Csillag születik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csillag születik nézettség:
1,813M (42,0% SHR), 18-49: 788e (41,8% SHR)
Ellene futú Csupasz pisztoly nézettsége:
922e (19,3% SHR), 18-49: 511e (24,9% SHR)
http://www.sorozatjunkie.hu/2007/11/05/magyar-nezettseg-sorozatok-csillag-szuletik/
Majd meglátjuk mennyi nézõt tart meg a második részre...
Vagy egyéb jók.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ramadamammy rapidrandi
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
más!
megnéztem még1x az attraction-t.
hát a közönség végig tapsolta & 'ujjongta' az egészet... sztem ez a mérvadó /mint ahogy #116-ban is olvashattuk/ nem 4 balfasz véleménye, akiknek köze nincs az egészhez... Zsûritag akarok lenni... majd én meg mondom, h mi a jó! 😄
de tudjátok mi lesz? a cigány nyeri majd...
mert rászoruló... 😄 /na nem 1 putriban lakik, mint láttuk/
megaszarban esélye nem lett volna... tucat fos...
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Siralmas :S
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Mé vesznek be egy meleget a zsûrik közé? Hogy a csajokat ne úgy nézze, mint egy csávó?
Lol.
Éskiazameleg amúgy? :S
"Sziasztok!
Én az Attraction egyik tagja vagyok és nagyon szeretném megköszönni a csapat nevében a sok bíztató hozzászólást amit kapunk tõletek. Ez midennél többet jelent nekünk! Kicsit elkeseredtem a zsûri döntése miatt de rájöttem hogy a közönség szeretete sokkal fontosabb 4 ember véleményénél. Nem adjuk fel és folytatjuk azt amit elkezdtünk!!! Remélem sok embert elkápráztathatunk még!! 😊 Köszönöm mégegyszer!! Tóth Edit
UI: Az amit láttatok csak egy szösszenet volt a mûsorunkból és folyamatosan fejlesztjük a dolgokat ami sok munkát igényel de megéri ha tetszik neketek!! 😊"
Bazinga!
Bazinga!
leszarom a konfigod...
http://www.csillagszuletik.tv/jury/61
"A showbusiness igazi szakértõje most a Csillag születik zsûritagja"
De kérem szépen, hogy lehet egy divattervezõt beválogatni a zsûribe?? Az oké, hogy van egy énekes, egy táncos, és egy humorista. De mit keres ott egy divattervezõ?? Mi köze van a tehetségekhez?? <#wow1>#wow1>
You\'ll never walk alone!
don't give a fuck
igen, ezkell.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ha rajtam múlt volna a 4 továbbjutó, akkor:
diabolo, attraction, blacktime, meg az a két énekes csaj (a nevüket nemtom)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
-Black Time
-Az a két csaj aki duót énekelt
-Attraction
-Toldi Viki
Sztem õk voltak a legjobbak.
don't give a fuck
Kíváncsi leszek a mûsor nézettségére.. Elsõ adás biztos robbantani fog. Népszer internetszerte is, bár mindenhol megoszlanak róla a vélemények...
Az alapötlet renben van. Megvalósítás is jó volt, elég jó díszletek. Zsûri miatt és az összkép miatt adok nekik egy 3-mast.. Náray meg legközelebb el se jöjjön... A búza <#levele>#levele>
De a találtam egy összefoglaló cikket a hivatalos oldalon:
http://www.csillagszuletik.tv/article/14
Annyit tudok, hogy a kislány
ez van! Hungary!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
You\'ll never walk alone!
szegény kiscsaja zé sirt 😮
Az Attraction nagyon tetszett, számomra az volt a legeredetibb.
A zsûrirõl nem mondok semmit, már mindent elmondtatok.
Amúgy az a legnagyobb baj az egész mûsorral, hogy a produkciók olyan "Benne leszek a tévében" szintûek, de az rtl úgy gondolja, hogy ez majd egy Megasztár kaliberû mûsor lesz.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Bízom benne, hogy megbukik ez a mûsor.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ