4158

| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
Laccyka93 #1095 Azon gondolkoztam, hogyha már ennyi néptáncos meg énekes produkció bejut, akkor a következőben elindulok egy énekes-néptáncos produkcióval. Néptáncot toltam 6évig, énekelni is tok nagyjából, tutira döntő. 
Am,semmi bajom azzal, hogy énekesek jutnak be mert aki bejutott az jó volt, a néptánc talán kevésbé jó. -
xxxpaulxxx #1094 húde-húde
-
Mert neki is tetszettek a srácok. :D -
az a csávó miért rázza az öklét bal oldalt?
-
És, hogy kik juttatták tovább őket!?:
-
Hihetetlen, hogy a burnyák csapat tovább ment...
Bár én nem nagyon tudom értékelni az ilyen ugri-bugri dolgokat. CSinálni biztos jó. Nézni annyira nem. Olyan mintha nem a filmet néznéd hanem azt, hogy hogyan készült a film. Kb. ilyen táncot nézni. -
HAJRÁ VERES RÓBERT "MCDC"
olyat senki sem tud mint ő: helyszínen találja ki a szöveget!
SOK SIKERT NEKI!....ÉS JOBBULÁST NEKI...ha segít
ÜDV. tibi842 -
xxxpaulxxx #1088 azért mérföldekkel jobbak voltak mint azok a cigány kurvák:D -
de ha a női táncosokat kiszavazták akkor ez a csíra bad boyz is mehetne a rákba -
"...Az a baj ezekben a műsorokban, hogy a csillagok halva születnek..." -
Dean Winchester #1085 ebben egyetértünk :)
-
Nekem az első benyomás fontos.. elsőre számomra ez jött le... de ízlések és pofonok. :) -
Brasch Bence amit enekelt valaki belinkelne eredetibe? -
Dean Winchester #1082 tánc és az a pár perc megnyílvánulás alapján megmondod,hogy sík hülyék?
-
Az.:D De tényleg.. nem ez a síkhülye fajta.. :D Mint a badboyzos fiúk csak lányba..:D Mert bocs, de én belőlük nem sok értelmet nézek ki. :) Igaz bevallom nem olvastam végig a topikot, hogy Ti mit gondoltok róluk, de szvsz sík hülyék :D -
bocs a dupláért, csak megszakadtam és újraküldte :/ -
#1055 -
jó fej lehet a csajod:D -
Furcsa továbbjutás volt.... :/:D
Nagyba beszélek bnőmmel msne-en.. épp mondogatom neki mennyire szeretem.. Ő meg.. " jaaaaaaaaaj bencccccccccus(L)(L) bejutotttt""
Mondom azért héékás..moderáld magad:D:D Én itt bizonygatok te meg -.-:D kis hosszú hajú huligán -.- :D -
amúgy érdekes hogy csak fiúk jutnak tovább -
-
edhi8 #1073 Kávészünet :(
Kutyakölykök :((((
a döntőben lesz 3 néptáncos az tuti. -
azért énekesek jutnak többségben tovább, mert ebben az országban "mindenki" az énekesekre van ráizgulva, nem mintha nem lenne már így is elég belőlük és nem mintha (és ezt már említettem) nem lenne nekik saját műsoruk állandóan (megasztár)
De Bence és István szerintem jók voltak és inkább az előző 2 továbbjutott énekest küldeném haza és juttatnám tovább a timesz girls-t és a kávészünetet. -
2 kiló festék nélkül olyan randa hogy nagyon:D -
xxxpaulxxx #1070 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ úristen...
Bence... nehogymár... ezt a viccet... de legalább Tamás is bejutott:) -
még két énekes+ kettő táncos faszom. hát grat. -
Barell #1068 bence meg istván ez a kettő jó másik kettő elmehet a picsába.. -
Dean Winchester #1067 2 énekes megint ez nevetséges
a büvész
táncoscsaj
kávészünet
ez a 3 jobb volt mint tabáni!
nevetséges!
fogajunk h a kövi adásból is 2 énekes jut tovább? és akkor a döntőben szépen mehet 1 énekes 1 más produkció párosítás sorban :S -
Barell #1066 de szar.. ezek csak azért jutnak tovább mert midegyiknek 150 ismerőse és mindegyik rájuk szavaz ennyi... de istván jó hogy továbbjutott.. -
Barell #1065 éjjen :) -
már tovább jutott :/ -
Dean Winchester #1063 volt már -
Barell #1062 szerintem: nem sorrendben: bűvész, brass bence vagy ki aki a izét énekelte meg a törpe :D de ezek nem olyan jók -
edhi8 #1061 "Mrs. Robinson mással kufircolt"????? Hát nem tudom ez saját szerzeménye e, de nem csak hogy szegényes fantáziára vall, szarul is hangzott, ahogy az egész produkciója kedves Fruzsikának. :S Hűű de rossz volt. Nem juttatnám tovább:p -
bazdmeeeeeg mi a kurva gecc.. ez fake videó? ne bassz, hogy ez komoly :D:D:D -
xxxpaulxxx #1059 Hát ez az előadás olyan lapos mint a fruzsinaXD
De legalább helyes kis pofija van:) -
Barell #1058 unokatesóm is ismeri és énis :P -
jócsaj ez a fruzsi -
Úristen. Mi lett ebből a csajból?:S -
na kimondta a kulcsmondatot Hernádi.. szinte csak nők szavaznak.. ergo homár döntő lesz