Csillag születik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: kolb@szman
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
meg hiába nagyon jó a black time, az is ottvan hogy "nehogymár egy világbajnok csapat nyerjen" ... :S
u dont have to listen anybody else but me
don't give a fuck
kb. ez a helyzet fruzsival meg amit írtál, jó hangja van? mutassa is meg...
a Black Time, nc. (az hogy félelmetes és ezért estek ki badarság) inkább van bennem olyan, hogy, "ahh, már háromszor szavaztam, és eddig mindig továbbjutottak nem szavazok most mert xxxxxdrága amúgy, úgyis továbbjutnak mostis" és ha csak pár ember így gondolja már, itt is a baj.
I love this game!
Bezzeg a Fruzsi. Hülye aki azt mondja h nincs kisugárzása, az a csaj szép, mind alakra, mind arcra, amennyire ismerjük a tévén keresztül abszolút szerethetõ, én ezt megértem, tényleg. Emberek, egy 3 fellépésébõl 3 alkalommal abszolút képzetlennek ható, rengetegszer szörnyû hamis, elerõtlenedõ hanggal éneklõ csaj nyerjen meg egy tehetségkutató versenyt? Én tényleg nem akarok rosszat a Fruzsinak, menjen el a Nárayval, legyen modell, valószínûleg minimum annyit keresne vele mint h Magyarország x-edik színpadra kiállós, pléjbekrõl valamit lenyomós, életében összesen max 3 klippet készítõs és egy év után teljes feledésbe merülõs sztárocskája, csillaga legyen.
don't give a fuck
Mondjuk legjobban az tetszet amikor sírt bemutatojába az meghatot vagy nemistom :D
Black Time-mal nekem felemásak az érzéseim. Jók voltak az tény, nekem nem jött be (de ez egyéni vélemény), de a döntõbejutást megérdemelték volna <#wow1>#wow1>
don't give a fuck
don't give a fuck
Ez nagy volt! <#kacsint>#kacsint>
You\'ll never walk alone!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
De közben hallom a mûsört, és ez agysejt rothadáshoz vezet.
Amúgy a mûsör szerintem borzasztó. Én inkább olvasok közben.
Csak az baj, hogy utánna ,mindig adnak egy filmet ami érdekel. Így hát meg kell várnom míg véget ér ez a Csillaghullás.
don't give a fuck