Csillag születik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Kovácsovics Fruzsina
3. Bíró Gergely
4. Utasi Árpád
Szerintem ez lesz a végeredmény...
Remélem a 4 for dance nyer, bennük még látok tehetséget.
You\'ll never walk alone!
Kivéve ha nem lesz zsûri szavazás, mert ott a gyereket lehúzzák, de viszont a 2 gyerek a közönségkedvenc. És általában a döntõkben a zsûrik már nem szavaznak..
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Azért valakinek a tájszólást is kell "ápolnia", hogy ki ne haljon.. <#vigyor>#vigyor>
Talán ha nem lenne ilyen tájszólása...talán érteném.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
PS3 ID: kolb@szman
kaka
You\'ll never walk alone!
-2 vagy kirugják a francba!
Ez ha irodalomórán elkezd majd olvasni,minden mondat végén nyigni fog az hót ziher.<#smile>#smile><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
Azért áljon már meg a menet. Jó túlvannak zsûfolva, de ha csak ez a feleadatuk tudjon már megtanulni 10 mondatot...
kész vagyok...
Ki lesz a nyerõ?
A sok bunkó szavazó meg csak azt látja, hogy sír egy aranyos gyerek a színpadon. És szavaz a marhája. Mellesleg érdekes, hogy Árpi azt mondta sírás közben, hogy "tegnap kaptam meg az anyagot". És? Olvasni kell vazzeg! Ott volt a kezében a könyv. És nem tudta felolvasni, tele volt a pár mondatos meséje értelemtlen végzõdésû szavakkal.
Csillag? Ez? Lófaszt!
Ez akkora lol, biztos a Fábry bundázott...
A humorista gyerek meg, aki a második körben esett ki, csuklóból simán jobb lehetne, mint amilyen Fábry valaha is volt, csak kéne egy team, amelyik megírja neki a poénokat...
Sok fiatal humorista van, akik simán elkenik a Fábry arcát, mégsem lesz belõlük soha senki, sajnos...
Fábry bazzeg'...öntelt, szánalmas f*szkalap...a legtöbben csak azért nevetnek rajta, mert ugye gázos dolog csendben maradni, ha nem értünk egy-egy poént...
Persze..."az ország elsõ számú showmanje"...nehéz dolog annak lenni, ha évekig a Showder volt az egyetlen nagyobb szabású showmûsor az országban, konkurencia nélkül...
Egyébként pl. Friderikusz, aki -bár nem igazán humorista- sokkal ütõsebb mûsorokat hozott össze már 15 évvel ezelõtt is, mint amilyeneket a Fábry valaha fog...
A "Magyarország legkedveltebb showmûsora"-szlogen helyett sokkal inkább a "Magyarország egyetlen nagyobb szabású showmûsora" smakkol a showderhez...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?