4158

| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
Daza500 #1135 Viszont ezzel most lehet, hogy elgáncsolták magukat, és nem jutnak tovább... -
Laccyka93 #1134 Most ez tényleg nem volt eget rengető produkció, de amúgy nekem tetszik úgy alapjáraton.. -
a szatmar sztem ezt tuti arrol a youtube on is fent evo produkciorol vettek,amikor 2 csavo ugyanezt csinalja csak viccesebben:D. nem tudja vki linkelni azt? -
ez a Szatmár kamara nagyon gááááz..... -
xxxpaulxxx #1131 az egyedi volt legalább -
detto ezt gondolom, ez most nemvót anyira jó mint a csövezés.. :) -
Laccyka93 #1129 Nekem tetszett. Akkora király -
gyengebb volt mint eddig :\ -
xxxpaulxxx #1127 neeee strokes!
ne csörömpöljetek!
zenélő csöveket vissza:D -
piamania #1126 Még mindig nem tud segíteni senki?Ez a srác volt benne
Így talán hátha valakinek eszébe jut a nevük.Kerestem a neten,de nem találtam. -
sanyiute #1125 xDDDDDD -
Grat :D -
aki ismeri őt pliz elérhetőséget :)
-
egy kis zabotok van-e? xD
kajak megijedtem tőle
kép -
link
igazából itt az összes. a Gépszünetes videk közül lett beküldve pár:D
de a többi se rossz:D -
Dean Winchester #1120 akkor videókat gyors vhova felnyomni és linket,hogy mi előbb lássuk xD -
nem biztos h a következő,de elég valószínű:) -
hohhóóó gyerekek, a kövi csillag születik-ben mi leszünk bent a webcsillagos videónkkal:D
a KITKATon anno nyertünk 200e-t és azok közül tettünk fel párat, és elkérték mind1ikőnk számát meg időpontot is egyeztetünk hnap:D -
Dean Winchester #1117 ja még az első alkalommal fasza volt de aztán most gyenge :S énse tudtam mit akar :D -
xxxpaulxxx #1116 Jaja, a Sid nagyon jól nyomta:)
Viktorban meg azt bírom, hogy ilyen MR2-es zenéket nyomat:D
De amikor beszélgetnek vele, akkor látni, hogy full link az arcXD -
piamania #1115 Ügyes vagy.KÖszönjük az értelmes hsz-t!!!! 
-
ilovemovie #1114 FILMEK INGYEN
FILMEK INGYEN
FILMEK INGYEN
FILMEK INGYEN -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
piamania #1112 Hello!
A tagnapi adásban is bemutattak egyet a webcsillagok közül?Ha igen,akkor mi volt a neve?Azért kérdem,mert az egyik ismerősömet véltem felfedezni az adásban,csak hát egy kicsikét sok fröccsöt ittam és nagyon nem emlékszem semmire,csak arra,hogy anyám szólt,hogy ez nem ez és az.Remélem tudtok segíteni.köszi -
Egyetértek. Szerintem is rém gyenge volt. Pont ez jutott nekem is az eszembe, hogy csak azért ajnározták ennyire mert nem látott még eleget a kedves zsűri.
Nagyon sajnálom, hogy a SID (Pink-fekete rock együttes) nem jutott tovább, pedig nem feltétlen az én stílusom. De szerintem jobbak voltak mind az énekes csajtól (őt én már ide sem engedtem volna), mind pedig a Viktor gyerektől. -
LOL!Mi lett a gyerökkel amúgy,fölkelt még ezután? -
Így is lehet mondani.
-
cargame #1108 De jobb volt mint barmelyik mas aki bejutott.
Andre meg nem most kezdi...2003 ban nyert valami opera verseny es Bostonban tanult, szoval... -
Akkor úgy mondom, hogy... beatboxerhez képest gyenge műsora volt.
Sokszor azt sem lehetett tudni, hogy mit akar utánozni, csak puffogott, szörcsögött minden irányba...
Persze, a zsűrinek meg az átlagnézőnek biztos bejön ez is, mert "új" nekik, de azért nem kell annyira elájulni a gyerektől :D -
RedRiot #1106 Abbás csaj, Varga Viktor, v. André, Szatmári táncosok. -
gyenge volt? ember, te nem tudod mit beszélsz:D -
RedRiot #1104 Lehet hogy homár, de ez a produkciója értékéből semmit nem von le. Nem az én műfajom, de ez a gyerek a legjobb az idei felhozatalból. -
Dean Winchester #1103 kik jutottak tovább? -
Az a Jamal gyenge volt -.-'
-
Laccyka93 #1101 Pff.. Azt Jammal sehol, az a csaj jutott be. OMG! Kik szavaznak??
-
Ez az André gyerek full homi, de azért nagyon jól nyomja... -
Sulopest #1099 háááát eddig is szar volt a műsor ma meg az eddigi mélypont... -
cargame #1098 Gyengus szeria... -
cargame #1097 NA? -
Remélem ez a szar Vocal nem jut tovább.