õ jó volt"

vagy nem...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

PrisonMan
A mai továbbjutók:
Utasi Árpi - mesemondó, õ jó volt <#smile>
Rontó Kitty - énekes
Janicsák Veronika - énekes
Kocsis Tibor - találjátok ki mit csinált! Igen kitáltad, énekes..

Ahogy ma Ördög Nóri kinézett.. Pff <#falbav> Hátrafûzött lófarok haj :hány: Semmi nõiesség nem volt benne!! Kiváncsi lennék, hogy ki öltözteni, talán Náray?!? <#vigyor><#vigyor>
Stohlról sajnos lemaradtam, valaki tudja majd linkelni youtubról? <#nyes>

vegicsek
Az a baj, hogy az énekesek kapásból 30 pontról indulnak, ha überbénák, akkor meg 25-rõl.A kisgyerekerõl meg csak annyit mondok, hogy énekeljen 2 év múlva a bariton hangjával...

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Guilty01
Önök a küldjünk tovább 4 énekest a középdöntõbe címû adásunkat látják.

You\'ll never walk alone!

stohl? színész? az egyik legjobb idehaza. gondolom nem a nemzeti színházba járó típus, hanem a kereskedelmi tévéken nevelkedett vagy:)
Ez a Bendeguz tetszet :D

PS3 ID: kolb@szman

stargatelost
mit pofázott stohl? elqrták a kiírását az egyik fellépõnek?

(aki most megy kiscsávó meg...hmm...inkább nem mondok semmit....)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

theone91
majd pont õ lesz ennyire jó színész, pffffff...<#gunyos1>

D4nY
sztem direkt xD

xP

Fabio Capello
bûvészhapsi nem gyengén volt béna....

desigo
Na most kapcsoltam ki a tvt

szánalom...
Hali!
Valaki tudja, hogy hol találhatnám a kísérõzenekar tagjainak neveit? Vagy vmi infót a kísérõzenekarról...
Le a kalappal...nagyon tetszik amit mûvelnek.
láttátok, hogy a gyerek elõl hirtelen átteleportált a mikrofonállvány egy másik világba?

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

theone91
najów! énis áttérek a csupasz pisztolyra. ha stohl megint megfejelné az avarszintet (...hát igen a "zidanelógia"<#falbav><#buck>) az dobjon egy privát üzit elõtte <#idiota><#kacsint>

Na jólvan ezt én is eléneklem igy :D rendben van hogy 12 éves de akkor is

bujcsik555
stol esését rakjamár fel valaki megnézném:D

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

theone91
kéne egy videó ahol a mi kedvenc bucikánk megnyalja a pvc-t.<#eplus2> azon röhögnék útón-útfélen. ennek valami járókeret kéne...habár az jobb lett volna ha még a közönségbe is bepottyan...

Najó inkább nézem a csupasz pisztolyt...Rtl klubnál ki találta ki ezt a hülyeséget?

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

desigo
Ez a bûvész srác harmat gyenge...
Nem egy dévid kopperfild ez a gyerkõc :D

Áhh Tv felvete hála az égnek :D

Valaki tegye már fel youtubra Stohl Buci pofáraesésést.D

Bazz pont lemaradtam :D

danikarate
Jáááááá :D:D:D:D jót röhögtem:D

desigo
jah
komoly volt :)

Nórit rendesen kirittyentették...
chalezlopez
Bakker a Stohl pofára esett a x-edik lépcsõfokról a mûsorba!! Gecc mekkora volt!! <#taps><#worship><#taps><#worship><#taps>

Vamos Argentina!

Üdv!
Hát nem tudom, ki miket gondolva, hogyan, és mily módon vélekedik róla, de az én meglátásom lehangoló! Szomorú, hogy ma ilyen mûsorok kerülnek porondra. A sorozatban bemutatott tehetségek, külön és annál különfélébb mûfajokat,stílusokat képviselnek, mely nem hasonlítható össze és hozható egy szintre! A hibát itt követték el, nincs egy renden egy akrobata és egy énekes... Nem hiszem, hogy ezt a mûsort támogatni kell, hisz a show részén kívül mélyebb üzenete nincsen. Tekintsük csak vissza A Megasztárok idejére. Volt egy viszonyítási kép és egy viszonyítási alap. Nem voltak mûfaj és foglalkozás beli eltérések! A cél egy volt: A zene és az Ének! Lehet a mûsor élvezetes, de a cím már most elvetetendõ. Lehet csinálni ezt a show-t de akkor más célokkal. A mait megnézem és majd folytatom....
nearo
úgyis csupasz pisztolyt nézek a múlt hetibõl okulva...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Guilty01
a mai 14 indulóból 7 énekszám, plusz egy musical, meg egy zenekar, amik szintén ebbe a kategóriába sorolhatók. 14-bõl 9 szám ének. Ráadásul hihetetlen alacsony színvonalon. Gratulálok.

You\'ll never walk alone!

PrisonMan
Ma este 8-tól ismét Csillag születik <#nyes>
Érdekes, mostmár 3 és megyed órásra írták a mûsört, míg az elsõ elviekben volt 2 és fél óra

mama2
Hát az a Buzi de köcsög ]:(. Nekem a Black Time, és az a sötétben táncoló táncosok tetszettek(nem tom mi volt a nevük).

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

most szombati adásban lesznek BEATBOX-osok. de ha valamelyik zsûritag beszólnekik kikaparomaszemét.

Uhhhh! Na most beégtem! Holnap megyek is a fodrászhoz egy flakon hidrogénnel! :)
És sikerült!!!! Mûködik!!!
shad0w
úgy kell lapozni mint ahogy lapozni kell, tényleg bonyolult :) lenyomva tartod a gombot és lapozol, áthúzod az kurzort balra...

don't give a fuck

Sõõõõt: http://www.ablakzenekar.hu/
Csak tudnám, hogy lehet ezen lapozni! Össze-vissza nyomkodom, de semmi, pedig oda van írva, hogy lapozz! Én lennék ennyire béna, vagy nem mûkszik? :(
precision
õ az :D:D:D

Bazinga!

Lehet, hogy megtaláltam a Hosszú fekete hajas csávót!!! http://www.youtube.com/watch?v=SMfpAxkxnT0
Ha mégsem õ az, akkor is egy marha jó retrós, KFT-s, szerintem...
Egyébként én nem gyõztem kapcsolgatni a tévét, annyira untam a mûsort, néha kiváncsiságból visszalopakodtam, elkaptam 1-2 jó pillanatot de semmi több. Az Attraction nagyon ott volt, és a hosszú fekete Péter is bejött nekem. A Nárai meg zsûrizzen inkább a Mr.Gay versenyen!!!
az attraction miatt érdemes volt megnézni! de ha tudtam volna, h amúgy az egész mûsor ekkora fos lesz... jááájjjj...

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Amúgy meg bár biztos nagyon nagy koponya a divattervezõ csávó, de minek kell bele? Jó hogy õ a legjobb a szakmájában, dehát ennyireõvel az ország legjobb péke is zsûri tag lehetne.

Egyetértek abban: a mûsor egy sz@rkupac

De sokan fogják nézni szerintem hozni fogja a 30-35%-os átlagot.
Az emberek hülyék. Akármilyen pocsék, nézni fogják.

Winz
Az Index a számból vette ki a szót <#worship>
A debütáló mûsort nyilvány azért nézték sokan mert hát ÚJ.
De a köv.rettenetet sztem sokan mellõzik.
Hánytatónak jó,a paprika tv-ben helye lenne,annyira tré.
Az RTL-nek csak egy aduásza van az pedig a néger Gyõzike,nem csoda hogy milliók nézik ilyen család nincs is,mint egy hyperaktív szicíliai family,ott mindig történik valami.
Csak azt nem értem,hogy a fenébe jó még a hallása annak a két "csöppségnek" :nemtudja

Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

PrisonMan
Olyanról sajnos nem tudok. De a sorozatjunkie-nak van egy olyan részlege, hogy magyar nézettség, ott hetente leírják a fontosabbaknak a nézettségét (Szökés, Lost, stb..), és mindig van heti magyar nézettség is.
http://www.sorozatjunkie.hu/category/magyar-nezettseg/

nearo: A Csupasz pisztoly kihagyását én is sajnálom egy kicsit <#kacsint><#kacsint>

1. Annak a nemtudomkinek a zsûribõl nagyon rosszul áll ez a fõsulisoknál divatos selyemfiús stílus! Egyszerûen nem illik az öreg feje a haja és a szûkreszabott rózsaszín nyakkendõs öltönye közé!
2. A pontozás botrányos, a gagyi énekesnõket erõltetik akikkel már tele van a média!
3. Az a lakótelepi roma csaj aki beyonce-t majmolta, az kapta a legtöbb pontot, aki 2 basszusgitárosból és 2 dobosból álló zenekara dacára azt mondja, hogy "nem szereti a rockot"! Miért az ilyen nyomorékokat erõltetik?? Egy kezemen meg tudom számolni, hány rendes férfiakból álló együttes van az országban, erre a 21 gramm nevû együttest lepontozzák...
4. A humorista lehet hogy gagyi volt, de ettõl még felfoghatta volna a zsûri legalább hogy mire akar a produkciójával rámutatni (hogy a mai metaslágerek mind ugyanolyan semmitmondóak)

nearo
lál... lemaradtam a csupasz pisztolyról, pedig azt is meg akartam nézni... már vagy kb 100adszorra :)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

John Cena
Nincs ki mondottan honlap ahol minden nap avgy ilyen percenként frissülõ hogy adás mennyire nézett?

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Szerintem jobb volt a mûsor mint a Megasztár
nálam õk a biztos befutók:
Toldi Viktória,Charley&Viola
21Gram,Black Time
:P

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!