Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#mf1><#idiota>

PS3 ID: kolb@szman

De legalább volt egy élményed.. :DDD

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Én úgy voltam vele ha Biró gyerek bejut leszopom magam aztán még is bejutot

Biró gergõ essen már ki!!!!!!! Le a nyekergéssel!! TISZTA ÉNEKET AKAROK!!!!!!!
ja tényleg tegnap az elõadások közül Góra elõadását tátott szájjal néztem végig... a többit meg csak hallgattam ,mert közbe gépeztem.

Én megcsinálom csak valami tûzoltó készülékkel valaki áljon mögötem :D

Guilty01
hát pedig lennének akik utána tudnák csinálni. Csak õk nem 1 milláért vállalnak egy fellépést, így aztán sansztalan, hogy olyan eszközökhöz jussanak mint az hatalmas góramester. Kontaktlabdából, multiball-ból (amit tegnap láttunk tõle), nála sokkal,de sokkal jobbak is vannak az országban. Csak körbe kell nézni....

You\'ll never walk alone!

VRSDM
pl. Góra Krisztián. kétlem hogy bárki az országban utána tudja csinálni (UGYAN EZT. mert azt tudjuk hogy lelkes amatõrbõl sok van...)

mégis kipotyogott...

u dont have to listen anybody else but me

DöflingR
Hát igen.. például az elõdöntõben is voltak olyanok akik elég tehetségesek, de már ott kiestek..

Ezt már megbeszéltük nem az fog nyerni aki csak tehetséges hanem aki közönség kedvenc is :D

VRSDM
lenézem valamennyire õket.
már csak azért is, mert épp tegnap mondta a 4fordance hogy " köszönjük a koreográfusunknak, köszönjük a zenész mittoménkinek a zene összeválogatásáért" ...

black time-nál...

saját táncteremben, Dani által válogatott zenékkel, általa megvágva, általa kitalált koreográfiával áltak elõ...

jó tudom tudom média, és nem az marad aki ügyes, hanem akit el lehet adni. -_-

mama2
Nem tudom mi a bajotok van a két gyerekkel. Sztem aranyosak:). A mesemondó azért kerül be mindig, mert szegények, és támogatják õket. A Bíró Gergõre meg írtátok hogy ha mutálódik akkor mi lesz vele. Na, ugye tegnap mondta, hogy 6.-os, magyarán 13, én is 6.-kos vagyok, és én most mutálódok. Szerintem Gergõ hangja is nem sokára mutálódik(Vagy már mutálódik), csak van olyan akinél nem lehet észrevenni. Én örültem hogy bekerültek szvsz, de szerintem se õk fognak nyerni, hanem a 4fourdance:(. De ez a közös produkció, amikor a 4fourdance, meg az utasy árpi volt, hát az valami...nagyon jó volt:). Én a Fruzsit gondoltam hogy kiesik, mert ez a szám nagyon nem illett hozzá(Szerintem), na mindegy:S.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

a kocsis tibinek szebb hangja volt mint a megasztárosoknak együtt véve.
Szebb, egy kórusban nagyon jó helye lenne, de mint egyéni elõadó nem sokat ér, mert nincs benne semmi "egyedi". Én a mai napig borzongok ha meghallom mondjuk Oláh Ibolya karcos hangját, esetleg Bartók Eszter vidám trilláit. Tibinél csak a tiszta hang jött át, semmi más.

a Black Time jobban táncolt mint a megatáncosok együttvéve.
Elfogult vagy, Rákász Dani balettje vagy Olter Wanda amatõr tánca mérföldekkel színvonalasabb volt, mint az ugrabugra BT. Félre ne értsd, én is szerettem õket de nem vagyok elvakult.

Árpi a bennmaradottak közül az egyik kedvencem, de úgy érzem neki ez az állapot még túl korai. Igazándiból azt tudom elképzelni róla, hogy egy rosszcsont csibész otthon, aki a szövegével hódít. Jól áll neki az ízes tájszólás.
Bíró Gergelynél majd a mutáció fog(elvileg) nagy változást okozni, addig is hadd szerepeljen, értelmes kissrácnak tûnik.
Fruzsina egy tévedés, ezt már az elejétõl fogva szajkózom. Egyszerûen semmi keresnivalója nincs az elsõ négyben..
A táncos fiúk valóban ügyesek, ötletesek, szórakoztatóak. Ha nem õk nyernek az csak azt igazolja, hogy nincs igazság a Földön :)

VRSDM mióta kiesett a Black Time eléggé lenézel mindenkit a mûsorban...
a kocsis tibinek szebb hangja volt mint a megasztárosoknak együtt véve.
a Black Time jobban táncolt mint a megatáncosok együttvéve.
Utasi árpinak jól jönne a pénz, de tudás alapján azért nem adnám neki. Bíró gergely mint ahogy Pákó barátunk mondaná: Hulyekocsog! utálom azt a kölköt. és akkor Kovácsovics nyerjen aki a megasztár válogatáson kiesett? kizárásos alapján a 4 for dance maradt, akik tényleg megérdemelnék. csak õk 4-en vannak... hogy osztozkodnak pl: a kocsin? <#fejvakaras>

VRSDM
ezt mind én is így gondolom, és így is van. (sajnos)

továbbá. azért gondoljunk bele, mit fog javítani utasi árpi tehetségén az a havi 1millió? inkább az életmódja lesz jobb. mert javítják majd a házat, de nem lesz attól még jobb versmondó.

egy énekesnél már más. gyakorolhat, stúdiót bérelhet mittudom én...

Iori
ez sztem tök triviális hogy a médiának (+ a nézõknek) nem tehetséges elõadók kellenek, hanem példaképek (ez annyira nem jó szó, de vhogy az idol szót próbáltam lefordítani rendesen)

ez a 21. média...amikor bemegyünk egy hanglemez boltba, nem feltétlenül mindenki bocellit vagy sarah brightman cdt fog lekapni a polcról helyette pl Hilary Dufft vagy Justin Timberlaket

nem értem h mért nem vagyunk képesek azt felfogni h ezek a "tehetségkutató" versenyek, elsõsorban nem a tehetségrõl szól hanem h ki a közönségkedvenc...talán a "közönségkedvenc" veseny sokkal jobb meghatározás lenne

I love this game!

Én már nem vok olyan bíztos bene hogy ök fognak nyerni :D

VRSDM
szóval az tehetség ha aranyos? akkor menjen máshova, ne énekelni mert a hangjába nincs tehetség...
valahogy olyanok maradtak a végére akikben semmi tehetség nincs.
mérföldkövekkel minõségibb. tehetségesebb ügyesebb emberek sorai állnak kinnt az utcán. ülnek mellettünk a metrónl. és lapátolják a havat a szomszéd utcában. -_-

am. meg 4fordance fog nyerni.

Igy jó volt a bejutás csak a két kis gyereket meg a 2 kiesöt kellet volna megcserélni :D

DöflingR
Még szép,hogy a Fruzsi elsõ helyen végzett:P

N o N a m e
jaja 2 kis gyerek kieshetett volna.. a Polyák Ritát sajnálom, nekem tetszett a csajszi <#szeret>, Fruzsinak meg örülök hogy elsõ lett mert szerintem nagyon aranyos kislány :)
DöflingR
Jaja.. ma elég gyenge volt a produkciójuk.. bár a Bíró nekem sose tetszett:D

Csak a Nóri miatt érdemes nézni ezt a mûsort%:)

De,hogy hozzászóljak értelmesen is,ma a 2 gyereknek kellett volna kiesnie a mai produkcióik után.
DöflingR
Fruzsi nem ilyen agresszív :))

Guilty01
Ez az utasi rohadt idegesítõ egy ember... csakúgy mint a bírógeri. Fruzsinak már elsõ produkciójában õket kellett volna lerúgni a mikrofontartó helyett. Banyek..

You\'ll never walk alone!

Seth
ezderossz

PSN ID.: Beegabor

DöflingR
Ja jó:D Nem,nem mondtál:)) Sztem is a legelsõ volt a legjobb..amikor felrugja a "mikrofontartó"-t (ha nem ez a neve akkor sry xD )

Legjobb dala az a legelsõ volt, de mondtam én ilyet hogy ez volt a legjobb dala ?:D

DöflingR
Sztem nem ez volt a legjobb dala:)) De ez csak az én véleményem:D

Na most nekem nagyon teccet a Fruzsi dala :D

DöflingR
Nemsokára csillaghullás várható!<#idiota> Azért remélem nem a 2 kedvenc esik ki!

Nekem tetszik :D
Na kezdödik nézük :D xD

Marci0115
sztem kovácsovics maradjon de Bíró kieshetne már

jócsaj... nem arról van szó. de nem énekel annyira jól.

Ezt meg se hallotam <#idiota>

csillagszületik törölve!!!!megnézem a shrek 3-at dvd-n!
Köszönöm megértéseteket.Azt meg hogy haragszik az anyja:Leszarom ennyi!:)<#nevetes1>.A mesemondó fiu az aranyos,vele semmi bajom,csak ez a Biró nyomi mennyen a jó büdös picsába :D.Ma megnézem a müsort de ha nem esik ki az a nyomorék tovább nem nézem.vagy inkább egy dvd filmel megóvom magam a hányingerkeltö nyivákolásátol.Inkább tanuljon meg egy egy szép dolgot ,ez egy ugynevezett ÉNEKLÉS amit ez folyton kihagy
a müsorba.Én a macskáját szivesen hallgatnám (már ha van)!<#nevetes1>
tudás alapján kinek kellene most kiesni? sztem kovácsovicsnak már régen ki kellett volna...

Én se birom ne agodj :D

én sem bírom. a mesemondó gyereknek szurkolok a többivel közömbös vagyok.

Mi nem haragszunk, max a gyerek anyja :D

Nekem is ezzel a biró gergõvel van problémám,egyik az hogy az Atracttion
(vagy nem tom jól irom le) produkciója volt a legjobb szerintem ,és nem õket hanem ezt a nyekergö kölyköt küldték tovább!Kérdem én miért?amilyen gyülölet van -e ember iránt a szivemben de tényleg!Biró gergö mennyen inkább tekeregni mint nyekeregni!ez csak vélemény ne haragudjatok meg.de én ezt a majmot (gyerek vagy nem gyerek)utálom!!!
Atraction rulez,Biró gergõ mennyen a picsába nyekeregni.tényleg ne haragudjatok!
A Hosszú fekete haj után itt az újabb PP csapásmérés:
http://www.youtube.com/watch?v=Hfjic3dOaIE
Jó a memoriád :D

Iori
volt tvben, még a döntõk elõtt esett ki

I love this game!

Nem csodálom, hogy nem láttam képernyõn.

Ezt te honan tudod ?:D

Iori
volt megasztárban...

I love this game!

rcstuning
szerintem nagyon gagyik. Nem is értem miért nevezik produkciónak azt, amit elõadnak. Persze ez csak 1 vélemény, nem kell egyetérteni vele.

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

overlocker
4 for dance rulz! ök a lgjoak!