Csillag születik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: kolb@szman
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
You\'ll never walk alone!
mégis kipotyogott...
u dont have to listen anybody else but me
már csak azért is, mert épp tegnap mondta a 4fordance hogy " köszönjük a koreográfusunknak, köszönjük a zenész mittoménkinek a zene összeválogatásáért" ...
black time-nál...
saját táncteremben, Dani által válogatott zenékkel, általa megvágva, általa kitalált koreográfiával áltak elõ...
jó tudom tudom média, és nem az marad aki ügyes, hanem akit el lehet adni. -_-
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Szebb, egy kórusban nagyon jó helye lenne, de mint egyéni elõadó nem sokat ér, mert nincs benne semmi "egyedi". Én a mai napig borzongok ha meghallom mondjuk Oláh Ibolya karcos hangját, esetleg Bartók Eszter vidám trilláit. Tibinél csak a tiszta hang jött át, semmi más.
a Black Time jobban táncolt mint a megatáncosok együttvéve.
Elfogult vagy, Rákász Dani balettje vagy Olter Wanda amatõr tánca mérföldekkel színvonalasabb volt, mint az ugrabugra BT. Félre ne értsd, én is szerettem õket de nem vagyok elvakult.
Árpi a bennmaradottak közül az egyik kedvencem, de úgy érzem neki ez az állapot még túl korai. Igazándiból azt tudom elképzelni róla, hogy egy rosszcsont csibész otthon, aki a szövegével hódít. Jól áll neki az ízes tájszólás.
Bíró Gergelynél majd a mutáció fog(elvileg) nagy változást okozni, addig is hadd szerepeljen, értelmes kissrácnak tûnik.
Fruzsina egy tévedés, ezt már az elejétõl fogva szajkózom. Egyszerûen semmi keresnivalója nincs az elsõ négyben..
A táncos fiúk valóban ügyesek, ötletesek, szórakoztatóak. Ha nem õk nyernek az csak azt igazolja, hogy nincs igazság a Földön :)
a kocsis tibinek szebb hangja volt mint a megasztárosoknak együtt véve.
a Black Time jobban táncolt mint a megatáncosok együttvéve.
Utasi árpinak jól jönne a pénz, de tudás alapján azért nem adnám neki. Bíró gergely mint ahogy Pákó barátunk mondaná: Hulyekocsog! utálom azt a kölköt. és akkor Kovácsovics nyerjen aki a megasztár válogatáson kiesett? kizárásos alapján a 4 for dance maradt, akik tényleg megérdemelnék. csak õk 4-en vannak... hogy osztozkodnak pl: a kocsin? <#fejvakaras>#fejvakaras>
továbbá. azért gondoljunk bele, mit fog javítani utasi árpi tehetségén az a havi 1millió? inkább az életmódja lesz jobb. mert javítják majd a házat, de nem lesz attól még jobb versmondó.
egy énekesnél már más. gyakorolhat, stúdiót bérelhet mittudom én...
ez a 21. média...amikor bemegyünk egy hanglemez boltba, nem feltétlenül mindenki bocellit vagy sarah brightman cdt fog lekapni a polcról helyette pl Hilary Dufft vagy Justin Timberlaket
nem értem h mért nem vagyunk képesek azt felfogni h ezek a "tehetségkutató" versenyek, elsõsorban nem a tehetségrõl szól hanem h ki a közönségkedvenc...talán a "közönségkedvenc" veseny sokkal jobb meghatározás lenne
I love this game!
valahogy olyanok maradtak a végére akikben semmi tehetség nincs.
mérföldkövekkel minõségibb. tehetségesebb ügyesebb emberek sorai állnak kinnt az utcán. ülnek mellettünk a metrónl. és lapátolják a havat a szomszéd utcában. -_-
am. meg 4fordance fog nyerni.
De,hogy hozzászóljak értelmesen is,ma a 2 gyereknek kellett volna kiesnie a mai produkcióik után.
You\'ll never walk alone!
Na kezdödik nézük :D xD
a müsorba.Én a macskáját szivesen hallgatnám (már ha van)!<#nevetes1>#nevetes1>
(vagy nem tom jól irom le) produkciója volt a legjobb szerintem ,és nem õket hanem ezt a nyekergö kölyköt küldték tovább!Kérdem én miért?amilyen gyülölet van -e ember iránt a szivemben de tényleg!Biró gergö mennyen inkább tekeregni mint nyekeregni!ez csak vélemény ne haragudjatok meg.de én ezt a majmot (gyerek vagy nem gyerek)utálom!!!
Atraction rulez,Biró gergõ mennyen a picsába nyekeregni.tényleg ne haragudjatok!
http://www.youtube.com/watch?v=Hfjic3dOaIE
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...