4158

| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
Barell #1014 igaza van a szirtesnek.. jó verset választottak... és ez a "mama" volt :) -
Na ez produkció! -
természetesen nem a 992. hozzászólásra válaszoltam :D -
Barell #1011 szerintem is :D -
Ezek annyira egyszerű zenét csinálnak, de valahogy mégis jó hallgatni :D
-
xxxpaulxxx #1009 Jó!
A kávészünet továbbjutott!
Ez még mindig fantasztikus:) -
Dean Winchester #1008 kávészünet :DDD
de viszont jó a hangja a srácnak! jobb mint annak a tinibálványmájergyereknek -
xxxpaulxxx #1007 csak sajna nem is tud... most olyan sok kelléket nem tud bevinni, illetve a termete is elég nagy handicap -
Dean Winchester #1006 nem ne nyerje csak mondom h igaza volt a zsürinek!
az artistával is igaza van :S tök ugyanaz volt mint a multkor,itt meg vmi ujat kéne csinálni :) -
Sok újat ez sem tudott mutatni. -
xxxpaulxxx #1004 azért mondom... a zsűrinek az arcáról is egyértelműen a SZART lehetett leolvasni... erre 2. hyelezett lett fasza
Nah most weeman:D -
hát nem lesz leszavazva. ezt én nem értem. ez nem volt jó. na mindegy, nem vagyok szakértő! -
beszarok, ez kell ide, hangja semmi...
#1000: szép kis ték, amúgy fail :D -
xxxpaulxxx #1001 és az nyerje meg a 12 milkát? -
xxxpaulxxx #1000 jó ez a ducijuci le lesz szavazva rá volt írva a zsűri arcára:D
-
ez most komoly? átcigányosította?:D -
Dean Winchester #998 mert a zenéhez ez tartozik,scak ugye aki kitalálta,hogy ezt adják elő az nem volt komplett! egy gyereknek ne felnőtt dal-t jelmezt,cselekvést adjunk már haenm vmi gyereknek valót!
mindegyik zsűritag jól beszélt :) micimackóból kellett volna egy táncit előadni xD -
xxxpaulxxx #997 Ezeket a kiscsajokat ne erőltessük már -
A zene remek, a kislányok... hát mint a k*vák. nem értem miért nem lehet valahogy más hogy felöltöztetni őket?:S -
sanyiute #995 ne az tovább ment mert "cuckik" ... pedobear kell ide xDDD -
Hát igen. Én is kiálltam múltkor a néptáncos csávó mellett, de hogy egy műsorban 4 kb ugyan olyan produkció legyen az már sok.
Mit akarnak ezek? újabb 4 four dancet? -
hát ezt a büvészt én se értem most...
-
edhi8 #992 A bűvész sokkal jobb volt, mint az énekes csávó meg a néptáncolósok :/ A néptáncosokból nem tudom minek kell mindig féltucatot bejuttatni, szétunom az agyam mikor azokat kell nézni. :SSSS Bocsánat attól aki szintén néptáncol, de szerintem nem szórakoztató ezt nézni egy műsorban kétszer is. Az énekes gyerek most gagyibb volt mint múltkor, de még így is szimpatikusabb mint a gitáros nyálgép. -
xxxpaulxxx #991 általában tükrökkel:)
de nem tudom miért van így alulértékelve -
sanyiute #990 hogy a faszomba csinálja ez a bűvész:S:S ezeket sose értem:S -
ez a csávesz nagyon rossz:D -
... randizzon Emma Watson és Paris Hiltonnal .
-
botokkal dobolós srácok sokkal jobbak voltak mint elsőre
simán megérdemelték...
MC DC meg simán döntős lesz remélem -
Szerintem a mostani produkciójuk nem volt valami jó.. az elsö tetszett :) -
Barell #985 www.mcdc.eoldal.hu -
aki lemaradt róla :)
-
xxxpaulxxx #983 teljesen egyet értek
A srác sokkal jobb, mint bármelyik ilyen halálra unható produkció
Ezért is jó a Stroke-s is, akik sztem a legjobbak, mert ilyet még nem láttam:) -
Barell #982 egyébként a strokes ötletes de másolt :D mondjuk nembiztos h innen másolták, de sztem innen jött nekik az ötlet
http://www.youtube.com/watch?v=LOL8-qIYemg -
de volt simán ugyanolyan jó mint a múltkor. egyik osztálytársam is fikázta h csak szövegel és ez semmi. akkor elhallgatott mikor mondtam neki h próbálja meg ő is... a lényeg h ez egy TEHETSÉGkutató és Mc Dc igen is egy TEHETSÉG.
nekem még nagyon bejött a Strokes produkciója,meg a Soldiers Crew sajnálom h ők nem mentek tovább. -
Mc Dc és a strokes messze kiemelkedett a mezőnyből. Örülök, hogy ők továbbmentek. -
nekem nyolc...
a lényeg hogy a csipkelődő, de pont határon megálló, vicces és szórakoztató szövegeivel bennt fog még maradni egy ideig.
inkább hallgatnám őt, mint nézném ahogy egy táncos megcsinálja azt amit ezer egy másik tud az országban.
inkább hallgatnám őt, mint hallgatnám az énekeset, akiket már hallgattam eleget a megaszarban.
szóval. ennyi a véleményem az egészről. -
xxxpaulxxx #978 de most csillag születik...
ugyan az a zsűri
közönség is ugyan olyanokból áll... nem hiszem hogy ezzel sokra fog menni
már most nem volt olyan jó, mint múltkor -
én voltam már személyesen is több its rite-on meg urban gladiatorzon (onnan ismerem személyesen robit is) és hidd el hogy sosem fogynak ki az új ötletekből ;) -
Dean Winchester #976 ja pokerarccal űlt :D
pl. mikor a csajról beszélt és a pali is ott ült mellette -
Dean Winchester #975 éppezaz ,hogy csak ő tud :Ddd